Blast Chiller - Abatitor

Blast Chiller - Abatitor

TOPK va ofera o gama variata de chillere si abatitoare, cu suport tip grilaj fix ori carucior, cu diverse capacitati, cu diverse tipuri de tavi ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

9 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Blast chiller SINCOLD 3 cuve - racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD 3 cuve - racire pe aer
    MX3.10C
    Putere: 0.9 kW
    Capacitate tavi: 3 cuve GN 1/1 sau 3 cuve GN2/3
    Productie: 10 kg (+90C...+3C) si 5 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 71*65*51 / 53
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (10 kg) / +90C...-18C (5 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 5 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 55 kg
    Favorite Compara
  2. Blast chiller SINCOLD 5 cuve - racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD 5 cuve - racire pe aer
    MX5.12C
    Putere: 0.9 kW
    Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 cuve GN2/3
    Productie: 12 kg (+90C...+3C) si 7 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 71*65*68 / 71
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (12 kg) / +90C...-18C (7 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 5 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 65 kg
    Favorite Compara
  3. Blast chiller SINCOLD 5 cuve - racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD 5 cuve - racire pe aer
    MXT5.15
    Putere: 1.0 kW
    Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40
    Productie: 15 kg (+90C...+3C) si 9 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (15 kg) / +90C...-18C (9 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 95 kg
    Favorite Compara
  4. Blast chiller SINCOLD 5 cuve - racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD 5 cuve - racire pe aer
    MXT5.20
    Putere: 1.3 kW
    Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40
    Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 100 kg
    Favorite Compara
  5. Blast chiller SINCOLD 5 cuve pentru inghetata / patiserie - racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD 5 cuve pentru inghetata / patiserie - racire pe aer
    MXT5.30
    Putere: 1.5 kW
    Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40
    Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)
    Potrivit pentru inghetata / patiserie
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 110 kg
    Favorite Compara
  6. Blast chiller SINCOLD 7 cuve - racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD 7 cuve - racire pe aer
    MXT7.20
    Putere: 1.5 kW
    Capacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40
    Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 81*79*99 / 102
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 120 kg
    Favorite Compara
  7. Blast chiller SINCOLD 7 cuve - racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD 7 cuve - racire pe aer
    MXT7.30
    Putere: 1.5 kW
    Capacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40
    Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 81*79*99 / 102
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 125 kg
    Favorite Compara
  8. Blast chiller SINCOLD 10 cuve - racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD 10 cuve - racire pe aer
    MXT10.35
    Putere: 2,0 kW
    Capacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40
    Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 80*79*146 / 150
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 190 kg
    Favorite Compara
  9. Blast chiller SINCOLD 14 cuve - racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD 14 cuve - racire pe aer
    MXT14.40
    Putere: 2,0 kW
    Capacitate tavi: 14 cuve GN 1/1 sau 14 tavi 60*40
    Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 380 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 200 kg
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

9 produse

pe pagina
Descrescator
Language