Cuptor pizza cu vatra

Cuptor pizza cu vatra

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare de pizza, de diverse capacitati, cu diverse dimensiuni ptr blatul de pizza, cu o camera sau doua de coacere, ideale pt pizzeria dvs profesionala, indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 49 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza / 30 cm
    TPK.CPE4+4
    Putere totala: 11,4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 89*81*76
    Dimensiuni interior (cm): 62*62*17 x 2 vetre
    Capacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Indicator temperatura interioara
    Lumina interioara
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Temperatura maxima de coacere: 400 grade celsius
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Greutate: 120 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional pizza electric 5+5 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric 5+5 pizza / 30 cm
    TPK.CPE5+5
    Putere totala: 15 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 119*81*76
    Dimensiuni interior (cm): 92*62*17 x 2 vetre
    Capacitate: 5 + 5 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Indicator temperatura interioara
    Lumina interioara 
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Temperatura maxima de coacere: 400 grade celsius
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Greutate: 152 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza / 33 cm
    TPK.CPE4+4/33
    Putere totala: 11 kW
    Dimensiuni exterior (cm): 96.5*90*76
    Dimensiuni interior (cm): 70.5*70.5*14.5 x 2 vetre
    Capacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Indicator temperatura interioara
    Lumina interioara 
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Temperatura maxima de coacere: 400 grade celsius
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Greutate: 150 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional pizza electric 4 pizza/25 cm
    Cuptor profesional pizza electric 4 pizza/25 cm
    EMP.4-220V
    Putere instalata: 5.4 kW
    Dimensiuni exterior (cm): 82*71*39
    Dimensiuni camera coacere (cm): 52*52*14.5
    Capacitate: 4 pizza cu diametru de 25 cm
    Sursa alimentare: ele monofazic
    Prevazut cu termostat digital cu sonda de temperatura
    Sistem de aprindere piezoelectric
    Iluminare interioara
    Temperatura maxima de coacere: 400 grade Celsius
    Flacara de lucru cu sistem de control constant
    Sistem modular care permite suprapunerea a 2 cuptoare
    Suprafata de coacere este realizata din samota
    Tensiune alimentare: 220V/50-60 Hz
    Greutate: 56 kg
    Optional: suport cuptor
    Dimensiuni suport (cm): 82*61*85
    Prevazut cu polita inferioara si polita mediana
    Greutate: 26 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 30 cm
    TPK6262
    Putere totala: 4,2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*80*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 62*62*13 
    Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 90 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 35 cm
    TPK7272
    Putere totala: 5,1 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*90*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 72*72*13
    Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    TPK9362
    Putere totala: 7,8 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 132*80*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 93*62*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 125 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    TPK6293
    Putere totala: 7,2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*111*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 62*93*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 120 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  9. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    TPK72108
    Putere totala: 7,8 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*126*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 72*108*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 125 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  10. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    TPK10872
    Putere totala: 10,0 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 147*90*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 108*72*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 130 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  11. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9 pizza / 35 cm
    TPK108108
    Putere totala: 13,2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 142*131*41
    Dimensiuni interior (cm): 108*108*12,5
    Capacitate: 9 pizza cu diametrul de 35 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 100 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  12. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 30 cm
    TPK6262/2
    Putere totala: 8,4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*80*75
    Dimensiuni interior (cm): 62*62*13 x 2 vetre
    Capacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 170 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  13. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 35 cm
    TPK7272/2
    Putere totala: 10.2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*90*75
    Dimensiuni interior (cm): 72*72*13 x 2 vetre
    Capacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 180 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  14. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    TPK9362/2
    Putere totala: 15,6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 132*80*75
    Dimensiuni interior (cm): 93*62*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 225 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  15. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    TPK6293/2
    Putere totala: 14,4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*111*75
    Dimensiuni interior (cm): 62*93*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 220 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  16. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    TPK72108/2
    Putere totala: 15,6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*126*75
    Dimensiuni interior (cm): 72*108*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 225 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  17. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    TPK10872/2
    Putere totala: 20,0 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 147*90*75
    Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 230 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  18. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9+9 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9+9 pizza / 35 cm
    TPK108108/2
    Putere totala: 26,4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 142*131*74
    Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetre
    Capacitate: 9 + 9 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 200 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  19. Cuptor profesional pizza electric 4 pizza / 25 cm
    Cuptor profesional pizza electric 4 pizza / 25 cm
    BNT1250
    Putere totala: 4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 77*68*36
    Dimensiuni interior (cm): 51*51*11
    Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 25 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Termostat control termperatura: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente ,iluminare interioara, 1 termometru, 2 termostate
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 52 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  20. Cuptor profesional pizza electric 4 pizza/25 cm
    Cuptor profesional pizza electric 4 pizza/25 cm
    BNX1250S
    Putere totala: 4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 77*58*37
    Dimensiuni interior (cm): 51*51*11
    Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 25 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Nu are termometru
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 2 termostate
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 52 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  21. Cuptor profesional pizza electric 4 pizza/30 cm
    Cuptor profesional pizza electric 4 pizza/30 cm
    BNT1300
    Putere totala: 5 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 90*77*41
    Dimensiuni interior (cm): 62*62*15
    Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 1 termometru, 2 termostate
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 74 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  22. Cuptor profesional pizza electric 6 pizza/30 cm
    Cuptor profesional pizza electric 6 pizza/30 cm
    BNT1306
    Putere totala: 6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 90*108*41
    Dimensiuni interior (cm): 62*92*15
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometru
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 100 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  23. Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 30 cm
    BNT1306W
    Putere totala: 6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 120*77*41
    Dimensiuni interior (cm): 92*62*15
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometru
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 103 Kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  24. Cuptor profesional pizza electric 9 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric 9 pizza / 30 cm
    BNT1309
    Putere totala: 10,5 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 120*107*41
    Dimensiuni interior (cm): 92*92*15
    Capacitate: 9 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometru
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 125 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  25. Cuptor profesional pizza electric 4 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric 4 pizza / 33 cm
    BNT1330
    Putere totala: 5 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 96*84*41
    Dimensiuni interior (cm): 68*68*15
    Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente, iluminare interioara, 1 termometru, 2 termostate
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 75 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  26. Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 33 cm
    BNT1336
    Putere totala: 6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 96*117*41
    Dimensiuni interior (cm): 68*102*15
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometru
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 100 Kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  27. Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 33 cm
    BNT1336W
    Putere totala: 6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 130*85*41
    Dimensiuni interior (cm): 102*68*15
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V / 50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometru
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 118 Kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  28. Cuptor profesional pizza electric 9 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric 9 pizza / 33 cm
    BNT1339
    Putere totala: 12 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 130*118*41
    Dimensiuni interior (cm): 102*102*15
    Capacitate: 9 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente, iluminare interioara, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  29. Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza/ 25 cm
    Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza/ 25 cm
    BN2250
    Putere totala: 6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 77*68*51
    Dimensiuni interior (cm): 2*(51*51*11)
    Capacitate: 4+4 pizza cu diametrul de 25 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Nu are termometru
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment,iluminare interioara/compartiment, 3 termostate
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 78 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  30. Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza/25 cm
    Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza/25 cm
    -20%
    BNX2250
    Putere totala: 8 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 77*68*67
    Dimensiuni interior (cm): 2*(51*51*15)
    Capacitate: 4+4 pizza cu diametrul de 25 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Nu are termometru
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 3 termostate
    Prevazut cu usi cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 78 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 1.337,00 € Special Price 1.069,00 € + TVA
    Favorite Compara
  31. Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza / 30 cm
    BNT2300
    Putere totala: 10 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 90*77*74
    Dimensiuni interior (cm): 2*( 62*62*15)
    Capacitate: 4+4 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 129 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  32. Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 30 cm
    BNT2306
    Putere totala: 12 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 90*108*74
    Dimensiuni interior (cm): 2*(62*92*15)
    Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 178 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  33. Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 30 cm
    BNT2306W
    Putere totala: 12 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 120*77*74
    Dimensiuni interior (cm): 2*(92*62*15)
    Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 184 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  34. Cuptor profesional pizza electric 9+9 pizza/30 cm
    Cuptor profesional pizza electric 9+9 pizza/30 cm
    BNT2309
    Putere totala: 21 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 120*107*74
    Dimensiuni interior (cm): 2*(92*92*15)
    Capacitate: 9+9 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 230 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  35. Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 4+4 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 4+4 pizza / 30 cm
    BNT2300FS
    Putere totala: 10 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*78*82
    Dimensiuni interior (cm): 2*(62*62*15)
    Capacitate: 4+4 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Camera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  36. Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 6+6 pizza / 30 cm
    BNT2306FS
    Putere totala: 12 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*108*82
    Dimensiuni interior (cm): 2*(62*92*15)
    Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Camera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  37. Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 6+6 pizza / 30 cm
    BNT2306WFS
    Putere totala: 12 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 131*78*82
    Dimensiuni interior (cm): 2*(92*62*15)
    Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Camera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  38. Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 9+9 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 9+9 pizza / 30 cm
    BNT2309FS
    Putere totala: 21 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 131*108*82
    Dimensiuni interior (cm): 2*(92*92*15)
    Capacitate: 9+9 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Camera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  39. Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza / 33 cm
    BNT2330
    Putere totala: 10 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 96*84*74
    Dimensiuni interior (cm): 2*(68*68*15)
    Capacitate: 4+4 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 2 termometre, 4 termostate
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 150 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  40. Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 33 cm
    BNT2336
    Putere totala: 12 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 96*117*74
    Dimensiuni interior (cm): 2*(68*102*15)
    Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 190 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  41. Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 33 cm
    BNT2336W
    Putere totala: 12 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 130*85*74
    Dimensiuni interior (cm): 2*(102*68*15)
    Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 210 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  42. Cuptor profesional pizza electric 9+9 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric 9+9 pizza / 33 cm
    BNT2339W
    Putere totala: 24 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 130*118*74
    Dimensiuni interior (cm): 2*(102*102*15)
    Capacitate: 9+9 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  43. Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 4+4 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 4+4 pizza / 33 cm
    BNT2330FS
    Putere totala: 10 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 108*85*82
    Dimensiuni interior (cm): 2*(68*68*15)
    Capacitate: 4+4 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 2 termometre, 4 termostate
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Camera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  44. Cuptor profesional pizza electric FULL STONE6+6 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric FULL STONE6+6 pizza / 33 cm
    BNT2336FS
    Putere totala: 12 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 108*118*82
    Dimensiuni interior (cm): 2*(68*102*15)
    Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Camera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  45. Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 6+6 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 6+6 pizza / 33 cm
    BNT2336WFS
    Putere totala: 12 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 141*85*82
    Dimensiuni interior (cm): 2*(102*68*15)
    Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Camera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  46. Cuptor profesional pizza electric 9+9 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric 9+9 pizza / 33 cm
    BNT2339WFS
    Putere totala: 24 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 141*118*82
    Dimensiuni interior (cm): 2*(102*102*15)
    Capacitate: 9+9 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Camera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  47. Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    EMP.SPO.01
    Putere totala: 17 kW
    Dimensiuni (cm): 120*138*200
    Inaltime interioara (cm): 17
    Diametru interior (Ø): 100
    Dimensiuni usa (cm): 50*14
    Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
    Panou de control electronic
    Baza rotativa asigura gatirea uniforma a produselor
    Baza din material refractar
    Camera de coacere din otel inoxidabil
    Indicator digital al temperaturii interioare
    Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4
    Greutate echipament: 331 kg
    Disponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-BB) - a se specifica la comanda
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  48. Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control digital - 75 pizza/h
    Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control digital - 75 pizza/h
    EMP.SPO.01-D
    Putere totala: 17 kW
    Dimensiuni (cm): 120*138*200
    Inaltime interioara (cm): 17
    Diametru interior (Ø): 100
    Dimensiuni usa (cm): 50*14
    Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
    Timp de gatire reglabil
    Panou de control digital cu ecran touchscreen LCD de 7"
    Baza rotativa asigura gatirea uniforma a produselor
    Baza din material refractar
    Camera de coacere din otel inoxidabil
    Indicator digital al temperaturii interioare
    Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4
    Greutate echipament: 331 kg
    Disponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-D-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-D-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-D-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-D-BB) - a se specifica la comanda
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 49 produse

pe pagina
Descrescator
Language