• Image 0 product
  • Image 1 product
Thumbnail image 0 product
Thumbnail image 1 product

Cuptor profesional patiserie Gierre cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 tavi

Cod produs:
BAKE500M
Descriere scurta:
Putere instalata: 7.9 kW
Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
Distanta intre tavi: 8 cm
Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7
Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
Presiune apa: 1,5-2 bari
Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
1 Ventilator cu sens reversibil de rotatie
Timer: 120 min.
Prevazut cu panou de control mecanic cu patru butoane rotative, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
Aprindere programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.
 In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire. Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unei manete aflate deasupra panoului de control. Revenirea la mediul perfect in camera de coacere se face aproape instantaneu.  
Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.
Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.
Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.
Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale.
Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pentru coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.  
Greutate echipament: 110 kg
 
Cuptor profesional pentru horeca
Share:
Cuptor de patiserie Gierre cu convectie dotat cu sisteme flexibile de control a parametrilor pentru a asigura o coacere uniforma a oricarui tip de produs de patiserie si prevazut cu panou de control mecanic. Capacitatea cuptorului cu convectie este de 5 tavi 60*40 cm cu o distanta intre acestea de 8 cm.

Cuptor profesional usor de utilizat
Un cuptor cu utilizare facila, mai putina pierdere de timp pentru intretinere sau curatenie. Acestea sunt caracteristicile castigatoare ale convectomatului de la Gierre.
Cuptor patiserie util cu 1 ventilator cu sens reversibil de rotatie.
Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila.
Convectomatul ofera posibilitatea reglarii temperaturii (maxim 280 grade Celsius), timpului de lucru si timpului de injectie abur.

Curatare facila
Camera de coacere a cuptorului este din inox pentru indepartarea usoara a grasimii si a reziduurilor ramase in urma folosirii. Usa cu sticla termorezistenta si sistem de ventilatie naturala ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece.

Particularitati si Avantaje Cuptor Profesional:
✓ Capacitate: 5 tavi 60*40 cm
✓ Prevazut cu panou de control mecanic
✓ Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
✓ Posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
✓ Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
✓ Coacere multifunctionala
PROMO:

Mixer Planetar 7 litri 11 viteze

 

Produse similare
Specificatii produs
Modul Umidificare
Panou de control Mecanic
Producator GIERRE
Tip de alimentare Alimentare electrica
Tip sistem de incalzire Cu convectie si abur
Capacitate 5 tavi
  • Language