Default Category

filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

37 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional pe gaz gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuve
    Cuptor profesional pe gaz gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuve
    EMPCBG6
    Putere: 11610 Kcal/13.5 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Sursa de alimentare: gaz natural sau GPL
    Structura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinari
    Dimensiuni (cm): 92*88*73
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Tip umidificare: injectie directa
    Funtie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizarii
    Functie PLUS pentru extra putere
    Functie de spalare semiautomata (SC2)
    Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasa
    Sonda de temperatura (core probe)
    Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)
    Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)
    Comenzi digitale
    Autodiagnoza, cu alarma in caz de avarie
    Standard de protectie IPX5
    Usa cu geam de sticla temperat, dublu strat
    Usa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupate
    Programarea pornirii
    Display cu programarile si cu valorile de gatit curente
    Abur la joasa temperatura si abur supraincalzit
    Sistem de autocuratare
    Include suportii de tavi
    Greutate echipament: 185 kg
    Optional poate fi comandat cu kit de afumare
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuve
    Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuve
    EMPCBE6
    Putere: 8684 Kcal/10.1 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Tensiune de alimentare: 380 V / 50 Hz  
    Structura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinari
    Dimensiuni (cm): 92*88*73
    Tip umidificare: injectie directa
    Funtie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizarii
    Functie PLUS pentru extra putere
    Functie de spalare semiautomata (SC2)
    Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasa 
    Sonda de temperatura (core probe)
    Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)
    Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)
    Comenzi digitale
    Autodiagnoza, cu alarma in caz de avarie
    Standard de protectie IPX5
    Usa cu geam de sticla temperat, dublu strat
    Usa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupate
    Programarea pornirii
    Display cu programarile si cu valorile de gatit curente
    Abur la joasa temperatura si abur supraincalzit
    Sistem de autocuratare
    Include suportii de tavi  
    Greutate echipament: 160 kg
    Optional poate fi comandat cu kit de afumare
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 6 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 6 tavi
    MEGABAKERY640D
    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*77
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze reglabile
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Poate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 80 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 tavi
    -23%
    MEGABAKERY640M
    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*77
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare
    Timer 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse.
    Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila
    Usa cu sticla termorezistenta
    Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece
    Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 80 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 2.790,00 € Special Price 2.149,00 € + TVA
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 6 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 6 cuve
    GASTROTEK600PG
    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*84*79.9
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz / la cerere tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Timer: 9h 59 min + inf
    2 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze 
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.
    Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.
    Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.
    Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convectie si abur rece, mediu sau cald
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 80 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional SOGECO by Gierre pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 6 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 6 cuve
    GASTROTEK620PGGAS
    Putere instalata: 13.8 kW - 11.596 Kcal
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Consum gaz: metan 1.46 mc/h GPL 1.088 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*81.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Timer: 9h 59 min +inf
    1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.
    Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.
    Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne. 
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.
    Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau cald 
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 115 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuve
    MEGAGASTRONOMY640MGGAS
    Putere instalata: 13.8 kW - 11.6 Kcal
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Consum gaz: metan 1.46 mc/h GPL 1.088 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*81.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Timer: 120 min.
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 viteza
    Panou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire
    Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati.
    Ventilatorul puternic si sensul reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 115 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital , 6 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital , 6 cuve
    MEGAGASTRONOMY640DGGAS
    Putere instalata: 13.8 kW - 11.6 Kcal
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Consum gaz: metan 1.46 mc/h GPL 1.088 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*81.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 3 viteze
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor.
    Ventilatorul cu 3 viteze si sens reversibil de rotatie asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse.
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru.
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea 
    Greutate echipament: 115 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  9. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    STC611V5W
    Putere instalata: 7.200 W
    Capacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1 Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 72*62*66
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control digital
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lat
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Greutate echipament: 68 kg
     Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  10. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscren
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscren
    STC611V5
    Putere instalata: 3.700 W
    Capacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 53*79*66
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control digital
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Greutate echipament: 65 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  11. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control electromecanic
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control electromecanic
    STC611E
    Putere instalata: 7.200 W
    Capacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 53*79*66
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control  electromecanic
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Ventilatie cu doua viteze
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lung
    Vaporizare directa 
    Greutate echipament: 65 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  12. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control electromecanic
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control electromecanic
    STC611EW
    Putere instalata: 7.200 W
    Capacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 72*62*66
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control  electromecanic
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Ventilatie cu doua viteze
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lat
    Vaporizare directa 
    Greutate echipament: 68 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  13. Cuptor profesional patiserie FM electric cu 6 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie FM electric cu 6 tavi si panou de control mecanic
    STB606M
    Putere instalata: 10.500 W trifazic
    Capacitate: 6 tavi 60*40 / cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*93*83
    Temperatura maxima de lucru: 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control mecanic
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate ajustabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Control manual reglare abur
    Cuvele se introduc pe lat
    Greutate echipament: 108 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  14. Cuptor profesional patiserie FM electric cu 6 tavi si panou de control digital
    Cuptor profesional patiserie FM electric cu 6 tavi si panou de control digital
    STB606V7
    Putere instalata: 10.650 W trifazic
    Capacitate: 6 tavi 60*40 / cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*93*83
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control digital
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lat
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Optional spalare automata la cerere
    Greutate echipament:110 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  15. Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 6 tavi si panou de control digital
    Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 6 tavi si panou de control digital
    STB606V7GAS
    Putere instalata: 650 W 
    Capacitate: 6 tavi 60*40 / cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*93*83
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 14 kW - 12040 kcal/h
    Panou de control digital
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lat
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Optional spalare automata la cerere
    Greutate echipament:135 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  16. Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 6 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 6 tavi si panou de control mecanic
    STB606MGAS
    Putere instalata: 650 W 
    Capacitate: 6 tavi 60*40 / cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*93*83
    Temperatura maxima de lucru: 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 14 kW - 12040 kcal/h
    Panou de control mecanic
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate ajustabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Control manual reglare abur
    Cuvele se introduc pe lat
    Greutate echipament: 130 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  17. Cuptor profesional patiserie FM electric cu 6 tavi si panou de control digital
    Cuptor profesional patiserie FM electric cu 6 tavi si panou de control digital
    STB6/86V7
    Putere instalata: 14.650 W trifazic
    Capacitate: 6 tavi 80*60 / 12 tavi 60*40
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*133*83
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control digital
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Optional spalare automata la cerere
    Greutate echipament:140 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  18. Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 6 tavi si panou de control digital
    Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 6 tavi si panou de control digital
    STB6/86V7GAS
    Putere instalata: 650 W 
    Capacitate: 6 tavi 80*60 / 12 tavi 60*40
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*133*83
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 20 kW - 17200 kcal/h
    Panou de control digital
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Optional spalare automata la cerere
    Greutate echipament:155 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  19. Camera de coacere - 6 tavi 40*60
    Camera de coacere - 6 tavi 40*60
    MODULAR6T40*60
    Capacitate: 6 tavi 40*60 cm
    Dimensiuni (cm): 160*167*32 (poate fi comandata si cu inaltimea de 37 cm)
    Dimensiuni interioare camera coacere (cm): 122*122*18
    Suprafata coacere: 1,5 mp
    Putere instalata: 11.8 kW
    Greutate: 230 kg
    Prevazuta cu panou de comanda electronic cu afisaj digital
    Camerele de coacere sunt prevazute cu suprafata de lucru din material refractar (samota) care permit o coacere uniforma
    Temperatura maxima de lucru este de 350 grade Celsius si este reglabila termostatat atat pentru partea superioara a camerei de coacere cat si pentru partea inferioara a acesteia
    Panoul de control electronic ofera pe langa sistemul de reglare a temperaturi de lucru si posibilitatea de a regla timpul de lucru, sistem de economisire a energiei, sistem sonor de anuntare a terminarii timpului de lucru programat sau a ciclului de lucru, termostat dublu si sonda de temperatura dubla, programarea ciclurilor de lucru astfel incat utilizarea cuptoarelor sa fie simpla si eficienta
    Usile camerelor de coacere sunt realizate din otel-inox si sunt prevazute cu sistem de contrabalansare; pot fi usor demontate pentru igienizare
    Favorite Compara
  20. Camera de coacere - 6 tavi 46*66
    Camera de coacere - 6 tavi 46*66
    MODULAR6T46*66
    Capacitate: 6 tavi 46*66 cm
    Dimensiuni (cm): 180*179*32 (poate fi comandata si cu inaltimea de 37 cm)
    Dimensiuni interioare camera coacere (cm): 142*135*18
    Suprafata coacere: 1,9 mp
    Putere instalata: 17 kW
    Greutate: 270 kg
    Prevazuta cu panou de comanda electronic cu afisaj digital
    Camerele de coacere sunt prevazute cu suprafata de lucru din material refractar (samota) care permit o coacere uniforma
    Temperatura maxima de lucru este de 350 grade Celsius si este reglabila termostatat atat pentru partea superioara a camerei de coacere cat si pentru partea inferioara a acesteia
    Panoul de control electronic ofera pe langa sistemul de reglare a temperaturi de lucru si posibilitatea de a regla timpul de lucru, sistem de economisire a energiei, sistem sonor de anuntare a terminarii timpului de lucru programat sau a ciclului de lucru, termostat dublu si sonda de temperatura dubla, programarea ciclurilor de lucru astfel incat utilizarea cuptoarelor sa fie simpla si eficienta
    Usile camerelor de coacere sunt realizate din otel-inox si sunt prevazute cu sistem de contrabalansare; pot fi usor demontate pentru igienizare
    Favorite Compara
  21. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 6 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 6 cuve si panou de control mecanic
    STR606M
    Putere instalata: 9.200 W
    Capacitate: 6 tavi 60*40 sau 6 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm): 49*65.5*63
    Dimensiuni externe (cm): 75.5*83*90
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Timer 0-120 min. + functie continua
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior cu halogen
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0%-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lung
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate echipament: 90 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  22. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 6 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 6 cuve si panou de control mecanic
    STR606MGAS
    Putere instalata: 500 W
    Capacitate: 6 tavi 60*40 sau 6 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm): 49*65.5*63
    Dimensiuni externe (cm): 81.5*84*101.5
    Diametru horn: 150 mm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 13,5 kW_11620 Kcal/h
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0 - 100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Temporizator 0 - 120 min + mod continuu
    Panou de control mecanic
    Cuvele se introduc pe lung
    Greutate echipament: 104 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  23. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    STR606V1
    Putere instalata: 9.200 W
    Capacitate: 6 tavi 60*40 sau 6 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interior (cm): 49*65.5*63
    Dimensiuni exterior (cm): 81.5*83*90
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Spalare automata de ultima generatie
    Greutate echipament: 92 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  24. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    STR606V1GAS
    Putere instalata: 500 W
    Capacitate: 6 tavi 60*40 sau 6 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm): 49*65.5*63
    Dimensiuni externe (cm): 81.5*84*101.5
    Diametru horn: 150 mm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 13,5 kW_11620 Kcal/h
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Spalare automata de ultima generatie
    Greutate echipament: 104 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  25. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    STC611W
    Putere instalata: 7.200 W
    Capacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 72*62*66
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50-60Hz
    Panou de control digital
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Port USB
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lat
    Conector sonda temperatura
    6 optiuni de preparare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Greutate echipament: 65 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  26. Cuptor profesional gaz gastronomie cu convectie si abur - 6 cuve
    Cuptor profesional gaz gastronomie cu convectie si abur - 6 cuve
    OKFG 601
    Putere instalata: 12+0.3 kW
    Capacitate: 6 cuve GN 1/1 - exclus cuvele
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 90*82*92
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Alimentare: gaz; racord 1/2"
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: injectie directa
    Temperatura de lucru: max 300grC
    Distanta intre tavi 6.8cm
    Prevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizat
    Dotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setata
    Prevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanic
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie
    Racord alimentare apa: 3/4
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  27. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    -27%
    RXB606V7GAS
    Putere instalata: 400 W
    Capacitate: 6 tavi 60*40 sau 6 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 81*88*109
    Diametru horn: 150 mm
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 13,5 kW_11620 Kcal/h
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Greutate echipament: 104 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 5.412,00 € Special Price 3.949,00 € + TVA
    Favorite Compara
  28. Cuptor profesional electric gastronomie cu convectie si abur - 6 cuve
    Cuptor profesional electric gastronomie cu convectie si abur - 6 cuve
    OKFE601
    Putere instalata: 11 kW
    Capacitate: 6 cuve GN 1/1 - exclus cuvele
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 90 * 82 * 77
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: injectie directa
    Temperatura de lucru: max 300grC
    Distanta intre tavi 6.8cm
    Prevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizat
    Dotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setata
    Prevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanic
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie
    Racord alimentare apa: 3/4
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  29. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 6 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 6 cuve
    -23%
    MEGAGASTRONOMY640DG
    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*84*79.9
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50-60Hz 
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor
    Cele 2 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 80 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 3.275,00 € Special Price 2.519,00 € + TVA
    Favorite Compara
  30. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou mecanic, 6 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou mecanic, 6 cuve
    MEGAGASTRONOMY640MG
    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*84*79.9
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50-60Hz 
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Timer: 120 min 
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 1 viteza
    Panou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire. Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati
    Cele 2 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 80 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  31. Cuptor profesional gastronomie FM electric cu 6 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie FM electric cu 6 cuve si panou de control mecanic
    STR106M
    Putere instalata: 9.200 W
    Capacitate: 6 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 6,8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm): 39.5*60*48
    Dimensiuni externe (cm): 66*76*75
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Timer 0-120 min. + functie continua
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior cu halogen
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0%-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Cuvele se introduc pe lung
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate echipament: 65 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  32. Cuptor profesional gastronomie FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    STR106V1
    Putere instalata: 9.200 W
    Capacitate: 6 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interior (cm): 39.5*60*48
    Dimensiuni exterior (cm): 72*76*75
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Spalare automata de ultima generatie
    Greutate echipament: 80 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  33. Cuptor profesional RATIONAL gastro/patiserie, electric cu convectie si abur, 6 tavi GN2/3
    Cuptor profesional RATIONAL gastro/patiserie, electric cu convectie si abur, 6 tavi GN2/3
    -20%
    ICombi Pro XS6-2/3-ELE
    Putere instalata: 5.7 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 2/3
    Dimensiuni (cm): 66*62*57
    Produs nou / An de fabricatie 2023
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 67 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 9.274,00 € Special Price 7.419,00 € + TVA
    Favorite Compara
  34. Cuptor profesional RATIONAL gastro/patiserie electric, cu convectie si abur, 6 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL gastro/patiserie electric, cu convectie si abur, 6 tavi GN1/1
    -20%
    ICombi Pro 6-1/1-ELE
    Putere instalata: 10,8 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1 sau 12 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 85*84*75,4
    Produs nou - An de fabricatie 2023
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 100 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 11.587,00 € Special Price 9.269,00 € + TVA
    Favorite Compara
  35. Cuptor profesional RATIONAL gastro/patiserie, electric, cu convectie si abur, 6 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL gastro/patiserie, electric, cu convectie si abur, 6 tavi GN2/1
    -20%
    ICombi Pro 6-2/1-ELE
    Putere instalata: 22,4 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 2/1
    Dimensiuni (cm): 107*104*80
    Produs nou - An de fabricatie 2023
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 135 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 17.700,00 € Special Price 14.159,00 € + TVA
    Favorite Compara
  36. Cuptor profesional RATIONAL gastro/patiserie, pe gaz, cu convectie si abur, 6 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL gastro/patiserie, pe gaz, cu convectie si abur, 6 tavi GN1/1
    -20%
    ICombi Pro 6-1/1-GAS
    Putere instalata: 13 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1 sau 12 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 85*84*80
    Produs Nou - An De Fabricatie 2023
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 114 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 13.824,00 € Special Price 11.059,00 € + TVA
    Favorite Compara
  37. Cuptor profesional RATIONAL gastro/patiserie, pe gaz, cu convectie si abur, 6 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL gastro/patiserie, pe gaz, cu convectie si abur, 6 tavi GN2/1
    -20%
    ICombi Pro 6-2/1-GAS
    Putere instalata: 28 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 2/1
    Dimensiuni (cm): 107*104*80
    Produs nou - An de fabricatie 2023
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 151 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 20.549,00 € Special Price 16.439,00 € + TVA
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

37 produse

pe pagina
Descrescator
Language