filtreaza produsele
- Cuptor profesional traditional cu panou de control electronic, pe gaz - 130 pizza/hEMP.SPO.03Putere totala: 28.70 kWDimensiuni (cm): 148*172*183Inaltime interioara (cm): 45Diametru interior (cm): 120Capacitate: 130 pizza/h cu diametrul 30 cm (9 pizza/tura)Structura: otel inoxidabilSursa de alimentare: gaz natural, GPL
Consum gaz natural: 3 m3/h
Consum GPL: 2,73 kg/hTensiune: 220V/ 50HzTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CTermostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)
Panou de control electronicBaza nu este rotativaBaza din material refractarCamera de coacere din piatraGreutate echipament: 755 kgCuptor profesional pentru horeca
Disponibil la comanda in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.03-RB), auriu-negru (EMP.SPO.03-GB), negru-rosu (EMP.SPO.03-BR), maro-negru (EMP.SPO.03-BB) a se specifica la comanda - Cuptor profesional pizza electric 9 pizza / 30 cmBNT1309Putere totala: 10,5 kWDimensiuni exterior(cm): 120*107*41Dimensiuni interior (cm): 92*92*15Capacitate: 9 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometruPrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 125 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 9 pizza / 33 cmBNT1339Putere totala: 12 kWDimensiuni exterior(cm): 130*118*41Dimensiuni interior (cm): 102*102*15Capacitate: 9 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente, iluminare interioara, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza traditional cu panou de control digital, pe gaz - 130 pizza/hEMP.SPO.03-DPutere totala: 28.70 kWDimensiuni (cm): 148*172*183Inaltime interioara (cm): 45Diametru interior (cm): 120Capacitate: 130 pizza/h cu diametrul 30 cm (9 pizza/tura)Structura: otel inoxidabil
Sursa de alimentare: gaz natural, GPL
Consum gaz natural: 3 m3/h
Consum GPL: 2,73 kg/hPanou de control digital cu touchscreen cu LCD de 7"Tensiune: 220V/ 50HzTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CTermostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)
Panou de control electronicBaza nu este rotativaBaza din material refractarCamera de coacere din piatraGreutate echipament: 755 kgCuptor profesional pentru horeca
Disponibil la comanda in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.03-D-RB), auriu-negru (EMP.SPO.03-D-GB), negru-rosu (EMP.SPO.03-D-BR), maro-negru (EMP.SPO.03-D-BB) a se specifica la comanda - Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9 pizza / 35 cmTPK108108Putere totala: 13,2 kWDimensiuni exterior(cm): 142*131*41Dimensiuni interior (cm): 108*108*12,5Capacitate: 9 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 100 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza gaz 9 pizza 30 cmEMP.9GCuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 22 kWDimensiuni exterior (cm): 140*125*52Dimensiuni camera coacere (cm): 91*91*15Capacitate: 9 pizza cu diametru de 30 cmSursa alimentare: gaz natural sau GPLPrevazut cu termostat digital cu sonda de temperaturaSistem de aprindere piezoelectricFlacara de lucru cu sistem de control constantSistem modular care permite suprapunerea a 2 cuptoareSuprafata de coacere este realizata din samotaGreutate: 175 kgOptional: suport cuptorDimensiuni (cm): 121*117*85Prevazut cu polita inferioara si polita medianaGreutate: 55 kg