Cuptoare cu banda pt pizza

Cuptoare cu banda pt pizza

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare de pizza conveyoure, de diverse capacitati, cu diverse dimensiuni ptr blatul de pizza, ptr pizzeria dvs profesionala, indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

8 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional cu banda LINCOLN electric countertop impinger cu banda extinsa
    Cuptor profesional cu banda LINCOLN electric countertop impinger cu banda extinsa
    2512E
    Dimensiuni (cm): 140*80*46
    Putere instalata: 6 kW
    Tensiune alimentare: 230V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Diametru pizza: 30 cm
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni camera de coacere (cm): 50 cm
    Latime banda (cm): 40,6
    Lungime banda (cm): 127
    Viteza benzii: 1 min. ... 15 min. / ciclu
    Temperatura de lucru: 93 ... 288 grade Celsius
    Cuptorul electric Lincoln Countertop Impinger (CTI) ofera capacitatea unui cuptor de anvergura oriunde ai nevoie de el. Suficient de mic, incat sa incapa in majoritatea spatiilor comerciale de tejghea, dar destul de mare incat sa poate inlocui un cuptor cu convectie la jumatate din dimensiuni  sau pana la cinci cuptoare cu microunde. CTI de la Lincoln utilizeaza o banda rulanta de 406 mm si o camera de coacere de 508 mm si pot fi suprapuse.  
    Noi comenzi:Comenzi noi actualizate, banda rulanta cu directie reversibila, viteza si temperatura sunt acum controlate doar prin apasarea unui buton. Noi comenzi au de asemenea un meniu pre-setat de patru butoane cu afisarea digitala a timpului si temperaturii.
    Facute sa reziste: Exteriorul este fabricat din inox finisat 
    Sistemul de distribuire al aerului consta intr-un ventilator de tip axial alimentat la curent alternativ de un motor de 1/10 hp. Aerul incalzit este distribuit fortat printr-un sistem de directionare a fluxului de aer prin panouri (patru), localizat in camera de coacere, cu doua panouri deasupra benzii rulante si doua dedesubt.
    Personalizabil:Sistemul de directionarea a aerului de sus si jos permite setarea caldurii si controlarea ei in functie de zona.
    Versatil:Caldura/coacerea uniforma a produselor alimentare permite o marja larga de toleranta pentru coacere rapida la multiple temperaturi setate.
    Coacere eficienta a produselor:Incalzirea, gatirea, coacerea si rumenirea produselor se realizeaza cu pana la patru ori mai repede fata de cuptoarele conventionale, in functie de produs.
    Sigur si de incredere:Siguranta mecanismului rulant este un avantaj evident fata cuptoarele standard, in masura in care elimina necesitatea de a fi constant supravegheat.
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
    Nu necesita hota in cele mai multe dintre cazuri.
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional cu banda LINCOLN electric countertop impinger cu banda extinsa si fara aerisire
    Cuptor profesional cu banda LINCOLN electric countertop impinger cu banda extinsa si fara aerisire
    V2512
    Dimensiuni (cm): 80*90*46
    Putere instalata: 6 kW
    Tensiune alimentare: 230V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Diametru pizza: 30 cm
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni camera de coacere (cm): 50 cm
    Latime banda (cm): 40,6
    Lungime banda (cm): 127
    Viteza benzii: 1 min. ... 15 min. / ciclu
    Temperatura de lucru: 93 ... 288 grade Celsius
    Panou de control electronic
    Nu este nevoie de ventilatie scumpa, zgomotoasa si sisteme aditionale consumatoare de energie
    Cuptorul electric Lincoln Countertop Impinger (CTI) ofera capacitatea unui cuptor de anvergura oriunde ai nevoie de el. Suficient de mic, incat sa incapa in majoritatea spatiilor comerciale de tejghea, dar destul de mare incat sa poate inlocui un cuptor cu convectie la jumatate din dimensiuni  sau pana la cinci cuptoare cu microunde. CTI de la Lincoln utilizeaza o banda rulanta de 406 mm si o camera de coacere de 508 mm si pot fi suprapuse.  
    Noi comenzi:Comenzi noi actualizate, banda rulanta cu directie reversibila, viteza si temperatura sunt acum controlate doar prin apasarea unui buton. Noi comenzi au de asemenea un meniu pre-setat de patru butoane cu afisarea digitala a timpului si temperaturii.
    Facute sa reziste: Exteriorul este fabricat din inox finisat 
    Sistemul de distribuire al aerului consta intr-un ventilator de tip axial alimentat la curent alternativ de un motor de 1/10 hp. Aerul incalzit este distribuit fortat printr-un sistem de directionare a fluxului de aer prin panouri (patru), localizat in camera de coacere, cu doua panouri deasupra benzii rulante si doua dedesubt.
    Personalizabil:Sistemul de directionarea a aerului de sus si jos permite setarea caldurii si controlarea ei in functie de zona.
    Versatil:Caldura/coacerea uniforma a produselor alimentare permite o marja larga de toleranta pentru coacere rapida la multiple temperaturi setate.
    Coacere eficienta a produselor:Incalzirea, gatirea, coacerea si rumenirea produselor se realizeaza cu pana la patru ori mai repede fata de cuptoarele conventionale, in functie de produs.
    Sigur si de incredere:Siguranta mecanismului rulant este un avantaj evident fata cuptoarele standard, in masura in care elimina necesitatea de a fi constant supravegheat.
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
    Nu necesita hota in cele mai multe dintre cazuri.
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional covrigi LINCOLN pe gaz impinger ll express
    Cuptor profesional covrigi LINCOLN pe gaz impinger ll express
    1154

    Capacitate: 41 pizza / h sau 615 covrigi / h
    Diametru pizza (cm): 30
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni (cm): 154*119*53
    Putere instalata: 12 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Lungime camera de coacere (cm): 72
    Latime banda (cm): 45.7
    Lungime banda (cm): 142.2
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
    Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...302 grade Celsius
    Cuptoarele conveyor Impinger II Express sunt destinate pentru locatiile unde este nevoie de productivitate mare dar spatiul necesar amplasarii echipamentelor este redus. Cuptoarele inlocuiesc pana la 2 cuptoare clasice datorita capacitatii mari de lucru, iar un mare avantaj este ergonomia de care dau dovada. Cuptoarele sunt usor de igienizat si sunt prevazute cu suport mobil.
    Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere
    Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
    Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
    Posibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
    Greutate echipament: 220 kg
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional covrigi LINCOLN electric impinger ll express
    Cuptor profesional covrigi LINCOLN electric impinger ll express
    1164
    Capacitate: 41 pizza / h sau 615 covrigi / h
    Diametru pizza (cm): 30
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni (cm): 154*119*53
    Putere instalata: 10 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox
    Lungime camera de coacere (cm): 72
    Latime banda (cm): 45.7
    Lungime banda (cm): 142.2
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
    Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...302 grade Celsius
    Cuptoarele conveyor Impinger II Express sunt destinate pentru locatiile unde este nevoie de productivitate mare dar spatiul necesar amplasarii echipamentelor este redus. Cuptoarele inlocuiesc pana la 2 cuptoare clasice datorita capacitatii mari de lucru, iar un mare avantaj este ergonomia de care dau dovada. Cuptoarele sunt usor de igienizat si sunt prevazute cu suport mobil.
    Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere
    Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
    Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
    Posibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
    Greutate echipament: 220 kg
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional covrigi LINCOLN electric impinger l
    Cuptor profesional covrigi LINCOLN electric impinger l
    1421

    Capacitate: 132 pizza / h sau 1.980 covrigi / h
    Diametru pizza (cm): 30
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni (cm): 198*144*71.4
    Putere instalata: 27 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Latime banda (cm): 85
    Lungime banda (cm): 198.1
    Lungime camera de coacere (cm): 102
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
    Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...316 grade Celsius
    Cuptoarele Lincoln Impinger I pot inlocui cu succes pana la 3 cuptoare clasice datorita dimensiunilor mari ale camerei de coacere si a productivitatii rezultate. Ergonomia cuptoarelor este data si prin faptul ca pot fi suprapuse 2 cuptoare. Suportul mobil oferit standard confera mobilitatea necesara deplasarii cuptoarelor in cazul igienizarii sau schimbarii pozitiei de lucru. Curatarea cuptoarelor este facila datorita faptului nu sunt prevazute cu sisteme interioare care sa blocheze accesul. Banda si usa cuptorului sunt usor de demontat astfel incat timpul necesar igienizarii este minim.
    Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere. Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
    Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
    Greutate echipament: 340 kg
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional covrigi LINCOLN pe gaz impinger l
    Cuptor profesional covrigi LINCOLN pe gaz impinger l
    1433

    Capacitate: 132 pizza / h sau 1.980 covrigi / h
    Diametru pizza (cm): 30
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni (cm): 198*144*71.4
    Putere instalata: 35 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Lungime camera de coacere (cm): 102
    Dimensiuni banda (cm): 198,1*85
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
    Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...316 grade Celsius
    Cuptoarele Lincoln Impinger I pot inlocui cu succes pana la 3 cuptoare clasice datorita dimensiunilor mari ale camerei de coacere si a productivitatii rezultate. Ergonomia cuptoarelor este data si prin faptul ca pot fi suprapuse 2 cuptoare. Suportul mobil oferit standard confera mobilitatea necesara deplasarii cuptoarelor in cazul igienizarii sau schimbarii pozitiei de lucru. Curatarea cuptoarelor este facila datorita faptului nu sunt prevazute cu sisteme interioare care sa blocheze accesul. Banda si usa cuptorului sunt usor de demontat astfel incat timpul necesar igienizarii este minim.
    Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere. Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
    Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
    Greutate echipament: 340 kg
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional covrigi LINCOLN electric impinger low profile
    Cuptor profesional covrigi LINCOLN electric impinger low profile
    1621

    Capacitate: 132 pizza / h sau 1.980 covrigi / h
    Diametru pizza (cm): 30
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni (cm): 203*154*56.5
    Putere instalata: 29 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Dimensiuni camera de coacere (cm): 102
    Latime banda (cm): 85
    Lungime banda (cm): 185
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 min
    Temperatura de lucru: 121 ... 302 grade Celsius
    Cuptoarele Lincoln Impinger Low Profile pun capacitatea mare de lucru a cuptoarelor Impinger I pe un cadru mai putin inalt care permite suprapunerea pana la 3 cuptoare astfel incat capacitatea de lucru sa fie exponential marita. Fiecare cuptor permite o productivitate mare, dar suprapuse, cele 3 cuptoare permit o productivitate incredibila si o flexibilitate sporita intr-un spatiu modest. Suportul cu role pentru o mai mare mobilitate difera ca inaltime in functie de numarul de cuptoare suprapuse.
    Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere
    Prevazut cu panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
    Posibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
    Suport cu role pentru o mai mare mobilitate
    Greutate echipament: 386 kg
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor profesional covrigi LINCOLN pe gaz low profile
    Cuptor profesional covrigi LINCOLN pe gaz low profile
    1633

    Capacitate: 132 pizza / h sau 1.980 covrigi / h
    Diametru pizza (cm): 30
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni (cm): 203*154*56,5
    Putere instalata: 32,5 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V / 50Hz
    Timp de coacere reglabil in intervalul 1...30 minute
    Structura: otel inox
    Dimensiuni camera de coacere (cm): 102
    Latime banda (cm): 85
    Lungime banda (cm): 185
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 min
    Temperatura de lucru: 121 ... 302 grade Celsius
    Cuptoarele Lincoln Impinger Low Profile pun capacitatea mare de lucru a cuptoarelor Impinger I pe un cadru mai putin inalt care permite suprapunerea pana la 3 cuptoare astfel incat capacitatea de lucru sa fie exponential marita. Fiecare cuptor permite o productivitate mare, dar suprapuse, cele 3 cuptoare permit o productivitate incredibila si o flexibilitate sporita intr-un spatiu modest. Suportul cu role pentru o mai mare mobilitate difera ca inaltime in functie de numarul de cuptoare suprapuse.
    Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere
    Prevazut cu panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
    Posibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
    Suport cu role pentru o mai mare mobilitate
    Greutate echipament: 386 kg
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

8 produse

pe pagina
Descrescator
Language