Title image for category name

Default Category

TOPK ofera o gama variata de sterilizatoare pentru cutite, disponibile in versiuni simple sau duble, adaptate pentru orice capacitate. Beneficiati de echipamente de ultima generatie, care asigura cel mai bun raport calitate-pret si raspund celor mai exigente nevoi.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 52 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 cuve si panou de control digital
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 cuve si panou de control digital
    STG201V7TPLUS
    Putere instalata: 36.250 W
    Capacitate: 20 Cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*91*186
    Distanta dintre cuve (cm): 6.7
    Temperatura maxima de lucru 300 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 400V / 50Hz
    Panou de control digital
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Mod Non Stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Control manual reglare abur
    Cuvele se introduc pe lat 
    Greutate echipament: 270 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Dospitor FM cu 10 tavi si panou electromecanic
    Dospitor FM cu 10 tavi si panou electromecanic
    STF433
    Putere: 1400 W
    Dimensiuni (cm): 109*99*169
    Capacitate (cm): 10 tavi 60*40 / 5 tavi 80*60
    Temperatura de lucru: 85 grade Celsius
    Structura: otel-inox
    Distanta intre tavi (cm): 8
    Tesiune alimentare: 220V / 50Hz
    Conexiune apa 3/4"
    Buton de umplere a rezervorului de apa
    Greutate echipament: 80 kg
    Favorite Compara
  3. Blast chiller FRENOX, 20 cuve, cu grup motor exterior
    Blast chiller FRENOX, 20 cuve, cu grup motor exterior
    VBL20-GK
    Capacitate: 1 carucior, 20 cuve GN 2/1 sau tavi 60*40cm per carucior
    Temperatura aerului de racire: -18...-22 grade Celsius
    Temperatura produs finit: +38 grade Celsius
    Temperatura de lucru: 0...+3 grade Celsius
    Dimensiuni (cm): 185*141*214
    Putere: 8 kW trifazic
    Gaz refrigerat R290
    Panou digital HACCP usor de folosit
    Structura: interior si exterior otel inoxidabil 304 
    Grosime izolatie (cm): 12
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Functii:
    1.Blast chilling-racire rapida +90... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate, reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    2.Shock freezing-congelare rapida +90... -18 C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
    Productie: 140 kg (+90 grade C...+3 grade C - in 90 min) si 120 kg (+90 grade C...-18 grade C - in 270 min)
    Decongelare automata
    Prevazut cu garnituri magnetice usor de demontat si spalat
    Sistem special de evaporare a apei
    Rampa inclusa din otel inoxidabil
    Grupul motor este inclus si se poate monta la maxim 5 metri
    Traseul frigorific nu este inclus in pret si se calculeaza separat
    Caruciorul nu este inclus, se achizitioneaza separat pentru cuve GN 2/1 sau tavi 60*40cm
    Favorite Compara
  4. Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, fara grup motor
    SQX20FT.80SG
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Fara grup motor
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 430 kg
    Favorite Compara
  5. Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, fara grup motor
    SQX20FT.80SG.ACCFT20
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Fara grup motor
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 430 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Favorite Compara
  6. Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, fara grup motor
    SQX20FT.80WDSG
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Fara grup motor
    Prevazut cu 2 usi
    Deschidere fata-spate
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 430 kg
    Favorite Compara
  7. Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, fara grup motor
    SQX20FT.80WDSG.ACCFT20
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Fara grup motor
    Prevazut cu 2 usi
    Deschidere fata-spate
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 430 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Favorite Compara
  8. Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, grup motor exterior. cu racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, grup motor exterior. cu racire pe aer
    SQX20FT.80
    Putere: 4,8 kW
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Grup motor exterior
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 430 kg
    Favorite Compara
  9. Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, grup motor exterior, cu racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, grup motor exterior, cu racire pe aer
    SQX20FT.80.ACCFT20
    Putere: 4,8 kW
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Grup motor exterior
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 430 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Favorite Compara
  10. Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, grup motor exterior, cu racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, grup motor exterior, cu racire pe aer
    SQX20FT.80WD
    Putere: 4,8 kW
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Grup motor exterior
    Racire pe aer
    Prevazut cu 2 usi
    Deschidere fata-spate
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 430 kg
    Favorite Compara
  11. Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, grup motor exterior, cu racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, grup motor exterior, cu racire pe aer
    SQX20FT.80WD.ACCFT20
    Putere: 4,8 kW
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Grup motor exterior
    Racire pe aer
    Prevazut cu 2 usi
    Deschidere fata-spate
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 430 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Favorite Compara
  12. Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, grup motor exterior, cu racire pe apa
    Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, grup motor exterior, cu racire pe apa
    SQX20FT.80W
    Putere: 4,8 kW
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Grup motor exterior
    Racire pe apa
    Prevazut cu un carucior
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Greutate echipament: 430 kg
    Favorite Compara
  13. Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, grup motor exterior, cu racire pe apa
    Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, grup motor exterior, cu racire pe apa
    SQX20FT.80W.ACCFT20
    Putere: 4,8 kW
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Grup motor exterior
    Racire pe apa
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 430 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Favorite Compara
  14. Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, grup motor exterior, cu racire pe apa
    Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, grup motor exterior, cu racire pe apa
    SQX20FT.80WDW
    Putere: 4,8 kW
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Grup motor exterior
    Racire pe apa
    Prevazut cu 2 usi
    Deschidere fata-spate
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 430 kg
    Favorite Compara
  15. Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, grup motor exterior, cu racire pe apa
    Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, grup motor exterior, cu racire pe apa
    SQX20FT.80WDW.ACCFT20
    Putere: 4,8 kW
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Grup motor exterior
    Racire pe apa
    Prevazut cu 2 usi
    Deschidere fata-spate
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 430 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Favorite Compara
  16. Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, fara grup motor
    SQX20FT.100SG
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Fara grup motor
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 470 kg
    Favorite Compara
  17. Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, fara grup motor
    SQX20FT.100SG.ACCFT20
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Fara grup motor
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 470 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Favorite Compara
  18. Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, fara grup motor
    SQX20FT.100WDSG
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Fara grup motor
    Prevazut cu 2 usi
    Deschidere fata-spate
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 470 kg
    Favorite Compara
  19. Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, fara grup motor
    SQX20FT.100WDSG.ACCFT20
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Fara grup motor
    Prevazut cu 2 usi
    Deschidere fata-spate
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 470 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Favorite Compara
  20. Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, grup motor exterior, cu racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, grup motor exterior, cu racire pe aer
    SQX20FT.100
    Putere: 5,0 kW
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Grup motor exterior
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 470 kg
    Favorite Compara
  21. Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, grup motor exterior, cu racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, grup motor exterior, cu racire pe aer
    SQX20FT.100.ACCFT20
    Putere: 5,0 kW
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Grup motor exterior
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 470 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Favorite Compara
  22. Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, grup motor exterior, cu racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, grup motor exterior, cu racire pe aer
    SQX20FT.100WD
    Putere: 5,0 kW
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Grup motor exterior
    Racire pe aer
    Prevazut cu 2 usi
    Deschidere fata-spate
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 470 kg
    Favorite Compara
  23. Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, grup motor exterior, cu racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, grup motor exterior, cu racire pe aer
    SQX20FT.100WD.ACCFT20
    Putere: 5,0 kW
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Grup motor exterior
    Racire pe aer
    Prevazut cu 2 usi
    Deschidere fata-spate
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 470 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Favorite Compara
  24. Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, grup motor exterior, cu racire pe apa
    Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, grup motor exterior, cu racire pe apa
    SQX20FT.100W
    Putere: 5,0 kW
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Grup motor exterior
    Racire pe apa
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 470 kg
    Favorite Compara
  25. Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, grup motor exterior, cu racire pe apa
    Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, grup motor exterior, cu racire pe apa
    SQX20FT.100W.ACCFT20
    Putere: 5,0 kW
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Grup motor exterior
    Racire pe apa
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 470 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Favorite Compara
  26. Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, grup motor exterior, cu racire pe apa
    Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, grup motor exterior, cu racire pe apa
    SQX20FT.100WDW
    Putere: 5,0 kW
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Grup motor exterior
    Racire pe apa
    Prevazut cu 2 usi
    Deschidere fata-spate
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 470 kg
    Favorite Compara
  27. Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, grup motor exterior, cu racire pe apa
    Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, cu deschidere fata-spate, grup motor exterior, cu racire pe apa
    SQX20FT.100WDW.ACCFT20
    Putere: 5,0 kW
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Grup motor exterior
    Racire pe apa
    Prevazut cu 2 usi
    Deschidere fata-spate
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 470 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Favorite Compara
  28. Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, pentru CO2, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, pentru CO2, fara grup motor
    SQX20FT.100SGCO2
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Fara grup motor
    Potrivit pentru conectarea cu o instalatie CO2
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 470 kg
    Favorite Compara
  29. Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, pentru CO2, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, pentru CO2, fara grup motor
    SQX20FT.100SGCO2.ACCT20
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Fara grup motor
    Potrivit pentru conectarea cu o instalatie CO2
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 470 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Favorite Compara
  30. Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, pentru CO2, cu deschidere fata-spate, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD roll-in, 20 cuve, pentru CO2, cu deschidere fata-spate, fara grup motor
    SQX20FT.100WDSGCO2
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Fara grup motor
    Potrivit pentru conectarea cu o instalatie CO2
    Prevazut cu 2 usi
    Deschidere fata-spate
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 470 kg
    Favorite Compara
  31. Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, pentru CO2, cu deschidere fata-spate, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in, 20 cuve, pentru CO2, cu deschidere fata-spate, fara grup motor
    SQX20FT.100WDSGCO2.ACCFT20
    Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
    Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 115*115*217
    Fara grup motor
    Potrivit pentru conectarea cu o instalatie CO2
    Prevazut cu 2 usi
    Deschidere fata-spate
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Rampa nu este inclusa
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate echipament: 470 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Favorite Compara
  32. Dulap frigorific / Dospitor roll in, inox
    Dulap frigorific / Dospitor roll in, inox
    FL20N
    Putere: 1.9 Kw
    Dimensiuni (cm): 115*115*242
    Structura: otel inoxidabil AISI 304
    Gaz refrigerant R452A
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Temperatura de lucru: -5...+35 grade Celsius
    Capacitate maxima *carucior 20 tavi 60*80 cu distanta de 7 cm
    Panou de control electronic
    Termostat si termometru digital programabil
    Dezghetarea automata si evaporarea condensului
    Izolatie poliuretanica cu grosime de 8 cm fara CFC
    Picioare reglabile in inaltime din otel inoxidabil
    Usa cu auto-inchidere prevazuta cu garnitura siliconata rezistenta la temperaturi foarte scazute
    Dotat cu intrerupator ventilatie atunci cand usa este deschisa
    Usor de programat in mai multe limbi de circulatie internationala
    Prevazut cu:
    Functie pentru dospire profesionala special proiectata pentru a garanta rezultate excelente in procesul de preparare a produselor de panificatie in conformitate cu cerintele de monitorizare a standardelor HACCP
    Functionalitate manuala care permite programarea in 3 cicluri diferite: racire, incalzire si control ventilatie.
    Sistem automat care functioneaza in 5 cicluri complet programabile pe parcursul unei intregi saptamani. Cele 5 cicluri permit intarzierea, mentinerea, conservarea, regenerarea si dospirea aluatului.
    *Caruciorul nu este inclus
    Tehnologie si origine Italia
    Greutate 275 kg
    Favorite Compara
  33. Dulap frigorific / Dospitor roll in, inox
    Dulap frigorific / Dospitor roll in, inox
    FL20B
    Putere: 2.1 kW
    Dimensiuni (cm): 115*115*242
    Structura: otel inoxidabil AISI 304
    Gaz refrigerant R452A
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Temperatura de lucru: -18...+35 grade Celsius
    Capacitate maxima carucior 20 tavi 60*80 cu distanta de 7 cm
    Panou de control electronic
    Termostat si termometru digital programabil
    Dezghetarea automata si evaporarea condensului
    Izolatie poliuretanica cu grosime de 8 cm fara CFC
    Picioare reglabile in inaltime din otel inoxidabil
    Usa cu auto-inchidere prevazuta cu garnitura siliconata rezistenta la temperaturi foarte scazute
    Dotat cu intrerupator ventilatie atunci cand usa este deschisa
    Usor de programat in mai multe limbi de circulatie internationala
    Prevazut cu:
    Functie pentru dospire profesionala special proiectata pentru a garanta rezultate excelente in procesul de preparare a produselor de panificatie in conformitate cu cerintele de monitorizare a standardelor HACCP
    Functionalitate manuala care permite programarea in 3 cicluri diferite: racire, incalzire si control ventilatie.
    Sistem automat care functioneaza in 5 cicluri complet programabile pe parcursul unei intregi saptamani. Cele 5 cicluri permit intarzierea, mentinerea, conservarea, regenerarea si dospirea aluatului.
    *Caruciorul nu este inclus
    Tehnologie si origine Italia
    Greutate 280 kg
    Favorite Compara
  34. Blast chiller FRENOX, 20 cuve, cu grup motor exterior
    Blast chiller FRENOX, 20 cuve, cu grup motor exterior
    VBL20
    Capacitate: 1 carucior, 20 cuve GN 2/1 sau tavi 60*40 cm per carucior
    Temperatura aerului de racire: -18...-22 grade Celsius
    Temperatura produs finit: +38 grade Celsius
    Temperatura de lucru: 0...+3 grade Celsius
    Dimensiuni (cm): 170*126*214
    Putere: 8 kW trifazic
    Gaz refrigerat R290
    Panou digital HACCP usor de folosit
    Structura: interior si exterior otel inoxidabil 304 
    Grosime izolatie (cm): 12
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Functii:
    1.Blast chilling-racire rapida +90... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate, reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    2.Shock freezing-congelare rapida +90... -18 C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
    Productie: 140 kg (+90 grade C...+3 grade C - in 90 min) si 120 kg (+90 grade C...-18 grade C - in 240 min)
    Decongelare automata
    Prevazut cu garnituri magnetice usor de demontat si spalat
    Sistem special de evaporare a apei
    Rampa inclusa din otel inoxidabil
    Grupul motor este inclus si se poate monta la maxim 5 metri
    Traseul frigorific nu este inclus in pret si se calculeaza separat
    Caruciorul nu este inclus, se achizitioneaza separat pentru cuve GN 2/1 sau tavi 60*40cm
    Favorite Compara
  35. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1
    ICombi Classic 20-2/1-GAS
    Putere instalata: 80 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 2/1 sau 40 GN1/1
    Dimensiuni (cm): 108*105*108
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 346 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  36. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1
    ICombi Classic 20-2/1
    Putere instalata: 67 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 2/1 sau 40 GN 1/1
    Dimensiuni (cm): 108*105*180
    Produs Nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 313 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  37. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1
    ICombi Classic 20-1/1-GAS
    Putere instalata: 37.2 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 40 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 87*84*180
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 267 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  38. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1
    ICombi Classic 20-1/1
    Putere instalata: 37,2 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 40 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 87*84*180
    Produs Nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 246 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  39. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1 + carucior
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1 + carucior
    ICombi Pro 20-2/1-GAS
    Putere instalata: 80 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 2/1 sau 40 GN 1/1
    Dimensiuni (cm): 108*112*187
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 358 kg
    Caruciorul cu 20 tavi GN1/1 (77.2*101.3*174.2h cm) este inclus in pret
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  40. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1 + carucior
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1 + carucior
    ICombi Pro 20-1/1-GAS
    Putere instalata: 42 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 40 tavi GN1/2
    Dimensiuni (cm): 87*91*187
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 273 kg
    Caruciorul cu 20 tavi GN1/1 este inclus in pret
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  41. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1 + carucior
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1 + carucior
    ICombi Pro 20-2/1-ELE
    Putere instalata: 67 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 2/1 sau 40 GN2/1
    Dimensiuni (cm): 108*112*187
    Produs Nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 358 kg
    Caruciorul cu 20 tavi GN1/1 este inclus in pret
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  42. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1 + carucior
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1 + carucior
    ICombi Pro 20-1/1-ELE
    Putere instalata: 37,2 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 40 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 87*91*187
    Produs Nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 254 kg
    Caruciorul cu 20 tavi GN1/1 este inclus in pret
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  43. Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 20 cuve GN1/1
    Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 20 cuve GN1/1
    -25%
    TPK.EKF-20
    Putere instalata: 24 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 10 tavi GN 2/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 124*111*113
    Temperatura ajustabila 0/300 grade Celsius
    Usa prevazuta cu senzor
    Tensiune alimentare: 380V /50 Hz
    Posibilitate reglare a timpului de gatire
    Prevazut cu panou de control electronic
    Functie de gatire traditionala cu convectie
    Functie de gatire la abur cu reglare manuala
    Sticla termorezistenta cu garnituri din silicon
    Distributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectional
    Termostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade Celsius
    Retea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestora
    Suportul pentru cuptor nu este inclus, se poate achizitiona optional contracost
    Kit suporti tavi inclus
    Greutate echipament: 198 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 4.812,00 € Special Price 3.609,00 € + TVA
    Favorite Compara
  44. Cuptor profesional gastro pe gaz cu convectie si abur, panou electronic, 20 cuve GN1/1
    Cuptor profesional gastro pe gaz cu convectie si abur, panou electronic, 20 cuve GN1/1
    -25%
    TPK.GKF-20
    Putere instalata: 35 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 10 tavi GN 2/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 124*110*113
    Consum gaz natural: 3,70 m3/h
    Consum gaz gpl: 2,74 m3/h
    Temperatura ajustabila 0/300 grade Celsius
    Usa prevazuta cu senzor
    Posibilitate reglare a timpului de gatire
    Prevazut cu panou de control electronice
    Functie de gatire traditionala cu convectie
    Functie de gatire la abur cu reglare manuala
    Termostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade Celsius
    Sticla termorezistenta cu garnituri din silicon
    Distributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectional
    Retea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestora
    Suportul nu este inclus, se poate achizitiona optional contracost
    Kit suporti tavi inclus 
    Greutate echipament: 221 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 4.812,00 € Special Price 3.609,00 € + TVA
    Favorite Compara
  45. Cuptor profesional OZTI, pe gaz, gastronomic, cu convectie si abur - 20 cuve
    Cuptor profesional OZTI, pe gaz, gastronomic, cu convectie si abur - 20 cuve
    -20%
    OKFG 102
    Putere instalata: 30+0.4 kW
    Capacitate: 20 cuve GN 1/1 sau  10 cuve GN 2/1- exclus cuvele
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 110*93*121
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Alimentare: gaz; racord 3/4"
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: injectie directa
    Temperatura de lucru: max 300grC
    Distanta intre tavi 6.8cm
    Prevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizat
    Dotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setata
    Prevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanic
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie
    Racord alimentare apa: 3/4
    Optional se poate comanda: Suport cuptor demontabil
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 5.236,00 € Special Price 4.189,00 € + TVA
    Favorite Compara
  46. Cuptor profesional OZTI, electric, gastronomic, cu convectie si abur -  20 cuve
    Cuptor profesional OZTI, electric, gastronomic, cu convectie si abur - 20 cuve
    OKFE102
    Putere instalata: 21 kW
    Capacitate: 20 cuve GN 1/1 sau 10 cuve GN 2/1- exclus cuvele
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 110*93*106
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: injectie directa
    Temperatura de lucru: max 300grC
    Distanta intre tavi 6.8cm
    Prevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizat
    Dotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setata
    Prevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanic
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie
    Racord alimentare apa: 3/4
    Optional se poate comanda: Suport cuptor demontabil
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  47. Dospitor FM cu 20 tavi si panou electromecanic
    Dospitor FM cu 20 tavi si panou electromecanic
    STF620
    Putere: 1400 W
    Dimensiuni (cm): 88*93*109
    Capacitate (cm): 20 tavi 60*40 / 10 tavi 60*80
    Temperatura de lucru: 85 grade Celsius
    Structura: otel-inox
    Distanta intre tavi (cm): 8
    Tesiune alimentare: 220V / 50Hz
    Conexiune apa 3/4"
    Buton de umplere a rezervorului de apa
    Greutate echipament: 80 kg
    Favorite Compara
  48. Cuptor profesional gastronomic FM pe gaz cu 20 cuve si panou touchscreen + carucior
    Cuptor profesional gastronomic FM pe gaz cu 20 cuve si panou touchscreen + carucior
    STG201V7TGAS
    Putere instalata: 1.300 W
    Capacitate: 20 cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*101*186
    Distanta dintre cuve (cm) : 6.5
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 38 kW - 32675 kcal/h
    Panou de control digital
    Carucior inclus
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Spalare automata
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lat
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Greutate echipament: 288 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 52 produse

pe pagina
Descrescator
  • Language