filtreaza produsele
- Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 taviBAKE1020E GASPutere instalata: 16 kW, 13.700 KcalConsum gas: metan 1.560 m3/hCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 vitezeTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 172 kg
- Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 taviBAKE1020P GASPutere instalata: 16 kW, 13.700 KcalConsum gas: metan 1.560 m3/h GPL: 1.088 Kg/hCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaPosibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecareKit USBVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 vitezeTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 172 kg
- Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 taviBAKE1020M GASPutere instalata: 16 kW, 13.700 KcalConsum gas: metan 1.560 m3/hCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 230V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoareTimer: 120 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburLinia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.Greutate echipament: 172 kg
- Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ pe gaz din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60-20%EMP.GDKF-10Putere: 46.43 kWDimensiuni (cm): 99*116*225
Sursa alimentare: gaz natural sau GPLStructura: otel inoxidabilCapacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60
Consum gaz natural: 4.90 m3/h
Connsum GPL: 3.65 kg/hPanou de control cu touchscreen LCD de 7"Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade CelsiusTimp ajustabil de gatireTermostat de sigurantaTensiune alimentare: 380VAsigura coacere uniforma datorita sistemului rotativIluminare interiaora cu halogenPrevazut cu dospitor si hotaPutere dospitor: 4 kWCapacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60Greutate echipament: 427 kgCuptor profesional pentru horecaPret normal 9.050,00 € Special Price 7.239,00 € + TVA - Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control mecanicSTR610MGASPutere instalata: 500 WCapacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1Distanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni interne (cm):49*65.5*93.5
Dimensiuni externe (cm): 81.5*84*132Diametru horn: 150 mmTemperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPutere gaz: 18 kW 15480 Kcal/hTimer 0-120 min. + functie continuaAlarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaTermostat de sigurantaLumina interior cu halogenVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0%-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungPrevazut cu panou de control mecanicGreutate echipament: 127 kgCuptor profesional pentru horeca - Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control touchscreenSTR610V1GASPutere instalata: 500 WCapacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1Distanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni interne (cm): 49*65.5*93.5
Dimensiuni externe (cm): 81.5*84*132Diametru horn: 150 mmTemperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPutere gaz: 18 kW_15480 Kcal/hPanou de control smart systemAlarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabila6 optiuni de preparareConexiune apa 3/4Control abur ajustabilDelta TRetete preconfiguratOptiune pentru adaugarea salvarea retetelor favoriteOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lung
Spalare automata de ultima generatieGreutate echipament: 127 kgCuptor profesional pentru horeca - Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control mecanicSTB610MGASPutere instalata: 650 WCapacitate: 10 tavi 60*40 / cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*105*115Temperatura maxima de lucru: 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPutere gaz: 20 kW - 17200 kcal/hPanou de control mecanicDistanta dintre tavi (cm): 8Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate ajustabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Control manual reglare aburCuvele se introduc pe latGreutate echipament: 140 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control digitalSTB610V7GASPutere instalata: 650 WCapacitate: 10 tavi 60*40 / cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*105*115Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPutere gaz: 20 kW - 17200 kcal/hPanou de control digitalDistanta dintre tavi (cm): 8Alarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpOptional spalare automata la cerereGreutate echipament:150 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control digitalSTB10/86V7GASPutere instalata: 650 WCapacitate: 10 tavi 80*60 / 20 tavi 60*40Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*105*115Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPutere gaz: 28 kW - 24080 kcal/hPanou de control digitalDistanta dintre tavi (cm): 8Alarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpOptional spalare automata la cerereGreutate echipament:195 kgCuptor profesional pentru horeca