Title image for category name

Default Category

TOPK ofera o gama variata de sterilizatoare pentru cutite, disponibile in versiuni simple sau duble, adaptate pentru orice capacitate. Beneficiati de echipamente de ultima generatie, care asigura cel mai bun raport calitate-pret si raspund celor mai exigente nevoi.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 53 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Masina electrica pentru taiat cartofi julienne, inox, 0.37 kW
    Masina electrica pentru taiat cartofi julienne, inox, 0.37 kW
    -25%
    TPK2668
    Putere totala: 370 W
    Dimensiuni (cm): 40*66*71.5
    Structura: otel inoxidabil
    Capacitate: 13-15 kg
    Capacitate de taiere: 1000-1500kg pe ora
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Masina profesionala de taiat cartofi prajiti
    Carcasa, discul de impingere si lamele fabricate din otel inoxidabil
    Constructie simpla si robusta
    Discul de impingere si blocul de lame usor de indepartat
    Greutate echipament: 50 kg
    Pret normal 4.265,00 € Special Price 3.199,00 € + TVA
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi cu panou de control digital
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi cu panou de control digital
    RXD604-PLUS V2’4-220V
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN1/1 (32.5*53 cm)
    Structura: otel inoxidabil si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):82*80*57.5
    Dimensiuni camera (cm): 68*47*36.5
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 260 grade Celsius. Reglabila intre 25-260° C
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz 
    Control digital
    Poate fi folosit in modul cuptor continuu sau cu cronometru (0-120 minute)
    Alarma de incheiere a ciclului
    Umiditate reglabila de la 0 - 100%
    Comutator de siguranta pentru usa
    Lumina interior cu halogen
    Termostat de siguranta
    Sistem automat de preincalzire, 2 ventilatoare alternative
    Trepte de gatit
    Carte de retete
    Sens reversibil
    Dotat cu: 4 grilaje interioare
    Conexiune apa: 3/4"
    Deschidere usa pe verticala de sus in jos
    Greutate echipament: 55 kg
    Favorite Compara
  3. Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi FIMAR profesionala 230V, 0.37kW, 255RPM
    Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi FIMAR profesionala 230V, 0.37kW, 255RPM
    -20%
    TV2500
    Putere totala: 370 W
    Panou de control mecanic, usor de folosit
    Dimensiuni (cm): 22*61*52
    Viteza de rotatie: 255 RPM
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Dimensiuni gura ovala: 155x75 mm
    Dimensiuni gura rotunda: diametrul 56 mm
    Structura: carcasa metalica acoperita cu vopsea poliuretanica rezistenta la zgarieturi
    Gura dubla din plastic adecvat si certificat pentru contactul cu alimentele
    Microintrerupator de siguranta aflat pe maner
    Ideal pentru taierea, felierea, maruntirea si macinarea fructelor, legumelor, in diferite forme si dimensiuni, pentru ras branza, ciocolata, alune.
    Montarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor
    Evacuarea frontala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe bancul de lucru
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Discurile nu sunt incluse, ele pot fi achizitionate separat
    Greutate echipament: 22 kg
    Favorite Compara
  4. Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, SAMMIC, inox, 200-650 kg/h, 39*40*67 cm
    Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, SAMMIC, inox, 200-650 kg/h, 39*40*67 cm
    CA41-220V
    Putere totala: 550 W - monofazic
    Panou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apa 
    Dimensiuni (cm): 39*40*67
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 200-650kg/h
    Viteza de rotatie: 365 rpm
    Contine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 286 cm2
    Constructia Feliatorului de vegetale CA-41  este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral- o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari- cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din  produsul finit.
    Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescuta 
    Constructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Tehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitate
    Gama completa de pana la 50 de discuri se poate achiziona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelor
    Montarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.
    Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoase
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz sau 380V/50 Hz
    Greutate echipament: 24 kg
     
    1.880,00 € + TVA
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 30 cm
    TPK6262
    Putere totala: 4,2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*80*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 62*62*13 
    Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 90 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 30 cm
    TPK6262/2
    Putere totala: 8,4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*80*75
    Dimensiuni interior (cm): 62*62*13 x 2 vetre
    Capacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 170 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 35 cm
    TPK7272
    Putere totala: 5,1 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*90*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 72*72*13
    Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 35 cm
    TPK7272/2
    Putere totala: 10.2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*90*75
    Dimensiuni interior (cm): 72*72*13 x 2 vetre
    Capacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 180 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  9. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    TPK6293
    Putere totala: 7,2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*111*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 62*93*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 120 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  10. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    TPK6293/2
    Putere totala: 14,4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*111*75
    Dimensiuni interior (cm): 62*93*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 220 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  11. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    TPK72108
    Putere totala: 7,8 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*126*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 72*108*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 125 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  12. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    TPK72108/2
    Putere totala: 15,6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*126*75
    Dimensiuni interior (cm): 72*108*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 225 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  13. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    TPK9362
    Putere totala: 7,8 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 132*80*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 93*62*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 125 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  14. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    TPK9362/2
    Putere totala: 15,6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 132*80*75
    Dimensiuni interior (cm): 93*62*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 225 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  15. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    TPK10872
    Putere totala: 10,0 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 147*90*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 108*72*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 130 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  16. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    TPK10872/2
    Putere totala: 20,0 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 147*90*75
    Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 230 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  17. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9 pizza / 35 cm
    TPK108108
    Putere totala: 13,2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 142*131*41
    Dimensiuni interior (cm): 108*108*12,5
    Capacitate: 9 pizza cu diametrul de 35 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 100 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  18. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9+9 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9+9 pizza / 35 cm
    TPK108108/2
    Putere totala: 26,4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 142*131*74
    Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetre
    Capacitate: 9 + 9 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 200 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  19. Cutter mixer bol, inox, 15 lt, 47*64*54 cm
    Cutter mixer bol, inox, 15 lt, 47*64*54 cm
    SD.15
    Putere totala: 0.6-0.9 kW (750/1500 rpm)
    Dimensiuni (cm): 47*64*54
    Structura: otel inox
    Capacitate: 15 lt
    Tensiune de alimentare: 380V/ 50Hz
    Prevazut cu: cutit si bol usor de indepartat
    Dimensiuni bol (cm): 29, adancime 22
    Timer cu circuit dublu si panou de control mecanic
    Buton de siguranta
    Greutate echipament: 46 kg
    Favorite Compara
  20. Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    TPK.SPO.01
    Putere totala: 17 kW
    Dimensiuni (cm): 120*138*200
    Inaltime interioara (cm): 17
    Diametru interior (Ø): 100
    Dimensiuni usa (cm): 50*14
    Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
    Panou de control electronic
    Baza rotativa asigura gatirea uniforma a produselor
    Baza din material refractar
    Camera de coacere din otel inoxidabil
    Indicator digital al temperaturii interioare
    Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4
    Greutate echipament: 331 kg
    Disponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-BB) - a se specifica la comanda
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  21. Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, cu viteza variabila SAMMIC, inox, 500 kg/h, 39*40*55 cm
    Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, cu viteza variabila SAMMIC, inox, 500 kg/h, 39*40*55 cm
    CA3V
    Putere totala: 1500 W (monofazic)
    Panou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apa 
    Dimensiuni (cm): 39*40*55
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 500 kg/h
    Viteza de rotatie: 300 - 1000 rpm
    Prevazut cu viteza variabila
    Contine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 136 cm2
    Constructia feliatorului de vegetale CA-3V  este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral, o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari, cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din produsul finit.
    Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescuta 
    Constructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Tehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitate
    Gama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelor
    Montarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.
    Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoase
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Greutate echipament: 24 kg
    Favorite Compara
  22. Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, cu viteza variabila SAMMIC,  inox, 650 kg/h, 39*40*55 cm
    Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, cu viteza variabila SAMMIC, inox, 650 kg/h, 39*40*55 cm
    CA4V
    Putere totala: 1500 W (monofazic)
    Panou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apa 
    Dimensiuni (cm): 39*40*55
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 200 - 650 kg/h
    Viteza de rotatie: 300 - 1000 rpm
    Prevazut cu viteza variabila
    Contine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 286 cm2
    Constructia feliatorului de vegetale CA-4V  este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral, o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari, cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din produsul finit.
    Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescuta 
    Constructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Tehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitate
    Gama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional,  pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelor
    Montarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.
    Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoase
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Greutate echipament: 27 kg
    Favorite Compara
  23. Cutter cu bol, inox, 5.5 lt, 28*38*43 cm
    Cutter cu bol, inox, 5.5 lt, 28*38*43 cm
    K52
    Putere: 900 - 1500 W
    Dimensiuni: 28*38*43
    Structura: otel-inox
    Capacitate bol: 5.5 lt
    Dimensiuni bol (cm): 24 x 15
    Tensiune de alimentare: 380V/ 50Hz
    Prevazut cu 2 viteze: 1500 / 3000 RPM
    Capac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalzirii
    Prevazut cu orificiu in capac pentru adaugarea lichidelor
    Panou de control rezistent la apa
    Prevazut cu set cutit micro-zimtat
    Optional: cutit zimtat / cutit fin / cutit perforat / accesoriu cut&mix
    Greutate echipament: 21.6 kg
    Favorite Compara
  24. Cutter cu bol, inox, 8 lt, 28*38*47 cm
    Cutter cu bol, inox, 8 lt, 28*38*47 cm
    K82
    Putere: 900 - 1500 W
    Dimensiuni (cm): 28*38*47
    Structura: otel-inox
    Capacitate bol: 8 lt
    Dimensiuni bol (cm): 24 x 20
    Tensiune de alimentare: 380V/ 50Hz
    Prevazut cu 2 viteze: 1500 / 3000 RPM
    Capac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalzirii
    Prevazut cu orificiu in capac pentru adaugarea lichidelor
    Panou de control rezistent la apa
    Prevazut cu set cutit micro-zimtat
    Optional: cutit zimtat / cutit fin / cutit perforat / accesoriu cut&mix
    Greutate echipament: 22.6 kg
    Favorite Compara
  25. Cutter cu viteza variabila si bol, inox, 5.5 lt, 28*38*48 cm
    Cutter cu viteza variabila si bol, inox, 5.5 lt, 28*38*48 cm
    KE5V
    Putere: 1500 W
    Dimensiuni: 28*38*48
    Structura: otel-inox
    Capacitate bol: 5.5 lt
    Dimensiuni bol (cm): 24 x 15
    Tensiune de alimentare: 220V/ 50Hz
    Prevazut cu viteza variabila: 300 - 3000 RPM
    Capac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalzirii
    Prevazut cu orificiu in capac pentru adaugarea lichidelor
    Panou de control rezistent la apa
    Prevazut cu set cutit micro-zimtat
    Accesoriu Cut&Mix inclus
    Posibilitate programare cu temporizator
    Functie reversibila ideala pentru mixare
    Optional: cutit zimtat / cutit fin / cutit perforat
    Greutate echipament: 18 kg
    Favorite Compara
  26. Cutter cu viteza variabila si bol, inox, 8 lt, 28*38*51 cm
    Cutter cu viteza variabila si bol, inox, 8 lt, 28*38*51 cm
    KE8V
    Putere: 1500 W
    Dimensiuni: 28*38*51
    Structura: otel-inox
    Capacitate bol: 8 lt
    Dimensiuni bol (cm): 24 x 20
    Tensiune de alimentare: 220V/ 50Hz
    Prevazut cu viteza variabila: 300 - 3000 RPM
    Capac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalzirii
    Prevazut cu orificiu in capac pentru adaugarea lichidelor
    Panou de control rezistent la apa
    Prevazut cu set cutit micro-zimtat
    Accesoriu Cut&Mix inclus
    Posibilitate programare cu temporizator
    Functie reversibila ideala pentru mixare
    Optional: cutit zimtat / cutit fin / cutit perforat
    Greutate echipament: 18.9 kg
    Favorite Compara
  27. Masina de taiat, razuit si prelucrat robot legume fructe brânzeturi profesionala, 300 kg/h, cu suport, 3 discuri incluse
    Masina de taiat, razuit si prelucrat robot legume fructe brânzeturi profesionala, 300 kg/h, cu suport, 3 discuri incluse
    -30%
    TPK.300-AS
    Putere totala: 550W
    Dimensiuni (cm): 42*49*115
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 300kg/h
    Viteza de rotatie: 1400 rpm
    Tensiune de alimentare: 220V/ 50Hz
    Panou de control digital rezistent la apa 
    Aparatul include 3 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,5 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mm
    Lame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facila
    Design ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscare
    Constructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Prevazut cu suport din inox si comutator de siguranta
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Greutate echipament: 39 kg
    Pret normal 1.299,00 € Special Price 909,00 € + TVA
    Favorite Compara
  28. Masina de taiat, razuit si prelucrat robot legume fructe brânzeturi profesionala, 400 kg/h, 3 discuri incluse
    Masina de taiat, razuit si prelucrat robot legume fructe brânzeturi profesionala, 400 kg/h, 3 discuri incluse
    TPK.400
    Putere totala: 750 W
    Dimensiuni (cm): 29*49*72
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 400kg/h
    Viteza de rotatie: 1500-3000 rpm
    Tensiune de alimentare: 220V
    Panou de control digital rezistent la apa
    Aparatul include 3 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,8 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mm
    Lame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facila
    Design ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscare
    Constructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Prevazut cu comutator de siguranta
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Greutate echipament: 37 kg
    Favorite Compara
  29. Masina de taiat, razuit si prelucrat robot legume fructe brânzeturi profesionala, 400 kg/h, cu suport, 3 discuri incluse
    Masina de taiat, razuit si prelucrat robot legume fructe brânzeturi profesionala, 400 kg/h, cu suport, 3 discuri incluse
    TPK.400-AS
    Putere totala: 750 W
    Dimensiuni (cm): 42*49*119
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 400kg/h
    Viteza de rotatie: 1500-3000 rpm
    Tensiune de alimentare: 220V
    Panou de control digital rezistent la apa
    Aparatul include 3 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,8 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mm
    Lame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facila
    Design ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscare
    Constructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Prevazut cu suport din inox, comutator de siguranta
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Greutate echipament: 41 kg
    Favorite Compara
  30. Masina de taiat si razuit legume, 800 kg/h, cu suport ansamblu, 6 discuri
    Masina de taiat si razuit legume, 800 kg/h, cu suport ansamblu, 6 discuri
    TPK.800
    Putere totala: 750/800W
    Dimensiuni (cm): 37*88*133
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 800kg/h
    Viteza de rotatie: 1500-3000 rpm
    Tensiune de alimentare: 380V/ 50Hz
    Panou de control digital rezistent la apa
    2 viteze de lucru
    Aparatul include 6 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,8 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mm, 1 disc cartofi pai, 1 disc cartofi cuburi 10 x 10, 1 disc cartofi cuburi 20 x 20
    Lame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facila
    Design ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscare
    Constructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Prevazut suport din inox cu spatiu decantare  si  comutator de siguranta
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Greutate echipament: 60 kg
    Favorite Compara
  31. Masina preparat creme compacta 7 kg
    Masina preparat creme compacta 7 kg
    11.CCV
    Putere: 2.5 kW
    Dimensiuni (cm): 45*52*80
    Capacitate: 7 kg
    Structura: otel-inox
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Masina de preparat creme este ideala pentru patiserii si cofetarii, in vederea obtinerii diverselor creme calde
    Prevazuta cu un dispozitiv de mixare ce omogenizeaza crema
    Controlul precis al temperaturii
    Ciclul complet de procesare: amestecare, încălzire, mentinere, răcire și conservare
    Viteza reglabila
    Crearea și salvarea propriile rețete
    Greutate echipament: 68 kg
    Favorite Compara
  32. Chitara electrica pentru taiat prajituri
    Chitara electrica pentru taiat prajituri
    13.CLIRA.PRO
    Putere: 0.20 kW
    Dimensiuni (cm): 90*50*35
    Dimensiuni baza chitara (cm): 40*40
    Panou de control electronic
    Chitara electrica
    Baza chitarei este realizata din aluminiu solid 
    Ramele chitarei sunt din inox, interschimbabile
    Este conceput pentru taierea produselor mai tari ca si consistenta
    Permite taierea prajiturilor, ciocolatelor cu nuca sau alune sau deserturilor inghetate
    Permite taierea produselor in doua directii astfel obtinand rapid patrate sau dreptunghiuri perfecte
    Optional rama 15 mm / 20 mm / 25 mm / 30 mm / 35 mm / 40 mm / 45 mm / 50 mm / 55 mm / 60 mm / 65 mm / 70 mm / 75 mm / 80 mm / 85 mm / 90 mm / 95 mm / 100 mm - A se specifica la comanda
    Se livreaza fara rama de taiere
    Greutate: 45 kg
    Favorite Compara
  33. Masa rece FRENOX cocktailuri, profesionala, inox, 2 usi si chiuveta, 150 lt, 120*60*85 cm
    Masa rece FRENOX cocktailuri, profesionala, inox, 2 usi si chiuveta, 150 lt, 120*60*85 cm
    CKT2-W-K-WP
    Putere: 0,17 kW
    Dimensiuni (cm): 120*60*85
    Structura: otel-inox AISI 304
    Capacitate: 150 litri
    Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cm
    Termostat si termometru digital
    Compatibil cu tavi GN 1/1 
    Temperatura de lucru: -2...+8 grade Celsius
    Panou de control electronic
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Temperatura ambientala: +43 grade Celsius & 65% umiditate
    Dezghetare automata cu rezistenta
    Agent racire: R290
    Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuit
    Picioarele sunt fixe, se pot regla in inaltime doar optional
    Sistem evaporare apa automat cu gaz cald
    Dotare: 2 gratare interioare pentru marfa
    Caracteristici: spatiu frigorific prevazut cu doua usi, rebord perete si chiuveta
    Greutate: 110 kg
    Favorite Compara
  34. Masa rece inox FRENOX cocktailuri cu 3 usi si chiuveta, profesionala
    Masa rece inox FRENOX cocktailuri cu 3 usi si chiuveta, profesionala
    CKT3-W-K-WP
    Putere: 0,23 kW
    Dimensiuni (cm): 160*60*85
    Structura: otel-inox AISI 304
    Capacitate: 235 litri
    Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cm
    Termostat si termometru digital
    Compatibil cu tavi GN 1/1 
    Temperatura de lucru: -2...+8 grade Celsius
    Panou de control electronic
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Temperatura ambientala: +43 grade Celsius & 65% umiditate
    Dezghetare automata cu rezistenta
    Agent racire: R290
    Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuit
    Picioarele sunt fixe, se pot regla in inaltime doar optional
    Sistem evaporare apa automat cu gaz cald
    Dotare: 3 gratare interioare pentru marfa
    Caracteristici: spatiu frigorific prevazut cu trei usi, rebord perete si chiuveta
    Greutate: 150 kg
    Favorite Compara
  35. Masa rece FRENOX, profesionala, inox, 2 usi undercounter, 281 lt, 138*64*85 cm
    Masa rece FRENOX, profesionala, inox, 2 usi undercounter, 281 lt, 138*64*85 cm
    FRH2-PA-SH-VK
    Putere: 0,18 kW
    Dimensiuni (cm): 138*64*85
    Structura: otel-inox AISI 304
    Capacitate: 281 litri
    Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cm
    Termostat si termometru digital
    Temperatura de lucru: -2...+8 grade Celsius
    Panou de control electronic
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Temperatura ambientala: +43 grade Celsius & 65% umiditate
    Dezghetare automata cu rezistenta
    Sistem de inchidere cu vacuum a usilor si a sertarelor
    Agent racire: R290
    Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuit
    Picioarele sunt fixe, se pot regla in inaltime doar optional
    Sistem evaporare apa automat cu gaz cald
    Dotare: 4 gratare interioare pentru marfa
    Caracteristici: spatiu frigorific prevazut cu 2 usi, rebord perete 
    *Optional la cerere masa de lucru fara rebord
    *Optional la cerere contracost structura din inox oglinda
    Greutate: 150 kg
    Favorite Compara
  36. Masa rece FRENOX, profesionala, inox, 3 usi undercounter, 474 lt, 193*64*85 cm
    Masa rece FRENOX, profesionala, inox, 3 usi undercounter, 474 lt, 193*64*85 cm
    FRH3-PA-SH-VK
    Putere: 0,23 kW
    Dimensiuni (cm): 193*64*85
    Structura: otel-inox AISI 304
    Capacitate: 474 litri
    Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cm
    Termostat si termometru digital
    Temperatura de lucru: -2...+8 grade Celsius
    Panou de control electronic
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Temperatura ambientala: +43 grade Celsius & 65% umiditate
    Dezghetare automata cu rezistenta
    Sistem de inchidere cu vacuum a usilor si a sertarelor
    Agent racire: R290
    Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuit
    Picioarele sunt fixe, se pot regla in inaltime doar optional
    Sistem evaporare apa automat cu gaz cald
    Dotare: 3 gratare interioare pentru marfa
    Caracteristici: spatiu frigorific prevazut cu 3 usi, rebord perete 
    *Optional la cerere masa de lucru fara rebord
    *Optional la cerere contracost structura din inox oglinda
    Greutate: 150 kg
    Favorite Compara
  37. Masa rece FRENOX, profesionala, inox, 4 usi undercounter, 632 lt, 248*64*85 cm
    Masa rece FRENOX, profesionala, inox, 4 usi undercounter, 632 lt, 248*64*85 cm
    FRH4-PA-SH-VK
    Putere: 0,45 kW
    Dimensiuni (cm): 248*64*85
    Structura: otel-inox AISI 304
    Capacitate: 632 litri
    Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cm
    Termostat si termometru digital
    Temperatura de lucru: -2...+8 grade Celsius
    Panou de control electronic
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Temperatura ambientala: +43 grade Celsius & 65% umiditate
    Dezghetare automata cu rezistenta
    Sistem de inchidere cu vacuum a usilor si a sertarelor
    Agent racire: R290
    Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuit
    Picioarele sunt fixe, se pot regla in inaltime doar optional
    Sistem evaporare apa automat cu gaz cald
    Dotare: 4 gratare interioare pentru marfa
    Caracteristici: spatiu frigorific prevazut cu 4 usi, rebord perete 
    *Optional la cerere masa de lucru fara rebord
    *Optional la cerere contracost structura din inox oglinda
    Greutate: 210 kg
    Favorite Compara
  38. Masa rece FRENOX, profesionala, inox, 2 usi undercounter, 281 lt, 122*69*85 cm
    Masa rece FRENOX, profesionala, inox, 2 usi undercounter, 281 lt, 122*69*85 cm
    FRH2-PA-SH-GN
    Putere: 0,18 kW
    Dimensiuni (cm): 122*69*85
    Structura: otel-inox 430
    Capacitate: 281 litri
    Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cm
    Termostat si termometru digital
    Temperatura de lucru: -2...+8 grade Celsius
    Panou de control electronic
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Temperatura ambientala: +43 grade Celsius & 65% umiditate
    Dezghetare automata cu rezistenta
    Agent racire: R290
    Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuit
    Picioarele sunt fixe, se pot regla in inaltime doar optional
    Sistem evaporare apa automat cu gaz cald
    Dotare: 2 gratare interioare pentru marfa
    Caracteristici: spatiu frigorific prevazut cu 2 usi, rebord perete 
    *Optional la cerere masa de lucru fara rebord
    *Optional la cerere contracost structura din inox oglinda
    Greutate: 130 kg
    Favorite Compara
  39. Masa rece FRENOX, profesionala, inox, 3 usi undercounter, 474 lt, 169*69*85 cm
    Masa rece FRENOX, profesionala, inox, 3 usi undercounter, 474 lt, 169*69*85 cm
    FRH3-PA-SH-GN
    Putere: 0,23 kW
    Dimensiuni (cm): 169*69*85
    Structura: otel-inox 430
    Capacitate: 474 litri
    Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cm
    Termostat si termometru digital
    Temperatura de lucru: -2...+8 grade Celsius
    Panou de control electronic
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Temperatura ambientala: +43 grade Celsius & 65% umiditate
    Dezghetare automata cu rezistenta
    Agent racire: R290
    Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuit
    Picioarele sunt fixe, se pot regla in inaltime doar optional
    Sistem evaporare apa automat cu gaz cald
    Dotare: 3 gratare interioare pentru marfa
    Caracteristici: spatiu frigorific prevazut cu 3 usi, rebord perete 
    *Optional la cerere masa de lucru fara rebord
    *Optional la cerere contracost structura din inox oglinda
    Greutate: 160 kg
    Favorite Compara
  40. Masa rece FRENOX, profesionala, inox, 4 usi undercounter, 632 lt, 216*69*85 cm
    Masa rece FRENOX, profesionala, inox, 4 usi undercounter, 632 lt, 216*69*85 cm
    FRH4-PA-SH-GN
    Putere: 0,45 kW
    Dimensiuni (cm): 216*69*85
    Structura: otel-inox AISI 430
    Capacitate: 632 litri
    Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cm
    Termostat si termometru digital
    Temperatura de lucru: -2...+8 grade Celsius
    Panou de control electronic
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Temperatura ambientala: +43 grade Celsius & 65% umiditate
    Dezghetare automata cu rezistenta
    Agent racire: R290
    Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuit
    Picioarele sunt fixe, se pot regla in inaltime doar optional
    Sistem evaporare apa automat cu gaz cald
    Dotare: 4 gratare interioare pentru marfa
    Caracteristici: spatiu frigorific prevazut cu 4 usi, rebord perete 
    *Optional la cerere masa de lucru fara rebord
    *Optional la cerere contracost structura din inox oglinda
    Greutate: 190 kg
    Favorite Compara
  41. Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi SAMMIC inox, 150-450 kg/h, 39*40*54 cm
    Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi SAMMIC inox, 150-450 kg/h, 39*40*54 cm
    -20%
    CA31-220V
    Putere totala: 550 W (monofazic)
    Panou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apa
    Dimensiuni (cm): 39*40*54
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 150-450 kg/h
    Viteza de rotatie: 365 rpm
    Este echipată cu un orificiu de alimentare din oțel inoxidabil
    Constructia feliatorului de vegetale CA-31 este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral- o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari- cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din produsul finit.
    Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescuta
    Constructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Tehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitate
    Gama completa de pana la 50 discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelor
    Montarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.
    Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoase
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Greutate: 21 kg
    Produs promotional
     
    Pret normal 1.199,00 € Special Price 959,00 € + TVA
    Favorite Compara
  42. Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, SAMMIC, inox, 200-650 kg/h, 39*40*67 cm
    Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, SAMMIC, inox, 200-650 kg/h, 39*40*67 cm
    CA41-380V
    Putere totala: 550 W - trifazic 
    Panou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apa 
    Dimensiuni (cm): 39*40*67
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 200-650kg/h
    Viteza de rotatie: 365 rpm
    Contine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 286 cm2
    Constructia Feliatorului de vegetale CA-41  este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral- o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari- cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din  produsul finit.
    Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescuta 
    Constructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Tehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitate
    Gama completa de pana la 50 de discuri se poate achiziona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelor
    Montarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.
    Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoase
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz sau 380V/50 Hz
    Greutate echipament: 24 kg
    1.880,00 € + TVA
    Favorite Compara
  43. Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, SAMMIC, inox, 500-1000 kg/h, 43*42*81 cm
    Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, SAMMIC, inox, 500-1000 kg/h, 43*42*81 cm
    CA62
    Putere totala: 750 W (trifazic)
    Panou de control electronic, usor de folosit
    Dimensiuni (cm): 43*42*81
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 500-1000kg/h
    Viteza de rotatie: 2 viteze 365/730 rpm
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Contine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 273 cm2, accesoriu pentru taiat cartofi cuburi
    Constructia Feliatorului de vegetale CA-62  este una speciala,  echipamentul venind standard cu atasamentul pt productie mare si gura de alimentare automata. Astfel aveti posibilitatea de a felia, marunti, sau taia de exemplu cartofi in timp record fara a mai fi nevoiti sa alimentati bucata cu bucata, doar rasturnati sacul de cartofi in gura de hranire, rotiti manerul si ei cad unul cate unul in cuva de prelucrare.  
    Si la CA-62 lama de taiere este pozitionata lateral, o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari- cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din produsul finit.
    Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescuta 
    Constructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Tehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitate
    Gama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelor
    Montarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.
    Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoase
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Greutate echipament: 29.5 kg
    Favorite Compara
  44. Cutter procesator si masina de taiat legume cu functie de razuire mozzarella SAMMIC, inox, 100-450 kg/h, bol 8 lt
    Cutter procesator si masina de taiat legume cu functie de razuire mozzarella SAMMIC, inox, 100-450 kg/h, bol 8 lt
    CK38V
    Putere totala: 1500 W 
    Panou de control electronic,rezistent la apa, usor de folosit
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Prevazut cu variator de viteza
    Compus din bloc motor si 2 atasamente
    Cutter- aparat de procesat alimentele
    Dimensiuni (cm): 28*38*51
    Viteza de rotatie: 300-3000 rpm
    Programabil prin intermediul tastelor de timp sau cu functia pulse 
    Bol din inox alimentar de cea mai buna calitate cu capacitate de 8 lt 
    Capac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalzirii 
    Lama plata optionala pt a taia carne cruda si produse fibroase
    Lama  perforata optionala special conceputa pentru a framanta si amesteca 
    Greutate echipament: 19 kg
    Feliator de legume /vegetale
    Capacitate: 100-450kg/h
    Dimensiuni (cm): 39*40*55
    Atasament de feliere vegetale cu gura in forma de semiluna cu o arie de 136 cm2
    Viteza de rotatie: 300-1000 rpm
    Design ergonomic ce permite feliere usoara, printr-o singura taietura
    Capac si maner usor de indepratat pt igienizarea facila a echipamentului
    Constructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Tehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitate
    Gama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelor
    Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoase
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Contine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 136cm2
    Greutate echipament: 24 kg
    Favorite Compara
  45. Cutter procesator si masina de taiat legume cu functie de razuire mozzarella SAMMIC, inox, 200-650 kg/h, bol 5.5 lt
    Cutter procesator si masina de taiat legume cu functie de razuire mozzarella SAMMIC, inox, 200-650 kg/h, bol 5.5 lt
    CK45V
    Putere totala: 1500 W  
    Panou de control electronic,rezistent la apa, usor de folosit
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Prevazut cu viteza variabila
    Compus din bloc motor si 2 atasamente
    Cutter- aparat de procesat alimentele:
    Viteza: 300-3000 rpm
    Programabil prin intermediul tastelor de timp sau cu functia pulse 
    Bol din inox alimentar de cea mai buna calitate cu capacitate de 5.5 lt 
    Capac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalzirii 
    Lama plata optionala pt a taia carne cruda si produse fibroase
    Lama  perforata optionala special conceputa pentru a framanta si amesteca 
    Greutate echipament: 18 kg
    Feliator de legume /vegetale
    Capacitate: 200-650kg/h
    Dimensiuni cutter (cm): 28*38*48
    Atasament de feliere vegetale cu gura in forma de semiluna cu o arie de 286 cm2
    Viteza: 300-1000 rpm
    Design ergonomic ce permite feliere usoara, printr-o singura taietura
    Capac si maner usor de indepratat pt igienizarea facila a echipamentului
    Constructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Tehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitate
    Gama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional,  pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelor
    Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoase
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Contine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare generoasa,cu aria de 286cm2
    Greutate echipament: 27 kg
    Favorite Compara
  46. Cutter procesator si masina de taiat si razuit legume SAMMIC, inox, 200-650 kg/h, bol 8 lt
    Cutter procesator si masina de taiat si razuit legume SAMMIC, inox, 200-650 kg/h, bol 8 lt
    CK48V
    Putere totala: 1500 W  
    Panou de control electronic,rezistent la apa, usor de folosit
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Viteza variabila
    Compus din bloc motor si 2 atasamente
    Cutter- aparat de procesat alimentele
    Dimensiuni (cm): 28*38*51
    Viteza: 300-3000 rpm
    Programabil prin intermediul tastelor de timp sau cu functia pulse 
    Bol din inox alimentar de cea mai buna calitate cu capacitate de 8 lt 
    Capac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalzirii 
    Lama plata optionala pt a taia carne cruda si produse fibroase
    Lama  perforata optionala special conceputa pentru a framanta si amesteca 
    Feliator de legume /vegetale
    Capacitate: 200-650kg/h
    Dimensiuni (cm): 39*40*65
    Atasament de feliere vegetale cu gura in forma de semiluna cu o arie de 286 cm2
    Viteza: 300-1000 rpm
    Design ergonomic ce permite feliere usoara, printr-o singura taietura
    Capac si maner usor de indepratat pt igienizarea facila a echipamentului
    Constructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Tehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitate
    Gama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelor
    Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoase
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Contine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 286 cm2
    Greutate: 30 kg 
    Favorite Compara
  47. Cuptor profesional combi 5 pizza 25 cm
    Cuptor profesional combi 5 pizza 25 cm
    TPK.PFE.4+5.Y-K
    Putere totala: 13 kW 
    Dimensiuni exterior(cm): 104*96*120 
    Capacitate: 5 pizza cu diametrul de 25 cm 
    Capacitate tavi cuptor convectie: 4 tavi 40*60 cm
    Capacitate tavi cuptor pizza: 1 tavi 40*60 cm
    Structura: otel inoxidabil 
    Tensiune de alimentare: 220V / 50Hz 
    Incalzire cu termostat controlat electronic
    Temperatura si timpul de lucru reglabile digital 
    Ventilator cu directie dubla, asigura o distributie omogena a caldurii
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului 
    Steamer cu control manual
    Termometru pentru temperatura interioara72
    Reglaj al temperaturii pentru partea superiora si cea inferioara
    Greutate echipament: 172 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  48. Masina de taiat, razuit si prelucrat robot legume fructe brânzeturi profesionala 300 kg/h, 3 discuri incluse
    Masina de taiat, razuit si prelucrat robot legume fructe brânzeturi profesionala 300 kg/h, 3 discuri incluse
    -25%
    TPK.300
    Putere totala: 550W
    Dimensiuni (cm): 29*49*67
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 300kg/h
    Viteza de rotatie: 1400 rpm
    Tensiune de alimentare: 220V/ 50Hz
    Panou de control digital rezistent la apa 
    Aparatul include 3 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,5 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mm
    Lame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facila
    Design ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscare
    Constructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Prevazut cu comutator de siguranta
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Greutate echipament: 35 kg
    Produs promotional
    Pret normal 1.079,00 € Special Price 809,00 € + TVA
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 53 produse

pe pagina
Descrescator
  • Language