Title image for category name

Utilaje carmangerie

Tip afisare: Grid Lista

13 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Afumator si cuptor 48 buc.
    Afumator si cuptor 48 buc.
    HELIA48
    Putere: 2500 W
    Dimensiuni (cm): 45*85*35
    Latime suprafata calda (cm): 30
    Adancime suprafata calda (cm): 80
    Interval temperatura: 50-250oC
    Alimentare electrica: 220V/50Hz
    Temporizator: setabil intre 0-60 minute (60 de minute de afumare sunt suficiente pentru aproape orice alimente! Detalii vezi in Cartea de retete)
    Date informative de productivitate: afumare simultana a 48 buc. de pastravi (max. 200g/buc) sau 24 buc. de pastravi (max. 500g), 8 buc. pui, sau o bucata de carne de 14 kg.
    Dulap cu pereti dubli din inox
    Rezistenta de incalzire de mare capacitate si lunga durata
    Tava (lopata) pentru rumegus/jaratic din inox
    Fara rumegus poate fi utilizat ca "cuptor holdomat"
    Greutate echipament: 45 kg
    Accesorii incluse:
    1x Tava pentru afumator-cuptor 
    1x Grila pentru pastravi (pt. 6-6 buc. de pastravi)
    1x Grila universala
    1x Lopata pentru afumat
    1 kg de rumegus de lemn de fag
    1 mostra condimente pentru afumat peste
    1 carte de retete 
    Greutate: 39 kg
     
    Favorite Compara
  2. Afumatoare si cuptor gastro-norm
    Afumatoare si cuptor gastro-norm
    HELIA GASTRO-NORM
    Putere: 2500 W
    Dimensiuni (cm): 51*60*43
    Latime suprafata calda (cm): 32
    Adancime suprafata calda (cm): 53
    Interval temperatura: 50-250oC
    Alimentare electrica: 220V/50Hz
    Capacitate tavi: 5x GN1/1, sau 10x GN1/2, sau 15X GN1/3, sau 5 buc. grila universala plata
    Distanta intre ghidaje: 40 mm
    Capcitatea de pana la 5 buc tavi GN1/1 permit utilizarea unei cantitati mai mari de alimente prime
    Dimensiunile standard GN permit utilizarea completa si flexibila cu mai multe aparate utilizate intr-o bucatarie profesionala
    Ghidajele indepartabile permit o curatare mult mai usoara a incintei de afumare
    Temporizator: setabil intre 0-60 minute (60 de minute de afumare sunt suficiente pentru aproape orice alimente! Detalii vezi in Cartea de retete)
    Date informative de productivitate: afumare simultana a 36 buc. de pastravi (max. 200g/buc) sau 18 buc. de pastravi (max. 500g), 6 buc. pui, sau o bucata de carne de 18kg.
    Dulap cu pereti dubli din inox
    Rezistenta de incalzire de mare capacitate si lunga durata
    Tava (lopata) pentru rumegus/jaratic din inox
    Fara rumegus poate fi utilizat ca "cuptor holdomat"
    Greutate echipament: 35 kg
    Accesorii incluse:
    1x Tava pentru afumator-cuptor 
    1x Grila pentru pastravi (pt. 12 buc. de pastravi)
    1x Grila universala plata
    1x Lopata pentru afumat
    1 kg de rumegus de lemn de fag
    1 carte de retete 
    Favorite Compara
  3. Aparat de fragezit carne
    Aparat de fragezit carne
    TPK46AFC
    Putere: 350W
    Dimensiuni (cm): 46*22*43
    Structura: otel inoxidabil
    Alimentare: 220V/50Hz
    Viteză cuțit 75 rpm
    Role pentru vită și porc incluse
    Dimensiune maximă bucată de carne: 16 cm latime, 3 cm grosime
    Panou de control mecanic
    Aparat electric pentru fragezire carne, ideal pentru restaurante, macelarii si firme de catering
    Motor racit cu ajutorul unui ventilator incorporat 4 picioare din cauciuc
    Greutate: 26 kg
    Favorite Compara
  4. Aparat de fragezit carne SIRMAN (manual)
    Aparat de fragezit carne SIRMAN (manual)
    -20%
    DRAKE MAN
    Dimensiuni (cm): 25/49*18*41
    Latimea rolei de fragezire (mm): 253
    Structura: otel inox AISI 304
    Gura de alimentare de 25 cm latime, cea mai buna din clasa sa.
    Structura si role usor de demontat in scopul igienizari
    Maner reversibil pentru persoane dreptace/stangace
    Lamele de fragezire NU sunt incluse
    Ideal pentru unitatile unde se ambaleaza carne, unde se proceseaza carne, supermarket-uri si hypermarket-uri, etc.
    Produs promotional
     
    Pret normal 674,00 € Special Price 539,00 € + TVA
    Favorite Compara
  5. Aparat de fragezit carne (manual)
    Aparat de fragezit carne (manual)
    -19%
    TPKAFC
    Dimensiuni (cm): 38,6*32*44
    Structura: otel inoxidabil AISI 304
    Grosime produs fragezit: 3 - 22 mm
    Grosime produs fragezit: 6 - 130 mm
    Operat manual, aparatul fragezeste carnea fara a rupe fibrele, facand-o suculenta si frageda astfel accelerand procesul de gatire
    Ideal pentru fragezirea fripturilor, snitelelor, antricoatelor si a altor preparate din carne
    Mecanismul de fragezire este echipat cu doua role cu suruburi lungi de 135 mm
    Corpul poate fi usor demontat pentru curatarea rulourilor sau în cazul blocarii cu produse
    Se aseaza pe 4 picioare din cauiciuc antiaderent
    Greutate: 5,8 kg
    Produs promotional
    Pret normal 260,00 € Special Price 210,00 € + TVA
    Favorite Compara
  6. Afumator si cuptor 24 buc.
    Afumator si cuptor 24 buc.
    HELIA24
    Putere: 1500 W
    Dimensiuni (cm): 45*45*35
    Latime suprafata calda (cm): 30
    Adancime suprafata calda (cm): 40
    Alimentare electrica: 220V/50Hz
    Interval temperatura: 50-250oC
    Temporizator: setabil intre 0-60 minute (60 de minute de afumare sunt suficiente pentru aproape orice alimente! Detalii vezi in Cartea de retete)
    Date informative de productivitate: afumare simultana a 24 buc. de pastravi (max. 200g/buc) sau 12 buc. de pastravi (max. 500g), 4 buc. pui, sau o bucata de carne de 7 kg.
    Dulap cu pereti dubli din inox
    Rezistenta de incalzire de mare capacitate si lunga durata
    Tava (lopata) pentru rumegus/jaratic din inox
    Fara rumegus poate fi utilizat ca "cuptor holdomat"
    Greutate echipament: 29 kg
    Accesorii incluse:
    1x Tava pentru afumator-cuptor 
    1x Grila pentru pastravi (pt. 6 buc. de pastravi)
    1x Grila universala
    1x Lopata pentru afumat
    1 kg de rumegus de lemn de fag
    1 mostra condimente pentru afumat peste
    1 carte de retete 
    Favorite Compara
  7. Tumbler carne sub vacuum 200 lt
    Tumbler carne sub vacuum 200 lt
    TPKTCV200
    Putere: 1.1 kW
    Dimensiuni (cm): 170*118*154 
    Structura: otel inoxidabil AISI 304
    Capacitate: 200 litri
    Capacitate maxima: 120 kg
    Panou de control digital cu touchscreen
    Absorbtie pompa vacuum: 21 m3/ora
    Viteza: 2-10 d/d
    Marineaza, sareaza, macereaza si aromatizeaza carnea sub vid in tamburul rotativ
    Datorita procesului de mixare sub vacuum, carnea isi pastreaza toate proprietatile intacte
    Folosit in carmangeriile cu capacitate mare de productie
    Greutate: 370 kg
    Favorite Compara
  8. Afumatoare carne profesionala 100 kg
    Afumatoare carne profesionala 100 kg
    TPKAFC100
    Putere: 3 kW
    Structura: otel inoxidabil AISI 304
    Capacitate: 100 kg
    Dimensiuni (cm): 110*113,5*220
    Productivitate: 500 kg / h
    Tensiune alimentare: 3 / PE / N 50Hz 220/400V 
    Incalzire electrica sau pe abur
    Panou de control cu touchscreen
    Complet programabil, pana la 99 de programe predefinite
    Respecta toate normele de igiena
    Afuma, coace, fierbe si usuca diferite produse ca salamuri, carnati, hot dog.
    Favorite Compara
  9. Afumatoare carne profesionala 200 kg
    Afumatoare carne profesionala 200 kg
    TPKAFC200
    Putere: 4,5 kW
    Structura: otel inoxidabil AISI 304
    Capacitate: 200 kg
    Dimensiuni (cm): 140*155*275
    Productivitate: 1100 kg / 8 h
    Incalzire electrica sau pe abur
    Panou de control cu touchscreen
    Tensiune alimentare: 3 / PE / N 50Hz 220/400V 
    Complet programabil, pana la 99 de programe predefinite
    Respecta toate normele de igiena
    Afuma, coace, fierbe si usuca diferite produse ca salamuri, carnati, hot dog.
    Favorite Compara
  10. Aparat de fragezit carne SIRMAN (manual)
    Aparat de fragezit carne SIRMAN (manual)
    T-REX
    Dimensiuni (cm):  40*45*91
    Dimensiunea lamelor de fragezire (cm): 21,6*28*10, cu 32 de lame
    Structura: otel inox 
    Ansamblu de lame usor demontabil in vederea igienizarii
    Tocator mobil din polietilena 30*45
    Opereaza fara a schimba forma carnii, nu rupe fibrele, oferind un produs cu aspect vizual superior, usor de gatit si fraged.
    Arcurile mecanismului sunt capsulate, ferite de lichide si murdarie
    Stalpi din otel inox AISI 304, bucsi din tecnopolimer.
    Ideal pentru unitatile unde se ambaleaza carne, unde se proceseaza carne, supermarket-uri si hypermarket-uri, etc.
    Asigura conditii de siguranta si igiena maxima.
    Greutate echipament: 25 kg
    Favorite Compara
  11. Aparat de fragezit carne/peste SIRMAN cu feliere fasii (2 marimi)
    Aparat de fragezit carne/peste SIRMAN cu feliere fasii (2 marimi)
    DRAKE
    Putere: 370 Watti - 0,5 hp
    Dimensiuni (cm):  48*39*46
    Latimea rolei de fragezire (cm): 25, cu 96 de lame
    Structura: otel inox AISI 304
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Rolele pentru taiere fasii si frangezit NU sunt incluse
    Viteza de rotatie a lamelor (rpm): 110
    Taie fasii in doua dimensiuni: rola 1 taie fasii la 1 cm (48 de lame) / rola 2 taie fasii la 1.5 cm (32 de lame)
    Gura de acces de mari dimensiuni
    Structura exterioara usor demontabila in scopul igienizarii
    Ansamblu de role usor de demontat si schimbat. 
    Ideal pentru unitatile unde se ambaleaza carne, unde se proceseaza carne, supermarket-uri si hypermarket-uri, etc.
    Asigura conditii de siguranta si igiena maxima.
    Greutate echipament: 35 kg
    Favorite Compara
  12. Generator fum
    Generator fum
    TPKGF
    Putere: 7.5 kW
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni exterioare (cm):62*88*180
    Dimensiuni gura alimentare lemn (cm):100x50x50
    Tensiune alimentare:380V
    Presiune: 3 - 4 bar
    Favorite Compara
  13. Aparat de fragezit carne SIRMAN (automat)
    Aparat de fragezit carne SIRMAN (automat)
    T-REX AUTOMEC XP
    Dimensiuni (cm): 52*62*95
    Dimensiunea lamelor de fragezire (cm): 21,6*8*11 cu 30 de lame
    Structura: otel inox
    Ansamblu de lame usor demontabil in vederea igienizarii
    Tocator mobil din polietilena cu dimensiunile 30x43 (cm) dotat cu maner extern pentru manevrabilitate facila
    Opereaza fara a schimba forma carnii sau a rupe fibrele acesteia, oferind un produs cu aspect vizual superior, usor de gatit si fraged
    Lamele se pot inlocui individual
    Ideal pentru unitatile unde se ambaleaza carne, unde se proceseaza carne, supermarket-uri si hypermarket-uri, etc.
    Asigura conditii de siguranta si igiena maxim
    Sistem manual de retragere fortata a lamelor
    Greutate echipament: 85 kg
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

13 produse

pe pagina
Descrescator
  • Language