Title image for category name

Default Category

TOPK ofera o gama variata de sterilizatoare pentru cutite, disponibile in versiuni simple sau duble, adaptate pentru orice capacitate. Beneficiati de echipamente de ultima generatie, care asigura cel mai bun raport calitate-pret si raspund celor mai exigente nevoi.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

9 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 cuve si panou de control digital
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 cuve si panou de control digital
    STG201V7TPLUS
    Putere instalata: 36.250 W
    Capacitate: 20 Cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*91*186
    Distanta dintre cuve (cm): 6.7
    Temperatura maxima de lucru 300 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 400V / 50Hz
    Panou de control digital
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Mod Non Stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Control manual reglare abur
    Cuvele se introduc pe lat 
    Greutate echipament: 270 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1
    ICombi Classic 20-2/1
    Putere instalata: 67 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 2/1 sau 40 GN 1/1
    Dimensiuni (cm): 108*105*180
    Produs Nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 313 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1
    ICombi Classic 20-1/1
    Putere instalata: 37,2 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 40 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 87*84*180
    Produs Nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 246 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1 + carucior
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1 + carucior
    ICombi Pro 20-2/1-ELE
    Putere instalata: 67 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 2/1 sau 40 GN2/1
    Dimensiuni (cm): 108*112*187
    Produs Nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 358 kg
    Caruciorul cu 20 tavi GN1/1 este inclus in pret
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1 + carucior
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1 + carucior
    ICombi Pro 20-1/1-ELE
    Putere instalata: 37,2 kW
    Capacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 40 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 87*91*187
    Produs Nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 254 kg
    Caruciorul cu 20 tavi GN1/1 este inclus in pret
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional OZTI, electric, gastronomic, cu convectie si abur -  20 cuve
    Cuptor profesional OZTI, electric, gastronomic, cu convectie si abur - 20 cuve
    OKFE102
    Putere instalata: 21 kW
    Capacitate: 20 cuve GN 1/1 sau 10 cuve GN 2/1- exclus cuvele
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 110*93*106
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: injectie directa
    Temperatura de lucru: max 300grC
    Distanta intre tavi 6.8cm
    Prevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizat
    Dotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setata
    Prevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanic
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie
    Racord alimentare apa: 3/4
    Optional se poate comanda: Suport cuptor demontabil
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 cuve si panou touchscreen + carucior
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 cuve si panou touchscreen + carucior
    STG202V7T
    Putere instalata: 46.250 W
    Capacitate: 20 cuve GN 2/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*120*186
    Distanta dintre cuve (cm) : 6.5 
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control digital
    Carucior inclus
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Spalare automata
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Greutate echipament: 290 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 tavi si panou electromecanic + carucior
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 tavi si panou electromecanic + carucior
    STG201ET
    Putere instalata: 26.250 W
    Capacitate: 20 cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*96*186
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control electromecanic
    Carucior inclus
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Ventilatie cu doua viteze
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lat
    Vaporizare directa
    Distanta dintre cuve (cm) : 6.5
    Greutate echipament: 252 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  9. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 cuve si panou touchscreen + carucior
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 cuve si panou touchscreen + carucior
    STG201V7T
    Putere instalata: 26.250 W
    Capacitate: 20 cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*96*186
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control digital
    Carucior inclus
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Spalare automata
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lat
    Distanta dintre cuve (cm) : 6.5 cm
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Greutate echipament: 250 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

9 produse

pe pagina
Descrescator
  • Language