filtreaza produsele
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 tavi si panou electromecanic + caruciorSTG201ETPutere instalata: 26.250 WCapacitate: 20 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*96*186Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicCarucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe latVaporizare directaDistanta dintre cuve (cm) : 6.5Greutate echipament: 252 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM pe gaz cu 20 cuve si panou touchscreen + caruciorSTG201V7TGASPutere instalata: 1.300 WCapacitate: 20 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*101*186Distanta dintre cuve (cm) : 6.5Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPutere gaz: 38 kW - 32675 kcal/hPanou de control digitalCarucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 288 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 cuve si panou touchscreen + caruciorSTG202V7TPutere instalata: 46.250 WCapacitate: 20 cuve GN 2/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*120*186Distanta dintre cuve (cm) : 6.5Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalCarucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 290 kgCuptor profesional pentru horeca
- Dospitor FM cu 20 tavi si panou electromecanicSTF620Putere: 1400 WDimensiuni (cm): 88*93*109Capacitate (cm): 20 tavi 60*40 / 10 tavi 60*80Temperatura de lucru: 85 grade CelsiusStructura: otel-inoxDistanta intre tavi (cm): 8Tesiune alimentare: 220V / 50HzConexiune apa 3/4"Buton de umplere a rezervorului de apaGreutate echipament: 80 kg
- Dulap frigorific / Dospitor roll inFL20NPutere: 1.9 KwDimensiuni (cm): 115*115*242Structura: otel inoxidabil AISI 304Gaz refrigerant R452ATensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura de lucru: -5...+35 grade CelsiusCapacitate maxima *carucior 20 tavi 60*80 cu distanta de 7 cmPanou de control electronicTermostat si termometru digital programabilDezghetarea automata si evaporarea condensuluiIzolatie poliuretanica cu grosime de 8 cm fara CFCPicioare reglabile in inaltime din otel inoxidabilUsa cu auto-inchidere prevazuta cu garnitura siliconata rezistenta la temperaturi foarte scazuteDotat cu intrerupator ventilatie atunci cand usa este deschisaUsor de programat in mai multe limbi de circulatie internationalaPrevazut cu:Functie pentru dospire profesionala special proiectata pentru a garanta rezultate excelente in procesul de preparare a produselor de panificatie in conformitate cu cerintele de monitorizare a standardelor HACCPFunctionalitate manuala care permite programarea in 3 cicluri diferite: racire, incalzire si control ventilatie.Sistem automat care functioneaza in 5 cicluri complet programabile pe parcursul unei intregi saptamani. Cele 5 cicluri permit intarzierea, mentinerea, conservarea, regenerarea si dospirea aluatului.*Caruciorul nu este inclusTehnologie si origine ItaliaGreutate 275 kg
- Dulap frigorific / Dospitor roll inFL20BPutere: 2.1 kWDimensiuni (cm): 115*115*242Structura: otel inoxidabil AISI 304Gaz refrigerant R452ATensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura de lucru: -18...+35 grade CelsiusCapacitate maxima carucior 20 tavi 60*80 cu distanta de 7 cmPanou de control electronicTermostat si termometru digital programabilDezghetarea automata si evaporarea condensuluiIzolatie poliuretanica cu grosime de 8 cm fara CFCPicioare reglabile in inaltime din otel inoxidabilUsa cu auto-inchidere prevazuta cu garnitura siliconata rezistenta la temperaturi foarte scazuteDotat cu intrerupator ventilatie atunci cand usa este deschisaUsor de programat in mai multe limbi de circulatie internationalaPrevazut cu:Functie pentru dospire profesionala special proiectata pentru a garanta rezultate excelente in procesul de preparare a produselor de panificatie in conformitate cu cerintele de monitorizare a standardelor HACCPFunctionalitate manuala care permite programarea in 3 cicluri diferite: racire, incalzire si control ventilatie.Sistem automat care functioneaza in 5 cicluri complet programabile pe parcursul unei intregi saptamani. Cele 5 cicluri permit intarzierea, mentinerea, conservarea, regenerarea si dospirea aluatului.*Caruciorul nu este inclusTehnologie si origine ItaliaGreutate 280 kg
- Blast chiller FRENOX 20 cuve cu grup motor exteriorVBL20Capacitate: 1 carucior, 20 cuve GN 2/1 per caruciorTemperatura aerului de racire: -18...-22 grade CelsiusTemperatura produs finit: +38 grade CelsiusTemperatura de lucru: 0...+3 grade CelsiusDimensiuni (cm): 170*126*214Putere: 8 kW trifazicGaz refrigerat R290Panou digital HACCP usor de folositStructura: interior si exterior otel inoxidabil 304Grosime izolatie (cm): 12Tensiune de alimentare: 380V/50HzFunctii:1.Blast chilling-racire rapida +90... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate, reduce la minim proliferarea bacteriilor;2.Shock freezing-congelare rapida +90... -18 C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;Productie: 140 kg (+90 grade C...+3 grade C - in 90 min) si 120 kg (+90 grade C...-18 grade C - in 240 min)Decongelare automataPrevazut cu garnituri magnetice usor de demontat si spalatSistem special de evaporare a apeiRampa inclusa din otel inoxidabilGrupul motor este inclus si se poate monta la maxim 5 metriTraseul frigorific nu este inclus in pret si se calculeaza separatCaruciorul nu este inclus, se achizitioneaza separat : Carucior cu 20 suporti GN2/1
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 cuve si panou touchscreen + caruciorSTG201V7TPutere instalata: 26.250 WCapacitate: 20 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*96*186Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalCarucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latDistanta dintre cuve (cm) : 6.5 cmConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 250 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM pe gaz cu 20 cuve si panou touchscreen + caruciorSTG202V7TGASPutere instalata: 1300 WCapacitate: 20 cuve GN 2/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*124*186Distanta dintre cuve (cm) : 6.5Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPutere gaz: 50 kW - 43000 kcal/hPanou de control digitalCarucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 310 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 20 cuveBCH2011EMRPutere instalata: 31 kWCapacitate: 20 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 6 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 92*86.5*185.6Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50-60 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaTimer: 120 minPanou de control mecanic cu 5 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatireUmidificarea este ajustabila in functie de necesitatiCele 2 ventilatoare cu o viteza si sens reversibil faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniformaCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaOptional se poate comanda si carucior pentru transportul usor al tavilor (caruciorul nu este inclus)Greutate echipament: 221 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 20 cuveBCH2011EPRPutere instalata: 31 kWCapacitate: 20 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 6 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 92*86.5*185.6Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTimer: 9h 59 min + infPrevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Cele 2 ventilatoare cu 3 viteze si sensul reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau caldFunctie de gatire la aburOptional se poate comanda si carucior pentru transportul usor al tavilor (caruciorul nu este inclus)Greutate echipament: 221 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 20 cuveBCH2021EMRPutere instalata: 43 kWCapacitate: 20 tavi GN 2/1Distanta intre tavi: 6 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 122*107*185Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50-60 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaTimer: 120 minPanou de control mecanic cu 5 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatireUmidificarea este ajustabila in functie de necesitatiCele 2 ventilatoare cu o viteza si sens reversibil faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniformaCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaOptional se poate comanda si carucior pentru transportul usor al tavilor (caruciorul nu este inclus)Greutate echipament: 310 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 20 cuveBCH2021EPRPutere instalata: 43 kWCapacitate: 20 tavi GN 2/1Distanta intre tavi: 6 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 122*107*185Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTimer: 9h 59 min + infPrevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Cele 2 ventilatoare cu 3 viteze si sensul reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau caldFunctie de gatire la aburOptional se poate comanda si carucior pentru transportul usor al tavilor (caruciorul nu este inclus)Greutate echipament: 310 kgCuptor profesional pentru horeca
- Blast chiller SINCOLD roll-in 20 cuve - fara grup motorSQX20FT.80SGCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Fara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 430 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in 20 cuve - fara grup motorSQX20FT.80SG.ACCFT20Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Fara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 430 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospire
- Blast chiller SINCOLD roll-in 20 cuve cu deschidere fata-spate - fara grup motorSQX20FT.80WDSGCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Fara grup motorPrevazut cu 2 usiDeschidere fata-spateStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 430 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in 20 cuve cu deschidere fata-spate - fara grup motorSQX20FT.80WDSG.ACCFT20Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Fara grup motorPrevazut cu 2 usiDeschidere fata-spateStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 430 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospire
- Blast chiller SINCOLD roll-in 20 cuve - grup motor exterior cu racire pe aerSQX20FT.80Putere: 4,8 kWCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Grup motor exteriorRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataTensiune de alimentare: 380V/50HzSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 430 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in 20 cuve - grup motor exterior cu racire pe aerSQX20FT.80.ACCFT20Putere: 4,8 kWCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Grup motor exteriorRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataTensiune de alimentare: 380V/50HzSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 430 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospire
- Blast chiller SINCOLD roll-in 20 cuve cu deschidere fata-spate - grup motor exterior cu racire pe aerSQX20FT.80WDPutere: 4,8 kWCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Grup motor exteriorRacire pe aerPrevazut cu 2 usiDeschidere fata-spateStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataTensiune de alimentare: 380V/50HzSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 430 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in 20 cuve cu deschidere fata-spate - grup motor exterior cu racire pe aerSQX20FT.80WD.ACCFT20Putere: 4,8 kWCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Grup motor exteriorRacire pe aerPrevazut cu 2 usiDeschidere fata-spateStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataTensiune de alimentare: 380V/50HzSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 430 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospire
- Blast chiller SINCOLD roll-in 20 cuve - grup motor exterior cu racire pe apaSQX20FT.80WPutere: 4,8 kWCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Grup motor exteriorRacire pe apaPrevazut cu un caruciorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataTensiune de alimentare: 380V/50HzSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaGreutate echipament: 430 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in 20 cuve - grup motor exterior cu racire pe apaSQX20FT.80W.ACCFT20Putere: 4,8 kWCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Grup motor exteriorRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataTensiune de alimentare: 380V/50HzSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 430 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospire
- Blast chiller SINCOLD roll-in 20 cuve cu deschidere fata-spate - grup motor exterior cu racire pe apaSQX20FT.80WDWPutere: 4,8 kWCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Grup motor exteriorRacire pe apaPrevazut cu 2 usiDeschidere fata-spateStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataTensiune de alimentare: 380V/50HzSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 430 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in 20 cuve cu deschidere fata-spate - grup motor exterior cu racire pe apaSQX20FT.80WDW.ACCFT20Putere: 4,8 kWCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Grup motor exteriorRacire pe apaPrevazut cu 2 usiDeschidere fata-spateStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataTensiune de alimentare: 380V/50HzSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 430 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospire
- Blast chiller SINCOLD roll-in 20 cuve - fara grup motorSQX20FT.100SGCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Fara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 470 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in 20 cuve - fara grup motorSQX20FT.100SG.ACCFT20Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Fara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 470 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospire
- Blast chiller SINCOLD roll-in 20 cuve cu deschidere fata-spate - fara grup motorSQX20FT.100WDSGCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Fara grup motorPrevazut cu 2 usiDeschidere fata-spateStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 470 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in 20 cuve cu deschidere fata-spate - fara grup motorSQX20FT.100WDSG.ACCFT20Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Fara grup motorPrevazut cu 2 usiDeschidere fata-spateStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 470 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospire
- Blast chiller SINCOLD roll-in 20 cuve - grup motor exterior cu racire pe aerSQX20FT.100Putere: 5,0 kWCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Grup motor exteriorRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataTensiune de alimentare: 380V/50HzSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 470 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in 20 cuve - grup motor exterior cu racire pe aerSQX20FT.100.ACCFT20Putere: 5,0 kWCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Grup motor exteriorRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataTensiune de alimentare: 380V/50HzSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 470 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospire
- Blast chiller SINCOLD roll-in 20 cuve cu deschidere fata-spate - grup motor exterior cu racire pe aerSQX20FT.100WDPutere: 5,0 kWCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Grup motor exteriorRacire pe aerPrevazut cu 2 usiDeschidere fata-spateStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataTensiune de alimentare: 380V/50HzSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 470 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in 20 cuve cu deschidere fata-spate - grup motor exterior cu racire pe aerSQX20FT.100WD.ACCFT20Putere: 5,0 kWCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Grup motor exteriorRacire pe aerPrevazut cu 2 usiDeschidere fata-spateStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataTensiune de alimentare: 380V/50HzSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 470 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospire
- Blast chiller SINCOLD roll-in 20 cuve - grup motor exterior cu racire pe apaSQX20FT.100WPutere: 5,0 kWCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Grup motor exteriorRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataTensiune de alimentare: 380V/50HzSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 470 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in 20 cuve - grup motor exterior cu racire pe apaSQX20FT.100W.ACCFT20Putere: 5,0 kWCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Grup motor exteriorRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataTensiune de alimentare: 380V/50HzSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 470 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospire
- Blast chiller SINCOLD roll-in 20 cuve cu deschidere fata-spate - grup motor exterior cu racire pe apaSQX20FT.100WDWPutere: 5,0 kWCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Grup motor exteriorRacire pe apaPrevazut cu 2 usiDeschidere fata-spateStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataTensiune de alimentare: 380V/50HzSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 470 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in 20 cuve cu deschidere fata-spate - grup motor exterior cu racire pe apaSQX20FT.100WDW.ACCFT20Putere: 5,0 kWCapacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Grup motor exteriorRacire pe apaPrevazut cu 2 usiDeschidere fata-spateStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataTensiune de alimentare: 380V/50HzSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 470 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospire
- Blast chiller SINCOLD roll-in 20 cuve pentru CO2 - fara grup motorSQX20FT.100SGCO2Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Fara grup motorPotrivit pentru conectarea cu o instalatie CO2Structura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 470 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in 20 cuve pentru CO2 - fara grup motorSQX20FT.100SGCO2.ACCT20Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Fara grup motorPotrivit pentru conectarea cu o instalatie CO2Structura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 470 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospire
- Blast chiller SINCOLD roll-in 20 cuve pentru CO2 cu deschidere fata-spate - fara grup motorSQX20FT.100WDSGCO2Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Fara grup motorPotrivit pentru conectarea cu o instalatie CO2Prevazut cu 2 usiDeschidere fata-spateStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 470 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in 20 cuve pentru CO2 cu deschidere fata-spate - fara grup motorSQX20FT.100WDSGCO2.ACCFT20Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 115*115*217Fara grup motorPotrivit pentru conectarea cu o instalatie CO2Prevazut cu 2 usiDeschidere fata-spateStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaRampa nu este inclusaCaruciorul nu este inclusGreutate echipament: 470 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospire
- Cuptor profesional electric gastronomie cu convectie si abur - 20 cuveOKFE102Putere instalata: 21 kWCapacitate: 20 cuve GN 1/1 sau 10 cuve GN 2/1- exclus cuveleStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 110*93*106Tensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Optional se poate comanda: Suport cuptor demontabilCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gaz gastronomie cu convectie si abur - 20 cuveOKFG 102Putere instalata: 30+0.4 kWCapacitate: 20 cuve GN 1/1 sau 10 cuve GN 2/1- exclus cuveleStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 110*93*121Tensiune alimentare: 220V / 50HzAlimentare: gaz; racord 3/4"Presiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Optional se poate comanda: Suport cuptor demontabilCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastro pe gaz cu convectie si abur, panou electronic, 20 cuve GN1/1-23%TPK.GKF-20Putere instalata: 35 kWCapacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 10 tavi GN 2/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 124*110*113Consum gaz natural: 3,70 m3/hConsum gaz gpl: 2,74 m3/hTemperatura ajustabila 0/300 grade CelsiusUsa prevazuta cu senzorPosibilitate reglare a timpului de gatirePrevazut cu panou de control electroniceFunctie de gatire traditionala cu convectieFunctie de gatire la abur cu reglare manuala
Termostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade CelsiusSticla termorezistenta cu garnituri din siliconDistributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectionalRetea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestora
Suportul nu este inclus, se poate achizitiona optional contracost
Kit suporti tavi inclus
Greutate echipament: 221 kgProdus promotionalCuptor profesional pentru horecaPret normal 4.856,00 € Special Price 3.739,00 € + TVA - Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 20 cuve GN1/1-23%TPK.EKF-20Cuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 24 kWCapacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 10 tavi GN 2/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 124*111*113Temperatura ajustabila 0/300 grade CelsiusUsa prevazuta cu senzorTensiune alimentare: 380V /50 HzPosibilitate reglare a timpului de gatirePrevazut cu panou de control electronicFunctie de gatire traditionala cu convectieFunctie de gatire la abur cu reglare manualaSticla termorezistenta cu garnituri din siliconDistributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectionalTermostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade CelsiusRetea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestoraSuportul pentru cuptor nu este inclus, se poate achizitiona optional contracostKit suporti tavi inclusGreutate echipament: 198 kgProdus promotional
- Cuptor profesional RATIONAL gastro/patiserie, electric cu convectie si abur, 20 tavi GN1/1 + carucior-20%ICombi Pro 20-1/1-ELEPutere instalata: 37,2 kWCapacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 40 GN1/1Dimensiuni (cm): 87*91*187
Produs Nou - An De Fabricatie 2023Distanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 254 kgCuptor profesional pentru horeca
Caruciorul cu 20 tavi GN1/1 este inclus in pret
Pret normal 27.562,00 € Special Price 22.049,00 € + TVA - Cuptor profesional RATIONAL gastro/patiserie, electric cu convectie si abur, 20 tavi GN2/1 + carucior-20%ICombi Pro 20-2/1-ELEPutere instalata: 67 kWCapacitate: 20 tavi GN 2/1 sau 40 GN2/1Dimensiuni (cm): 108*112*187
Produs Nou - An De Fabricatie 2023Distanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 358 kgCuptor profesional pentru horeca
Caruciorul cu 20 tavi GN1/1 este inclus in pret
Pret normal 39.512,00 € Special Price 31.610,00 € + TVA - Cuptor profesional RATIONAL gastro/patiserie, pe gaz cu convectie si abur, 20 tavi GN1/1 + carucior-20%ICombi Pro 20-1/1-GASPutere instalata: 42 kWCapacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 40 GN1/1Dimensiuni (cm): 87*91*187
Produs nou - An de fabricatie 2023Distanta intre tavi: 6.8 cmAlimentare: gaz naturalStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 273 kgCaruciorul cu 20 tavi GN1/1 este inclus in pretCuptor profesional pentru horecaPret normal 31.136,00 € Special Price 24.909,00 € + TVA