filtreaza produsele
-
Cuptor profesional traditional pe gaz cu samota, diametrul interior 60 cm-25%TPK.SPO.H-60Putere totala: 11 kWDimensiuni (cm): 75.5*81.5*146.5Diametrul interior (cm): 60Dimensiuni usa (cm): 36*20Adaptabil la GPL sau GNTemperatura de gatit reglabila intre 0 – 400 grade CelsiusRezervor intern din otel inoxidabilSistem de aprindere piezo-brichetaIndicator manual de temperatura interioaraSupapa de siguranta magneticaManer termorezistentGreutate echipament: 114 kgDisponibil in culorile: rosu, negru, alb - a se specifica la comandaPret normal 1.479,00 € Special Price 1.109,00 € + TVA -
Cuptor profesional traditional pe gaz cu samota, diametrul interior 70 cm-25%TPK.SPO.H-70Putere totala: 11 kWDimensiuni (cm): 85*92*145Diametru interior (Ø): 70Dimensiuni usa (cm): 36*20Adaptabil la GPL sau GNTemperatura de gatit reglabila intre 0 – 400 grade CelsiusRezervor intern din otel inoxidabilSistem de aprindere piezo-brichetaIndicator manual de temperatura interioaraSupapa de siguranta magneticaManer termorezistentGreutate echipament: 145 kgDisponibil in culorile: rosu, negru, alb - a se specifica la comandaPret normal 1.732,00 € Special Price 1.299,00 € + TVA -
Stand pentru cuptor profesional traditional diametrul interior 60 cm-25%TPK.SPO.H-60-ASDimensiuni (cm): 71*70.5*82.2Baza pentru cuptorPrevazut cu rotiCorp exterior vopsit in negruPentru a fi utilizat cu EMP.SPO.H-60 si EMP.SPO.H-60-WGreutate echipament: 26 kgPret normal 226,00 € Special Price 169,00 € + TVA -
Stand pentru cuptor profesional traditional diametrul interior 70 cm-25%TPK.SPO.H-70-ASDimensiuni (cm): 78*78*82.2Baza pentru cuptorPrevazut cu rotiCorp exterior vopsit in negruPentru a fi utilizat cu EMP.SPO.H-70 si EMP.SPO.H-70-WGreutate echipament: 29 kgPret normal 266,00 € Special Price 199,00 € + TVA -
Cuptor profesional traditional pe lemne cu samota, diametrul interior 60 cm-25%TPK.SPO.H-60-WPutere totala: 11 kWDimensiuni (cm): 75.5*81.5*146.5Diametru interior (Ø): 60Inaltime interioara (cm): 26.5Dimensiuni usa (cm): 36*20Adaptabil la GPL sau GNTemperatura de gatit reglabila intre 0 – 400 grade CelsiusTip de incalzire: caldura directaRezervor intern din otel inoxidabilIndicator manual de temperatura interioaraSupapa de siguranta magneticaManer termorezistentGreutate echipament: 114 kgDisponibil in culorile: rosu, negru, alb - a se specifica la comandaPret normal 1.345,00 € Special Price 1.009,00 € + TVA -
Cuptor profesional traditional pe lemne cu samota, diametrul interior 70 cm-25%TPK.SPO.H-70-WPutere totala: 11 kWDimensiuni (cm): 85*92*145Diametru interior (Ø): 60Inaltime interioara (cm): 26.5Dimensiuni usa (cm): 36*20Adaptabil la GPL sau GN
Tip de incalzire: caldura directaTemperatura de gatit reglabila intre 0 – 400 grade CelsiusRezervor intern din otel inoxidabilIndicator manual de temperatura interioaraSupapa de siguranta magnetica
Maner termorezistentGreutate echipament: 145 kgDisponibil in culorile: rosu, negru, alb - a se specifica la comandaPret normal 1.599,00 € Special Price 1.199,00 € + TVA -
Espressor automat FIAMMA 2 grupuri, inox, 3.7 - 6.7 kW, 75*60*59 cmCOMPASS2MBTCBLACK/WHITEDimensiuni (cm): 75*60*59Putere : 3.7 - 6.7 kWVoltaj: 220/240 V 50/60 HzCapacitate boiler cafea (lt): 2 x 0,5 ltCapacitate boiler apa/abur (lt): 10,5 ltPutere boiler cafea: 2 kWPutere boiler apa/abur: 3 kWStructura: otel-inoxPanou de control electronic2 grupuri dispensere cafea2 doze per grup2 dispensere aburSistem de spalare automataPompa apa volumetrica rotativaTehnologie "Multiboiler" cu cate 1 boiler separat, izolat termic, pentru cafea si 1 boiler pentru apa fierbinte/aburDozare controlabila electronic pe fiecare grup pentru apa fierbinte pentru ceaiMod "salvare energie" cu incalzire secventialaCounter pentru numarare: cafea/apa/cicluri de intretinereControl electronic a monitorizarii portiilor, timpului si a parametrilor de extractie a cafeleiPrevazut cu zona de incalzire a cestilor de cafea deasupra expresorului.Butoanele si manerele ergonomice asigura un control sporit pentru barista din orice unghi si in orice timp al procesului de pregatire a cafelei.Sistem pre-infuzare special pentru o extractie perfecta a aromei de cafeaCulori disponibile: negru sau albVersiune pentru cesti inalte 150 mmVersiunea pentru cesti scurte - la cerereGreutate: 61 kg -
Espressor automat FIAMMA 3 grupuri, inox, 4.3 - 8.8 kW, 96*60*59 cmCOMPASS3MBTCBLACK/WHITEDimensiuni (cm): 96*60*59Putere : 4.3 - 8.8 kWVoltaj: 220/240 V 50/60 HzCapacitate boiler cafea (lt): 3 x 0,5 ltCapacitate boiler apa/abur (lt): 12 ltPutere boiler cafea: 2 kWPutere boiler apa/abur: 3 kWStructura: otel-inoxPanou de control electronic2 grupuri dispensere cafea2 doze per grup2 dispensere aburSistem de spalare automataPompa apa volumetrica rotativaTehnologie "Multiboiler" cu cate 1 boiler separat, izolat termic, pentru cafea si 1 boiler pentru apa fierbinte/aburDozare controlabila electronic pe fiecare grup pentru apa fierbinte pentru ceaiMod "salvare energie" cu incalzire secventialaCounter pentru numarare: cafea/apa/cicluri de intretinereControl electronic a monitorizarii portiilor, timpului si a parametrilor de extractie a cafeleiPrevazut cu zona de incalzire a cestilor de cafea deasupra expresorului.Butoanele si manerele ergonomice asigura un control sporit pentru barista din orice unghi si in orice timp al procesului de pregatire a cafelei.Sistem pre-infuzare special pentru o extractie perfecta a aromei de cafeaCulori disponibile: negru sau albVersiune pentru cesti inalte 150 mmVersiunea pentru cesti scurte - la cerereGreutate: 73 kg -
Espressor automat FIAMMA 3 grupuri, inox, 3.7 kW, 75*60*59 cm_DUPLICATQUADRANT3TCBARISTADimensiuni (cm): 95*60*59Putere : 5.2 kWVoltaj: 220/240 V 50/60 HzCapacitate boiler (lt): 11 ltPutere boiler: 3.5 kWStructura: otel-inoxPanou de control electronic3 grupuri inalte dispensare cafea2 doze per grup2 dispensere abur1 robinet pentru apa fierbinteSistem de spalare automataPompa apa volumetrica rotativaTemperatura controlabila electronic PIDDozare controlabila pe fiecare grup pentru apa fierbinteCounter pentru numararea: cafea/apa/cicluri de intretinerePrevazut cu alarma SOS pentru disfunctionalitatiPrevazut cu zona de incalzire a cestilor de cafea deasupra expresorului.Butoanele si manerele ergonomice asigura un control sporit pentru barista din orice unghi si in orice timp al procesului de pregatire a cafelei.Sistem pre-infuzare special pentru o extractie perfecta a aromei de cafeaVersiune pentru cesti inalte 150 mmVersiunea pentru cesti scurte - la cerereIluminare cu LEDCulori disponibile: negru sau albGreutate: 79 kg -
Masina electrica pentru taiat cartofi julienne, inox, 0.37 kW-25%TPK2668Putere totala: 370 WDimensiuni (cm): 40*66*71.5Structura: otel inoxidabilCapacitate: 13-15 kgCapacitate de taiere: 1000-1500kg pe oraTensiune alimentare: 220V/50HzMasina profesionala de taiat cartofi prajitiCarcasa, discul de impingere si lamele fabricate din otel inoxidabilConstructie simpla si robustaDiscul de impingere si blocul de lame usor de indepartatGreutate echipament: 50 kgPret normal 4.265,00 € Special Price 3.199,00 € + TVA -
Mixer planetar cu cap fix, carucior si viteza variabila, 80 lt, 114*107*190 cmTPK80MPVAPutere motor: 3 kwDimensiuni (cm): 116*107*190Structura: otel inoxViteza: variabilaCapacitate maxima faina : 16 kgCapacitate maxima apa: 80 ltCapacitate maxima aluat: 24 kgCuva, paleta, carlig, tel: otel inoxCapacitate bol: 80 ltIluminare bolDeschidere capac cu acces la bol : manualCuva este prevazuta cu un carucior
Miscarile cuvei sunt controlate din panoul de control electronicTensiune alimentare: 380 V / 50 HzCap fixDotare standard: cuva, paleta, carlig, tel.Usor de curatat si intretinutPanou de control: electronicAprobat CEGreutate echipament: 443 kg -
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi cu panou de control digitalRXD604-PLUS V2’4-220VPutere instalata: 6.3 kWCapacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN1/1 (32.5*53 cm)Structura: otel inoxidabil si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):82*80*57.5Dimensiuni camera (cm): 68*47*36.5Distanta intre tavi: 8 cmTemperatura maxima de lucru 260 grade Celsius. Reglabila intre 25-260° CTensiune alimentare: 220V / 50HzControl digitalPoate fi folosit in modul cuptor continuu sau cu cronometru (0-120 minute)Alarma de incheiere a cicluluiUmiditate reglabila de la 0 - 100%Comutator de siguranta pentru usaLumina interior cu halogenTermostat de sigurantaSistem automat de preincalzire, 2 ventilatoare alternativeTrepte de gatitCarte de reteteSens reversibilDotat cu: 4 grilaje interioareConexiune apa: 3/4"Deschidere usa pe verticala de sus in josGreutate echipament: 55 kg -
Espressor automat FIAMMA 2 grupuri, inox, 3.7 kW, 75*60*59 cmQUADRANT2TCBARISTADimensiuni (cm): 75*60*59Putere : 3.7 kWVoltaj: 220/240 V 50/60 HzCapacitate boiler (lt): 11 ltPutere boiler: 3.5 kWStructura: otel-inoxPanou de control electronic2 grupuri inalte dispensare cafea2 doze per grup2 dispensere abur1 robinet pentru apa fierbinteSistem de spalare automataPompa apa volumetrica rotativaTemperatura controlabila electronic PIDDozare controlabila pe fiecare grup pentru apa fierbinteCounter pentru numararea: cafea/apa/cicluri de intretinerePrevazut cu alarma SOS pentru disfunctionalitatiPrevazut cu zona de incalzire a cestilor de cafea deasupra expresorului.Butoanele si manerele ergonomice asigura un control sporit pentru barista din orice unghi si in orice timp al procesului de pregatire a cafelei.Sistem pre-infuzare special pentru o extractie perfecta a aromei de cafeaVersiune pentru cesti inalte 150 mmVersiunea pentru cesti scurte - la cerereIluminare cu LEDCulori disponibile: negru sau albGreutate: 62 kg -
Malaxor aluat, 120 lt, 85 kg, cu cap fix, 138*68*141 cmTPK80MAPutere motor: 3.5 - 5.5 kWDimensiuni (cm): 138*68*141Tensiune alimentare: 380V/ 50HzMelc si cuva din otel inoxCapacitate maxima faina : 50 kgCapacitate maxima apa: 120 ltCapacitate aluat: 85 kgGrosime spirala (cm) : 4
Dimensiuni bol (cm): diam 65,4 / h 39Panou de bord: electronicTemperatura aluatului este masurata cu laserTransmisie prin curele care aigura o functionare silentioasaAre cap cu spiral fix2 viteze de mixareUsor de intretinut si spalatSistem de siguranta care asigura oprirea imediata la ridicarea capacului de protectieGreutate echipament: 620 kg -
Malaxor aluat, 250 lt, 170 kg, cu cap fix, 165*88*154TPK160MAPutere motor: 5-8 kWDimensiuni (cm): 165*88*154Tensiune alimentare: 380V/ 50HzMelc si cuva din otel inoxCapacitate maxima faina : 100 kgCapacitate maxima apa: 250 ltCapacitate aluat: 170 kgGrosime spirala (cm) : 5.5
Dimensiuni bol (cm): ø 84 / h 46Panou de bord: electronicTemperatura aluatului este masurata cu laserTransmisie prin curele care aigura o functionare silentioasaAre cap cu spiral fix2 viteze de mixareMotor silentios de fabricatie italianaUsor de intretinut si spalatSistem de siguranta care asigura oprirea imediata la ridicarea capacului de protectieGreutate echipament: 790 kg -
Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi FIMAR profesionala 230V, 0.37kW, 255RPM-20%TV2500Putere totala: 370 WPanou de control mecanic, usor de folositDimensiuni (cm): 22*61*52Viteza de rotatie: 255 RPMTensiune alimentare: 220V/50HzDimensiuni gura ovala: 155x75 mmDimensiuni gura rotunda: diametrul 56 mm
Structura: carcasa metalica acoperita cu vopsea poliuretanica rezistenta la zgarieturiGura dubla din plastic adecvat si certificat pentru contactul cu alimenteleMicrointrerupator de siguranta aflat pe manerIdeal pentru taierea, felierea, maruntirea si macinarea fructelor, legumelor, in diferite forme si dimensiuni, pentru ras branza, ciocolata, alune.Montarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usorEvacuarea frontala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe bancul de lucruProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
Discurile nu sunt incluse, ele pot fi achizitionate separatGreutate echipament: 22 kg -
Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, SAMMIC, inox, 200-650 kg/h, 39*40*67 cmCA41-220VPutere totala: 550 W - monofazicPanou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apaDimensiuni (cm): 39*40*67Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 200-650kg/hViteza de rotatie: 365 rpmContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 286 cm2Constructia Feliatorului de vegetale CA-41 este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral- o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari- cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din produsul finit.Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescutaConstructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaTehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitateGama completa de pana la 50 de discuri se poate achiziona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelorMontarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoaseProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieTensiune alimentare: 220V/50Hz sau 380V/50 HzGreutate echipament: 24 kg1.880,00 € + TVA -
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 30 cmTPK6262Putere totala: 4,2 kWDimensiuni exterior(cm): 101*80*42,5Dimensiuni interior (cm): 62*62*13Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 90 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 30 cmTPK6262/2Putere totala: 8,4 kWDimensiuni exterior(cm): 101*80*75Dimensiuni interior (cm): 62*62*13 x 2 vetreCapacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 170 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 35 cmTPK7272Putere totala: 5,1 kWDimensiuni exterior(cm): 111*90*42,5Dimensiuni interior (cm): 72*72*13Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 35 cmTPK7272/2Putere totala: 10.2 kWDimensiuni exterior(cm): 111*90*75Dimensiuni interior (cm): 72*72*13 x 2 vetreCapacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 180 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cmTPK6293Putere totala: 7,2 kWDimensiuni exterior(cm): 101*111*42,5Dimensiuni interior (cm): 62*93*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 120 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cmTPK6293/2Putere totala: 14,4 kWDimensiuni exterior(cm): 101*111*75Dimensiuni interior (cm): 62*93*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 220 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cmTPK72108Putere totala: 7,8 kWDimensiuni exterior(cm): 111*126*42,5Dimensiuni interior (cm): 72*108*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 125 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cmTPK72108/2Putere totala: 15,6 kWDimensiuni exterior(cm): 111*126*75Dimensiuni interior (cm): 72*108*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 225 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cmTPK9362Putere totala: 7,8 kWDimensiuni exterior(cm): 132*80*42,5Dimensiuni interior (cm): 93*62*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 125 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cmTPK9362/2Putere totala: 15,6 kWDimensiuni exterior(cm): 132*80*75Dimensiuni interior (cm): 93*62*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 225 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cmTPK10872Putere totala: 10,0 kWDimensiuni exterior(cm): 147*90*42,5Dimensiuni interior (cm): 108*72*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 130 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cmTPK10872/2Putere totala: 20,0 kWDimensiuni exterior(cm): 147*90*75Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 230 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9 pizza / 35 cmTPK108108Putere totala: 13,2 kWDimensiuni exterior(cm): 142*131*41Dimensiuni interior (cm): 108*108*12,5Capacitate: 9 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 100 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9+9 pizza / 35 cmTPK108108/2Putere totala: 26,4 kWDimensiuni exterior(cm): 142*131*74Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetreCapacitate: 9 + 9 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 200 kgCuptor profesional pentru horeca -
Mixer planetar, cu cap fix, viteza variabila, 40 lt, 68*88*140 cm-25%MK.03Putere motor: 2.2 kWDimensiuni (cm): 68*88*140Structura: otel inoxidabil vopsit in camp electrostaticCapacitate bol: 40 ltDimensiuni oala(cm): 40 diametrul/39 adancimePanou de control mecanicPrevazut cu variator de vitezaCap fixTimer: standardTensiune alimentare: 220 V/50HzDotare standard: bol, 2 teluri, paleta,Greutate echipament: 194 kgProdus promotionalPret normal 3.439,00 € Special Price 2.579,00 € + TVA -
Cutter mixer bol, inox, 15 lt, 47*64*54 cmSD.15Putere totala: 0.6-0.9 kW (750/1500 rpm)Dimensiuni (cm): 47*64*54Structura: otel inoxCapacitate: 15 ltTensiune de alimentare: 380V/ 50HzPrevazut cu: cutit si bol usor de indepartatDimensiuni bol (cm): 29, adancime 22Timer cu circuit dublu si panou de control mecanicButon de sigurantaGreutate echipament: 46 kg -
Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/hTPK.SPO.01Cuptor profesional pentru horecaPutere totala: 17 kWDimensiuni (cm): 120*138*200Inaltime interioara (cm): 17Diametru interior (Ø): 100Dimensiuni usa (cm): 50*14Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)Structura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CPanou de control electronicBaza rotativa asigura gatirea uniforma a produselorBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilIndicator digital al temperaturii interioare
Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4Greutate echipament: 331 kgDisponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-BB) - a se specifica la comanda -
Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control electronic - 75 pizza/hTPK.SPO.04Cuptor profesional pentru horecaPutere totala: 41.20 kWDimensiuni (cm): 148*172*185Inaltime interioara (cm): 45Diametru interior (Ø): 100 cmCapacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)Sursa de alimentare: gaz natural, GPLConsum gaz GPL: 4,35 m3/hConsum gaz natural: 3,72 kg/hStructura: otel inoxidabilTensiune: 220V/ 50HzPanou de control electronicTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CTermostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)Baza rotativa pentru gatire omogenaBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilGreutate echipament: 764 kgDisponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.04-RB), auriu-negru (EMP.SPO.04-GB), negru-rosu (EMP.SPO.04-BR), maro-negru (EMP.SPO.04-BB) - a se specifica la comanda -
Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, cu viteza variabila SAMMIC, inox, 500 kg/h, 39*40*55 cmCA3VPutere totala: 1500 W (monofazic)Panou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apaDimensiuni (cm): 39*40*55Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 500 kg/hViteza de rotatie: 300 - 1000 rpmPrevazut cu viteza variabilaContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 136 cm2Constructia feliatorului de vegetale CA-3V este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral, o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari, cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din produsul finit.Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescutaConstructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaTehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitateGama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelorMontarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoaseProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieTensiune alimentare: 220V/50HzGreutate echipament: 24 kg -
Masina profesionala de taiat si razuit legume, fructe, branzeturi, cu viteza variabila SAMMIC, inox, 650 kg/h, 39*40*55 cmCA4VPutere totala: 1500 W (monofazic)Panou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apaDimensiuni (cm): 39*40*55Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 200 - 650 kg/hViteza de rotatie: 300 - 1000 rpmPrevazut cu viteza variabilaContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 286 cm2Constructia feliatorului de vegetale CA-4V este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral, o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari, cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din produsul finit.Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescutaConstructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaTehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitateGama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelorMontarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoaseProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieTensiune alimentare: 220V/50HzGreutate echipament: 27 kg -
Cutter cu bol, inox, 5.5 lt, 28*38*43 cmK52Putere: 900 - 1500 WDimensiuni: 28*38*43Structura: otel-inoxCapacitate bol: 5.5 ltDimensiuni bol (cm): 24 x 15Tensiune de alimentare: 380V/ 50HzPrevazut cu 2 viteze: 1500 / 3000 RPMCapac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalziriiPrevazut cu orificiu in capac pentru adaugarea lichidelorPanou de control rezistent la apaPrevazut cu set cutit micro-zimtatOptional: cutit zimtat / cutit fin / cutit perforat / accesoriu cut&mixGreutate echipament: 21.6 kg -
Cutter cu bol, inox, 8 lt, 28*38*47 cmK82Putere: 900 - 1500 WDimensiuni (cm): 28*38*47Structura: otel-inoxCapacitate bol: 8 ltDimensiuni bol (cm): 24 x 20Tensiune de alimentare: 380V/ 50HzPrevazut cu 2 viteze: 1500 / 3000 RPMCapac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalziriiPrevazut cu orificiu in capac pentru adaugarea lichidelorPanou de control rezistent la apaPrevazut cu set cutit micro-zimtatOptional: cutit zimtat / cutit fin / cutit perforat / accesoriu cut&mixGreutate echipament: 22.6 kg -
Cutter cu viteza variabila si bol, inox, 5.5 lt, 28*38*48 cmKE5VPutere: 1500 WDimensiuni: 28*38*48Structura: otel-inoxCapacitate bol: 5.5 ltDimensiuni bol (cm): 24 x 15Tensiune de alimentare: 220V/ 50HzPrevazut cu viteza variabila: 300 - 3000 RPMCapac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalziriiPrevazut cu orificiu in capac pentru adaugarea lichidelorPanou de control rezistent la apaPrevazut cu set cutit micro-zimtatAccesoriu Cut&Mix inclusPosibilitate programare cu temporizatorFunctie reversibila ideala pentru mixareOptional: cutit zimtat / cutit fin / cutit perforatGreutate echipament: 18 kg -
Cutter cu viteza variabila si bol, inox, 8 lt, 28*38*51 cmKE8VPutere: 1500 WDimensiuni: 28*38*51Structura: otel-inoxCapacitate bol: 8 ltDimensiuni bol (cm): 24 x 20Tensiune de alimentare: 220V/ 50HzPrevazut cu viteza variabila: 300 - 3000 RPMCapac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalziriiPrevazut cu orificiu in capac pentru adaugarea lichidelorPanou de control rezistent la apaPrevazut cu set cutit micro-zimtatAccesoriu Cut&Mix inclusPosibilitate programare cu temporizatorFunctie reversibila ideala pentru mixareOptional: cutit zimtat / cutit fin / cutit perforatGreutate echipament: 18.9 kg -
Automat cafea profesional CARIMALI cu 4 compartimenteBLUEDOT1Dimensiuni (cm): 36,8*55*58,5Capacitate boiler cafea (lt): 0.6Capacitate grup cafea: 7-10 gr.Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 HzProductivitate, durata preparare:- espresso scurt: 35 sec.- cafea lunga: 60 sec.- cafea cu lapte: 70 sec.1 grup cafeaPanou de control electronic cu ecran TFT 4.3"Sistem boiler abur termoblockCapacitate rezervor apa: 4 lt1 compartiment 0.6 kg boabe cafea echipat cu rasnita din otel inox3 compartimente 0.7 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte prafMixer electric pentru amestecarea bauturilor solubileIdeal conceput pentru zonele de breakfast din hoteluri si birouriStand al cestii de cafele reglabil pe inaltime de la 8 la 17 cm pentru a preveni stropirea cu cafeaConectare la conducta de apa si/sau rezervor de apa, pot fi folosite ambele variante sau doar unaMentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat saptamanalOptional contracost se poate comanda: Frigider , Frigider cu afisaj electronic sau Raft incalzitor cestiGreutate: 25 kg -
Automat cafea profesional CARIMALI cu 4 compartimenteBLUEDOT3Dimensiuni (cm): 36,8*55*58,5Capacitate boiler cafea (lt): 0.6Capacitate grup cafea: 7-10 grTensiune alimentare: 220 V/ 50-60 HzProductivitate, durata preparare:- espresso scurt: 35 sec.- cafea lunga: 60 sec.- cafea cu lapte: 70 sec.1 grup cafeaPanou de control electronic cu ecran TFT 4.3"Sistem boiler abur: termoblockCapacitate rezervor apa: 4 ltDotat cu rezervor pentru laptele proaspat lichid folosit rece sau cald cu spuma sau fara la diferite bauturi2 compartimente 0.6 kg boabe cafea echipat cu 2 rasnite din otel inox2 compartimente 0.7 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte prafMixer electric pentru amestecarea bauturilor solubileIdeal conceput pentru zonele de breakfast din hoteluri si birouriStand al cestii de cafele reglabil pe inaltime de la 8 la 17 cm pentru a preveni stropirea cu cafeaConectare la conducta de apa si/sau rezervor de apa, pot fi folosite ambele variante sau doar unaMentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat saptamanalOptional contracost se poate comanda: Frigider , Frigider cu afisaj electronic sau Raft incalzitor cestiGreutate: 25 kg -
Automat cafea profesional CARIMALI cu 1 compartimentBLUEDOT26-1Dimensiuni (cm): 26*55*58,5Capacitate boiler cafea (lt): 0.6Capacitate grup cafea: 7-10 grTensiune alimentare: 220 V/ 50-60 HzProductivitate, durata preparare:- espresso scurt: 35 sec.- cafea lunga: 60 sec.- cafea cu lapte: 70 sec.1 grup cafeaPanou de control electronic cu ecran TFT 4.3"Sistem boiler abur termoblockCapacitate rezervor apa: 4 lt1 compartiment 0.6 kg boabe cafea echipat cu rasnita din otel inoxModel compact ideal pentru zone mici de breakfast din hoteluri si birouriStand al cestii de cafele reglabil pe inaltime de la 8 la 17 cm pentru a preveni stropirea cu cafeaMentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat saptamanalOptional contracost se poate comanda:Greutate: 25 kg -
Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimenteBLUEDOT26-2Dimensiuni (cm): 26*55*58,5Capacitate boiler cafea (lt): 0.6Capacitate grup cafea: 7-10 grTensiune alimentare: 220 V/ 50-60 HzProductivitate, durata preparare:- espresso scurt: 35 sec.- cafea lunga: 60 sec.- cafea cu lapte: 70 sec.1 grup cafeaPanou de control electronic cu ecran TFT 4.3"Sistem boiler abur termoblockCapacitate rezervor apa: 4 lt1 compartiment 0.6 kg boabe cafea echipat cu rasnita din otel inox2 compartimente 0.7 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte prafModel compact ideal pentru zone mici de breakfast din hoteluri si birouriStand al cestii de cafele reglabil pe inaltime de la 8 la 17 cm pentru a preveni stropirea cu cafeaMentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat saptamanalOptional contracost se poate comanda:Greutate: 25 kg -
Automat cafea profesional CARIMALI cu 2 compartimenteBLUEDOT26-3Dimensiuni (cm): 26*55*58,5Capacitate boiler cafea (lt): 0.6Capacitate grup cafea: 7-10 grTensiune alimentare: 220 V/ 50-60 HzProductivitate, durata preparare:- espresso scurt: 35 sec.- cafea lunga: 60 sec.- cafea cu lapte: 70 sec.1 grup cafeaPanou de control electronic cu ecran TFT 4"Sistem boiler abur termoblockCapacitate rezervor apa: 4 lt2 compartimente 0.6 kg boabe cafea echipat cu 2 rasnite din otel inoxDotat cu rezervor pentru laptele proaspat lichid folosit rece sau cald cu spuma sau fara la diferite bauturiModel compact ideal pentru zone mici de breakfast din hoteluri si birouriStand al cestii de cafele reglabil pe inaltime de la 8 la 17 cm pentru a preveni stropirea cu cafeaConectare la apa cu conductaMentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat saptamanalOptional contracost se poate comanda:Greutate: 25 kg -
Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimenteARMONIASOFT1Dimensiuni (cm): 32,4*56*71,7Capacitate boiler cafea (lt): 1Capacitate boiler abur (lt): 1Capacitate grup cafea: 8-16 gr.Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 HzProductivitate, durata preparare:- espresso scurt: 24 sec.- cafea lunga: 45-50 sec.- cafea cu lapte: 60 sec.Panou de control electronic cu ecran TFT 4.3"1 bagheta abur1 compartiment 0.6 kg boabe cafea, echipat cu 1 rasnita din otel inox2 compartimente 1.5 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte prafGrupul se ajusteaza pe inaltime in functie de ceasca de la 9 la 15 cm pentru a preveni stropirea cu cafeaConectare la conducta de apa si/sau rezervor de apa, pot fi folosite ambele variante sau doar unaMentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat odata la 6 luniOptional contracost se poate comanda:Greutate: 42 kg -
Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimenteARMONIASOFT2Dimensiuni (cm): 32,4*56*71,7Capacitate boiler cafea (lt): 1Capacitate boiler abur (lt): 1Capacitate grup cafea: 8-16 grTensiune alimentare: 220 V/ 50-60 HzProductivitate, durata preparare:- espresso scurt: 24 sec.- cafea lunga: 45-50 sec.- cafea cu lapte: 60 sec.Panou de control electronic cu ecran TFT 4.3"1 bagheta abur2 compartimente 0.6 kg boabe cafea echipat cu 2 rasnite din otel inox1 compartiment 1.5 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte prafRezervor incorporat pentru lapte proaspat lichidGrupul se ajusteaza pe inaltime in functie de ceasca de la 9 la 15 cm pentru a preveni stropirea cu cafeaTehnologie "CARImilk static" care cu ajutorul multivalvei integrate ce pompeaza laptele, permite distribuirea spumei de lapte cald cu o consistenta foarte fina, pentru fiecare tip de proces intr-un timp foarte rapidConectare la conducta de apaMentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat odata la 6 luniOptional contracost se poate comanda:Greutate: 42 kg