filtreaza produsele
-
Blast chiller, 3 cuve, 33 lt-23%TPK-3GRPutere: 500 WDimensiuni (cm): 66*65*42Capacitate tavi: 3 GN 2/3Capacitate (lt): 33Temperatura de lucru: +70 grade C... +3 grade C / +70 grade C...-18 grade CProductie: 8 kg (+70 grade C...+3 grade C) si 5 kg (+70 grade C...-18 grade C )Panou de control electromecanicDecongelare manualaSuporti: 3Structura: otel inoxidabil AISI 304Tensiune de alimentare: 220 V/50HzRefrigerant: R290Grosime izolatie: 6 cmGreutate echipament: 42 kgProdus promotionalPret normal 1.817,00 € Special Price 1.399,00 € + TVA -
Blast chiller SINCOLD, 3 cuve, racire pe aerMX3.10CPutere: 0.9 kWCapacitate tavi: 3 cuve GN 1/1 sau 3 cuve GN2/3Productie: 10 kg (+90C...+3C) si 5 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 71*65*51 / 53Racire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (10 kg) / +90C...-18C (5 kg)Panou de control electromecanicDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 5 cmControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie speciala pentru peste crudControl ventilatorBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 55 kg -
Camera de coacere - 3 tavi 40*60MODULAR3T40*60Capacitate: 3 tavi 40*60 cmDimensiuni (cm): 160*107*32 (poate fi comandata si cu inaltimea de 37 cm)Dimensiuni interioare camera coacere (cm): 122*62*18Suprafata coacere: 0,8 mpPutere instalata: 6.2 kWGreutate: 150 kgPrevazuta cu panou de comanda electronic cu afisaj digitalCamerele de coacere sunt prevazute cu suprafata de lucru din material refractar (samota) care permit o coacere uniformaTemperatura maxima de lucru este de 350 grade Celsius si este reglabila termostatat atat pentru partea superioara a camerei de coacere cat si pentru partea inferioara a acesteiaPanoul de control electronic ofera pe langa sistemul de reglare a temperaturi de lucru si posibilitatea de a regla timpul de lucru, sistem de economisire a energiei, sistem sonor de anuntare a terminarii timpului de lucru programat sau a ciclului de lucru, termostat dublu si sonda de temperatura dubla, programarea ciclurilor de lucru astfel incat utilizarea cuptoarelor sa fie simpla si eficientaUsile camerelor de coacere sunt realizate din otel-inox si sunt prevazute cu sistem de contrabalansare; pot fi usor demontate pentru igienizare -
Camera de coacere - 3 tavi 46*66MODULAR3T46*66Capacitate: 3 tavi 46*66 cmDimensiuni (cm): 180*113*32 (poate fi comandata si cu inaltimea de 37 cm)Dimensiuni interioare camera coacere (cm): 142*68*18Suprafata coacere: 1 mpPutere instalata: 7.9 kWGreutate: 170 kgPrevazuta cu panou de comanda electronic cu afisaj digitalCamerele de coacere sunt prevazute cu suprafata de lucru din material refractar (samota) care permit o coacere uniformaTemperatura maxima de lucru este de 350 grade Celsius si este reglabila termostatat atat pentru partea superioara a camerei de coacere cat si pentru partea inferioara a acesteiaPanoul de control electronic ofera pe langa sistemul de reglare a temperaturi de lucru si posibilitatea de a regla timpul de lucru, sistem de economisire a energiei, sistem sonor de anuntare a terminarii timpului de lucru programat sau a ciclului de lucru, termostat dublu si sonda de temperatura dubla, programarea ciclurilor de lucru astfel incat utilizarea cuptoarelor sa fie simpla si eficientaUsile camerelor de coacere sunt realizate din otel-inox si sunt prevazute cu sistem de contrabalansare; pot fi usor demontate pentru igienizare -
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 3 tavi si panou de control mecanic-23%RX603HPutere instalata: 3.7 kWCapacitate: 3 tavi 60*40 / 3 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):76*80*46Distanta intre tavi: 8 cmTemperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzAlarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaLumina interior cu halogenTermostat de sigurantaUmidificator inclusSens reversibilTemporizator 0 - 60 min. + functie continuaDeschidere usa pe verticala de sus in josDotat cu: 3 grilaje interioareGreutate echipament: 45 kgProdus promotionalPret normal 1.205,00 € Special Price 927,00 € + TVA -
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 3 tavi si panou de control mecanicRXL603HPutere instalata: 3.9 kWCapacitate: 3 tavi 60*40 / 3 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):82*80*48Distanta intre tavi: 8 cmTemperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzAlarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaLumina interior cu halogenUmidificator inclusTermostat de sigurantaSens reversibilTemporizator 0 - 60 min. + functie continuaDotat cu 3 grilaje interioareDeschidere usa pe orizontala spre stangaGreutate echipament: 45 kg -
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 3 cuve si panou de control mecanicRX203HPutere instalata: 2.25 kWCapacitate: 3 tavi 34*24 / 3 cuve GN 1/2Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):50*56*45Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzTermostat de sigurantaUmidificator inclusTemporizator 0 - 60 min. + functie continuaDotat cu: 3 tavi perforate din aluminiuDeschidere usa pe verticala de sus in josGreutate echipament: 22 kg