Cuptor profesional profesional cu carbuni

Cod produs:
EMP.PKF-50-K
Descriere scurta:
Dimensiuni cuptor (cm): 92*85*65/132
Dimensiuni grill (cm): 74*65
Structura corp: otel inox
Capacitate: 20 kg carne/h
Sursa de alimentare: carbuni
Temperatura de lucru: 500 grade Celsius
Sertar pentru cenusa
Burlanul tiraj aer este inclus
Corp izolat
Usor de curatat si igienizat
Disponibil in culorile: rosu (EMP.PKF-50-K) sau negru (EMP.PKF-50-K)
Greutate: 260 kg
Cuptor profesional pentru horeca
Share:
Cuptorul profesional cu carbuni este ideal pentru un barbeque delicios cu carne, peste sau legume. Gratarul asigura o buna circulatie a aerului si este prevazut cu sertar pentru cenusa.

Gatire preparate diverse in timp util
In acest cuptor puteti gati de la carne de vita, pui, porc, miel si pana la oua si legume diverse.

Timpii de gatire sunt:
• Oua ochiuri, gata in doar 30 de secunde
• Carnea de vita este pregatita corespunzator in 7 min.
• Kebab-ul este gata in 5 min.

Utilizare cuptor profesional cu carbuni
Pasii pentru o utilizare corespunzatoare si sigura sunt:
• Deschideti usa frontala a utilajului
• Introduceti cantitatea de carbune conforma cu capacitatea dispozitivului
• Alegeti intre timp accesoriul potrivit cu produsul ce urmeaza a fi gatit pe gratar, puneti-l in interior si inchideti capacul
• Dupa aprinderea carbunelui, inchideti manual capacul frontal
• Pentru ca arderea sa fie mai rapida, puteti deschide orificiul de admisie a aerului prezent in partea inferioara
• Atunci cand arderea este completa, puteti regla temperatura prin reglarea capacului
• Puteti vedea nivelul temperaturii urmarind termometrul de deasupra acestuia, iar cand temperatura este cea dorita, puteti introduce produsele in cuptor
• Dupa ce ati finalizat gatirea, curatati gratartul si asteptati pana cand carbunele este complet ars si goliti dupa fiecare utilizare

Curatare, igienizare, intretinere si depozitare
Inainte de dezasamblarea sau curatarea utilajului, asigurati-va ca acesta este rece si cititi cu atentie instructiunile de siguranta ale produselor de curatare. Nu curatati cuptorul cu echipamente de curatare sub presiune.
Orice utilaj folosit intens intr-o locatie horeca este recomandat sa fie curatat in mod corespunzator si zilnic.
Dupa utilizare curatati piesele demontabile intr-un recipient cu multa apa si un detergent ce dizolva grasimea. Suprafata exterioara a cuptorului este realizata din otel inox si poate fi curatata usor cu o carpa umeda.
Dupa curatare, pastrati piesele demontabile intr-un loc sigur. Hota, filtrele si clapetele de aer trebuie verificate periodic si curatate.

Optional
Suportul pentru cuptorul cu carbuni este optional si poate fi cu usi sau fara. Ambele au in schimb roti atasate, pentru o buna mobilitate si posibulitate de mutare a cuptorului.

Argumente PRO si CONTRA
✓ Sertar pentru cenusa
✓ Burlan pentru tiraj aer
✓ Termometru pentru afisare temperatura interna de gatit
✓ Capacitate de pana la 20 kg carne / h
PROMO:

Mixer Planetar 7 litri 11 viteze

 

Produse similare
Specificatii produs
Video galerie produshttps://www.youtube.com/watch?v=hntfLLHsS8s
ProducatorEMPERO
Language