Cuptor covrigi

Cuptor covrigi

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare cu banda pentru covrigi, perfecte pentru covrigarii mici sau mari. Alegeti cel mai bun raport calitate pret pentru echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

7 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional cu banda XLT 3240 pentru covrigi si pizza - gaz
    Cuptor profesional cu banda XLT 3240 pentru covrigi si pizza - gaz
    3240-1G
    Capacitate: 133 pizza/h sau 2000 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 198*158*108
    Putere calorica: 26 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 102 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 191
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3240 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara. Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 342 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional cu banda XLT 3240 pentru covrigi si pizza - electric
    Cuptor profesional cu banda XLT 3240 pentru covrigi si pizza - electric
    3240-1E
    Capacitate: 133 pizza/h sau 2000 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 198*158*108
    Putere instalata: 27 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 102 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 191
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3240 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
    Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 342 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional cu banda XLT 3255 pentru covrigi si pizza - gaz
    Cuptor profesional cu banda XLT 3255 pentru covrigi si pizza - gaz
    3255-1G
    Capacitate: 183 pizza/h sau 2750 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 236*158*108
    Putere calorica: 34 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 140 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 229
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3255 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara. Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 401 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional cu banda XLT 3255 pentru covrigi si pizza - electric
    Cuptor profesional cu banda XLT 3255 pentru covrigi si pizza - electric
    3255-1E
    Capacitate: 183 pizza/h sau 2750 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 236*158*108
    Putere instalata: 32 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 140 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 229
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3255 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
    Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 401 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional cu banda XLT 3270 pentru covrigi si pizza - gaz
    Cuptor profesional cu banda XLT 3270 pentru covrigi si pizza - gaz
    3270-1-2BG
    Capacitate: 233 pizza/h sau 3500 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 281*158*108
    Putere calorica: 56 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 178 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 267
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 3270 este conceput pentru a spatii care livreaza volume mari de pizza. Aici includem pizzerii cu servire, cu livrare, precum si marii retaileri cu bufeturi sau mancare la pachet
    Aceste cuptoare mari se preteaza la copt un volum mare de produse intr-un timp record
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 512 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional cu banda LINCOLN electric countertop impinger cu banda extinsa
    Cuptor profesional cu banda LINCOLN electric countertop impinger cu banda extinsa
    2512E
    Dimensiuni (cm): 140*80*46
    Putere instalata: 6 kW
    Tensiune alimentare: 230V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Diametru pizza: 30 cm
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni camera de coacere (cm): 50 cm
    Latime banda (cm): 40,6
    Lungime banda (cm): 127
    Viteza benzii: 1 min. ... 15 min. / ciclu
    Temperatura de lucru: 93 ... 288 grade Celsius
    Cuptorul electric Lincoln Countertop Impinger (CTI) ofera capacitatea unui cuptor de anvergura oriunde ai nevoie de el. Suficient de mic, incat sa incapa in majoritatea spatiilor comerciale de tejghea, dar destul de mare incat sa poate inlocui un cuptor cu convectie la jumatate din dimensiuni  sau pana la cinci cuptoare cu microunde. CTI de la Lincoln utilizeaza o banda rulanta de 406 mm si o camera de coacere de 508 mm si pot fi suprapuse.  
    Noi comenzi:Comenzi noi actualizate, banda rulanta cu directie reversibila, viteza si temperatura sunt acum controlate doar prin apasarea unui buton. Noi comenzi au de asemenea un meniu pre-setat de patru butoane cu afisarea digitala a timpului si temperaturii.
    Facute sa reziste: Exteriorul este fabricat din inox finisat 
    Sistemul de distribuire al aerului consta intr-un ventilator de tip axial alimentat la curent alternativ de un motor de 1/10 hp. Aerul incalzit este distribuit fortat printr-un sistem de directionare a fluxului de aer prin panouri (patru), localizat in camera de coacere, cu doua panouri deasupra benzii rulante si doua dedesubt.
    Personalizabil:Sistemul de directionarea a aerului de sus si jos permite setarea caldurii si controlarea ei in functie de zona.
    Versatil:Caldura/coacerea uniforma a produselor alimentare permite o marja larga de toleranta pentru coacere rapida la multiple temperaturi setate.
    Coacere eficienta a produselor:Incalzirea, gatirea, coacerea si rumenirea produselor se realizeaza cu pana la patru ori mai repede fata de cuptoarele conventionale, in functie de produs.
    Sigur si de incredere:Siguranta mecanismului rulant este un avantaj evident fata cuptoarele standard, in masura in care elimina necesitatea de a fi constant supravegheat.
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
    Nu necesita hota in cele mai multe dintre cazuri.
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional cu banda LINCOLN electric countertop impinger cu banda extinsa si fara aerisire
    Cuptor profesional cu banda LINCOLN electric countertop impinger cu banda extinsa si fara aerisire
    V2512
    Dimensiuni (cm): 80*90*46
    Putere instalata: 6 kW
    Tensiune alimentare: 230V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Diametru pizza: 30 cm
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni camera de coacere (cm): 50 cm
    Latime banda (cm): 40,6
    Lungime banda (cm): 127
    Viteza benzii: 1 min. ... 15 min. / ciclu
    Temperatura de lucru: 93 ... 288 grade Celsius
    Panou de control electronic
    Nu este nevoie de ventilatie scumpa, zgomotoasa si sisteme aditionale consumatoare de energie
    Cuptorul electric Lincoln Countertop Impinger (CTI) ofera capacitatea unui cuptor de anvergura oriunde ai nevoie de el. Suficient de mic, incat sa incapa in majoritatea spatiilor comerciale de tejghea, dar destul de mare incat sa poate inlocui un cuptor cu convectie la jumatate din dimensiuni  sau pana la cinci cuptoare cu microunde. CTI de la Lincoln utilizeaza o banda rulanta de 406 mm si o camera de coacere de 508 mm si pot fi suprapuse.  
    Noi comenzi:Comenzi noi actualizate, banda rulanta cu directie reversibila, viteza si temperatura sunt acum controlate doar prin apasarea unui buton. Noi comenzi au de asemenea un meniu pre-setat de patru butoane cu afisarea digitala a timpului si temperaturii.
    Facute sa reziste: Exteriorul este fabricat din inox finisat 
    Sistemul de distribuire al aerului consta intr-un ventilator de tip axial alimentat la curent alternativ de un motor de 1/10 hp. Aerul incalzit este distribuit fortat printr-un sistem de directionare a fluxului de aer prin panouri (patru), localizat in camera de coacere, cu doua panouri deasupra benzii rulante si doua dedesubt.
    Personalizabil:Sistemul de directionarea a aerului de sus si jos permite setarea caldurii si controlarea ei in functie de zona.
    Versatil:Caldura/coacerea uniforma a produselor alimentare permite o marja larga de toleranta pentru coacere rapida la multiple temperaturi setate.
    Coacere eficienta a produselor:Incalzirea, gatirea, coacerea si rumenirea produselor se realizeaza cu pana la patru ori mai repede fata de cuptoarele conventionale, in functie de produs.
    Sigur si de incredere:Siguranta mecanismului rulant este un avantaj evident fata cuptoarele standard, in masura in care elimina necesitatea de a fi constant supravegheat.
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
    Nu necesita hota in cele mai multe dintre cazuri.
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

7 produse

pe pagina
Descrescator
Language