Cuptoare cu banda pt pizza

Cuptoare cu banda pt pizza

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare de pizza conveyoure, de diverse capacitati, cu diverse dimensiuni ptr blatul de pizza, ptr pizzeria dvs profesionala, indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

4 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional cu banda XLT 1832 pentru covrigi si pizza - gaz
    Cuptor profesional cu banda XLT 1832 pentru covrigi si pizza - gaz
    1832-1G
    Capacitate: 60 pizza/h sau 900 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 178*121*108
    Putere instalata: 16 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 81 
    Latime banda (cm): 46
    Lungime banda (cm): 171 
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 1832 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate. 
    Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 276 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional cu banda XLT 1832 pentru covrigi si pizza - electric
    Cuptor profesional cu banda XLT 1832 pentru covrigi si pizza - electric
    1832-1E
    Capacitate: 60 pizza/h sau 900 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 178*121*108
    Putere instalata: 16 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 81  
    Latime banda (cm): 46
    Lungime banda (cm): 171
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 1832 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate. 
    Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 276 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional covrigi LINCOLN pe gaz impinger ll express
    Cuptor profesional covrigi LINCOLN pe gaz impinger ll express
    1154

    Capacitate: 41 pizza / h sau 615 covrigi / h
    Diametru pizza (cm): 30
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni (cm): 154*119*53
    Putere instalata: 12 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Lungime camera de coacere (cm): 72
    Latime banda (cm): 45.7
    Lungime banda (cm): 142.2
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
    Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...302 grade Celsius
    Cuptoarele conveyor Impinger II Express sunt destinate pentru locatiile unde este nevoie de productivitate mare dar spatiul necesar amplasarii echipamentelor este redus. Cuptoarele inlocuiesc pana la 2 cuptoare clasice datorita capacitatii mari de lucru, iar un mare avantaj este ergonomia de care dau dovada. Cuptoarele sunt usor de igienizat si sunt prevazute cu suport mobil.
    Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere
    Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
    Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
    Posibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
    Greutate echipament: 220 kg
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional covrigi LINCOLN electric impinger ll express
    Cuptor profesional covrigi LINCOLN electric impinger ll express
    1164
    Capacitate: 41 pizza / h sau 615 covrigi / h
    Diametru pizza (cm): 30
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni (cm): 154*119*53
    Putere instalata: 10 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox
    Lungime camera de coacere (cm): 72
    Latime banda (cm): 45.7
    Lungime banda (cm): 142.2
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
    Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...302 grade Celsius
    Cuptoarele conveyor Impinger II Express sunt destinate pentru locatiile unde este nevoie de productivitate mare dar spatiul necesar amplasarii echipamentelor este redus. Cuptoarele inlocuiesc pana la 2 cuptoare clasice datorita capacitatii mari de lucru, iar un mare avantaj este ergonomia de care dau dovada. Cuptoarele sunt usor de igienizat si sunt prevazute cu suport mobil.
    Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere
    Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
    Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
    Posibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
    Greutate echipament: 220 kg
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

4 produse

pe pagina
Descrescator
Language