Product was successfully added to your shopping cart.
  • NULL NULL
  • NULL NULL
  • NULL NULL

Video




Descarcati brosura

  • Baketek.pdf
  • Anterior

    Cuptor patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 5 tavi

    Anterior

    Cuptor patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control electronic, 10 tavi

    Cuptor patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 tavi

    Cod produs: BAKE1000M

    Vizualizare de ansamblu rapida

    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.5*97.5*117.5
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min 
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 162 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si functionalitate maxima.
    Cuptorul cu 10 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie.
    Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere.
    Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.

     



    Mai multe informatii

    Tip de alimentare Alimentare electrica
    Producator GIERRE
    Capacitate 10 tavi
    Panou de control Mecanic
    Tip sistem de incalzire Cu convectie si abur

    Detalii