Cuptoare cu banda pt pizza
Title image for category name

Cuptoare cu banda pt pizza

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare de pizza conveyoure, de diverse capacitati, cu diverse dimensiuni ptr blatul de pizza, ptr pizzeria dvs profesionala, indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

4 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional cu banda, pentru covrigi si pizza, electric, inox, banda 61*157 cm
    Cuptor profesional cu banda, pentru covrigi si pizza, electric, inox, banda 61*157 cm
    -25%
    TPK.60E
    Capacitate: 49 pizza / h sau 740 covrigi / h
    Dimensiuni (cm): 196*123*45
    Putere instalata: 13 kW
    Diametru pizza: 30 cm
    Gramaj covrigi: 75-80 gr
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox
    Latime banda (cm): 61
    Lungime banda (cm): 157
    Panou de control cu touchscreen
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...60 minute
    Cuptorul este usor de igienizat.
    Posibilitate de suprapunere a pana la 2 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
    Greutate echipament: 192 kg
    Cuptorul cu banda este usor de folosit chiar si de personal nespecializat si este alegerea perfecta pentu coacerea perfecta si uniforma a covrigilor si a pizzei in conditii optime.
    Productivitatea este cuvantul de ordine care caracterizeaza aceste cuptoare ergonomice care pot fi suprapuse cate 2 pentru o capacitate si mai mare de productie.
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima. Panoul de control cu microprocesor digital si afisaj electronic este intuitiv si va permite controlul total al temperaturii, a timpului de coacere si a vitezei benzii transportoare din inox. Usa frontala cu geam termorezistent va permite supravegherea produselor din interiorul cuptorului.
    Suportul mobil care poate fi achizitionat contracost confera mobilitatea necesara pentru deplasarea cuptorului in pozitia dorita sau pentru igenizarea acestuia. Curatarea acestor cuptoare este usoara datorita panourilor demontabile de deasupra benzii care permite accesul in interior usor pentru o curatare impecabila.
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 6.532,00 € Special Price 4.899,00 € + TVA
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional cu banda, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, banda 61*157 cm
    Cuptor profesional cu banda, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, banda 61*157 cm
    -25%
    TPK.60G
    Capacitate: 49 pizza / h sau 740 covrigi / h
    Dimensiuni (cm): 196*118*57
    Putere instalata: 18 kW
    Diametru pizza: 30 cm
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Structura: otel inox
    Latime banda (cm): 61
    Lungime banda (cm): 157
    Consum gaz natural: 1,90 m3/h
    Consum GPL: 1,41 kg/h
    Panou de control cu touchscreen
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...60 minute
    Cuptorul este usor de igienizat.
    Posibilitate de suprapunere a pana la 2 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
    Greutate echipament: 200 kg
    Optional: suport (102*95*59 cm)
    Cuptorul cu banda este usor de folosit chiar si de personal nespecializat si este alegerea perfecta pentu coacerea perfecta si uniforma a covrigilor si a pizzei in conditii optime.
    Productivitatea este cuvantul de ordine care caracterizeaza aceste cuptoare ergonomice care pot fi suprapuse cate 2 pentru o capacitate si mai mare de productie.
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima. Panoul de control cu microprocesor digital si afisaj electronic este intuitiv si va permite controlul total al temperaturii, a timpului de coacere si a vitezei benzii transportoare din inox. Usa frontala cu geam termorezistent va permite supravegherea produselor din interiorul cuptorului.
    Suportul mobil care poate fi achizitionat contracost confera mobilitatea necesara pentru deplasarea cuptorului in pozitia dorita sau pentru igenizarea acestuia. Curatarea acestor cuptoare este usoara datorita panourilor demontabile de deasupra benzii care permite accesul in interior usor pentru o curatare impecabila.
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 7.093,00 € Special Price 5.319,00 € + TVA
    Favorite Compara
  3. Cuptor cu banda XLT 2440, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 198*138*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 2440, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 198*138*108 cm
    2440-1G
    Capacitate: 100 pizza/h sau 1500 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 198*138*108
    Putere calorica: 21 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 102  
    Latime banda (cm): 61
    Lungime banda (cm): 191
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 2440 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate. 
    Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 329 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor cu banda XLT 2440, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 198*138*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 2440, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 198*138*108 cm
    2440-1E
    Capacitate: 100 pizza/h sau 1500 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 198*138*108
    Putere instalata: 27 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 102 
    Latime banda (cm): 61  
    Lungime banda (cm): 191
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 2440 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate. 
    Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 329 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

4 produse

pe pagina
Descrescator
  • Language