Cuptor pizza cu vatra

Cuptor pizza cu vatra

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare de pizza, de diverse capacitati, cu diverse dimensiuni ptr blatul de pizza, cu o camera sau doua de coacere, ideale pt pizzeria dvs profesionala, indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

13 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional pizza gaz 6+6 pizza 30 cm
    Cuptor profesional pizza gaz 6+6 pizza 30 cm
    EMP.6+6G
    Putere instalata: 32.2 kW  
    Dimensiuni exterior (cm): 140*95*99
    Dimensiuni camera coacere (cm): 91*61*15
    Capacitate: 6+6 pizza cu diametru de 30 cm
    Sursa alimentare: gaz natural sau GPL
    Prevazut cu termostat digital cu sonda de temperatura
    Sistem de aprindere piezoelectric
    Flacara de lucru cu sistem de control constant
    Suprafata de coacere este realizata din samota
    Greutate: 295 kg
    *Optional: 
    Suport cuptor cu 2 polite
    Dimensiuni (cm): 121*87*85
    Structura: metal vopsit in camp electrostatic
    Prevazut cu polita inferioara si polita mediana
    Greutate: 47 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    TPK9362/2
    Putere totala: 15,6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 132*80*75
    Dimensiuni interior (cm): 93*62*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 225 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    TPK6293/2
    Putere totala: 14,4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*111*75
    Dimensiuni interior (cm): 62*93*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 220 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    TPK72108/2
    Putere totala: 15,6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*126*75
    Dimensiuni interior (cm): 72*108*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 225 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    TPK10872/2
    Putere totala: 20,0 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 147*90*75
    Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 230 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 30 cm
    BNT2306
    Putere totala: 12 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 90*108*74
    Dimensiuni interior (cm): 2*(62*92*15)
    Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 178 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 30 cm
    BNT2306W
    Putere totala: 12 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 120*77*74
    Dimensiuni interior (cm): 2*(92*62*15)
    Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 184 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 6+6 pizza / 30 cm
    BNT2306FS
    Putere totala: 12 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*108*82
    Dimensiuni interior (cm): 2*(62*92*15)
    Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Camera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  9. Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 6+6 pizza / 30 cm
    BNT2306WFS
    Putere totala: 12 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 131*78*82
    Dimensiuni interior (cm): 2*(92*62*15)
    Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Camera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  10. Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 33 cm
    BNT2336
    Putere totala: 12 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 96*117*74
    Dimensiuni interior (cm): 2*(68*102*15)
    Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 190 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  11. Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 33 cm
    BNT2336W
    Putere totala: 12 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 130*85*74
    Dimensiuni interior (cm): 2*(102*68*15)
    Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 210 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  12. Cuptor profesional pizza electric FULL STONE6+6 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric FULL STONE6+6 pizza / 33 cm
    BNT2336FS
    Putere totala: 12 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 108*118*82
    Dimensiuni interior (cm): 2*(68*102*15)
    Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Camera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  13. Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 6+6 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 6+6 pizza / 33 cm
    BNT2336WFS
    Putere totala: 12 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 141*85*82
    Dimensiuni interior (cm): 2*(102*68*15)
    Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Camera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

13 produse

pe pagina
Descrescator
Language