-
Afumator si cuptor 48 buc.HELIA48Putere: 2500 WDimensiuni (cm): 45*85*35Latime suprafata calda (cm): 30Adancime suprafata calda (cm): 80Interval temperatura: 50-250oCAlimentare electrica: 220V/50HzTemporizator: setabil intre 0-60 minute (60 de minute de afumare sunt suficiente pentru aproape orice alimente! Detalii vezi in Cartea de retete)Date informative de productivitate: afumare simultana a 48 buc. de pastravi (max. 200g/buc) sau 24 buc. de pastravi (max. 500g), 8 buc. pui, sau o bucata de carne de 14 kg.Dulap cu pereti dubli din inoxRezistenta de incalzire de mare capacitate si lunga durataTava (lopata) pentru rumegus/jaratic din inoxFara rumegus poate fi utilizat ca "cuptor holdomat"Greutate echipament: 45 kgAccesorii incluse:1x Tava pentru afumator-cuptor1x Grila pentru pastravi (pt. 6-6 buc. de pastravi)1x Grila universala1x Lopata pentru afumat1 kg de rumegus de lemn de fag1 mostra condimente pentru afumat peste1 carte de reteteGreutate: 39 kg
-
Afumatoare si cuptor gastro-normHELIA GASTRO-NORMPutere: 2500 WDimensiuni (cm): 51*60*43Latime suprafata calda (cm): 32Adancime suprafata calda (cm): 53Interval temperatura: 50-250oCAlimentare electrica: 220V/50HzCapacitate tavi: 5x GN1/1, sau 10x GN1/2, sau 15X GN1/3, sau 5 buc. grila universala plataDistanta intre ghidaje: 40 mmCapcitatea de pana la 5 buc tavi GN1/1 permit utilizarea unei cantitati mai mari de alimente primeDimensiunile standard GN permit utilizarea completa si flexibila cu mai multe aparate utilizate intr-o bucatarie profesionalaGhidajele indepartabile permit o curatare mult mai usoara a incintei de afumareTemporizator: setabil intre 0-60 minute (60 de minute de afumare sunt suficiente pentru aproape orice alimente! Detalii vezi in Cartea de retete)Date informative de productivitate: afumare simultana a 36 buc. de pastravi (max. 200g/buc) sau 18 buc. de pastravi (max. 500g), 6 buc. pui, sau o bucata de carne de 18kg.Dulap cu pereti dubli din inoxRezistenta de incalzire de mare capacitate si lunga durataTava (lopata) pentru rumegus/jaratic din inoxFara rumegus poate fi utilizat ca "cuptor holdomat"Greutate echipament: 35 kgAccesorii incluse:1x Tava pentru afumator-cuptor1x Grila pentru pastravi (pt. 12 buc. de pastravi)1x Grila universala plata1x Lopata pentru afumat1 kg de rumegus de lemn de fag1 carte de retete
-
Aparat de fragezit carneTPK46AFCPutere: 350WDimensiuni (cm): 46*22*43Structura: otel inoxidabilAlimentare: 220V/50HzViteză cuțit 75 rpmRole pentru vită și porc incluseDimensiune maximă bucată de carne: 16 cm latime, 3 cm grosimePanou de control mecanicAparat electric pentru fragezire carne, ideal pentru restaurante, macelarii si firme de cateringMotor racit cu ajutorul unui ventilator incorporat 4 picioare din cauciucGreutate: 26 kg
-
Aparat de fragezit carne SIRMAN (manual)-20%DRAKE MANDimensiuni (cm): 25/49*18*41Latimea rolei de fragezire (mm): 253Structura: otel inox AISI 304Gura de alimentare de 25 cm latime, cea mai buna din clasa sa.Structura si role usor de demontat in scopul igienizariManer reversibil pentru persoane dreptace/stangaceLamele de fragezire NU sunt incluseIdeal pentru unitatile unde se ambaleaza carne, unde se proceseaza carne, supermarket-uri si hypermarket-uri, etc.Produs promotionalPret normal 674,00 € Special Price 539,00 € + TVA
-
Aparat de fragezit carne (manual)-19%TPKAFCDimensiuni (cm): 38,6*32*44Structura: otel inoxidabil AISI 304Grosime produs fragezit: 3 - 22 mmGrosime produs fragezit: 6 - 130 mmOperat manual, aparatul fragezeste carnea fara a rupe fibrele, facand-o suculenta si frageda astfel accelerand procesul de gatireIdeal pentru fragezirea fripturilor, snitelelor, antricoatelor si a altor preparate din carneMecanismul de fragezire este echipat cu doua role cu suruburi lungi de 135 mmCorpul poate fi usor demontat pentru curatarea rulourilor sau în cazul blocarii cu produseSe aseaza pe 4 picioare din cauiciuc antiaderentGreutate: 5,8 kgProdus promotionalPret normal 260,00 € Special Price 210,00 € + TVA
-
Afumator si cuptor 24 buc.HELIA24Putere: 1500 WDimensiuni (cm): 45*45*35Latime suprafata calda (cm): 30Adancime suprafata calda (cm): 40Alimentare electrica: 220V/50HzInterval temperatura: 50-250oCTemporizator: setabil intre 0-60 minute (60 de minute de afumare sunt suficiente pentru aproape orice alimente! Detalii vezi in Cartea de retete)Date informative de productivitate: afumare simultana a 24 buc. de pastravi (max. 200g/buc) sau 12 buc. de pastravi (max. 500g), 4 buc. pui, sau o bucata de carne de 7 kg.Dulap cu pereti dubli din inoxRezistenta de incalzire de mare capacitate si lunga durataTava (lopata) pentru rumegus/jaratic din inoxFara rumegus poate fi utilizat ca "cuptor holdomat"Greutate echipament: 29 kgAccesorii incluse:1x Tava pentru afumator-cuptor1x Grila pentru pastravi (pt. 6 buc. de pastravi)1x Grila universala1x Lopata pentru afumat1 kg de rumegus de lemn de fag1 mostra condimente pentru afumat peste1 carte de retete
-
Tumbler carne sub vacuum 200 ltTPKTCV200Putere: 1.1 kWDimensiuni (cm): 170*118*154Structura: otel inoxidabil AISI 304Capacitate: 200 litriCapacitate maxima: 120 kgPanou de control digital cu touchscreenAbsorbtie pompa vacuum: 21 m3/oraViteza: 2-10 d/dMarineaza, sareaza, macereaza si aromatizeaza carnea sub vid in tamburul rotativDatorita procesului de mixare sub vacuum, carnea isi pastreaza toate proprietatile intacteFolosit in carmangeriile cu capacitate mare de productieGreutate: 370 kg
-
Afumatoare carne profesionala 100 kgTPKAFC100Putere: 3 kWStructura: otel inoxidabil AISI 304Capacitate: 100 kgDimensiuni (cm): 110*113,5*220Productivitate: 500 kg / hTensiune alimentare: 3 / PE / N 50Hz 220/400VIncalzire electrica sau pe aburPanou de control cu touchscreenComplet programabil, pana la 99 de programe predefiniteRespecta toate normele de igienaAfuma, coace, fierbe si usuca diferite produse ca salamuri, carnati, hot dog.
-
Afumatoare carne profesionala 200 kgTPKAFC200Putere: 4,5 kWStructura: otel inoxidabil AISI 304Capacitate: 200 kgDimensiuni (cm): 140*155*275Productivitate: 1100 kg / 8 hIncalzire electrica sau pe aburPanou de control cu touchscreenTensiune alimentare: 3 / PE / N 50Hz 220/400VComplet programabil, pana la 99 de programe predefiniteRespecta toate normele de igienaAfuma, coace, fierbe si usuca diferite produse ca salamuri, carnati, hot dog.
-
Aparat de fragezit carne SIRMAN (manual)T-REXDimensiuni (cm): 40*45*91Dimensiunea lamelor de fragezire (cm): 21,6*28*10, cu 32 de lameStructura: otel inoxAnsamblu de lame usor demontabil in vederea igienizariiTocator mobil din polietilena 30*45Opereaza fara a schimba forma carnii, nu rupe fibrele, oferind un produs cu aspect vizual superior, usor de gatit si fraged.Arcurile mecanismului sunt capsulate, ferite de lichide si murdarieStalpi din otel inox AISI 304, bucsi din tecnopolimer.Ideal pentru unitatile unde se ambaleaza carne, unde se proceseaza carne, supermarket-uri si hypermarket-uri, etc.Asigura conditii de siguranta si igiena maxima.Greutate echipament: 25 kg
-
Aparat de fragezit carne/peste SIRMAN cu feliere fasii (2 marimi)DRAKEPutere: 370 Watti - 0,5 hpDimensiuni (cm): 48*39*46Latimea rolei de fragezire (cm): 25, cu 96 de lameStructura: otel inox AISI 304Tensiune alimentare: 220V/50HzRolele pentru taiere fasii si frangezit NU sunt incluseViteza de rotatie a lamelor (rpm): 110Taie fasii in doua dimensiuni: rola 1 taie fasii la 1 cm (48 de lame) / rola 2 taie fasii la 1.5 cm (32 de lame)Gura de acces de mari dimensiuniStructura exterioara usor demontabila in scopul igienizariiAnsamblu de role usor de demontat si schimbat.Ideal pentru unitatile unde se ambaleaza carne, unde se proceseaza carne, supermarket-uri si hypermarket-uri, etc.Asigura conditii de siguranta si igiena maxima.Greutate echipament: 35 kg
-
Generator fumTPKGFPutere: 7.5 kWStructura: otel inoxidabilDimensiuni exterioare (cm):62*88*180Dimensiuni gura alimentare lemn (cm):100x50x50Tensiune alimentare:380VPresiune: 3 - 4 bar
-
Aparat de fragezit carne SIRMAN (automat)T-REX AUTOMEC XPDimensiuni (cm): 52*62*95Dimensiunea lamelor de fragezire (cm): 21,6*8*11 cu 30 de lameStructura: otel inoxAnsamblu de lame usor demontabil in vederea igienizariiTocator mobil din polietilena cu dimensiunile 30x43 (cm) dotat cu maner extern pentru manevrabilitate facilaOpereaza fara a schimba forma carnii sau a rupe fibrele acesteia, oferind un produs cu aspect vizual superior, usor de gatit si fragedLamele se pot inlocui individualIdeal pentru unitatile unde se ambaleaza carne, unde se proceseaza carne, supermarket-uri si hypermarket-uri, etc.Asigura conditii de siguranta si igiena maxim
Sistem manual de retragere fortata a lamelorGreutate echipament: 85 kg