Title image for category name

Default Category

TOPK ofera o gama variata de sterilizatoare pentru cutite, disponibile in versiuni simple sau duble, adaptate pentru orice capacitate. Beneficiati de echipamente de ultima generatie, care asigura cel mai bun raport calitate-pret si raspund celor mai exigente nevoi.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 117 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional traditional pe gaz cu samota, diametrul interior 60 cm
    Cuptor profesional traditional pe gaz cu samota, diametrul interior 60 cm
    -25%
    TPK.SPO.H-60
    Putere totala: 11 kW
    Dimensiuni (cm): 75.5*81.5*146.5
    Diametrul interior (cm): 60
    Dimensiuni usa (cm): 36*20
    Adaptabil la GPL sau GN
    Temperatura de gatit reglabila intre 0 – 400 grade Celsius
    Rezervor intern din otel inoxidabil
    Sistem de aprindere piezo-bricheta
    Indicator manual de temperatura interioara
    Supapa de siguranta magnetica
    Maner termorezistent
    Greutate echipament: 114 kg
    Disponibil in culorile: rosu, negru, alb - a se specifica la comanda


    Pret normal 1.479,00 € Special Price 1.109,00 € + TVA
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional traditional pe gaz cu samota, diametrul interior 70 cm
    Cuptor profesional traditional pe gaz cu samota, diametrul interior 70 cm
    -25%
    TPK.SPO.H-70
    Putere totala: 11 kW
    Dimensiuni (cm): 85*92*145
    Diametru interior (Ø): 70
    Dimensiuni usa (cm): 36*20
    Adaptabil la GPL sau GN
    Temperatura de gatit reglabila intre 0 – 400 grade Celsius
    Rezervor intern din otel inoxidabil
    Sistem de aprindere piezo-bricheta
    Indicator manual de temperatura interioara
    Supapa de siguranta magnetica
    Maner termorezistent
    Greutate echipament: 145 kg
    Disponibil in culorile: rosu, negru, alb - a se specifica la comanda



    Pret normal 1.732,00 € Special Price 1.299,00 € + TVA
    Favorite Compara
  3. Stand pentru cuptor profesional traditional diametrul interior 60 cm
    Stand pentru cuptor profesional traditional diametrul interior 60 cm
    -25%
    TPK.SPO.H-60-AS
    Dimensiuni (cm): 71*70.5*82.2
    Baza pentru cuptor
    Prevazut cu roti
    Corp exterior vopsit in negru
    Pentru a fi utilizat cu EMP.SPO.H-60 si EMP.SPO.H-60-W
    Greutate echipament: 26 kg




    Pret normal 226,00 € Special Price 169,00 € + TVA
    Favorite Compara
  4. Stand pentru cuptor profesional traditional diametrul interior 70 cm
    Stand pentru cuptor profesional traditional diametrul interior 70 cm
    -25%
    TPK.SPO.H-70-AS
    Dimensiuni (cm): 78*78*82.2
    Baza pentru cuptor
    Prevazut cu roti
    Corp exterior vopsit in negru
    Pentru a fi utilizat cu EMP.SPO.H-70 si EMP.SPO.H-70-W
    Greutate echipament: 29 kg




    Pret normal 266,00 € Special Price 199,00 € + TVA
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional traditional pe lemne cu samota, diametrul interior 60 cm
    Cuptor profesional traditional pe lemne cu samota, diametrul interior 60 cm
    -25%
    TPK.SPO.H-60-W
    Putere totala: 11 kW
    Dimensiuni (cm): 75.5*81.5*146.5
    Diametru interior (Ø): 60
    Inaltime interioara (cm): 26.5
    Dimensiuni usa (cm): 36*20
    Adaptabil la GPL sau GN
    Temperatura de gatit reglabila intre 0 – 400 grade Celsius
    Tip de incalzire: caldura directa
    Rezervor intern din otel inoxidabil
    Indicator manual de temperatura interioara
    Supapa de siguranta magnetica
    Maner termorezistent
    Greutate echipament: 114 kg
    Disponibil in culorile: rosu, negru, alb - a se specifica la comanda

    Pret normal 1.345,00 € Special Price 1.009,00 € + TVA
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional traditional pe lemne cu samota, diametrul interior 70 cm
    Cuptor profesional traditional pe lemne cu samota, diametrul interior 70 cm
    -25%
    TPK.SPO.H-70-W
    Putere totala: 11 kW
    Dimensiuni (cm): 85*92*145
    Diametru interior (Ø): 60
    Inaltime interioara (cm): 26.5
    Dimensiuni usa (cm): 36*20
    Adaptabil la GPL sau GN
    Tip de incalzire: caldura directa
    Temperatura de gatit reglabila intre 0 – 400 grade Celsius
    Rezervor intern din otel inoxidabil
    Indicator manual de temperatura interioara
    Supapa de siguranta magnetica
    Maner termorezistent
    Greutate echipament: 145 kg
    Disponibil in culorile: rosu, negru, alb - a se specifica la comanda


    Pret normal 1.599,00 € Special Price 1.199,00 € + TVA
    Favorite Compara
  7. Espressor automat FIAMMA 2 grupuri, inox, 3.7 - 6.7 kW, 75*60*59 cm
    Espressor automat FIAMMA 2 grupuri, inox, 3.7 - 6.7 kW, 75*60*59 cm
    COMPASS2MBTCBLACK/WHITE
    Dimensiuni (cm): 75*60*59
    Putere : 3.7 - 6.7 kW
    Voltaj: 220/240 V 50/60 Hz
    Capacitate boiler cafea (lt): 2 x 0,5 lt
    Capacitate boiler apa/abur (lt): 10,5 lt
    Putere boiler cafea: 2 kW
    Putere boiler apa/abur: 3 kW
    Structura: otel-inox
    Panou de control electronic
    2 grupuri dispensere cafea
    2 doze per grup
    2 dispensere abur
    Sistem de spalare automata
    Pompa apa volumetrica rotativa
    Tehnologie "Multiboiler" cu cate 1 boiler separat, izolat termic, pentru cafea si 1 boiler pentru apa fierbinte/abur
    Dozare controlabila electronic pe fiecare grup pentru apa fierbinte pentru ceai
    Mod "salvare energie" cu incalzire secventiala
    Counter pentru numarare: cafea/apa/cicluri de intretinere
    Control electronic a monitorizarii portiilor, timpului si a parametrilor de extractie a cafelei
    Prevazut cu zona de incalzire a cestilor de cafea deasupra expresorului.
    Butoanele si manerele ergonomice asigura un control sporit pentru barista din orice unghi si in orice timp al procesului de pregatire a cafelei.
    Sistem pre-infuzare special pentru o extractie perfecta a aromei de cafea
    Culori disponibile: negru sau alb
    Versiune pentru cesti inalte 150 mm
    Versiunea pentru cesti scurte - la cerere
    Greutate: 61 kg

    Favorite Compara
  8. Espressor automat FIAMMA 3 grupuri, inox, 4.3 - 8.8 kW, 96*60*59 cm
    Espressor automat FIAMMA 3 grupuri, inox, 4.3 - 8.8 kW, 96*60*59 cm
    COMPASS3MBTCBLACK/WHITE
    Dimensiuni (cm): 96*60*59
    Putere : 4.3 - 8.8 kW
    Voltaj: 220/240 V 50/60 Hz
    Capacitate boiler cafea (lt): 3 x 0,5 lt
    Capacitate boiler apa/abur (lt): 12 lt
    Putere boiler cafea: 2 kW
    Putere boiler apa/abur: 3 kW
    Structura: otel-inox
    Panou de control electronic
    2 grupuri dispensere cafea
    2 doze per grup
    2 dispensere abur
    Sistem de spalare automata
    Pompa apa volumetrica rotativa
    Tehnologie "Multiboiler" cu cate 1 boiler separat, izolat termic, pentru cafea si 1 boiler pentru apa fierbinte/abur
    Dozare controlabila electronic pe fiecare grup pentru apa fierbinte pentru ceai
    Mod "salvare energie" cu incalzire secventiala
    Counter pentru numarare: cafea/apa/cicluri de intretinere
    Control electronic a monitorizarii portiilor, timpului si a parametrilor de extractie a cafelei
    Prevazut cu zona de incalzire a cestilor de cafea deasupra expresorului.
    Butoanele si manerele ergonomice asigura un control sporit pentru barista din orice unghi si in orice timp al procesului de pregatire a cafelei.
    Sistem pre-infuzare special pentru o extractie perfecta a aromei de cafea
    Culori disponibile: negru sau alb
    Versiune pentru cesti inalte 150 mm
    Versiunea pentru cesti scurte - la cerere
    Greutate: 73 kg

    Favorite Compara
  9. Espressor automat FIAMMA 3 grupuri, inox, 3.7 kW, 75*60*59 cm_DUPLICAT
    Espressor automat FIAMMA 3 grupuri, inox, 3.7 kW, 75*60*59 cm_DUPLICAT
    QUADRANT3TCBARISTA
    Dimensiuni (cm): 95*60*59
    Putere : 5.2 kW
    Voltaj: 220/240 V 50/60 Hz
    Capacitate boiler (lt): 11 lt
    Putere boiler: 3.5 kW
    Structura: otel-inox
    Panou de control electronic
    3 grupuri inalte dispensare cafea
    2 doze per grup
    2 dispensere abur
    1 robinet pentru apa fierbinte
    Sistem de spalare automata
    Pompa apa volumetrica rotativa
    Temperatura controlabila electronic PID
    Dozare controlabila pe fiecare grup pentru apa fierbinte
    Counter pentru numararea: cafea/apa/cicluri de intretinere
    Prevazut cu alarma SOS pentru disfunctionalitati
    Prevazut cu zona de incalzire a cestilor de cafea deasupra expresorului.
    Butoanele si manerele ergonomice asigura un control sporit pentru barista din orice unghi si in orice timp al procesului de pregatire a cafelei.
    Sistem pre-infuzare special pentru o extractie perfecta a aromei de cafea
    Versiune pentru cesti inalte 150 mm
    Versiunea pentru cesti scurte - la cerere
    Iluminare cu LED
    Culori disponibile: negru sau alb
    Greutate: 79 kg


    Favorite Compara
  10. Masina electrica pentru taiat cartofi julienne, inox, 0.37 kW
    Masina electrica pentru taiat cartofi julienne, inox, 0.37 kW
    -25%
    TPK2668
    Putere totala: 370 W
    Dimensiuni (cm): 40*66*71.5
    Structura: otel inoxidabil
    Capacitate: 13-15 kg
    Capacitate de taiere: 1000-1500kg pe ora
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Masina profesionala de taiat cartofi prajiti
    Carcasa, discul de impingere si lamele fabricate din otel inoxidabil
    Constructie simpla si robusta
    Discul de impingere si blocul de lame usor de indepartat
    Greutate echipament: 50 kg
    Pret normal 4.265,00 € Special Price 3.199,00 € + TVA
    Favorite Compara
  11. Mixer planetar cu cap fix, carucior si viteza variabila, 80 lt, 114*107*190 cm
    Mixer planetar cu cap fix, carucior si viteza variabila, 80 lt, 114*107*190 cm
    TPK80MPVA
    Putere motor: 3 kw
    Dimensiuni (cm): 116*107*190
    Structura: otel inox
    Viteza: variabila
    Capacitate maxima faina : 16 kg
    Capacitate maxima apa: 80 lt
    Capacitate maxima aluat: 24 kg
    Cuva, paleta, carlig, tel: otel inox
    Capacitate bol: 80 lt
    Iluminare bol
    Deschidere capac cu acces la bol : manual
    Cuva este prevazuta cu un carucior
    Miscarile cuvei sunt controlate din panoul de control electronic
    Tensiune alimentare: 380 V / 50 Hz
    Cap fix
    Dotare standard: cuva, paleta, carlig, tel.
    Usor de curatat si intretinut
    Panou de control: electronic
    Aprobat CE
    Greutate echipament: 443 kg
     
    Favorite Compara
  12. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi cu panou de control digital
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi cu panou de control digital
    RXD604-PLUS V2’4-220V
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN1/1 (32.5*53 cm)
    Structura: otel inoxidabil si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):82*80*57.5
    Dimensiuni camera (cm): 68*47*36.5
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 260 grade Celsius. Reglabila intre 25-260° C
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz 
    Control digital
    Poate fi folosit in modul cuptor continuu sau cu cronometru (0-120 minute)
    Alarma de incheiere a ciclului
    Umiditate reglabila de la 0 - 100%
    Comutator de siguranta pentru usa
    Lumina interior cu halogen
    Termostat de siguranta
    Sistem automat de preincalzire, 2 ventilatoare alternative
    Trepte de gatit
    Carte de retete
    Sens reversibil
    Dotat cu: 4 grilaje interioare
    Conexiune apa: 3/4"
    Deschidere usa pe verticala de sus in jos
    Greutate echipament: 55 kg
    Favorite Compara
  13. Espressor automat FIAMMA 2 grupuri, inox, 3.7 kW, 75*60*59 cm
    Espressor automat FIAMMA 2 grupuri, inox, 3.7 kW, 75*60*59 cm
    QUADRANT2TCBARISTA
    Dimensiuni (cm): 75*60*59
    Putere : 3.7 kW
    Voltaj: 220/240 V 50/60 Hz
    Capacitate boiler (lt): 11 lt
    Putere boiler: 3.5 kW
    Structura: otel-inox
    Panou de control electronic
    2 grupuri inalte dispensare cafea
    2 doze per grup
    2 dispensere abur
    1 robinet pentru apa fierbinte
    Sistem de spalare automata
    Pompa apa volumetrica rotativa
    Temperatura controlabila electronic PID
    Dozare controlabila pe fiecare grup pentru apa fierbinte
    Counter pentru numararea: cafea/apa/cicluri de intretinere
    Prevazut cu alarma SOS pentru disfunctionalitati
    Prevazut cu zona de incalzire a cestilor de cafea deasupra expresorului.
    Butoanele si manerele ergonomice asigura un control sporit pentru barista din orice unghi si in orice timp al procesului de pregatire a cafelei.
    Sistem pre-infuzare special pentru o extractie perfecta a aromei de cafea
    Versiune pentru cesti inalte 150 mm
    Versiunea pentru cesti scurte - la cerere
    Iluminare cu LED
    Culori disponibile: negru sau alb
    Greutate: 62 kg

    Favorite Compara
  14. Malaxor aluat, 120 lt, 85 kg, cu cap fix, 138*68*141 cm
    Malaxor aluat, 120 lt, 85 kg, cu cap fix, 138*68*141 cm
    TPK80MA
    Putere motor: 3.5 - 5.5 kW
    Dimensiuni (cm): 138*68*141
    Tensiune alimentare: 380V/ 50Hz
    Melc si cuva din otel inox
    Capacitate maxima faina : 50 kg
    Capacitate maxima apa: 120 lt
    Capacitate aluat: 85 kg
    Grosime spirala (cm) : 4
    Dimensiuni bol (cm): diam 65,4 / h 39 
    Panou de bord: electronic
    Temperatura aluatului este masurata cu laser
    Transmisie prin curele care aigura o functionare silentioasa
    Are cap cu spiral fix
    2 viteze de mixare
    Usor de intretinut si spalat
    Sistem de siguranta care asigura oprirea imediata la ridicarea capacului de protectie
    Greutate echipament: 620 kg
    Favorite Compara
  15. Malaxor aluat, 250 lt, 170 kg, cu cap fix, 165*88*154
    Malaxor aluat, 250 lt, 170 kg, cu cap fix, 165*88*154
    TPK160MA
    Putere motor: 5-8 kW
    Dimensiuni (cm): 165*88*154
    Tensiune alimentare: 380V/ 50Hz
    Melc si cuva din otel inox
    Capacitate maxima faina : 100 kg
    Capacitate maxima apa: 250 lt
    Capacitate aluat: 170 kg
    Grosime spirala (cm) : 5.5
    Dimensiuni bol (cm): ø 84 / h 46
    Panou de bord: electronic
    Temperatura aluatului este masurata cu laser
    Transmisie prin curele care aigura o functionare silentioasa
    Are cap cu spiral fix
    2 viteze de mixare
    Motor silentios de fabricatie italiana
    Usor de intretinut si spalat
    Sistem de siguranta care asigura oprirea imediata la ridicarea capacului de protectie
    Greutate echipament: 790 kg
    Favorite Compara
  16. Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi FIMAR profesionala 230V, 0.37kW, 255RPM
    Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi FIMAR profesionala 230V, 0.37kW, 255RPM
    -20%
    TV2500
    Putere totala: 370 W
    Panou de control mecanic, usor de folosit
    Dimensiuni (cm): 22*61*52
    Viteza de rotatie: 255 RPM
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Dimensiuni gura ovala: 155x75 mm
    Dimensiuni gura rotunda: diametrul 56 mm
    Structura: carcasa metalica acoperita cu vopsea poliuretanica rezistenta la zgarieturi
    Gura dubla din plastic adecvat si certificat pentru contactul cu alimentele
    Microintrerupator de siguranta aflat pe maner
    Ideal pentru taierea, felierea, maruntirea si macinarea fructelor, legumelor, in diferite forme si dimensiuni, pentru ras branza, ciocolata, alune.
    Montarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor
    Evacuarea frontala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe bancul de lucru
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Discurile nu sunt incluse, ele pot fi achizitionate separat
    Greutate echipament: 22 kg
    Favorite Compara
  17. Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, SAMMIC, inox, 200-650 kg/h, 39*40*67 cm
    Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, SAMMIC, inox, 200-650 kg/h, 39*40*67 cm
    CA41-220V
    Putere totala: 550 W - monofazic
    Panou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apa 
    Dimensiuni (cm): 39*40*67
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 200-650kg/h
    Viteza de rotatie: 365 rpm
    Contine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 286 cm2
    Constructia Feliatorului de vegetale CA-41  este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral- o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari- cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din  produsul finit.
    Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescuta 
    Constructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Tehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitate
    Gama completa de pana la 50 de discuri se poate achiziona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelor
    Montarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.
    Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoase
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz sau 380V/50 Hz
    Greutate echipament: 24 kg
     
    1.880,00 € + TVA
    Favorite Compara
  18. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 30 cm
    TPK6262
    Putere totala: 4,2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*80*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 62*62*13 
    Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 90 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  19. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 30 cm
    TPK6262/2
    Putere totala: 8,4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*80*75
    Dimensiuni interior (cm): 62*62*13 x 2 vetre
    Capacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 170 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  20. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 35 cm
    TPK7272
    Putere totala: 5,1 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*90*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 72*72*13
    Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  21. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 35 cm
    TPK7272/2
    Putere totala: 10.2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*90*75
    Dimensiuni interior (cm): 72*72*13 x 2 vetre
    Capacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 180 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  22. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    TPK6293
    Putere totala: 7,2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*111*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 62*93*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 120 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  23. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    TPK6293/2
    Putere totala: 14,4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*111*75
    Dimensiuni interior (cm): 62*93*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 220 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  24. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    TPK72108
    Putere totala: 7,8 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*126*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 72*108*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 125 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  25. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    TPK72108/2
    Putere totala: 15,6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*126*75
    Dimensiuni interior (cm): 72*108*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 225 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  26. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    TPK9362
    Putere totala: 7,8 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 132*80*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 93*62*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 125 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  27. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    TPK9362/2
    Putere totala: 15,6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 132*80*75
    Dimensiuni interior (cm): 93*62*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 225 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  28. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    TPK10872
    Putere totala: 10,0 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 147*90*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 108*72*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 130 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  29. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    TPK10872/2
    Putere totala: 20,0 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 147*90*75
    Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 230 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  30. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9 pizza / 35 cm
    TPK108108
    Putere totala: 13,2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 142*131*41
    Dimensiuni interior (cm): 108*108*12,5
    Capacitate: 9 pizza cu diametrul de 35 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 100 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  31. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9+9 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9+9 pizza / 35 cm
    TPK108108/2
    Putere totala: 26,4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 142*131*74
    Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetre
    Capacitate: 9 + 9 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 200 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  32. Mixer planetar, cu cap fix, viteza variabila, 40 lt, 68*88*140 cm
    Mixer planetar, cu cap fix, viteza variabila, 40 lt, 68*88*140 cm
    -25%
    MK.03
    Putere motor: 2.2 kW
    Dimensiuni (cm): 68*88*140
    Structura: otel inoxidabil vopsit in camp electrostatic
    Capacitate bol: 40 lt
    Dimensiuni oala(cm): 40 diametrul/39 adancime
    Panou de control mecanic
    Prevazut cu variator de viteza
    Cap fix
    Timer: standard
    Tensiune alimentare: 220 V/50Hz
    Dotare standard: bol, 2 teluri, paleta,
    Greutate echipament: 194 kg
    Produs promotional
    Pret normal 3.439,00 € Special Price 2.579,00 € + TVA
    Favorite Compara
  33. Cutter mixer bol, inox, 15 lt, 47*64*54 cm
    Cutter mixer bol, inox, 15 lt, 47*64*54 cm
    SD.15
    Putere totala: 0.6-0.9 kW (750/1500 rpm)
    Dimensiuni (cm): 47*64*54
    Structura: otel inox
    Capacitate: 15 lt
    Tensiune de alimentare: 380V/ 50Hz
    Prevazut cu: cutit si bol usor de indepartat
    Dimensiuni bol (cm): 29, adancime 22
    Timer cu circuit dublu si panou de control mecanic
    Buton de siguranta
    Greutate echipament: 46 kg
    Favorite Compara
  34. Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    TPK.SPO.01
    Putere totala: 17 kW
    Dimensiuni (cm): 120*138*200
    Inaltime interioara (cm): 17
    Diametru interior (Ø): 100
    Dimensiuni usa (cm): 50*14
    Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
    Panou de control electronic
    Baza rotativa asigura gatirea uniforma a produselor
    Baza din material refractar
    Camera de coacere din otel inoxidabil
    Indicator digital al temperaturii interioare
    Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4
    Greutate echipament: 331 kg
    Disponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-BB) - a se specifica la comanda
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  35. Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    TPK.SPO.04
    Putere totala: 41.20 kW
    Dimensiuni (cm): 148*172*185
    Inaltime interioara (cm): 45
    Diametru interior (Ø): 100 cm
    Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)
    Sursa de alimentare: gaz natural, GPL
    Consum gaz GPL: 4,35 m3/h
    Consum gaz natural: 3,72 kg/h
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune: 220V/ 50Hz
    Panou de control electronic
    Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
    Termostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)
    Baza rotativa pentru gatire omogena
    Baza din material refractar
    Camera de coacere din otel inoxidabil
    Greutate echipament: 764 kg
    Disponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.04-RB), auriu-negru (EMP.SPO.04-GB), negru-rosu (EMP.SPO.04-BR), maro-negru (EMP.SPO.04-BB) - a se specifica la comanda
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  36. Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, cu viteza variabila SAMMIC, inox, 500 kg/h, 39*40*55 cm
    Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, cu viteza variabila SAMMIC, inox, 500 kg/h, 39*40*55 cm
    CA3V
    Putere totala: 1500 W (monofazic)
    Panou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apa 
    Dimensiuni (cm): 39*40*55
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 500 kg/h
    Viteza de rotatie: 300 - 1000 rpm
    Prevazut cu viteza variabila
    Contine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 136 cm2
    Constructia feliatorului de vegetale CA-3V  este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral, o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari, cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din produsul finit.
    Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescuta 
    Constructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Tehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitate
    Gama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelor
    Montarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.
    Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoase
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Greutate echipament: 24 kg
    Favorite Compara
  37. Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, cu viteza variabila SAMMIC,  inox, 650 kg/h, 39*40*55 cm
    Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, cu viteza variabila SAMMIC, inox, 650 kg/h, 39*40*55 cm
    CA4V
    Putere totala: 1500 W (monofazic)
    Panou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apa 
    Dimensiuni (cm): 39*40*55
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 200 - 650 kg/h
    Viteza de rotatie: 300 - 1000 rpm
    Prevazut cu viteza variabila
    Contine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 286 cm2
    Constructia feliatorului de vegetale CA-4V  este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral, o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari, cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din produsul finit.
    Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescuta 
    Constructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Tehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitate
    Gama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional,  pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelor
    Montarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.
    Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoase
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Greutate echipament: 27 kg
    Favorite Compara
  38. Cutter cu bol, inox, 5.5 lt, 28*38*43 cm
    Cutter cu bol, inox, 5.5 lt, 28*38*43 cm
    K52
    Putere: 900 - 1500 W
    Dimensiuni: 28*38*43
    Structura: otel-inox
    Capacitate bol: 5.5 lt
    Dimensiuni bol (cm): 24 x 15
    Tensiune de alimentare: 380V/ 50Hz
    Prevazut cu 2 viteze: 1500 / 3000 RPM
    Capac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalzirii
    Prevazut cu orificiu in capac pentru adaugarea lichidelor
    Panou de control rezistent la apa
    Prevazut cu set cutit micro-zimtat
    Optional: cutit zimtat / cutit fin / cutit perforat / accesoriu cut&mix
    Greutate echipament: 21.6 kg
    Favorite Compara
  39. Cutter cu bol, inox, 8 lt, 28*38*47 cm
    Cutter cu bol, inox, 8 lt, 28*38*47 cm
    K82
    Putere: 900 - 1500 W
    Dimensiuni (cm): 28*38*47
    Structura: otel-inox
    Capacitate bol: 8 lt
    Dimensiuni bol (cm): 24 x 20
    Tensiune de alimentare: 380V/ 50Hz
    Prevazut cu 2 viteze: 1500 / 3000 RPM
    Capac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalzirii
    Prevazut cu orificiu in capac pentru adaugarea lichidelor
    Panou de control rezistent la apa
    Prevazut cu set cutit micro-zimtat
    Optional: cutit zimtat / cutit fin / cutit perforat / accesoriu cut&mix
    Greutate echipament: 22.6 kg
    Favorite Compara
  40. Cutter cu viteza variabila si bol, inox, 5.5 lt, 28*38*48 cm
    Cutter cu viteza variabila si bol, inox, 5.5 lt, 28*38*48 cm
    KE5V
    Putere: 1500 W
    Dimensiuni: 28*38*48
    Structura: otel-inox
    Capacitate bol: 5.5 lt
    Dimensiuni bol (cm): 24 x 15
    Tensiune de alimentare: 220V/ 50Hz
    Prevazut cu viteza variabila: 300 - 3000 RPM
    Capac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalzirii
    Prevazut cu orificiu in capac pentru adaugarea lichidelor
    Panou de control rezistent la apa
    Prevazut cu set cutit micro-zimtat
    Accesoriu Cut&Mix inclus
    Posibilitate programare cu temporizator
    Functie reversibila ideala pentru mixare
    Optional: cutit zimtat / cutit fin / cutit perforat
    Greutate echipament: 18 kg
    Favorite Compara
  41. Cutter cu viteza variabila si bol, inox, 8 lt, 28*38*51 cm
    Cutter cu viteza variabila si bol, inox, 8 lt, 28*38*51 cm
    KE8V
    Putere: 1500 W
    Dimensiuni: 28*38*51
    Structura: otel-inox
    Capacitate bol: 8 lt
    Dimensiuni bol (cm): 24 x 20
    Tensiune de alimentare: 220V/ 50Hz
    Prevazut cu viteza variabila: 300 - 3000 RPM
    Capac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalzirii
    Prevazut cu orificiu in capac pentru adaugarea lichidelor
    Panou de control rezistent la apa
    Prevazut cu set cutit micro-zimtat
    Accesoriu Cut&Mix inclus
    Posibilitate programare cu temporizator
    Functie reversibila ideala pentru mixare
    Optional: cutit zimtat / cutit fin / cutit perforat
    Greutate echipament: 18.9 kg
    Favorite Compara
  42. Automat cafea profesional CARIMALI cu 4 compartimente
    Automat cafea profesional CARIMALI cu 4 compartimente
    BLUEDOT1
    Dimensiuni (cm): 36,8*55*58,5
    Capacitate boiler cafea (lt): 0.6
    Capacitate grup cafea: 7-10 gr. 
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    Productivitate, durata preparare:
    - espresso scurt: 35 sec.
    - cafea lunga: 60 sec.
    - cafea cu lapte: 70 sec.
    1 grup cafea
    Panou de control electronic cu ecran TFT 4.3" 
    Sistem boiler abur termoblock
    Capacitate rezervor apa: 4 lt
    1 compartiment 0.6 kg boabe cafea echipat cu rasnita din otel inox
    3 compartimente 0.7 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte praf
    Mixer electric pentru amestecarea bauturilor solubile
    Ideal conceput pentru zonele de breakfast din hoteluri si birouri
    Stand al cestii de cafele reglabil pe inaltime de la 8 la 17 cm pentru a preveni stropirea cu cafea
    Conectare la conducta de apa si/sau rezervor de apa, pot fi folosite ambele variante sau doar una
    Mentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat saptamanal
    Optional contracost se poate comanda: Frigider , Frigider cu afisaj electronic sau Raft incalzitor cesti
    Culori disponibile: negru 
    Greutate: 25 kg
    Favorite Compara
  43. Automat cafea profesional CARIMALI cu 4 compartimente
    Automat cafea profesional CARIMALI cu 4 compartimente
    BLUEDOT3
    Dimensiuni (cm): 36,8*55*58,5
    Capacitate boiler cafea (lt): 0.6
    Capacitate grup cafea: 7-10 gr 
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    Productivitate, durata preparare:
    - espresso scurt: 35 sec.
    - cafea lunga: 60 sec.
    - cafea cu lapte: 70 sec.
    1 grup cafea
    Panou de control electronic cu ecran TFT 4.3" 
    Sistem boiler abur: termoblock
    Capacitate rezervor apa: 4 lt
    Dotat cu rezervor pentru laptele proaspat lichid folosit rece sau cald cu spuma sau fara la diferite bauturi
    2 compartimente 0.6 kg boabe cafea echipat cu 2 rasnite din otel inox
    2 compartimente 0.7 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte praf
    Mixer electric pentru amestecarea bauturilor solubile
    Ideal conceput pentru zonele de breakfast din hoteluri si birouri
    Stand al cestii de cafele reglabil pe inaltime de la 8 la 17 cm pentru a preveni stropirea cu cafea
    Conectare la conducta de apa si/sau rezervor de apa, pot fi folosite ambele variante sau doar una
    Mentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat saptamanal
    Optional contracost se poate comanda: Frigider , Frigider cu afisaj electronic sau Raft incalzitor cesti
    Culori disponibile: negru 
    Greutate: 25 kg
    Favorite Compara
  44. Automat cafea profesional CARIMALI cu 1 compartiment
    Automat cafea profesional CARIMALI cu 1 compartiment
    BLUEDOT26-1
    Dimensiuni (cm): 26*55*58,5
    Capacitate boiler cafea (lt): 0.6
    Capacitate grup cafea: 7-10 gr 
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    Productivitate, durata preparare:
    - espresso scurt: 35 sec.
    - cafea lunga: 60 sec.
    - cafea cu lapte: 70 sec.
    1 grup cafea
    Panou de control electronic cu ecran TFT 4.3" 
    Sistem boiler abur termoblock
    Capacitate rezervor apa: 4 lt
    1 compartiment 0.6 kg boabe cafea echipat cu rasnita din otel inox
    Model compact ideal pentru zone mici de breakfast din hoteluri si birouri
    Stand al cestii de cafele reglabil pe inaltime de la 8 la 17 cm pentru a preveni stropirea cu cafea
    Mentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat saptamanal
    Optional contracost se poate comanda: 
    Culori disponibile: negru 
    Greutate: 25 kg
    Favorite Compara
  45. Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    BLUEDOT26-2
    Dimensiuni (cm): 26*55*58,5
    Capacitate boiler cafea (lt): 0.6
    Capacitate grup cafea: 7-10 gr 
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    Productivitate, durata preparare:
    - espresso scurt: 35 sec.
    - cafea lunga: 60 sec.
    - cafea cu lapte: 70 sec.
    1 grup cafea
    Panou de control electronic cu ecran TFT 4.3" 
    Sistem boiler abur termoblock
    Capacitate rezervor apa: 4 lt
    1 compartiment 0.6 kg boabe cafea echipat cu rasnita din otel inox
    2 compartimente 0.7 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte praf
    Model compact ideal pentru zone mici de breakfast din hoteluri si birouri
    Stand al cestii de cafele reglabil pe inaltime de la 8 la 17 cm pentru a preveni stropirea cu cafea
    Mentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat saptamanal
    Optional contracost se poate comanda: 
    Culori disponibile: negru 
    Greutate: 25 kg
    Favorite Compara
  46. Automat cafea profesional CARIMALI cu 2 compartimente
    Automat cafea profesional CARIMALI cu 2 compartimente
    BLUEDOT26-3
    Dimensiuni (cm): 26*55*58,5
    Capacitate boiler cafea (lt): 0.6
    Capacitate grup cafea: 7-10 gr
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    Productivitate, durata preparare:
    - espresso scurt: 35 sec.
    - cafea lunga: 60 sec.
    - cafea cu lapte: 70 sec.
    1 grup cafea
    Panou de control electronic cu ecran TFT 4" 
    Sistem boiler abur termoblock
    Capacitate rezervor apa: 4 lt
    2 compartimente 0.6 kg boabe cafea echipat cu 2 rasnite din otel inox
    Dotat cu rezervor pentru laptele proaspat lichid folosit rece sau cald cu spuma sau fara la diferite bauturi
    Model compact ideal pentru zone mici de breakfast din hoteluri si birouri
    Stand al cestii de cafele reglabil pe inaltime de la 8 la 17 cm pentru a preveni stropirea cu cafea
    Conectare la apa cu conducta
    Mentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat saptamanal
    Optional contracost se poate comanda: 
    Culori disponibile: negru 
    Greutate: 25 kg
    Favorite Compara
  47. Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    ARMONIASOFT1
    Dimensiuni (cm): 32,4*56*71,7
    Capacitate boiler cafea (lt): 1
    Capacitate boiler abur (lt): 1
    Capacitate grup cafea: 8-16 gr.
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    Productivitate, durata preparare:
    - espresso scurt: 24 sec.
    - cafea lunga: 45-50 sec.
    - cafea cu lapte: 60 sec.
    Panou de control electronic cu ecran TFT 4.3"
    1 bagheta abur
    1 compartiment 0.6 kg boabe cafea, echipat cu 1 rasnita din otel inox
    2 compartimente 1.5 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte praf
    Grupul se ajusteaza pe inaltime in functie de ceasca de la 9 la 15 cm pentru a preveni stropirea cu cafea
    Conectare la conducta de apa si/sau rezervor de apa, pot fi folosite ambele variante sau doar una
    Mentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat odata la 6 luni
    Optional contracost se poate comanda: 
    Culori disponibile: negru 
    Greutate: 42 kg
    Favorite Compara
  48. Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    ARMONIASOFT2
    Dimensiuni (cm): 32,4*56*71,7
    Capacitate boiler cafea (lt): 1
    Capacitate boiler abur (lt): 1
    Capacitate grup cafea: 8-16 gr 
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    Productivitate, durata preparare:
    - espresso scurt: 24 sec.
    - cafea lunga: 45-50 sec.
    - cafea cu lapte: 60 sec.
    Panou de control electronic cu ecran TFT 4.3" 
    1 bagheta abur
    2 compartimente 0.6 kg boabe cafea echipat cu 2 rasnite din otel inox
    1 compartiment 1.5 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte praf
    Rezervor incorporat pentru lapte proaspat lichid
    Grupul se ajusteaza pe inaltime in functie de ceasca de la 9 la 15 cm pentru a preveni stropirea cu cafea
    Tehnologie "CARImilk static" care cu ajutorul multivalvei integrate ce pompeaza laptele, permite distribuirea spumei de lapte cald cu o consistenta foarte fina, pentru fiecare tip de proces intr-un timp foarte rapid
    Conectare la conducta de apa
    Mentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat odata la 6 luni
    Optional contracost se poate comanda: 
    Culori disponibile: negru 
    Greutate: 42 kg
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 117 produse

pe pagina
Descrescator
  • Language