Cuptoare gastronomice si Cuptoare convectie

Cuptoare gastronomice si Cuptoare convectie

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare de gastronomie electrice sau pe gaz, cu convectie sau cu abur, cu cuve GN de capacitati diferite dedicate bucatariei profesionale indiferent de dimensiunea ei. Cuptorele comercializate de TOPK sunt perfecte pentru pregatirea alimentelor in mod optim, ideale pentru a fi folosite in restaurante, cantine, catering-uri sau fast food, avand capacitati de la 4 la 40 de tavi. Designul ergonomic, gama variata de tehnologii de la cele mai simple la cele mai elevate va asigura un proces de preparare eficient si sigur pentru orice tip de preparat. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr cuptoare gastronomice produse in Italia sau Turcia cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 102 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional profesional cu carbuni
    Cuptor profesional profesional cu carbuni
    EMP.PKF-40-K
    Dimensiuni cuptor (cm): 74*75*65/1210
    Dimensiuni grill (cm): 56*52
    Structura corp: otel inox
    Capacitate: 20 kg carne/h
    Sursa de alimentare: carbuni
    Temperatura de lucru: 500 grade Celsius
    Sertar pentru cenusa
    Burlanul pentru tiraj aer este inclus
    Corp izolat
    Usor de curatat si igienizat
    Disponibil in culorile: rosu (EMP.PKF-40-K) sau negru (EMP.PKF-40-S)
    Greutate: 180 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional profesional cu carbuni
    Cuptor profesional profesional cu carbuni
    EMP.PKF-50-K
    Dimensiuni cuptor (cm): 92*85*65/132
    Dimensiuni grill (cm): 74*65
    Structura corp: otel inox
    Capacitate: 20 kg carne/h
    Sursa de alimentare: carbuni
    Temperatura de lucru: 500 grade Celsius
    Sertar pentru cenusa
    Burlanul tiraj aer este inclus
    Corp izolat
    Usor de curatat si igienizat
    Disponibil in culorile: rosu (EMP.PKF-50-K) sau negru (EMP.PKF-50-K)
    Greutate: 260 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou mecanic, 5 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou mecanic, 5 cuve
    MEGAGASTRONOMY523MG
    Putere instalata: 3.2 kW
    Capacitate: 5 tavi GN 2/3 - 5 tavi GN 1/2
    Distanta intre tavi: 7.3 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 60.6*78.2*65
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Timer: 120 min
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 viteza
    Panou de control mecanic cu 4 butoane pt controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire.
    Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati.
    Ventilatorul puternic si sensul reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 52 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 5 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 5 cuve
    MEGAGASTRONOMY523DG
    Putere instalata: 3.2 kW
    Capacitate: 5 tavi GN 2/3 - 5 tavi GN 1/2
    Distanta intre tavi: 7.3 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 60.6*78.2*65
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 3 viteze
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si a timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor
    Ventilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 52 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou mecanic, 4 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou mecanic, 4 cuve
    MEGAGASTRONOMY440MG
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*87*65
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz  la cerere tensiune alimentare: 380V / 50-60Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Timer: 120 min
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 1 viteza
    Panou de control mecanic cu 4 butoane pt controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire
    Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati
    Cele 2 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 72 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 4 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 4 cuve
    MEGAGASTRONOMY440DG
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*87*65
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz la cerere tensiune alimentare: 380V / 50-60Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si a timpului de injectie abur.
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor.
    Cele 2 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse.
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 72 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou mecanic, 6 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou mecanic, 6 cuve
    MEGAGASTRONOMY640MG
    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*84*79.9
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50-60Hz 
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Timer: 120 min 
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 1 viteza
    Panou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire. Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati
    Cele 2 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 80 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 6 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 6 cuve
    -23%
    MEGAGASTRONOMY640DG
    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*84*79.9
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50-60Hz 
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor
    Cele 2 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 80 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 3.275,00 € Special Price 2.519,00 € + TVA
    Favorite Compara
  9. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    MEGAGASTRONOMY1040MG
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*91*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V/ 50-60 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 1 viteza
    Timer: 120 min
    Panou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire
    Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati
    Cele 3 ventilatoare cu sens reversibil faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  10. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve
    -23%
    MEGAGASTRONOMY1040DG
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*91*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380 V / 50-60 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9h 59 min + inf.
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor
    Cele 3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 95 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 4.665,00 € Special Price 3.589,00 € + TVA
    Favorite Compara
  11. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuve
    MEGAGASTRONOMY640MGGAS
    Putere instalata: 13.8 kW - 11.6 Kcal
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Consum gaz: metan 1.46 mc/h GPL 1.088 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*81.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Timer: 120 min.
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 viteza
    Panou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire
    Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati.
    Ventilatorul puternic si sensul reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 115 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  12. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital , 6 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital , 6 cuve
    MEGAGASTRONOMY640DGGAS
    Putere instalata: 13.8 kW - 11.6 Kcal
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Consum gaz: metan 1.46 mc/h GPL 1.088 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*81.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 3 viteze
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor.
    Ventilatorul cu 3 viteze si sens reversibil de rotatie asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse.
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru.
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea 
    Greutate echipament: 115 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  13. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    MEGAGASTRONOMY1040MGGAS
    Putere instalata: 16 kW - 13.7 Kcal
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari 
    Timer: 120 min. 
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 viteza
    Tip umidificare: abur cu injectie directa
    Panou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire. Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati Ventilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta.
    Greutate echipament: 163 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  14. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve
    MEGAGASTRONOMY1040DGGAS
    Putere instalata: 16 kW - 13.7 Kcal 
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1 
    Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila 1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor
    Ventilatorul cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pentru cele mai sensibile produse
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 163 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  15. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 6 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 6 cuve
    GASTROTEK600PG
    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*84*79.9
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz / la cerere tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Timer: 9h 59 min + inf
    2 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze 
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.
    Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.
    Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.
    Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convectie si abur rece, mediu sau cald
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 80 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  16. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuve
    GASTROTEK1000PG
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*91*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Timer: 9h 59 min +inf
    3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.f
    Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.
    Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne. 
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.
    Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau cald 
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  17. Cuptor profesional SOGECO by Gierre pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 6 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 6 cuve
    GASTROTEK620PGGAS
    Putere instalata: 13.8 kW - 11.596 Kcal
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Consum gaz: metan 1.46 mc/h GPL 1.088 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*81.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Timer: 9h 59 min +inf
    1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.
    Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.
    Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne. 
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.
    Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau cald 
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 115 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  18. Cuptor profesional SOGECO by Gierre pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 10 cuve
    GASTROTEK1020PGGAS
    Putere instalata: 16 kW - 13.744 Kcal
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Timer: 9h 59 min + inf
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.
    Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.
    Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne. 
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.
    Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau cald 
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 163 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  19. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    BCH1021EMR
    Putere instalata: 21.7 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 122*107*110
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50-60 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Timer: 120 min
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 viteza
    Panou de control mecanic cu 5 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire.
    Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati.
    Ventilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie de rotatie asigura coacere uniforma chiar si pentru cele mai sensibile produse
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta.
    Greutate echipament: 195 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  20. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuve
    BCH1021EPR
    Putere instalata: 21.7 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 122*107*110
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50-60Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Timer: 9h 59 min +inf
    Ventilatorul cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pentru cele mai sensibile produse
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.
    Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.
    Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne. 
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata pana la 5 porniri automate programate in timp.
    Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau cald 
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 195 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  21. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 20 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 20 cuve
    BCH2011EMR
    Putere instalata: 31 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 6 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 92*86.5*185.6
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50-60 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Timer: 120 min
    Panou de control mecanic cu 5 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire
    Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati
    Cele 2 ventilatoare cu o viteza si sens reversibil faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Optional se poate comanda si carucior pentru transportul usor al tavilor (caruciorul nu este inclus)
    Greutate echipament: 221 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  22. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 20 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 20 cuve
    BCH2011EPR
    Putere instalata: 31 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 6 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 92*86.5*185.6
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Timer: 9h 59 min + inf
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Cele 2 ventilatoare cu 3 viteze si sensul reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.
    Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.
    Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.
    Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne. 
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.
    Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau cald 
    Functie de gatire la abur
    Optional se poate comanda si carucior pentru transportul usor al tavilor (caruciorul nu este inclus)
    Greutate echipament: 221 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  23. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 20 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 20 cuve
    BCH2021EMR
    Putere instalata: 43 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 2/1
    Distanta intre tavi: 6 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 122*107*185
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50-60 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Timer: 120 min
    Panou de control mecanic cu 5 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire
    Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati
    Cele 2 ventilatoare cu o viteza si sens reversibil faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Optional se poate comanda si carucior pentru transportul usor al tavilor (caruciorul nu este inclus)
    Greutate echipament: 310 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  24. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 20 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 20 cuve
    BCH2021EPR
    Putere instalata: 43 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 2/1
    Distanta intre tavi: 6 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 122*107*185
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Timer: 9h 59 min + inf
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Cele 2 ventilatoare cu 3 viteze si sensul reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.
    Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.
    Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.
    Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne. 
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.
    Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau cald 
    Functie de gatire la abur
    Optional se poate comanda si carucior pentru transportul usor al tavilor (caruciorul nu este inclus)
    Greutate echipament: 310 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  25. Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1
    Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1
    -23%
    TPK.EKF-10
    Putere instalata: 16,5 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 106*109,5*162
    Temperatura ajustabila 0/300 grade Celsius
    Usa prevazuta cu senzor
    Tensiune alimentare: 380V /50 Hz
    Posibilitate reglare a timpului de gatire
    Prevazut cu panou de control electronic
    Functie de gatire traditionala cu convectie
    Functie de gatire la abur cu reglare manuala
    Sticla termorezistenta cu garnituri din silicon
    Distributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectional
    Termostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade Celsius
    Retea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestora
    Suportul pentru cuptor nu este inclus, se poate achizitiona optional contracost
    Kit suporti tavi inclus
    Greutate echipament: 181 kg
    Produs promotional

    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 4.441,00 € Special Price 3.419,00 € + TVA
    Favorite Compara
  26. Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 20 cuve GN1/1
    Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 20 cuve GN1/1
    -23%
    TPK.EKF-20
    Putere instalata: 24 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 10 tavi GN 2/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 124*111*113
    Temperatura ajustabila 0/300 grade Celsius
    Usa prevazuta cu senzor
    Tensiune alimentare: 380V /50 Hz
    Posibilitate reglare a timpului de gatire
    Prevazut cu panou de control electronic
    Functie de gatire traditionala cu convectie
    Functie de gatire la abur cu reglare manuala
    Sticla termorezistenta cu garnituri din silicon
    Distributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectional
    Termostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade Celsius
    Retea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestora
    Suportul pentru cuptor nu este inclus, se poate achizitiona optional contracost
    Kit suporti tavi inclus
    Greutate echipament: 198 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  27. Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 40 cuve GN1/1
    Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 40 cuve GN1/1
    -23%
    TPK.EKF-40-T
    Putere instalata: 47,5 kW
    Capacitate: 40 tavi GN 1/1 sau 20 tavi GN 2/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 123,5*111*190
    Temperatura ajustabila 0/300 grade Celsius
    Usa prevazuta cu senzor
    Tensiune alimentare: 380V /50 Hz
    Posibilitate reglare a timpului de gatire
    Prevazut cu panou de control electronic
    Functie de gatire traditionala cu convectie
    Functie de gatire la abur cu reglare manuala
    Sticla termorezistenta cu garnituri din silicon
    Distributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectional
    Termostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade Celsius
    Retea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestora
    Varianta doar pentru tavi (nu se poate folosi carucior)
    Greutate echipament: 366 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 7.142,00 € Special Price 5.499,00 € + TVA
    Favorite Compara
  28. Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 40 cuve GN1/1 + carucior
    Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 40 cuve GN1/1 + carucior
    -23%
    TPK.EKF-40
    Putere instalata: 47,5 kW
    Capacitate: 40 tavi GN 1/1 sau 20 tavi GN 2/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 123,5*111*190
    Temperatura ajustabila 0/300 grade Celsius
    Usa prevazuta cu senzor
    Tensiune alimentare: 380V /50 Hz
    Posibilitate reglare a timpului de gatire
    Prevazut cu panou de control electronic
    Functie de gatire traditionala cu convectie
    Functie de gatire la abur cu reglare manuala
    Sticla termorezistenta cu garnituri din silicon
    Distributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectional
    Termostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade Celsius
    Retea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestora
    Caruciorul cu 40 tavi GN 1/1 si kitul de suporti tavi sunt incluse in pret
    Optional contracost se poate achizitiona alt carucior aditional
    Greutate echipament: 366 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 7.584,00 € Special Price 5.839,00 € + TVA
    Favorite Compara
  29. Cuptor profesional gastro pe gaz cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1
    Cuptor profesional gastro pe gaz cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1
    -23%
    TPK.GKF-10
    Putere instalata: 35 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 104*103,5*115
    Consum gaz natural: 3,70 m3/h
    Consum gaz gpl: 2,74 m3/h
    Temperatura ajustabila 0/300 grade Celsius
    Usa prevazuta cu senzor
    Posibilitate reglare a timpului de gatire
    Prevazut cu panou de control electronic
    Functie de gatire traditionala cu convectie
    Functie de gatire la abur cu reglare manuala
    Sticla termorezistenta cu garnituri din silicon
    Distributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectional
    Termostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade Celsius
    Retea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestora
    Suportul pentru cuptor nu este inclus, se poate achizitiona optional contracost
    Kit suporti tavi inclus 
    Greutate echipament: 195 kg.
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 4.415,00 € Special Price 3.399,00 € + TVA
    Favorite Compara
  30. Cuptor profesional gastro pe gaz cu convectie si abur, panou electronic, 20 cuve GN1/1
    Cuptor profesional gastro pe gaz cu convectie si abur, panou electronic, 20 cuve GN1/1
    -23%
    TPK.GKF-20
    Putere instalata: 35 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 10 tavi GN 2/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 124*110*113
    Consum gaz natural: 3,70 m3/h
    Consum gaz gpl: 2,74 m3/h
    Temperatura ajustabila 0/300 grade Celsius
    Usa prevazuta cu senzor
    Posibilitate reglare a timpului de gatire
    Prevazut cu panou de control electronice
    Functie de gatire traditionala cu convectie
    Functie de gatire la abur cu reglare manuala
    Termostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade Celsius
    Sticla termorezistenta cu garnituri din silicon
    Distributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectional
    Retea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestora
    Suportul nu este inclus, se poate achizitiona optional contracost
    Kit suporti tavi inclus 
    Greutate echipament: 221 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 4.856,00 € Special Price 3.739,00 € + TVA
    Favorite Compara
  31. Cuptor profesional gastro pe gaz cu convectie si abur, panou electronic, 40 cuve GN1/1
    Cuptor profesional gastro pe gaz cu convectie si abur, panou electronic, 40 cuve GN1/1
    -23%
    TPK.GKF.40-T
    Putere instalata: 46.5 kW
    Capacitate: 40 tavi GN 1/1 sau 20 tavi GN 2/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 123,5*111*190
    Consum gaz natural: 4,92 m3/h
    Consum gaz gpl: 3,65 m3/h
    Temperatura ajustabila 0/300 grade Celsius
    Usa prevazuta cu senzor
    Posibilitate reglare a timpului de gatire
    Prevazut cu panou de control electronic
    Functie de gatire traditionala cu convectie
    Functie de gatire la abur cu reglare manuala
    Sticla termorezistenta cu garnituri din silicon
    Distributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectional
    Termostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade Celsius
    Retea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestora
    Varianta doar pentru tavi (nu se poate folosi carucior)
    Greutate echipament: 394 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 6.610,00 € Special Price 5.089,00 € + TVA
    Favorite Compara
  32. Cuptor profesional gastro pe gaz cu convectie si abur, panou electronic, 40 cuve GN1/1 + carucior
    Cuptor profesional gastro pe gaz cu convectie si abur, panou electronic, 40 cuve GN1/1 + carucior
    -23%
    TPK.GKF.40
    Putere instalata: 46.5 kW
    Capacitate: 40 tavi GN 1/1 sau 20 tavi GN 2/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 123,5*111*190
    Consum gaz natural: 4,92 m3/h
    Consum gaz gpl: 3,65 m3/h
    Temperatura ajustabila 0/300 grade Celsius
    Usa prevazuta cu senzor
    Posibilitate reglare a timpului de gatire
    Prevazut cu panou de control electronic
    Functie de gatire traditionala cu convectie
    Functie de gatire la abur cu reglare manuala
    Sticla termorezistenta izolata cu silicon de cea mai buna calitate
    Distributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectional
    Termostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade Celsius
    Retea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestora
    Caruciorul cu 40 tavi GN 1/1 si kitul de suporti tavi sunt incluse in pret
    Optional contracost se poate achizitiona alt carucior aditional
    Greutate echipament: 394 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  33. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 3 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 3 tavi si panou de control mecanic
    -23%
    RX603
    Putere instalata: 3.700 W
    Capacitate: 3 tavi 60*40 / 3 cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):76*80*46
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Lumina interior cu halogen
    Termostat de siguranta
    Umidificator inclus
    Sens reversibil
    Temporizator 0 - 60 min. + functie continua
    Deschidere usa pe verticala de sus in jos
    Dotat cu: 3 grilaje interioare
    Greutate echipament: 45 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 1.205,00 € Special Price 927,00 € + TVA
    Favorite Compara
  34. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    -23%
    RXP604
    Putere instalata: 3.800 W 
    Capacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):76*76*54
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz 
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Lumina interior cu halogen
    Termostat de siguranta
    Umidificator inclus
    Temporizator 0 - 60 min. + functie continua
    Dotat cu: 4 grilaje interioare
    Deschidere usa pe verticala de sus in jos
    Greutate echipament: 52 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 1.265,00 € Special Price 974,00 € + TVA
    Favorite Compara
  35. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    -23%
    RX604H
    Putere instalata: 5.700 W trifazic
    Capacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):76*80*54
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: la alegere 220V / 50Hz sau 380V / 50Hz (a se specifica la comanda)
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Lumina interior cu halogen
    Termostat de siguranta
    Sens reversibil
    Umidificator inclus
    Temporizator 0 - 60 min. + functie continua
    Dotat cu: 4 grilaje interioare
    Deschidere usa pe verticala de sus in jos
    Greutate echipament: 52 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 1.370,00 € Special Price 1.054,00 € + TVA
    Favorite Compara
  36. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    -23%
    RX604PLUS
    Putere instalata: 6.300 W trifazic
    Capacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):82*80*56
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: la alegere 220V / 50Hz sau 380V / 50Hz (a se specifica la comanda)
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Lumina interior cu halogen
    Termostat de siguranta
    Sens reversibil
    Umidificator inclus
    Temporizator 0 - 60 min. + functie continua
    Dotat cu: 4 grilaje interioare
    Deschidere usa pe verticala de sus in jos
    Greutate echipament: 55 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 1.595,00 € Special Price 1.228,00 € + TVA
    Favorite Compara
  37. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    RXL604PLUS
    Putere instalata: 6.300 W 
    Capacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):82*80*56
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: la alegere 220V / 50Hz sau 380V / 50Hz (a se specifica la comanda)
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Lumina interior cu halogen
    Umidificator inclus 
    Termostat de siguranta
    Sens reversibil
    Temporizator 0 - 60 min. + functie continua
    Dotat cu: 4 grilaje interioare
    Deschidere usa pe orizontala spre stanga
    Greutate echipament: 55 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  38. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi cu panou de control electronic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi cu panou de control electronic
    -23%
    RXD604PLUS
    Putere instalata: 6300 W monofazic
    Capacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):82*80*56
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 260 grade Celsius
    Tensiune alimentare: la alegere 220V / 50Hz sau 380V / 50Hz (a se specifica la comanda)
    Alarma de incheiere a ciclului
    Umiditate reglabila de la 0 - 100%
    Comutator de siguranta pentru usa
    Lumina interior cu halogen
    Termostat de siguranta
    Preincalzire automata
    Trepte de gatit 
    Carte de retete
    Sens reversibil
    Dotat cu: 4 grilaje interioare
    Conexiune apa 3/4"
    Deschidere usa pe verticala de sus in jos
    Greutate echipament: 55 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 1.830,00 € Special Price 1.409,00 € + TVA
    Favorite Compara
  39. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi cu panou de control electronic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi cu panou de control electronic
    RXDL604PLUS
    Putere instalata: 6300 W trifazic
    Capacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):82*80*56
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 260 grade Celsius
    Tensiune alimentare: la alegere 220V / 50Hz sau 380V / 50Hz (a se specifica la comanda)
    Alarma de incheiere a ciclului
    Umiditate reglabila de la 0 - 100%
    Comutator de siguranta pentru usa
    Lumina interior cu halogen
    Termostat de siguranta
    Sens reversibil
    Preincalzire automata
    Trepte de gatit 
    Carte de retete
    Sens reversibil
    Dotat cu: 4 grilaje interioare
    Deschidere usa pe orizontala de la stanga spre dreapta
    Greutate echipament: 55 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  40. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    RX604PLUSHG
    Putere instalata: 6.300 W
    Capacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):82*80*56
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: la alegere 220V / 50Hz sau 380V / 50Hz (a se specifica la comanda)
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Lumina interior cu halogen
    Umidificator inclus 
    Prevazut cu functie de Grill
    Termostat de siguranta
    Umidificator inclus
    Sens reversibil
    Temporizator 0 - 60 min. + functie continua
    Dotat cu: 4 grilaje interioare
    Deschidere usa pe verticala de sus in jos
    Greutate echipament: 55 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  41. Cuptor profesional gastronomie FM electric cu 6 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie FM electric cu 6 cuve si panou de control mecanic
    STR106M
    Putere instalata: 9.200 W
    Capacitate: 6 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 6,8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm): 39.5*60*48
    Dimensiuni externe (cm): 66*76*75
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Timer 0-120 min. + functie continua
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior cu halogen
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0%-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Cuvele se introduc pe lung
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate echipament: 65 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  42. Cuptor profesional gastronomie FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    STR106V1
    Putere instalata: 9.200 W
    Capacitate: 6 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interior (cm): 39.5*60*48
    Dimensiuni exterior (cm): 72*76*75
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Spalare automata de ultima generatie
    Greutate echipament: 80 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  43. Cuptor profesional gastronomie FM electric cu 10 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie FM electric cu 10 cuve si panou de control mecanic
    STR110M
    Putere instalata: 15.400 W
    Capacitate: 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 6,8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm): 39.5*60*81
    Dimensiuni externe (cm): 66*76*108
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Timer 0-120 min. + functie continua
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior cu halogen
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0%-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Cuvele se introduc pe lung
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate echipament: 97 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  44. Cuptor profesional gastronomie FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    STR110V1
    Putere instalata: 15.400 W
    Capacitate: 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interior (cm): 39.5*60*81
    Dimensiuni exterior (cm): 72*76*108
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Spalare automata de ultima generatie
    Greutate echipament: 97 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  45. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 6 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 6 cuve si panou de control mecanic
    STR606M
    Putere instalata: 9.200 W
    Capacitate: 6 tavi 60*40 sau 6 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm): 49*65.5*63
    Dimensiuni externe (cm): 75.5*83*90
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Timer 0-120 min. + functie continua
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior cu halogen
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0%-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lung
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate echipament: 90 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  46. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    STR606V1
    Putere instalata: 9.200 W
    Capacitate: 6 tavi 60*40 sau 6 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interior (cm): 49*65.5*63
    Dimensiuni exterior (cm): 81.5*83*90
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Spalare automata de ultima generatie
    Greutate echipament: 92 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  47. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control mecanic
    STR610M
    Putere instalata: 13.800 W
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm):49*65.5*93.5
    Dimensiuni externe (cm): 75.5*83*120.5
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Timer 0-120 min. + functie continua
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior cu halogen
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0%-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lung
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate echipament: 109 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  48. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    STR610V1
    Putere instalata: 13.800 W
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interior (cm): 49*65.5*93.5
    Dimensiuni exterior (cm): 81.5*83*120.5
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    6 optiuni de preparare
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Conector sonda temperatura
    Spalare automata de ultima generatie
    Greutate echipament: 112 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 102 produse

pe pagina
Descrescator
Language