Title image for category name

Default Category

TOPK ofera o gama variata de sterilizatoare pentru cutite, disponibile in versiuni simple sau duble, adaptate pentru orice capacitate. Beneficiati de echipamente de ultima generatie, care asigura cel mai bun raport calitate-pret si raspund celor mai exigente nevoi.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 63 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Dospitor FM cu 10 tavi si panou electromecanic
    Dospitor FM cu 10 tavi si panou electromecanic
    STF633
    Putere: 2100 W
    Dimensiuni (cm): 150*98.5*96
    Capacitate (cm): 5 tavi 80*60 / 10 tavi 60*40
    Structura: otel-inox
    Distanta intre tavi (cm): 8
    Tesiune alimentare: 220V / 50Hz
    Conexiune apa 3/4"
    Buton de umplere a rezervorului de apa
    Temperatura de lucru: 85 grade Celsius
    Greutate echipament: 105 kg
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional OZTI, electric, patiserie, cu convectie si abur - 7 tavi 60x40
    Cuptor profesional OZTI, electric, patiserie, cu convectie si abur - 7 tavi 60x40
    -25%
    OKFBE 40607 E
    Putere instalata: 10 kW
    Capacitate: 7 tavi 60x40 - exclus tavile
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 83.5 * 84 * 83
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Tip umidificare: injectie directa
    Temperatura de lucru: 30°C - 250°C
    Usa din sticla dubla securizata, rezistenta la caldura
    Prevazut cu panou de control electronic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizat
    Dotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setata
    Prevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control electronic
    Ventilatoare din otel inox prevazute cu sens reversibil de rotatie pentru o temperatura omogena
    Extragere rapida a umiditatii din camera de gatit
    Etansare din silicon pe usa pentru a preveni iesirea caldurii din cuptor in timpul functionarii
    Electrovalva care permite conectarea dintre cuptor si alimentarea cu apa
    Camera de gatit rotunjita din otel inoxidabil de inalta rezistenta pentru igiena si curatare usoara
    Prevazut cu iluminare interioara
    Produs promotional

    Pret normal 2.639,00 € Special Price 1.979,00 € + TVA
    Favorite Compara
  3. Panel Blast Freezer FRENOX
    Panel Blast Freezer FRENOX
    VBL10-2/1
    Capacitate: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40 cm
    Temperatura aerului de racire: -40 grade Celsius
    Temperatura produs finit: -18 grade Celsius
    Temperatura de lucru: +90...-18 grade Celsius
    Panou electronic simplu si usor de folosit
    Decongelare automata
    Suport demontabil pentru cuve gastronomice si tavi
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni (cm): 100*86*201
    Putere: 2,2 kW
    Tensiune de alimentare: 220V/50Hz
    Functii:
    1.Blast chilling-racire rapida +90... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    2.Shock freezing-congelare rapida +90... -18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
    Productie: 30 kg (+90 grade C...+3 grade C - in 90 min) si 25 kg (+90 grade C...-18 grade C - in 240 min)
    Gaz refrigerat R290
    Motor interior, colturi rotunjite la interior, izolatie ecologica din poliuretan injectat 6 cm
    Prevazut cu sonda
    Programul de lucru poate fi setat cu ajutorul timerului sau al sondei
    Greutate: 263 kg
    Produs promotional
    8.290,00 € + TVA
    Favorite Compara
  4. Blast chiller SINCOLD, 10 cuve, racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD, 10 cuve, racire pe aer
    SQX10FT.40
    Putere: 2,0 kW
    Capacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40
    Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 190 kg
    Favorite Compara
  5. Blast chiller SINCOLD, 10 cuve, racire pe apa
    Blast chiller SINCOLD, 10 cuve, racire pe apa
    SQX10FT.40W
    Putere: 2,0 kW
    Capacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40
    Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
    Racire pe apa
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 190 kg
    Favorite Compara
  6. Blast chiller SINCOLD, 10 cuve, grup motor exterior, cu racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD, 10 cuve, grup motor exterior, cu racire pe aer
    SQX10FT.40R
    Putere: 2,0 kW
    Capacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40
    Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
    Grup motor exterior 
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 190 kg
    Favorite Compara
  7. Blast chiller SINCOLD, 10 cuve, grup motor exterior, cu racire pe apa
    Blast chiller SINCOLD, 10 cuve, grup motor exterior, cu racire pe apa
    SQX10FT.40WR
    Putere: 2,0 kW
    Capacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40
    Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
    Grup motor exterior 
    Racire pe apa
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 190 kg
    Favorite Compara
  8. Blast chiller SINCOLD, 10 cuve, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD, 10 cuve, fara grup motor
    SQX10FT.40SG
    Capacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40
    Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
    Fara grup motor
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 190 kg
    Favorite Compara
  9. Blast chiller SINCOLD PLUS, 10 cuve, racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD PLUS, 10 cuve, racire pe aer
    SQX10FT.40.ACCFT14
    Putere: 2,0 kW
    Capacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40
    Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 190 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Functie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
    Favorite Compara
  10. Blast chiller SINCOLD PLUS, 10 cuve, racire pe apa
    Blast chiller SINCOLD PLUS, 10 cuve, racire pe apa
    SQX10FT.40W.ACCFT14
    Putere: 2,0 kW
    Capacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40
    Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
    Racire pe apa
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 190 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Functie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
    Favorite Compara
  11. Blast chiller SINCOLD PLUS, 10 cuve, grup motor exterior, cu racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD PLUS, 10 cuve, grup motor exterior, cu racire pe aer
    SQX10FT.40R.ACCFT14
    Putere: 2,0 kW
    Capacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40
    Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
    Grup motor exterior 
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 190 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Functie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
    Favorite Compara
  12. Blast chiller SINCOLD PLUS, 10 cuve, grup motor exterior, cu racire pe apa
    Blast chiller SINCOLD PLUS, 10 cuve, grup motor exterior, cu racire pe apa
    SQX10FT.40WR.ACCFT14
    Putere: 2,0 kW
    Capacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40
    Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
    Grup motor exterior 
    Racire pe apa
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 190 kg
    PLUS version functions:
    Proving / Leavening
    Slow cooking at low temperatures 
    Favorite Compara
  13. Blast chiller SINCOLD PLUS, 10 cuve, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD PLUS, 10 cuve, fara grup motor
    SQX10FT.40SG.ACCFT14
    Capacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40
    Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
    Fara grup motor
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 190 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Functie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
    Favorite Compara
  14. Blast chiller SINCOLD, 10 cuve, racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD, 10 cuve, racire pe aer
    MXT10.35
    Putere: 2,0 kW
    Capacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40
    Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 80*79*146 / 150
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 190 kg
    Favorite Compara
  15. Blast chiller FRENOX, 10 cuve
    Blast chiller FRENOX, 10 cuve
    -23%
    VBL10
    Capacitate: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40 cm
    Temperatura aerului de racire: -40 grade Celsius
    Temperatura produs finit: -18 grade Celsius
    Temperatura de lucru: +90...-18 grade Celsius
    Panou electronic simplu si usor de folosit
    Decongelare automata
    Suport demontabil pentru cuve gastronomice si tavi
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni (cm): 80*75*141
    Putere: 2,2 kW
    Tensiune de alimentare: 220V/50Hz
    Functii:
    1.Blast chilling-racire rapida +90... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    2.Shock freezing-congelare rapida +90... -18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
    Productie: 30 kg (+90 grade C...+3 grade C - in 90 min) si 25 kg (+90 grade C...-18 grade C - in 240 min)
    Gaz refrigerat R290
    Motor interior, colturi rotunjite la interior, izolatie ecologica din poliuretan injectat 6 cm
    Prevazut cu sonda
    Programul de lucru poate fi setat cu ajutorul timerului sau al sondei
    Greutate: 201 kg
    Produs promotional
    Pret normal 3.795,00 € Special Price 2.919,00 € + TVA
    Favorite Compara
  16. Cuptor profesional brutarie electric - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie electric - 10 tavi 40*60
    MINICOMBO1
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 40*60
    Dimensiuni (cm): 92*104*126
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Suprafata coacere: 2.4 mp
    Putere instalata: 12 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Hota motorizata de aspirare a aburului
    Carcasa de aspirare a aburului din otel inoxidabil
    Baza din otel inoxidabil
    Usa cu geam termopan
    Camera de coacere, fata si usa din otel inoxidabil
    Elemente de incalzire blindate de inalta performanta
    Umidificator nou: imbunatatit, usor de accesat si complet detasabil
    Supapa manuala de evacuare exces de abur
    Panoul de control standard: electromecanic. Se poate comanda optional panou de control cu ecran LCD.
    Greutate echipament: 305 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  17. Cuptor profesional brutarie electric - 10 tavi 50*70
    Cuptor profesional brutarie electric - 10 tavi 50*70
    MINICOMBO2
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 50*70
    Dimensiuni (cm): 107*120*126
    Suprafata coacere: 3.5 mp
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Putere instalata: 12 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control poate fi comandat standard electromecanic si optional poate fi comandat cu ecran LCD
    Hota motorizata
    Melc de extractie abur din otel inoxidabil
    Baza din otel inoxidabil
    Usa cu geam dublu
    Camera de gatit, fata si usa din otel inoxidabil
    Incalzitoare blindate de inalta performanta
    Umidificator nou; imbunatatit, usor de accesat si complet detasabil
    Supapa manuala pentru evacuarea excesului de abur
    Greutate echipament: 350 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  18. Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 10 tavi 40*60
    MINICOMBO4
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 40*60
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Dimensiuni (cm): 92*104*215
    Suprafata coacere: 2.4 mp
    Putere instalata: 12.5 kW
    Putere cuptor: 12 kW
    Putere dospitor: 0.5 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control standard: electromecanic. Se poate comanda optional cu control LCD
    Prevazut cu dospitor cu umidificare in partea inferioara
    Capacitate dospitor: 16 tavi
    Greutate echipament: 395 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  19. Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 10 tavi 50*70
    Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 10 tavi 50*70
    MINICOMBO5
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 50*70
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Dimensiuni (cm): 107*120*215
    Suprafata coacere: 3.5 mp
    Putere instalata: 12.5 kW
    Putere cuptor: 12 kW
    Putere dospitor: 0.5 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control poate fi comandat standard electromecanic si optional poate fi comandat cu touch screen sau LCD
    Prevazut cu dospitor cu umidificare in partea inferioara
    Structura din otel inoxidabil
    Alimentare electrica
    Functionare independenta de cuptor
    Termoregulator digital
    Capacitate dospitor: 16 tavi
    Greutate echipament: 455 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  20. Cuptor profesional brutarie electric cu suport - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie electric cu suport - 10 tavi 40*60
    MINICOMBO12
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 40*60
    Dimensiuni (cm): 92*104*215
    Suprafata coacere: 2,4 mp
    Putere instalata: 12 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control standard: electromecanic
    Suportul pentru cuptor este prevazut cu sisteme de sustinere ptr 16 tavi
    Greutate echipament: 375 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  21. Cuptor profesional brutarie electric cu suport - 10 tavi 50*70
    Cuptor profesional brutarie electric cu suport - 10 tavi 50*70
    MINICOMBO13
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 50*70
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Dimensiuni (cm): 107*120*215
    Suprafata coacere: 3,5 mp
    Putere instalata: 12 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control standard: electromecanic
    Suportul pentru cuptor este prevazut cu sisteme de sustinere ptr 12 tavi
    Greutate echipament: 430 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  22. Cuptor profesional brutarie pe gaz cu dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie pe gaz cu dospitor - 10 tavi 40*60
    MINICOMBO16
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 40*60
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Dimensiuni (cm): 92*104*222
    Suprafata coacere: 2,4 mp
    Putere calorica: 18.000 kcal
    Sursa alimentare: gaz natural sau combustibil lichid
    Cuptor fara arzator inclus. Selectati din zona de optionale tipul de arzator dorit: Gaz Natural, GPL sau Diesel.
    Putere electrica: 1.5 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control standard: electromecanic
    Prevazut cu dospitor cu umidificare in partea inferioara
    Greutate echipament: 420 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  23. Cuptor profesional brutarie pe gaz cu dospitor - 10 tavi 50*70
    Cuptor profesional brutarie pe gaz cu dospitor - 10 tavi 50*70
    MINICOMBO17
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 50*70
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Dimensiuni (cm): 107*120*205
    Suprafata coacere: 3,5 mp
    Putere calorica: 20.000 kcal
    Sursa alimentare: gaz natural sau combustibil lichid
    Cuptor fara arzator inclus. Selectati din zona de optionale tipul de arzator dorit: Gaz Natural, GPL sau Diesel.
    Putere electrica: 1.5 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control standard: electromecanic
    Prevazut cu dospitor cu umidificare in partea inferioara
    Greutate echipament: 490 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  24. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    ICombi Classic 10-2/1-GAS
    Putere instalata: 40 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 GN1/1
    Dimensiuni (cm): 107*104*106
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 192 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  25. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    CE2ERRA.0001019
    Putere instalata: 37,4 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 tavi GN 1/1
    Dimensiuni (cm): 101*97*107
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 165 kg
    Cuptor profesional pentru horeca

    Favorite Compara
  26. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    ICombi Classic 10-1/1-GAS
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 85*77.5*101.4
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 143 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  27. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    ICombi Classic 10-1/1
    Putere instalata: 18.9 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 85*77.5*101
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 2 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 123 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  28. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    ICombi Pro 10-2/1-GAS
    Putere instalata: 40 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 GN1/1
    Dimensiuni (cm): 107*104*106
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 192 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  29. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    ICombi Pro 10-1/1-GAS
    Putere instalata: 22 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 85*84*106
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 149 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  30. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    ICombi Pro 10-2/1-ELE
    Putere instalata: 37,4 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 GN1/1
    Dimensiuni (cm): 107*104*106
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 173 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  31. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    ICombi Pro 10-1/1-ELE
    Putere instalata: 18,9 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 85*84*101
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 2 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 130 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  32. Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1
    Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1
    -25%
    TPK.EKF-10
    Putere instalata: 16,5 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 106*109,5*162
    Temperatura ajustabila 0/300 grade Celsius
    Usa prevazuta cu senzor
    Tensiune alimentare: 380V /50 Hz
    Posibilitate reglare a timpului de gatire
    Prevazut cu panou de control electronic
    Functie de gatire traditionala cu convectie
    Functie de gatire la abur cu reglare manuala
    Sticla termorezistenta cu garnituri din silicon
    Distributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectional
    Termostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade Celsius
    Retea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestora
    Suportul pentru cuptor nu este inclus, se poate achizitiona optional contracost
    Kit suporti tavi inclus
    Greutate echipament: 181 kg
    Produs promotional

    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 4.386,00 € Special Price 3.289,00 € + TVA
    Favorite Compara
  33. Cuptor profesional gastro pe gaz cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1
    Cuptor profesional gastro pe gaz cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1
    -25%
    TPK.GKF-10
    Putere instalata: 35 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 104*103,5*115
    Consum gaz natural: 3,70 m3/h
    Consum gaz gpl: 2,74 m3/h
    Temperatura ajustabila 0/300 grade Celsius
    Usa prevazuta cu senzor
    Posibilitate reglare a timpului de gatire
    Prevazut cu panou de control electronic
    Functie de gatire traditionala cu convectie
    Functie de gatire la abur cu reglare manuala
    Sticla termorezistenta cu garnituri din silicon
    Distributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectional
    Termostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade Celsius
    Retea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestora
    Suportul pentru cuptor nu este inclus, se poate achizitiona optional contracost
    Kit suporti tavi inclus 
    Greutate echipament: 195 kg.
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 4.372,00 € Special Price 3.279,00 € + TVA
    Favorite Compara
  34. Cuptor profesional gastronomie FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    STR110V1
    Putere instalata: 15.400 W
    Capacitate: 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interior (cm): 39.5*60*81
    Dimensiuni exterior (cm): 72*76*108
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Posibilitate conectare sonda temperatura (optional)
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Spalare automata de ultima generatie
    Greutate echipament: 97 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  35. Cuptor profesional gastronomie FM electric cu 10 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie FM electric cu 10 cuve si panou de control mecanic
    STR110M
    Putere instalata: 15.400 W
    Capacitate: 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 6,8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm): 39.5*60*81
    Dimensiuni externe (cm): 66*76*108
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Timer 0-120 min. + functie continua
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior cu halogen
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0%-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Cuvele se introduc pe lung
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate echipament: 97 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  36. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control mecanic
    STR610M
    Putere instalata: 13.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm):49*65.5*93.5
    Dimensiuni externe (cm): 75.5*83*120.5
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Timer 0-120 min. + functie continua
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior cu halogen
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0% - 100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4"
    Cuvele se introduc pe lung
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate echipament: 109 kg
    Favorite Compara
  37. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control mecanic
    STR610MGAS
    Putere instalata: 0.5 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm):49*65.5*93.5
    Dimensiuni externe (cm): 81.5*84*132
    Diametru horn: 150 mm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 18 kW 15480 Kcal/h
    Timer 0-120 min. + functie continua
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior cu halogen
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0%-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4"
    Cuvele se introduc pe lung
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate echipament: 127 kg
    Favorite Compara
  38. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    STR610V1
    Putere instalata: 13.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interior (cm): 49*65.5*93.5
    Dimensiuni exterior (cm): 81.5*83*120.5
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    6 optiuni de preparare
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Conector sonda temperatura
    Spalare automata de ultima generatie
    Greutate echipament: 112 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  39. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    STR610V1GAS
    Putere instalata: 0.5 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm): 49*65.5*93.5
    Dimensiuni externe (cm): 81.5*84*132
    Diametru horn: 150 mm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 18 kW_15480 Kcal/h
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    6 optiuni de preparare
    Conexiune apa 3/4"
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurat
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Spalare automata de ultima generatie 
    Greutate echipament: 127 kg
    Favorite Compara
  40. Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ electric din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ electric din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    -25%
    TPK.EDKF-10
    Putere: 26.5 kW
    Dimensiuni (cm): 99*116*225
    Structura: otel inoxidabil
    Capacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60
    Panou de control cu touchscreen LCD de 7"
    Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade Celsius
    Timp ajustabil de gatire
    Termostat de siguranta
    Tensiune alimentare: 380V
    Asigura coacere uniforma datorita sistemului rotativ
    Iluminare interioara cu halogen
    Prevazut cu dospitor si hota
    Putere dospitor: 4 kW
    Capacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60
    Greutate echipament: 427 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Produs promotional

    Pret normal 8.959,00 € Special Price 6.719,00 € + TVA
    Favorite Compara
  41. Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ electric cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ electric cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    TPK.EDKF-10-B
    Putere: 26.5 kW
    Dimensiuni (cm): 99*116*225
    Structura: otel vopsit in camp electrostatic
    Capacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60
    Panou de control cu touchscreen LCD de 7"
    Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade Celsius
    Timp ajustabil de gatire
    Termostat de siguranta
    Tensiune alimentare: 380V
    Asigura coacere uniforma datorita sistemului rotativ
    Iluminare interiaora cu halogen
    Prevazut cu dospitor si hota
    Putere dospitor: 4 kW
    Capacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60
    Culore: negru
    Greutate echipament: 427 kg

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  42. Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ pe gaz din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ pe gaz din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    -25%
    TPK.GDKF-10
    Putere: 46.43 kW
    Dimensiuni (cm): 99*116*225
    Sursa alimentare: gaz natural sau GPL
    Structura: otel inoxidabil
    Capacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60
    Consum gaz natural: 4.90 m3/h
    Connsum GPL: 3.65 kg/h
    Panou de control cu touchscreen LCD de 7"
    Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade Celsius
    Timp ajustabil de gatire
    Termostat de siguranta
    Tensiune alimentare: 380V
    Asigura coacere uniforma datorita sistemului rotativ
    Iluminare interiaora cu halogen
    Prevazut cu dospitor si hota
    Putere dospitor: 4 kW
    Capacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60
    Greutate echipament: 427 kg

    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 8.959,00 € Special Price 6.719,00 € + TVA
    Favorite Compara
  43. Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ pe gaz cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ pe gaz cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    TPK.GDKF-10-B
    Putere: 46.43 kW
    Dimensiuni (cm): 99*116*225.4
    Structura: otel vopsit in camp electrostatic
    Sursa de alimentare: gaz natural sau GPL
    Capacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60
    Panou de control cu touchscreen LCD de 7"
    Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade Celsius
    Timp ajustabil de gatire
    Termostat de siguranta
    Asigura coacere uniforma datorita sistemului rotativ
    Iluminare interioara cu halogen
    Prevazut cu dospitor si hota
    Putere dospitor: 4 kW
    Capacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60
    Culore: negru
    Greutate echipament: 427 kg

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  44. Dospitor FM cu 10 tavi si panou electromecanic
    Dospitor FM cu 10 tavi si panou electromecanic
    STF610
    Putere: 1400 W
    Dimensiuni (cm): 88*93*69
    Capacitate (cm): 10 tavi 60*40 / 5 tavi 60*80
    Structura: otel-inox
    Distanta intre tavi (cm): 8
    Tesiune alimentare: 220V / 50Hz
    Conexiune apa 3/4"
    Buton de umplere a rezervorului de apa
    Temperatura de lucru: 85 grade Celsius
    Greutate echipament: 60 kg
    Favorite Compara
  45. Cuptor profesional OZTI, pe gaz, gastronomic, cu convectie si abur - 10 cuve
    Cuptor profesional OZTI, pe gaz, gastronomic, cu convectie si abur - 10 cuve
    -20%
    OKFG 101
    Putere instalata: 19+0.3 kW
    Capacitate: 10 cuve GN 1/1 - exclus cuvele
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 90*82*121
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Alimentare: gaz; racord 3/4"
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: injectie directa
    Temperatura de lucru: max 300grC
    Distanta intre tavi 6.8cm
    Prevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizat
    Dotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setata
    Prevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanic
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie
    Racord alimentare apa: 3/4
    Suportul nu este inclus
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 4.574,00 € Special Price 3.659,00 € + TVA
    Favorite Compara
  46. Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control digital
    Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control digital
    STB10/86V7GAS
    Putere instalata: 0.65 kW
    Capacitate: 10 tavi 80*60 / 20 tavi 60*40
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*105*115
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 28 kW - 24080 kcal/h
    Panou de control digital
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Optional spalare automata la cerere
    Greutate echipament:195 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  47. Cuptor profesional patiserie FM electric cu 10 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie FM electric cu 10 tavi si panou de control mecanic
    STB610M
    Putere instalata: 15.6 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 / cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*93*115
    Temperatura maxima de lucru: 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control mecanic
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate ajustabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Control manual reglare abur
    Cuvele se introduc pe lat
    Greutate echipament: 150 kg
    Favorite Compara
  48. Cuptor profesional patiserie FM electric cu 10 tavi si panou de control digital
    Cuptor profesional patiserie FM electric cu 10 tavi si panou de control digital
    STB610V7
    Putere instalata: 15.6 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 / cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*93*115
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control digital
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lat
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Optional spalare automata la cerere
    Greutate echipament:155 kg
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 63 produse

pe pagina
Descrescator
  • Language