- Masa preparare pizza 1,5 m cu 8 cuveEMP.150.70.01-PSPutere totala: 0.13 kWDimensiuni exterior (cm): 150*70*85/105Capacitate: 300 ltCapacitate expunere: 8 cuve GN1/4 - exclusiv cuveleStructura: otel inoxidabil AISI 304Tensiune de alimentare: 220V/50Hz
Agent refrigerare: R290Temperatura de lucru: 0...+5 grade CelsiusTermometru, decongelare si display electronicUsi cu inchidere la 45 de gradeContine: spatiu de depozitare frigorific cu 2 usiTava suport pentru ingredienteBenzile magnetice garanteaza etansarea perfecta si sunt usor de inlocuitSistem de racire: ventilatPicioarele sunt reglabile in inaltimeGreutate echipament: 143 kg - Masa rece preparare pizza FRENOX 1,4 m cu 2 usi si 7 cuveCGN2-YM-MRPutere: 0,21 kWDimensiuni (cm): 140*70*134Structura exterioara: otel-inox AISI 304Structura interioara: otel-inox AISI 304Capacitate: 7 GN 1/3x150Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cmSistem frig: ventilatTermostat si termometru digitalTemperatura de lucru: -2...+8 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +43 grade Celsius / 65% umiditateDegivrare automata cu rezistentaAgent racire: R290Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitPicioarele sunt reglabile pe inaltimeSistem evaporare apa automat cu gaz caldPrevazut cu 2 politeSpatiu de lucru din marmura*Cuvele nu sunt incluseGreutate echipament: 190 kg
- Masa rece preparare pizza FRENOX 1,8 m cu 3 usi si 10 cuveCGN3-YM-MRPutere: 0,31 kWDimensiuni (cm): 187*70*134Structura exterioara: otel-inox AISI 304Structura interioara: otel-inox AISI 304Capacitate: 10 GN 1/3x150Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cmSistem frig: ventilatTermostat si termometru digitalTemperatura de lucru: -2...+8 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +43 grade Celsius / 65% umiditateDegivrare automata cu rezistentaAgent racire: R290Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitPicioarele sunt reglabile pe inaltimeSistem evaporare apa automat cu gaz caldPrevazut cu 3 politeSpatiu de lucru din marmura*Cuvele nu sunt incluseGreutate echipament: 230 kg
- Cuptor profesional pizza electric 4 pizza/25 cmEMP.4-220VPutere instalata: 5.4 kWDimensiuni exterior (cm): 82*71*39Dimensiuni camera coacere (cm): 52*52*14.5Capacitate: 4 pizza cu diametru de 25 cmSursa alimentare: ele monofazicPrevazut cu termostat digital cu sonda de temperaturaSistem de aprindere piezoelectricIluminare interioaraTemperatura maxima de coacere: 400 grade CelsiusFlacara de lucru cu sistem de control constantSistem modular care permite suprapunerea a 2 cuptoareSuprafata de coacere este realizata din samotaTensiune alimentare: 220V/50-60 HzGreutate: 56 kgOptional: suport cuptorDimensiuni suport (cm): 82*61*85Prevazut cu polita inferioara si polita medianaGreutate: 26 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza / 30 cmTPK.CPE4+4Cuptor profesional pentru horecaPutere totala: 11,4 kWDimensiuni exterior(cm): 89*81*76Dimensiuni interior (cm): 62*62*17 x 2 vetreCapacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilIndicator temperatura interioaraLumina interioaraSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiTemperatura maxima de coacere: 400 grade celsiusPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzGreutate: 120 kg
- Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control digital - 75 pizza/hEMP.SPO.01-DCuptor profesional pentru horecaPutere totala: 17 kWDimensiuni (cm): 120*138*200Inaltime interioara (cm): 17Diametru interior (Ø): 100Dimensiuni usa (cm): 50*14Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)Structura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
Timp de gatire reglabilPanou de control digital cu ecran touchscreen LCD de 7"Baza rotativa asigura gatirea uniforma a produselorBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilIndicator digital al temperaturii interioare
Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4Greutate echipament: 331 kgDisponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-D-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-D-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-D-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-D-BB) - a se specifica la comanda - Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control digital - 75 pizza/hEMP.SPO.04-DPutere totala: 41.20 kWDimensiuni (cm): 148*172*185Inaltime interioara (cm): 45Diametru interior (Ø): 100 cmCapacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)Sursa de alimentare: gaz natural, GPLConsum gaz GPL: 4,35 m3/hConsum gaz natural: 3,72 kg/hStructura: otel inoxidabilTensiune: 220V/ 50HzPanou de control digital cu ecran touchscreen LCD de 7"Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CTermostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)Baza rotativa pentru gatire omogenaBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilGreutate echipament: 764 kgDisponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.04-RB), auriu-negru (EMP.SPO.04-GB), negru-rosu (EMP.SPO.04-BR), maro-negru (EMP.SPO.04-BB) - a se specifica la comandaCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza traditional cu panou de control digital, pe gaz - 130 pizza/hEMP.SPO.03-DPutere totala: 28.70 kWDimensiuni (cm): 148*172*183Inaltime interioara (cm): 45Diametru interior (cm): 120Capacitate: 130 pizza/h cu diametrul 30 cm (9 pizza/tura)Structura: otel inoxidabil
Sursa de alimentare: gaz natural, GPL
Consum gaz natural: 3 m3/h
Consum GPL: 2,73 kg/hPanou de control digital cu touchscreen cu LCD de 7"Tensiune: 220V/ 50HzTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CTermostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)
Panou de control electronicBaza nu este rotativaBaza din material refractarCamera de coacere din piatraGreutate echipament: 755 kgCuptor profesional pentru horeca
Disponibil la comanda in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.03-D-RB), auriu-negru (EMP.SPO.03-D-GB), negru-rosu (EMP.SPO.03-D-BR), maro-negru (EMP.SPO.03-D-BB) a se specifica la comanda - Cuptor profesional traditional cu panou digital, rotativ, pe lemne/gaz - 75 pizza/h si depozit pentru lemneEMP.SPO.05-DDimensiuni (cm): 165*170*197Inaltime interioara (cm): 51,5Diametru interior (): 100 cmCapacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)
Panou de control digital cu ecran tochscreen LCD de 7"Structura: otel inoxidabilSursa de alimentare: lemne sau gaz natural, GPLConsum gaz natural: 4,35 m3/hConsum GPL: 3,72 kg/hPrevazut cu depozit pentru lemneTensiune: 220V/ 50HzControl temperatura PIDTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CTermostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)Baza rotativa pentru gatire omogenaBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilGreutate echipament: 865 kgCuptor profesional pentru horeca - Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza / 33 cmTPK.CPE4+4/33Putere totala: 11 kWDimensiuni exterior (cm): 96.5*90*76Dimensiuni interior (cm): 70.5*70.5*14.5 x 2 vetreCapacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabil
Indicator temperatura interioara
Lumina interioara
Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
Temperatura maxima de coacere: 400 grade celsiusPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzCuptor profesional pentru horeca
Greutate: 150 kg - Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 4+4 pizza / 30 cmBNT2300FSPutere totala: 10 kWDimensiuni exterior(cm): 101*78*82Dimensiuni interior (cm): 2*(62*62*15)Capacitate: 4+4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiCamera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 6+6 pizza / 30 cmBNT2306FSCuptor profesional pentru horecaPutere totala: 12 kWDimensiuni exterior(cm): 101*108*82Dimensiuni interior (cm): 2*(62*92*15)Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiCamera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
- Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 6+6 pizza / 30 cmBNT2306WFSCuptor profesional pentru horecaPutere totala: 12 kWDimensiuni exterior(cm): 131*78*82Dimensiuni interior (cm): 2*(92*62*15)Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiCamera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
- Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 9+9 pizza / 30 cmBNT2309FSPutere totala: 21 kWCuptor profesional pentru horeca
Dimensiuni exterior(cm): 131*108*82
Dimensiuni interior (cm): 2*(92*92*15)
Capacitate: 9+9 pizza cu diametrul de 30 cm
Structura: otel inoxidabil
Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade C
Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
Camera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a caldurii
Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere - Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 4+4 pizza / 33 cmBNT2330FSPutere totala: 10 kWCuptor profesional pentru horeca
Dimensiuni exterior(cm): 108*85*82
Dimensiuni interior (cm): 2*(68*68*15)
Capacitate: 4+4 pizza cu diametrul de 33 cm
Structura: otel inoxidabil
Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade C
Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 2 termometre, 4 termostate
Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
Camera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a caldurii
Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere - Cuptor profesional pizza electric FULL STONE6+6 pizza / 33 cmBNT2336FSPutere totala: 12 kWCuptor profesional pentru horeca
Dimensiuni exterior(cm): 108*118*82
Dimensiuni interior (cm): 2*(68*102*15)
Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 33 cm
Structura: otel inoxidabil
Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade C
Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
Camera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a caldurii
Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere - Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 6+6 pizza / 33 cmBNT2336WFSCuptor profesional pentru horecaPutere totala: 12 kWDimensiuni exterior(cm): 141*85*82Dimensiuni interior (cm): 2*(102*68*15)Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...450 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiCamera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
- Cuptor profesional pizza electric 9+9 pizza / 33 cmBNT2339WFSCuptor profesional pentru horecaPutere totala: 24 kWDimensiuni exterior(cm): 141*118*82Dimensiuni interior (cm): 2*(102*102*15)Capacitate: 9+9 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...450 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiCamera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
- Masa preparare pizza 1,5 m cu 8 cuve cu blat din granit-25%RCCP15701GPutere totala: 0.14 kWDimensiuni exterior (cm): 150*80*85/135Capacitate: 300 ltCapacitate expunere: 8 cuve GN1/4 - exclusiv cuveleStructura: otel inoxidabil AISI 304Tensiune de alimentare: 220V/50Hz
Agent refrigerare: R290Temperatura de lucru: 0...+5 grade CelsiusTermometru digital si termostat electronicBlat de lucru din granitUsi cu inchidere la 45 de gradeContine: spatiu de depozitare frigorific cu 2 usi si 1 set sine sustinere tava 60*40/usaTava suport pentru ingredienteBenzile magnetice garanteaza etansarea perfecta si sunt usor de inlocuitSistem de racire: ventilatPicioarele sunt reglabile in inaltimeGreutate echipament: 236 kgProdus promotionalPret normal 2.466,00 € Special Price 1.849,00 € + TVA - Masa preparare pizza 2 m cu 11 cuve cu blat din granit-25%RCCP20701GPutere totala: 0.14 kWDimensiuni exterior (cm): 200*80*85/135Capacitate: 500 ltCapacitate expunere: 11cuve GN1/4 - exclusiv cuveleStructura: otel inoxidabil AISI 304Tensiune de alimentare: 220V/50HzTemperatura de lucru: 0...+5 grade Celsius
Agent refrigerare: R290Termometru digital si termostat electronicBlat de lucru din granitUsi cu inchidere la 45 de gradeContine: spatiu de depozitare frigorific cu 3usi si 1 set sine sustinere tava 60*40/usaTava suport pentru ingredienteBenzile magnetice garanteaza etansarea perfecta si sunt usor de inlocuitSistem de racire: ventilatPicioarele sunt reglabile in inaltimeGreutate echipament: 297 kgProdus promotionalPret normal 2.919,00 € Special Price 2.189,00 € + TVA - Cuptor profesional traditional cu panou electronic, rotativ, pe lemne/gaz - 75 pizza/h si depozit pentru lemneEMP.SPO.05Dimensiuni (cm): 165*170*197Inaltime interioara (cm): 51,5Diametru interior (): 100 cmCapacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)Structura: otel inoxidabilSursa de alimentare: lemne sau gaz natural, GPLConsum gaz natural: 4,35 m3/hConsum GPL: 3,72 kg/hPrevazut cu depozit pentru lemneTensiune: 220V/ 50HzControl temperatura PIDTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CTermostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)Baza rotativa pentru gatire omogenaBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilGreutate echipament: 865 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 30 cmTPK6262Putere totala: 4,2 kWDimensiuni exterior(cm): 101*80*42,5Dimensiuni interior (cm): 62*62*13Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 90 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 30 cmTPK6262/2Putere totala: 8,4 kWDimensiuni exterior(cm): 101*80*75Dimensiuni interior (cm): 62*62*13 x 2 vetreCapacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 170 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 35 cmTPK7272Putere totala: 5,1 kWDimensiuni exterior(cm): 111*90*42,5Dimensiuni interior (cm): 72*72*13Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 35 cmTPK7272/2Putere totala: 10.2 kWDimensiuni exterior(cm): 111*90*75Dimensiuni interior (cm): 72*72*13 x 2 vetreCapacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 180 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cmTPK6293Putere totala: 7,2 kWDimensiuni exterior(cm): 101*111*42,5Dimensiuni interior (cm): 62*93*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 120 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cmTPK6293/2Putere totala: 14,4 kWDimensiuni exterior(cm): 101*111*75Dimensiuni interior (cm): 62*93*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 220 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cmTPK72108Putere totala: 7,8 kWDimensiuni exterior(cm): 111*126*42,5Dimensiuni interior (cm): 72*108*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 125 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cmTPK72108/2Putere totala: 15,6 kWDimensiuni exterior(cm): 111*126*75Dimensiuni interior (cm): 72*108*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 225 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cmTPK9362Putere totala: 7,8 kWDimensiuni exterior(cm): 132*80*42,5Dimensiuni interior (cm): 93*62*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 125 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cmTPK9362/2Putere totala: 15,6 kWDimensiuni exterior(cm): 132*80*75Dimensiuni interior (cm): 93*62*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 225 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cmTPK10872Putere totala: 10,0 kWDimensiuni exterior(cm): 147*90*42,5Dimensiuni interior (cm): 108*72*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 130 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cmTPK10872/2Putere totala: 20,0 kWDimensiuni exterior(cm): 147*90*75Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 230 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9 pizza / 35 cmTPK108108Putere totala: 13,2 kWDimensiuni exterior(cm): 142*131*41Dimensiuni interior (cm): 108*108*12,5Capacitate: 9 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 100 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9+9 pizza / 35 cmTPK108108/2Putere totala: 26,4 kWDimensiuni exterior(cm): 142*131*74Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetreCapacitate: 9 + 9 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 200 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza gaz 6 pizza 30 cmEMP.6GCuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 16.10 kWDimensiuni exterior (cm): 140*95*52Dimensiuni camera coacere (cm): 91*61*15Capacitate: 6 pizza cu diametru de 30 cmSursa alimentare: gaz natural sau GPLPrevazut cu termostat digital cu sonda de temperaturaSistem de aprindere piezoelectricFlacara de lucru cu sistem de control constantSistem modular care permite suprapunerea a 2 cuptoareSuprafata de coacere este realizata din samotaGreutate: 135 kg*Optional:Suport cuptorDimensiuni (cm): 121*87*85Structura: metal vopsit in camp electrostaticPrevazut cu polita inferioara si polita medianaGreutate: 47 kg
- Cuptor profesional pizza gaz 4 pizza/30 cmEMP.4GCuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 16.10 kWDimensiuni exterior (cm): 110*95*52Dimensiuni camera coacere (cm): 61*61*15Capacitate: 4 pizza cu diametru de 30 cmSursa alimentare: gaz natural sau GPLPrevazut cu termostat digital cu sonda de temperaturaSistem de aprindere piezoelectricFlacara de lucru cu sistem de control constantSistem modular care permite suprapunerea a 2 cuptoareSuprafata de coacere este realizata din samotaGreutate: 109 kgOptional: suport cuptorDimensiuni suport (cm): 91*87*85Prevazut cu polita inferioara si polita medianaGreutate: 41 kg
- Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/hEMP.SPO.01Cuptor profesional pentru horecaPutere totala: 17 kWDimensiuni (cm): 120*138*200Inaltime interioara (cm): 17Diametru interior (Ø): 100Dimensiuni usa (cm): 50*14Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)Structura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CPanou de control electronicBaza rotativa asigura gatirea uniforma a produselorBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilIndicator digital al temperaturii interioare
Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4Greutate echipament: 331 kgDisponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-BB) - a se specifica la comanda - Cuptor profesional pizza gaz 4+4 pizza/30 cmEMP.4+4GPutere instalata: 32 kW ;Dimensiuni exterior (cm): 110*95*99Dimensiuni camera coacere (cm): 61*61*15Capacitate: 4+4 pizza cu diametru de 30 cmSursa alimentare: gaz natural sau GPLPrevazut cu termostat digital cu sonda de temperaturaSistem de aprindere piezoelectricFlacara de lucru cu sistem de control constantSistem modular care permite suprapunerea a 2 cuptoareSuprafata de coacere este realizata din samotaGreutate: 221 kgDimensiuni suport (cm): 91*87*85Prevazut cu polita inferioara si polita medianaGreutate: 41 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza gaz 9 pizza 30 cmEMP.9GCuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 22 kWDimensiuni exterior (cm): 140*125*52Dimensiuni camera coacere (cm): 91*91*15Capacitate: 9 pizza cu diametru de 30 cmSursa alimentare: gaz natural sau GPLPrevazut cu termostat digital cu sonda de temperaturaSistem de aprindere piezoelectricFlacara de lucru cu sistem de control constantSistem modular care permite suprapunerea a 2 cuptoareSuprafata de coacere este realizata din samotaGreutate: 175 kgOptional: suport cuptorDimensiuni (cm): 121*117*85Prevazut cu polita inferioara si polita medianaGreutate: 55 kg
- Masa rece preparare pizza FRENOX 2,1 m cu 3 usiBZT210Putere: 0,21 kWDimensiuni (cm): 210*80*108Structura exterioara: otel-inox AISI 430 SBStructura interioara: otel-inox AISI 430 2BCapacitate: 615 litriIzolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cmSistem frig: ventilatTermostat si termometru digitalTemperatura de lucru: -2...+8 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +43 grade Celsius / 65% umiditateDegivrare automata cu rezistentaAgent racire: R290Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitPicioarele sunt reglabile pe inaltimeSistem evaporare apa automatPrevazut cu 9 sine, dimensiune tavi 40*60 cmSpatiu de lucru din granitVitrina se achizitioneaza separat - DSP210Greutate echipament: 311 kg
- Masa rece preparare pizza FRENOX 2,1 m cu 3 usiBPN3-DZPutere: 0,20 kWDimensiuni (cm): 210*80*85Structura exterioara: otel-inox AISI 430 SBStructura interioara: otel-inox AISI 430 2BCapacitate: 615 litriIzolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cmSistem frig: ventilatTermostat si termometru digitalTemperatura de lucru: -2...+8 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +43 grade Celsius / 65% umiditateDegivrare automata cu rezistentaAgent racire: R290Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitPicioarele sunt reglabile pe inaltimePrevazut cu 9 sine, dimensiune tavi 40*60 cmGreutate echipament: 260 kg
- Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control electronic - 75 pizza/hEMP.SPO.04Cuptor profesional pentru horecaPutere totala: 41.20 kWDimensiuni (cm): 148*172*185Inaltime interioara (cm): 45Diametru interior (Ø): 100 cmCapacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)Sursa de alimentare: gaz natural, GPLConsum gaz GPL: 4,35 m3/hConsum gaz natural: 3,72 kg/hStructura: otel inoxidabilTensiune: 220V/ 50HzPanou de control electronicTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CTermostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)Baza rotativa pentru gatire omogenaBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilGreutate echipament: 764 kgDisponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.04-RB), auriu-negru (EMP.SPO.04-GB), negru-rosu (EMP.SPO.04-BR), maro-negru (EMP.SPO.04-BB) - a se specifica la comanda
- Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 30 cmBNT2306Putere totala: 12 kWDimensiuni exterior(cm): 90*108*74Dimensiuni interior (cm): 2*(62*92*15)Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 178 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 30 cmBNT2306WPutere totala: 12 kWDimensiuni exterior(cm): 120*77*74Dimensiuni interior (cm): 2*(92*62*15)Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 184 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza / 33 cmBNT2330Putere totala: 10 kWDimensiuni exterior(cm): 96*84*74Dimensiuni interior (cm): 2*(68*68*15)Capacitate: 4+4 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 2 termometre, 4 termostatePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 150 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 33 cmBNT2336Putere totala: 12 kWDimensiuni exterior(cm): 96*117*74Dimensiuni interior (cm): 2*(68*102*15)Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 190 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional lahmagiun si pita, cu gaz - 120*140 cmPLF.D4Putere instalata: 30 kWDimensiuni exterior (cm): 140*160*172/202Dimensiuni camera coacere (cm): 120*140Sursa alimentare: gaz sau GPLValva de siguranta pentru cuptoarele cu gazTemperatura de lucru: 180 - 200 grade CImbracaminte de caramida refractara la interior 30*30*3.5 cmStrat galvanizat la baza cuptoruluiIzolatie de perlit pentru partea superioaraExterior din placi glazurate, pot fi comandate in diverse culoriInclude hotaTejghea de marmura disponibila optional (cm): 140*100*100