Aparat de fragezit carne (manual)

Cod produs:
TPKAFC
Pret normal 260,00 € Special Price 210,00 € + TVA
Descriere scurta:
Dimensiuni (cm): 38,6*32*44
Structura: otel inoxidabil AISI 304
Grosime produs fragezit: 3 - 22 mm
Grosime produs fragezit: 6 - 130 mm
Operat manual, aparatul fragezeste carnea fara a rupe fibrele, facand-o suculenta si frageda astfel accelerand procesul de gatire
Ideal pentru fragezirea fripturilor, snitelelor, antricoatelor si a altor preparate din carne
Mecanismul de fragezire este echipat cu doua role cu suruburi lungi de 135 mm
Corpul poate fi usor demontat pentru curatarea rulourilor sau în cazul blocarii cu produse
Se aseaza pe 4 picioare din cauiciuc antiaderent
Greutate: 5,8 kg
Produs promotional
In stoc
Share:
Aparat de fragezit carne (manual) ce fragezeste carnea fara a rupe fibrele, facand-o suculenta si frageda astfel accelerand procesul de gatire. Folosind acest aparat profesional de fragezire a carnii, puteti realiza taieri uniforme pe intreaga suprafata a carnii. Aceasta metoda asigura servirea unei bucati de carne extrem de suculente si fragede. Dispozitivul ofera o alternativa eficienta la ciocanul de carne traditional, necesitand, in acelasi timp, un efort cu mult redus.

Ideal pentru fragezirea fripturilor, snitelelor, antricoatelor si a altor preparate din carne
Acest aparat manual de fragezit carne este echipat cu doua role cu suruburi lungi de 135 mm. Datorita numarului generos de lame, fiecare parte a carnii beneficiaza de acelasi tratament, sub actiunea unei forte constante. Intinzatorul de carne este usor de dezasamblat si este potrivit pentru diverse tipuri de carne. Mai mult, se afla pe o baza stabila din otel inoxidabil, permitandu-i sa fie plasat in orice incapere si pe aproape orice suprafata. Prin intermediul a 4 picioare din cauciuc antiaderent, tenderul de carne ramane fix in pozitie in timpul utilizarii.

Usor de curatat
Deoarece in bucatarie sunt utilizate ingrediente proaspete, este esential sa curatati aparatul de fragezit carne dupa fiecare utilizare. Incepeti prin a deschide capacul de protectie din jurul aparatului si indepartarea pieselor libere. Apoi curatati rolele, capacul superior si arborii cu o perie, apa calda si un detergent usor. Aveti grija sa nu utilizati obiecte ascutite pentru a nu afecta integritatea aparatului. Dupa curatare, asigurati-va ca toate componentele sunt bine uscate inainte de a reasambla echipamentul.

Particularitati si Avantaje aparat manual de fragezit carne:
✓ Grosime produs fragezit: 3 - 22 mm
✓ Grosime produs fragezit: 6 - 130 mm
✓ Ideal pentru fragezirea fripturilor, snitelelor, antricoatelor si a altor preparate din carne
✓ Corpul poate fi usor demontat pentru curatarea rulourilor sau în cazul blocarii cu produse
✓ Se aseaza pe 4 picioare din cauiciuc antiaderent
PROMO:

Mixer Planetar 7 litri 11 viteze

 

Produse similare
Specificatii produs
Material suprafata lucruInox
Language