Cuptoare patiserie

filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

23 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    -23%
    MEGABAKERY1040D
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):93.6*91.1*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Poate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    -23%
    MEGABAKERY1040M
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu 3 ventilatoare, cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 3.905,00 € Special Price 3.009,00 € + TVA
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 10 tavi 40*60
    MINICOMBO4
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 40*60
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Dimensiuni (cm): 92*104*215
    Suprafata coacere: 2.4 mp
    Putere instalata: 12.5 kW
    Putere cuptor: 12 kW
    Putere dospitor: 0.5 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control standard: electromecanic. Se poate comanda optional cu control LCD
    Prevazut cu dospitor cu umidificare in partea inferioara
    Capacitate dospitor: 16 tavi
    Greutate echipament: 395 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 10 tavi 50*70
    Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 10 tavi 50*70
    MINICOMBO5
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 50*70
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Dimensiuni (cm): 107*120*215
    Suprafata coacere: 3.5 mp
    Putere instalata: 12.5 kW
    Putere cuptor: 12 kW
    Putere dospitor: 0.5 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control poate fi comandat standard electromecanic si optional poate fi comandat cu touch screen sau LCD
    Prevazut cu dospitor cu umidificare in partea inferioara
    Structura din otel inoxidabil
    Alimentare electrica
    Functionare independenta de cuptor
    Termoregulator digital
    Capacitate dospitor: 16 tavi
    Greutate echipament: 455 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional brutarie electric cu suport - 10 tavi 50*70
    Cuptor profesional brutarie electric cu suport - 10 tavi 50*70
    MINICOMBO13
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 50*70
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Dimensiuni (cm): 107*120*215
    Suprafata coacere: 3,5 mp
    Putere instalata: 12 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control standard: electromecanic
    Suportul pentru cuptor este prevazut cu sisteme de sustinere ptr 12 tavi
    Greutate echipament: 430 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    BAKE1000E
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 162 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.
    Cuptorul cu 10 tavi si panou de control electromecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    BAKE1000P
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Posibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecare
    Kit USB
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control LCD programabil , posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate. 
    Greutate echipament: 162 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 tavi
    BAKE1000M
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min 
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 162 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si functionalitate maxima.
    Cuptorul cu 10 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie.
    Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere.
    Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  9. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    BAKE1020E GAS
    Putere instalata: 16 kW, 13.700 Kcal
    Consum gas: metan 1.560 m3/h
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 172 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  10. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    BAKE1020P GAS
    Putere instalata: 16 kW, 13.700 Kcal
    Consum gas: metan 1.560 m3/h GPL: 1.088 Kg/h
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Posibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecare
    Kit USB
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 172 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  11. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    BAKE1020M GAS
    Putere instalata: 16 kW, 13.700 Kcal
    Consum gas: metan 1.560 m3/h
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 230V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate. 
    Greutate echipament: 172 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  12. Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ electric din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ electric din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    -20%
    EMP.EDKF-10
    Putere: 26.5 kW
    Dimensiuni (cm): 99*116*225
    Structura: otel inoxidabil
    Capacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60
    Panou de control cu touchscreen LCD de 7"
    Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade Celsius
    Timp ajustabil de gatire
    Termostat de siguranta
    Tensiune alimentare: 380V
    Asigura coacere uniforma datorita sistemului rotativ
    Iluminare interioara cu halogen
    Prevazut cu dospitor si hota
    Putere dospitor: 4 kW
    Capacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60
    Greutate echipament: 427 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Produs promotional

    Pret normal 9.050,00 € Special Price 7.239,00 € + TVA
    Favorite Compara
  13. Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ pe gaz din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ pe gaz din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    -20%
    EMP.GDKF-10
    Putere: 46.43 kW
    Dimensiuni (cm): 99*116*225
    Sursa alimentare: gaz natural sau GPL
    Structura: otel inoxidabil
    Capacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60
    Consum gaz natural: 4.90 m3/h
    Connsum GPL: 3.65 kg/h
    Panou de control cu touchscreen LCD de 7"
    Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade Celsius
    Timp ajustabil de gatire
    Termostat de siguranta
    Tensiune alimentare: 380V
    Asigura coacere uniforma datorita sistemului rotativ
    Iluminare interiaora cu halogen
    Prevazut cu dospitor si hota
    Putere dospitor: 4 kW
    Capacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60
    Greutate echipament: 427 kg

    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 9.050,00 € Special Price 7.239,00 € + TVA
    Favorite Compara
  14. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control mecanic
    STR610M
    Putere instalata: 13.800 W
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm):49*65.5*93.5
    Dimensiuni externe (cm): 75.5*83*120.5
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Timer 0-120 min. + functie continua
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior cu halogen
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0%-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lung
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate echipament: 109 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  15. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control mecanic
    STR610MGAS
    Putere instalata: 500 W
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm):49*65.5*93.5
    Dimensiuni externe (cm): 81.5*84*132
    Diametru horn: 150 mm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 18 kW 15480 Kcal/h
    Timer 0-120 min. + functie continua
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior cu halogen
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0%-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lung
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate echipament: 127 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  16. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    STR610V1
    Putere instalata: 13.800 W
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interior (cm): 49*65.5*93.5
    Dimensiuni exterior (cm): 81.5*83*120.5
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    6 optiuni de preparare
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Conector sonda temperatura
    Spalare automata de ultima generatie
    Greutate echipament: 112 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  17. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    STR610V1GAS
    Putere instalata: 500 W
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm): 49*65.5*93.5
    Dimensiuni externe (cm): 81.5*84*132
    Diametru horn: 150 mm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 18 kW_15480 Kcal/h
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    6 optiuni de preparare
    Conexiune apa 3/4
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurat
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Spalare automata de ultima generatie 
    Greutate echipament: 127 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  18. Cuptor profesional patiserie FM electric cu 10 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie FM electric cu 10 tavi si panou de control mecanic
    STB610M
    Putere instalata: 15.600 W trifazic
    Capacitate: 10 tavi 60*40 / cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*93*115
    Temperatura maxima de lucru: 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control mecanic
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate ajustabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Control manual reglare abur
    Cuvele se introduc pe lat
    Greutate echipament: 150 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  19. Cuptor profesional patiserie FM electric cu 10 tavi si panou de control digital
    Cuptor profesional patiserie FM electric cu 10 tavi si panou de control digital
    STB610V7
    Putere instalata: 15.600 W trifazic
    Capacitate: 10 tavi 60*40 / cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*93*115
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control digital
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lat
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Optional spalare automata la cerere
    Greutate echipament:155 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  20. Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control mecanic
    STB610MGAS
    Putere instalata: 650 W 
    Capacitate: 10 tavi 60*40 / cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*105*115
    Temperatura maxima de lucru: 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 20 kW - 17200 kcal/h
    Panou de control mecanic
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate ajustabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Control manual reglare abur
    Cuvele se introduc pe lat
    Greutate echipament: 140 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  21. Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control digital
    Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control digital
    STB610V7GAS
    Putere instalata: 650 W 
    Capacitate: 10 tavi 60*40 / cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*105*115
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 20 kW - 17200 kcal/h
    Panou de control digital
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lat
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Optional spalare automata la cerere
    Greutate echipament:150 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  22. Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control digital
    Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control digital
    STB10/86V7GAS
    Putere instalata: 650 W 
    Capacitate: 10 tavi 80*60 / 20 tavi 60*40
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*105*115
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 28 kW - 24080 kcal/h
    Panou de control digital
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Optional spalare automata la cerere
    Greutate echipament:195 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  23. Cuptor profesional patiserie FM patiserie cu 10 tavi si panou de control digital
    Cuptor profesional patiserie FM patiserie cu 10 tavi si panou de control digital
    STB10/86V7
    Putere instalata: 29.300 W trifazic
    Capacitate: 10 tavi 80*60 / 20 tavi 60*40
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*130*115
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control digital
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Optional spalare automata la cerere
    Greutate echipament:180 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

23 produse

pe pagina
Descrescator
Language