Despre noi

 

TOPK a fost infiintat in 1994 şi a devenit, in scurt timp, unul din principalii furnizori de echipamente profesionale pentru domeniul alimentar. Cu o experienta de 24 ani in domeniu, TOP-K ofera solutii complete de echipare pentru:

• Restaurante, catering, fast-food, baruri, cafenele, pizzerii, covrigării

• Cofetării , patiserii, gelaterii, brutării

• Supermarket-uri, magazine alimentare, carmangerii, măcelării

• Spălătorii şi curăţătorii profesionale Depozitare si depozitare frigorifică

In continuare ne diversificam oferta incercand sa adaugam mereu produse noi. Astfel putem sa oferim solutii optime pentru cele mai diverse provocari. De la consultanta, planificare si până la montaj si service, oferim toate facilităţile pentru clienţii noştri.

De-a lungul timpului am câştigat experienţă lucrând atât cu lanţuri internaţionale care şi-au deschis locaţii şi in Romania, cât şi cu lanţuri naţionale dar şi numeroase afaceri locale, deci înţelegem specificul fiecărei afaceri şi suntem pregătiţi cu soluţii optime pentru orice provocare.

Politica de calitate TOPK

Politica noastră de calitate se regaseşte în tot ceea ce facem:

• menţinerea unei legături strânse între clienţi, angajaţi şi furnizori

• focusarea pe nevoile clienţilor si dorinţele acestora pentru a putea veni cu soluţii inovatoare şi răspunsuri în timp util

• Protejarea mediului oferind echipamente alternative cu consum redus de energie, scăderea noxelor emise de utilaje, organizarea unui program de preluare a echipamentelor uzate de la clienţi şi transferarea lor către centrele special de depozitare sau transformare

• acordam importanţă factorului uman, avem personal instruit si educat în spiritual lucrului bine făcut iar asta se transpune în satisfacţia şi mulţumirea clienţilor

Certificări

Compania TOPK ofera numai produse certificate calitativ conform standardelor CE şi UKAS pentru gama de mobilier comercial si acesorii pentru magazine, precum si a standardelor ISO 9002 si UKAS pentru utilajele alimentare profesionale.

În 2012 TOPK a recertificat sistemul de management al calitatii ISO 9001, sistemul de management integrat calitate-mediu ISO 14001 şi Sistemul de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale OSHAS 18001.

Toate echipamentele TOPK sunt in conformitate cu directivele CE, standardele si legislatia nationala in vigoare.

Echipamente de la producători de top

Echipamentele vandute de noi provin de la furnizori recunoscuti international pentru calitate, fiabilitate, inovaţie si design: JORDAO, GOKCELIK, LINCOLN, INOKSAN,GIERRE, OZTI, ATA , DIHR , FOINOX, AGA , MAGISTER, MAJA, MASTER FROST, ROBOT-COUPE, ROLLMATIC, COFFEQUEEN, LACOR si multi alţii.

Stoc permanent de marfă şi piese de schimb

Exprienţa ne-a învăţat că avem nevoie de stocuri de marfă si mai ales de stocuri de piese de schimb pentru a ne putea servi clienţii în timp util. De aceea avem un stoc generos care include cele mai uzuale echipamente, accesorii şi piese de schimb.

Service rapid

Suntem recunoscuţi pentru calitatea service-ului oferit echipamentelor . Acordăm foarte mare importanţă acestei componente a businessului nostru, de aceea avem cel mai mare stoc de piese de schimb de pe piaţă. Clienţii nostri nu aşteaptă săptămâni sau chiar luni livrarea piselor necesare reparaţiilor. Avem cel mai rapid timp de intervenţie la service atunci când suntem chemaţi pentru că am înţeles că fiecare clipă în care clienţii nu pot folosi echipamentele însemnă bani pierduţi pentru acestia. Profesionistii nostri de service au un nivel înalt de pregătire, fiind instruiţi periodic la furnizorii noştri de marfă. Reţeaua de service TOPK ne permite acoperire naţională în cel mai scurt timp posibil.

Livrare rapidă

Daca echipamentul dorit se afla in stoc livrarea se face imediat. In cazul in care se comanda la furnizor, livrarea dureaza intre 1 si 5 saptamani.

Avem un parc auto propriu cu care asigurăm livarerea comenzilor. Pentru Bucureşti şi Ilfov livrarea este gratuită iar pentru restul ţării livrarea se face contra cost.


 

De ce TOPK?

1.  Calitate de top

Oferim clienţilor noştri doar echipamente care şi-au demonstrat fiabilitatea  şi calitatea în timp. De accea portofoliul nostru include cele mai recunoscute branduri internaţionale. Exclusivităţile pe care le-am obţinut de la furnizori pentru piaţa din România nu fac decât să sublinieze  dedicarea şi seriozitatea noastră.

2.  Diversitate

Avem un sediu central de 1600 mp cu un showroom generos unde expunem ultimele noutăţi de la furnizorii noştrii deoarece este important pentru clienţi să poată vedea şi testa calitatea echipamentelor pe care le comercializam.

3.  Pachet complet de servicii

La noi beneficiaţi de un pachet complet de servicii ce include consultanţă, proiectare 3D, sprijin pentru finanţare, mentenanţă şi service.  

4.  Proiectare 3D

Am fost primii pe piaţă care au oferit această facilitate clienţilor deoarece considerăm că este important să poţi vizualiza cât mai aproape de realitate cum va arăta locaţia înaninte de a face achiziţia de echipamente.

5.  Avem cele mai bune preţuri

Ne străduim constant să îmbunătaţim raportul calitate / preţ în favoarea clienţilor.

6.  Vă oferim sprijin pentru finanţare

Pentru a uşura achiziţia de echipamente oferim facilităţi de plată în leasing prin TBI Leasing sau prin societatea preferată de client.

7. Termenele noastre de livrare se respectă

Intelegem ca timpul pierdut insemna bani pierduti, de aceea respectam termenele de livrare date.

8.  Cel mai rapid service

Timpul este esenţial pentru clienţii noştrii, de aceea intervenţiile de service se fac în ziua solicitării sau în ziua imediat următoare. Stocul de piese existent ne permite remedierea majorităţii defecţiunilor fără a aştepta livrarea celor necesare de la furnizor. 

9.  Colaborare transparentă

Ne informăm clienţii corect în legătură cu provenienţa echipamentelor noastre, cu starea comenzilor lor şi a termenelor de livrare pentru că le preţuim timpul si încrederea acordată.

10.  Profesonalism

Ne place să fim cei mai buni la ceea ce facem, de aceea tot personalul este instruit periodic pentru a fi la punct cu ultimele noutăţi în domeniu. Numai aşa putem oferi clienţilor cele mai bune soluţii.  
11. Experienţa ne recomandă

În 19 ani de când activăm pe piaţă am adunat suficientă experienţă  pentru a duce la bun sfârşit orice provocare care ne este încredinţată. Colaborarile de succes şi de lungă durată cu marile lanţuri internaţionale si naţionale din domeniu, cu instituţiile publice şi numeroasele business-uri locale sunt cartea noastră  de vizită.


Parteneri 

 In decursul activitatii sale TOP-K a creat stranse legaturi cu furniori de renume mondial din intreaga lume, astfel deviza TOP-K " PRODUCATORI DE TOP DIN INTREAGA LUME, REUNITI SUB ACELASI NUME ! " este cat se poate de veridica. Utilajele comercializate de TOP-K sunt importate din tari UE cum ar fi: Italia, Portugalia, Franta, Olanda, Grecia, Cehia, Spania, dar si din tari precum Canada, Turcia, SUA si altele. 

   Colaborarea stransa dintre TOP-K si partenerii sai este rezultatul unei relatii de peste 20 ani, o relatie bazata pe o reteta de succes: calitate ridicata a produselor, design modern si atractiv, functionalitate maxima, flexibilitatea comenzilor in functie de solicitarile clientilor si promtitudinea livrarii echipamentelor.

   TOP-K transmite partenerilor sai externi toate doleantele clientilor, astfel incat acestia sa poate lua masurile necesare pentru ca echipamentele sa fie imbunatatite continuu conform cerintelor reale din piata de profil. Acest lucru conduce inevitabil la productia si comercializarea de echipamente alimentare profesionale care se pliaza perfect pe nevoile utilizatorilor finali, astfel incat acestia sa fie deserviti de echipamentele ideale.

   Partenerii TOP-K ofera pe langa gama vasta de produse si servicii suplimentare, cum ar fi de exemplu scolarizarea periodica a echipelor de vanzare si a echipelor tehnice de interventie TOP-K, scolarizare care permite personalului nostru sa cunoasca perfect echipamentele comercializate incepand de la materialele utilizate la constructia lor, procesul tehnologic de realizare, sistemul de mentenanta, etc, asigurand astfel un inalt nivel de profesionalism al acestora. 

 Sistem de management certificat

Language