Productie: 15 kg (+90C...+3C) si 9 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (15 kg) / +90C...-18C (9 kg)
Panou de control electromecanic
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie speciala pentru peste crud
Control ventilator
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Suport demontabil pentru cuve gastronomice si tavi
Structura: otel inoxidabil
Dimensiuni (cm): 80*75*141
Putere: 2,2 kW
Tensiune de alimentare: 220V/50Hz
Functii:
1.Blast chilling-racire rapida +90... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
2.Shock freezing-congelare rapida +90... -18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
Productie: 30 kg (+90 grade C...+3 grade C - in 90 min) si 25 kg (+90 grade C...-18 grade C - in 240 min)
Gaz refrigerat R290
Motor interior, colturi rotunjite la interior, izolatie ecologica din poliuretan injectat 6 cm
Prevazut cu sonda
Programul de lucru poate fi setat cu ajutorul timerului sau al sondei
Suport demontabil pentru cuve gastronomice si tavi
Structura: otel inoxidabil
Dimensiuni (cm): 79*90,5*138,5
Putere: 2,41 kW
Tensiune de alimentare: 220V/50Hz
Functii:
1.Blast chilling-racire rapida +90... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
2.Shock freezing-congelare rapida +90... -18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
Productie: 30 kg (+90 grade C...+3 grade C - in 90 min) si 25 kg (+90 grade C...-18 grade C - in 240 min)
Gaz refrigerat R290
Motor interior, colturi rotunjite la interior, izolatie ecologica din poliuretan injectat 6 cm
Programul de lucru poate fi setat cu ajutorul timerului sau al sondei
Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 81*79*99 / 102
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)
Panou de control electromecanic
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie speciala pentru peste crud
Control ventilator
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
Fara grup motor
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor