Cuptoare Rational
Title image for category name

Cuptoare Rational

Cuptoarele Rational sunt printre cele mai inovative cuptoare de pe piata in ceea ce priveste tehnologiile avansate pe care gamele versatile ICombi si IVario le propune. RATIONAL s-a concentrat pe crearea de solutii care combina simplitatea si eficienta, incurajeaza creativitatea si variatia produselor dvs. si asigura o inalta calitate constanta pentru ca sa puteti depasi orice obstacol si atinge orice obiectiv pe care vi-l propuneti in orice bucatarie comerciala. RATIONAL a fost motivat de dorinta de a oferi fiecarui bucatar din lume acces la cele mai bune echipamente pentru prepararea mancarurilor calde. Inovativa gama iVario vine în patru dimensiuni diferite, combinand aragazul, tigaia, friteuza si chiar gatitul sub presiune, toate intr-o singura unitate. Ofera viteza, precizie și rezultate perfecte de fiecare data. Nu numai ca este la fel de usor de utilizat ca si cuptoarele iCombi, dar va permite sa aveti un flux constant de produse proaspat gatite in restaurantul dvs. chiar si cu interventie minima din partea personalului calificat. Cuptoarele sunt disponibile in diferite dimensiuni si configuratii, facandu-le potrivite pentru diverse aplicatii de gatit. Aceste cuptoare sunt cunoscute pentru performanta si fiabilitatea lor excelente si sunt folosite de multi bucatari profesionisti din intreaga lume.
Tip afisare: Grid Lista

36 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Echipament de gatit multifunctional inteligent cu 2 cuve*17 lt
    Echipament de gatit multifunctional inteligent cu 2 cuve*17 lt
    iVario 2-XS
    Putere totala: 14 kW
    Dimensiuni echipament (cm): 110*75,6*48,5
    Dimensiuni cuva (cm): 34*37*15,5 h
    Structura: otel inox exterior si interior
    Produs nou
    Capacitate cuve : 2*17 lt / 2 × 2/3 GN
    Capacitate portii/zi - mai multe de 30 portii/24h
    Temperatura de lucru: 30-300 grade Celsius
    Grad de protectie IP X5 - rezistent la apa
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" cu functie de blocare automata pentru a preveni apasarea acccidentala
    Meniu disponibil in 40 de limbi, inclusiv limba romana
    Temperaturi de gatire: frigere - 30-250 grade C, prajire 30-180 grade C, fierbere incepand de la min 30 grade C pana la temperatura de fierbere
    Posibilitate programare si denumire pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Asistare inteligenta pentru cele 5 moduri de gatit: fierbere, prajire, prajire crispy, fiert si finisare
    Permite 6 grupe de procesare a alimentelor: carne, peste, legume si garnituri, preparate din oua, supe si sosuri, lapte si deserturi
    Sistem Delta-T - gatire lenta in paralel cu temperatura din interiorul produsului si cea din interiorul camerei de coacere, sistem care nu permite agresarea produsului cu temperaturi ridicate
    2 sonde temperatura cu 6 puncte de masurare
    Regulator electronic de siguranta pentru temperatura
    AutoLift – sistem de ridicare automata a cosurilor de fierbere si prajire
    Tehnologie iCooking - senzorii din baza cuvei identifica greutatea, starea si dimensiunea alimentelor si regleaza automat si continuu procesul de gatit
    Tehnologie iVarioBoost: elementele de incalzire ceramice asigura incalzirea uniforma, precisa si rapida a cuvelor, 200 grade C in mai putin de 2 minute si jumatate
    Peretii sunt neincalziti pentru a preveni arderea alimentelor
    Conexiune apa rece (R 3/4"), conexiune ape reziduale (DN 40), furtun de alimentare apa 1.5 m inclus (dispozitiv de alimentare cu apa in capacul cuvei)
    Acces facil prin partea frontala pentru mentenanta si service
    Prevazut cu port USB ce permite descarcarea datelor HACCP, incarcarea programelor de coacere si actualizarea softului
    Dotari: dus spalare cu sistem de rectractare inclus, 2 brate ridicare si coborare automata, 1 cos pentru prajire/frigere, 1 cos fierbere, 1 sita
    Sistem de notificare acustica si vizuala cand este necesara interventia personalului
    Sistem de autodiagnoza SDS, cu afisare automata a mesajelor de mentenanta si a disfunctionalitatilor
    Priza 230V integrata
    Posibilitate amplasare la podea sau la perete cu ajutorul accesoriilor
    Picioare din plastic de 90 mm
    Greutate: 117 kg
    Favorite Compara
  2. Echipament de gatit multifunctional inteligent cu 2 cuve*25 lt
    Echipament de gatit multifunctional inteligent cu 2 cuve*25 lt
    iVario Pro 2-S
    Putere totala: 22 kW
    Dimensiuni echipament (cm): 110*93,8*48,5
    Dimensiuni cuva (cm): 34*55,3*15,5 h
    Structura: otel inox exterior si interior
    Produs nou
    Capacitate cuve : 2*25 lt / 2 × 1/1 GN
    Capacitate portii/zi - mai multe de 30 portii/24h
    Temperatura de lucru: 30-300 grade Celsius
    Grad de protectie IP X5 - rezistent la apa
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Functii de gatire lenta: Overnight, Sous-vide, Confit (gatire lenta nesupravegheata aprobata si certificata)
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" cu functie de blocare automata pentru a preveni apasarea acccidentala
    Meniu disponibil in 40 de limbi, inclusiv limba romana
    Temperaturi de gatire: frigere - 30-250 grade C, prajire 30-180 grade C, fierbere incepand de la min 30 grade C pana la temperatura de fierbere
    Posibilitate programare si denumire pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Asistare inteligenta pentru cele 5 moduri de gatit: fierbere, prajire, prajire crispy, fiert si finisare
    Permite 6 grupe de procesare a alimentelor: carne, peste, legume si garnituri, preparate din oua, supe si sosuri, lapte si deserturi
    Sistem Delta-T - gatire lenta in paralel cu temperatura din interiorul produsului si cea din interiorul camerei de coacere, sistem care nu permite agresarea produsului cu temperaturi ridicate
    2 sonde temperatura cu 6 puncte de masurare
    Regulator electronic de siguranta pentru temperatura
    AutoLift – sistem de ridicare automata a cosurilor de fierbere si prajire
    Tehnologie iCooking - senzorii din baza cuvei identifica greutatea, starea si dimensiunea alimentelor si regleaza automat si continuu procesul de gatit
    Tehnologie iVarioBoost: elementele de incalzire ceramice asigura incalzirea uniforma, precisa si rapida a cuvelor, 200 grade C in mai putin de 2 minute si jumatate
    Peretii sunt neincalziti pentru a preveni arderea alimentelor
    Conexiune apa rece (R 3/4"), conexiune ape reziduale (DN 40), furtun de alimentare apa 1.5 m inclus (dispozitiv de alimentare cu apa in capacul cuvei)
    Acces facil prin partea frontala pentru mentenanta si service
    Prevazut cu port USB ce permite descarcarea datelor HACCP, incarcarea programelor de coacere si actualizarea softului
    Dotari: dus spalare cu sistem de rectractare inclus, 2 brate ridicare si coborare automata, 1 cos pentru prajire/frigere, 1 cos fierbere, 1 sita
    Sistem de notificare acustica si vizuala cand este necesara interventia personalului
    Sistem de autodiagnoza SDS, cu afisare automata a mesajelor de mentenanta si a disfunctionalitatilor
    Priza 230V integrata
    Posibilitate amplasare la podea sau la perete cu ajutorul accesoriilor
    Picioare din plastic de 90 mm
    Greutate: 134 kg
    Favorite Compara
  3. Echipament de gatit multifunctional inteligent cu 1 cuva*100 lt
    Echipament de gatit multifunctional inteligent cu 1 cuva*100 lt
    iVario Pro L
    Putere totala: 27 kW
    Dimensiuni echipament (cm): 110*75,6*48,5
    Dimensiuni cuva (cm): 69,2*57*28
    Structura: otel inox exterior si interior
    Produs nou
    Capacitate cuva : 100 lt
    Suprafata de gatit: 3900 cm2
    Capacitate portii/zi - 100-300 portii/24h
    Temperatura de lucru: 30-300 grade Celsius
    Grad de protectie IP X5 - rezistent la apa
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Cuva este conceputa fara imbinari si cu colturi rotunjite pentru curatare usoara
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" cu functie de blocare automata pentru a preveni apasarea acccidentala
    Meniu disponibil in 40 de limbi, inclusiv limba romana
    Temperaturi de gatire: frigere - 30-250 grade C, prajire 30-180 grade C, fierbere incepand de la min 30 grade C pana la temperatura de fierbere
    Posibilitate programare si denumire pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Asistare inteligenta pentru cele 5 moduri de gatit: fierbere, prajire, prajire crispy, fiert si finisare
    Temperatura tactila a capacului cuvei este de maxim 73 de grade celsius
    Permite 6 grupe de procesare a alimentelor: carne, peste, legume si garnituri, preparate din oua, supe si sosuri, lapte si deserturi
    Sistem Delta-T - gatire lenta in paralel cu temperatura din interiorul produsului si cea din interiorul camerei de coacere, sistem care nu permite agresarea produsului cu temperaturi ridicate
    Reluare automata si finalizare in parametrii optimi a unui proces de gatit in caz de intreruperea alimentarii cu curent
    1 sonda temperatura cu 6 puncte de masurare
    Regulator electronic de siguranta pentru temperatura
    AutoLift – sistem de ridicare automata a cosurilor de fierbere si prajire
    Tehnologie iZoneControl: permite impartirea bazei cuvei in zone cu temperaturi diferite pentru gatirea diferitelor preparate
    Tehnologie iCooking - senzorii din baza cuvei identifica greutatea, starea si dimensiunea alimentelor si regleaza automat si continuu procesul de gatit
    Tehnologie iVarioBoost: elementele de incalzire ceramice asigura incalzirea uniforma, precisa si rapida a cuvelor, 200 grade C in mai putin de 2 minute si jumatate
    Peretii sunt neincalziti pentru a preveni arderea alimentelor
    Conexiune apa rece (R 3/4"), conexiune ape reziduale (DN 40), furtun de alimentare apa 1.5 m inclus (dispozitiv de alimentare cu apa in capacul cuvei)
    Acces facil prin partea frontala pentru mentenanta si service
    Prevazut cu port USB ce permite descarcarea datelor HACCP, incarcarea programelor de coacere si actualizarea softului
    Dotari: dus spalare cu sistem de rectractare inclus, 1 brat ridicare si coborare automata, 1 sita, 1 burete curatare. 1 spatula, 2 cosuri de gatit, 2 gratare de baza pentru tigaie
    Sistem de notificare acustica si vizuala cand este necesara interventia personalului
    Sistem de autodiagnoza SDS, cu afisare automata a mesajelor de mentenanta si a disfunctionalitatilor
    Priza 230V integrata
    Posibilitate amplasare la podea sau la perete cu ajutorul accesoriilor
    Se aseaza pe structura robusta cu picioare din plastic rezistent
    Greutate: 216 kg
    Favorite Compara
  4. Echipament de gatit multifunctional inteligent cu 1 cuva*150 lt
    Echipament de gatit multifunctional inteligent cu 1 cuva*150 lt
    iVario Pro XL
    Putere totala: 41 kW
    Dimensiuni echipament (cm): 136,5*89,4*107,8
    Dimensiuni cuva (cm): 102,6*57*28
    Structura: otel inox exterior si interior
    Produs nou
    Capacitate cuva : 150 lt
    Suprafata de gatit: 5900 cm2
    Capacitate portii/zi - 100-500 portii/24h
    Temperatura de lucru: 30-300 grade Celsius
    Grad de protectie IP X5 - rezistent la apa
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Cuva este conceputa fara imbinari si cu colturi rotunjite pentru curatare usoara
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" cu functie de blocare automata pentru a preveni apasarea acccidentala
    Meniu disponibil in 40 de limbi, inclusiv limba romana
    Temperaturi de gatire: frigere - 30-250 grade C, prajire 30-180 grade C, fierbere incepand de la min 30 grade C pana la temperatura de fierbere
    Posibilitate programare si denumire pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Asistare inteligenta pentru cele 5 moduri de gatit: fierbere, prajire, prajire crispy, fiert si finisare
    Temperatura tactila a capacului cuvei este de maxim 73 de grade celsius
    Permite 6 grupe de procesare a alimentelor: carne, peste, legume si garnituri, preparate din oua, supe si sosuri, lapte si deserturi
    Sistem Delta-T - gatire lenta in paralel cu temperatura din interiorul produsului si cea din interiorul camerei de coacere, sistem care nu permite agresarea produsului cu temperaturi ridicate
    Reluare automata si finalizare in parametrii optimi a unui proces de gatit in caz de intreruperea alimentarii cu curent
    1 sonda temperatura cu 6 puncte de masurare
    Regulator electronic de siguranta pentru temperatura
    AutoLift – sistem de ridicare automata a cosurilor de fierbere si prajire
    Tehnologie iZoneControl: permite impartirea bazei cuvei in zone cu temperaturi diferite pentru gatirea diferitelor preparate
    Tehnologie iCooking - senzorii din baza cuvei identifica greutatea, starea si dimensiunea alimentelor si regleaza automat si continuu procesul de gatit
    Tehnologie iVarioBoost: elementele de incalzire ceramice asigura incalzirea uniforma, precisa si rapida a cuvelor, 200 grade C in mai putin de 2 minute si jumatate
    Peretii sunt neincalziti pentru a preveni arderea alimentelor
    Conexiune apa rece (R 3/4"), conexiune ape reziduale (DN 40), furtun de alimentare apa 1.5 m inclus (dispozitiv de alimentare cu apa in capacul cuvei)
    Acces facil prin partea frontala pentru mentenanta si service
    Prevazut cu port USB ce permite descarcarea datelor HACCP, incarcarea programelor de coacere si actualizarea softului
    Dotari: dus spalare cu sistem de rectractare inclus, 1 brat ridicare si coborare automata, 1 sita, 1 burete curatare. 1 spatula, 2 cosuri de gatit, 2 gratare de baza pentru tigaie
    Sistem de notificare acustica si vizuala cand este necesara interventia personalului
    Sistem de autodiagnoza SDS, cu afisare automata a mesajelor de mentenanta si a disfunctionalitatilor
    Priza 230V integrata
    Posibilitate amplasare la podea sau la perete cu ajutorul accesoriilor
    Se aseaza pe structura robusta cu picioare din plastic rezistent
    Greutate: 265 kg
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN2/3
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN2/3
    ICombi Pro XS6-2/3-ELE
    Putere instalata: 5.7 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 2/3
    Dimensiuni (cm): 66*62*57
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 67 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie electric, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie electric, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN1/1
    ICombi Pro 6-1/1-ELE
    Putere instalata: 10,8 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1 sau 12 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 85*84*75,4
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 100 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    ICombi Pro 10-1/1-ELE
    Putere instalata: 18,9 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 85*84*101
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 2 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 130 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN2/1
    ICombi Pro 6-2/1-ELE
    Putere instalata: 22,4 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 2/1
    Dimensiuni (cm): 107*104*80
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 135 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  9. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    ICombi Pro 10-2/1-ELE
    Putere instalata: 37,4 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 GN1/1
    Dimensiuni (cm): 107*104*106
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 173 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  10. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1 + carucior
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1 + carucior
    ICombi Pro 20-1/1-ELE
    Putere instalata: 37,2 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 40 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 87*91*187
    Produs Nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 254 kg
    Caruciorul cu 20 tavi GN1/1 este inclus in pret
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  11. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1 + carucior
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1 + carucior
    ICombi Pro 20-2/1-ELE
    Putere instalata: 67 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 2/1 sau 40 GN2/1
    Dimensiuni (cm): 108*112*187
    Produs Nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 358 kg
    Caruciorul cu 20 tavi GN1/1 este inclus in pret
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  12. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN1/1
    ICombi Pro 6-1/1-GAS
    Putere instalata: 13 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1 sau 12 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 85*84*80
    Produs Nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 114 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  13. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    ICombi Pro 10-1/1-GAS
    Putere instalata: 22 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 85*84*106
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 149 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  14. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN2/1
    ICombi Pro 6-2/1-GAS
    Putere instalata: 28 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 2/1
    Dimensiuni (cm): 107*104*80
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 151 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  15. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    ICombi Pro 10-2/1-GAS
    Putere instalata: 40 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 GN1/1
    Dimensiuni (cm): 107*104*106
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 192 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  16. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1 + carucior
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1 + carucior
    ICombi Pro 20-1/1-GAS
    Putere instalata: 42 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 40 GN1/1
    Dimensiuni (cm): 87*91*187
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 273 kg
    Caruciorul cu 20 tavi GN1/1 este inclus in pret
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  17. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1 + carucior
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1 + carucior
    ICombi Pro 20-2/1-GAS
    Putere instalata: 80 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 2/1 sau 40 GN2/1
    Dimensiuni (cm): 108*112*187
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 358 kg
    Caruciorul cu 20 tavi GN1/1 este inclus in pret
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  18. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN1/1
    ICombi Classic 6-1/1
    Putere instalata: 10.8 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 2/3
    Dimensiuni (cm): 85*77.5*75.4
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  19. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    ICombi Classic 10-1/1
    Putere instalata: 18.9 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 85*77.5*101
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 2 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 123 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  20. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN2/1
    ICombi Classic 6-2/1
    Putere instalata: 22,4 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 2/1 sau 12 tavi GN 1/1
    Dimensiuni (cm): 75.4*97.5*107.2
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 128 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  21. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    CE2ERRA.0001019
    Putere instalata: 37,4 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 tavi GN 1/1
    Dimensiuni (cm): 101*97*107
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 165 kg
    Cuptor profesional pentru horeca

    Favorite Compara
  22. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1
    ICombi Classic 20-1/1
    Putere instalata: 37,2 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 40 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 87*84*180
    Produs Nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 246 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  23. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1
    ICombi Classic 20-2/1
    Putere instalata: 67 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 2/1 sau 40 GN 1/1
    Dimensiuni (cm): 108*105*180
    Produs Nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 313 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  24. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN1/1
    ICombi Classic 6-1/1-GAS
    Putere instalata: 13 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1 sau 12 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 85*77.5*75.4
    Produs Nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 110 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  25. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    ICombi Classic 10-1/1-GAS
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 85*77.5*101.4
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 143 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  26. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN2/1
    ICombi Classic 6-2/1-GAS
    Putere instalata: 28 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 2/1 sau 12 tavi GN 1/1
    Dimensiuni (cm): 75.4*97.5*107.2
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 147 kg
    Cuptor profesional pentru horeca

    Favorite Compara
  27. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    ICombi Classic 10-2/1-GAS
    Putere instalata: 40 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 GN1/1
    Dimensiuni (cm): 107*104*106
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 192 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  28. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1
    ICombi Classic 20-1/1-GAS
    Putere instalata: 37.2 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 40 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 87*84*180
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 267 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  29. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1
    ICombi Classic 20-2/1-GAS
    Putere instalata: 80 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 2/1 sau 40 GN1/1
    Dimensiuni (cm): 108*105*108
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 346 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  30. Suport pentru cuptor Rational
    Suport pentru cuptor Rational
    GST.PRJ.TOPK.011
    Dimensiuni (cm): 90*70*75
    Material: otel-inox
    Prevazut cu 14 suporti tavi pt 60*40
    Picioare reglabile pe inaltime
    Se poate comanda si pentru tavi GN
    Greutate: 35 kg
     
    Favorite Compara
  31. Filtru Claris XL PENTAIR
    Filtru Claris XL PENTAIR
    TPKCLARISXL
    Dimensiune (cm): 47,1 * 13,6
    Capacitate: 1.585 de galoane pentru espresso, 1.900 de galoane pentru OCS/cafea
    Debit (gpm): 1
    Cerinte de presiune 29 - 116 psi (2 – 8 bar), fara soc
    Micron Rating: 5
    Evaluare NSF 42
    Temperatura 39 - 86 ° F (4 - 30 ° C)
    Prefiltrare
    Reglarea duritatii carbonatului
    Filtrare fina
    Blocul de carbon extrem de eficient indeparteaza contaminantii nocivi si mirosurile si gusturile neplacute
    Filtrul cu membrana solida indeparteaza particulele de pana la 5 µm microni pentru cea mai mare protectie a echipamentului
    Functionare in pozitie verticala sau orizontala
    Recomandat pentru cuptoare patisserie/gastronomie cu 6-10 tavi; trebuie folosit cu cap conector

    Favorite Compara
  32. Filtru Pentair Claris L
    Filtru Pentair Claris L
    TPKCLARISL
    Dimensiune (cm): 36 * 13,6
    Capacitate: 1.100 de galoane pentru espresso, 1.320 de galoane pentru OCS/cafea
    Debit maxim (gpm): 1
    Cerinte de presiune 29 - 116 psi (2 – 8 bar), fara soc
    Micron Rating: 5
    Evaluare NSF 42
    Temperatura 39 - 86 ° F (4 - 30 ° C)
    Prefiltrare
    Reglarea duritatii carbonatului
    Filtrare fina
    Blocul de carbon extrem de eficient indeparteaza contaminantii nocivi si mirosurile si gusturile neplacute
    Filtrul cu membrana solida indeparteaza particulele de pana la 5 µm microni pentru cea mai mare protectie a echipamentului
    Functionare in pozitie verticala sau orizontala
    Recomandat pentru cuptoare patisserie/gastronomie cu 3-5 tavi; trebuie folosit cu cap conector

    Favorite Compara
  33. Filtru Pentair Claris XXL
    Filtru Pentair Claris XXL
    TPKCLARISXXL
    Dimensiune (cm): 47,1 * 17,5
    Capacitate: 2.910 de galoane pentru espresso, 3.490 de galoane pentru OCS/cafea
    Debit maxim (gpm): 1
    Cerinte de presiune 29 - 116 psi (2 – 8 bar), fara soc
    Micron Rating: 5
    Temperatura 39 - 86 ° F (4 - 30 ° C)
    Prefiltrare
    Reglarea duritatii carbonatului
    Filtrare fina
    Blocul de carbon extrem de eficient indeparteaza contaminantii nocivi si mirosurile si gusturile neplacute
    Filtrul cu membrana solida indeparteaza particulele de pana la 5 µm microni pentru cea mai mare protectie a echipamentului
    Functionare in pozitie verticala sau orizontala
    Recomandat pentru cuptoare patisserie/gastronomie cu 10-20 tavi; trebuie folosit cu cap conector

    Favorite Compara
  34. Cap filtru Claris gen 2-3/8 PENTAIR
    Cap filtru Claris gen 2-3/8 PENTAIR
    TPKGEN2
    Dimensiune (cm): 13,5*10*12,4
    Schimbare rapida - se blocheaza doar cu a
    rotire de 45°
    Port de spalare incorporat
    Oprire automata
    Bypass reglabil rapid si usor; cheie furnizate
    Limitator de debit
    Limitator de reflux
    Sistemul poate fi operat orizontal sau pe verticala, in functie de spatiu disponibil
    Capul de filtru de calitate comerciala este proiectat exclusiv pentru a se potrivi cartuşelor filtrante Claris
    Constructia solida, durabila este ideala pentru aplicatii pentru servicii alimentare si vending
    Proiectat pentru durabilitate, rezistenta si longevitate
    Hardware rezistent la coroziune
    Setari de ocolire inviolabile
    Se foloseste la toate tipurile de filtre Claris clasic / ultra
    Se poate seta in functie de echipament si consum bypas de la 1 la 6
    Sunt necesare reductii de la 3/8 la ¾ sau ½ in functie de alimentarea la apa
    Nu este necesara inlocuirea capului conector la schimbarea filtrului / cartusului
    Favorite Compara
  35. Dedurizator apa, 12 lt/ 8,4 kg, inox
    Dedurizator apa, 12 lt/ 8,4 kg, inox
    DVA002
    Dimensiune (cm): 18.5*50
    Capacitate: 12 l /8,4 kg
    Presiunea maxima / minima a apei: de la 1 la 8 bari
    Structura: otel inoxidabil
    Flux nominal: 1000 L / h
    Temperatura ambientala: de la 4˚C la 35˚C
    Temperatura apei de alimentare: de la 4˚C la 25˚C
    Dimensiune conexiune: 3/8
    Favorite Compara
  36. Dedurizator apa, 16 lt/11,2 kg, inox
    Dedurizator apa, 16 lt/11,2 kg, inox
    DVA001
    Dimensiune (cm): 18.5*60
    Capacitate: 16 l /11,2 kg
    Presiunea maxima / minima a apei: de la 1 la 8 bari
    Structura: otel inoxidabil
    Flux nominal: 1000 L / h
    Temperatura ambientala: de la 4˚C la 35˚C
    Temperatura apei de alimentare: de la 4˚C la 25˚C
    Dimensiune conexiune: 3/8

     
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

36 produse

pe pagina
Descrescator
  • Language