Cuptoare cu banda pt pizza

Cuptoare cu banda pt pizza

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare de pizza conveyoure, de diverse capacitati, cu diverse dimensiuni ptr blatul de pizza, ptr pizzeria dvs profesionala, indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

2 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional cu banda LINCOLN electric countertop impinger cu banda extinsa
    Cuptor profesional cu banda LINCOLN electric countertop impinger cu banda extinsa
    2512E
    Dimensiuni (cm): 140*80*46
    Putere instalata: 6 kW
    Tensiune alimentare: 230V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Diametru pizza: 30 cm
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni camera de coacere (cm): 50 cm
    Latime banda (cm): 40,6
    Lungime banda (cm): 127
    Viteza benzii: 1 min. ... 15 min. / ciclu
    Temperatura de lucru: 93 ... 288 grade Celsius
    Cuptorul electric Lincoln Countertop Impinger (CTI) ofera capacitatea unui cuptor de anvergura oriunde ai nevoie de el. Suficient de mic, incat sa incapa in majoritatea spatiilor comerciale de tejghea, dar destul de mare incat sa poate inlocui un cuptor cu convectie la jumatate din dimensiuni  sau pana la cinci cuptoare cu microunde. CTI de la Lincoln utilizeaza o banda rulanta de 406 mm si o camera de coacere de 508 mm si pot fi suprapuse.  
    Noi comenzi:Comenzi noi actualizate, banda rulanta cu directie reversibila, viteza si temperatura sunt acum controlate doar prin apasarea unui buton. Noi comenzi au de asemenea un meniu pre-setat de patru butoane cu afisarea digitala a timpului si temperaturii.
    Facute sa reziste: Exteriorul este fabricat din inox finisat 
    Sistemul de distribuire al aerului consta intr-un ventilator de tip axial alimentat la curent alternativ de un motor de 1/10 hp. Aerul incalzit este distribuit fortat printr-un sistem de directionare a fluxului de aer prin panouri (patru), localizat in camera de coacere, cu doua panouri deasupra benzii rulante si doua dedesubt.
    Personalizabil:Sistemul de directionarea a aerului de sus si jos permite setarea caldurii si controlarea ei in functie de zona.
    Versatil:Caldura/coacerea uniforma a produselor alimentare permite o marja larga de toleranta pentru coacere rapida la multiple temperaturi setate.
    Coacere eficienta a produselor:Incalzirea, gatirea, coacerea si rumenirea produselor se realizeaza cu pana la patru ori mai repede fata de cuptoarele conventionale, in functie de produs.
    Sigur si de incredere:Siguranta mecanismului rulant este un avantaj evident fata cuptoarele standard, in masura in care elimina necesitatea de a fi constant supravegheat.
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
    Nu necesita hota in cele mai multe dintre cazuri.
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional cu banda LINCOLN electric countertop impinger cu banda extinsa si fara aerisire
    Cuptor profesional cu banda LINCOLN electric countertop impinger cu banda extinsa si fara aerisire
    V2512
    Dimensiuni (cm): 80*90*46
    Putere instalata: 6 kW
    Tensiune alimentare: 230V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Diametru pizza: 30 cm
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni camera de coacere (cm): 50 cm
    Latime banda (cm): 40,6
    Lungime banda (cm): 127
    Viteza benzii: 1 min. ... 15 min. / ciclu
    Temperatura de lucru: 93 ... 288 grade Celsius
    Panou de control electronic
    Nu este nevoie de ventilatie scumpa, zgomotoasa si sisteme aditionale consumatoare de energie
    Cuptorul electric Lincoln Countertop Impinger (CTI) ofera capacitatea unui cuptor de anvergura oriunde ai nevoie de el. Suficient de mic, incat sa incapa in majoritatea spatiilor comerciale de tejghea, dar destul de mare incat sa poate inlocui un cuptor cu convectie la jumatate din dimensiuni  sau pana la cinci cuptoare cu microunde. CTI de la Lincoln utilizeaza o banda rulanta de 406 mm si o camera de coacere de 508 mm si pot fi suprapuse.  
    Noi comenzi:Comenzi noi actualizate, banda rulanta cu directie reversibila, viteza si temperatura sunt acum controlate doar prin apasarea unui buton. Noi comenzi au de asemenea un meniu pre-setat de patru butoane cu afisarea digitala a timpului si temperaturii.
    Facute sa reziste: Exteriorul este fabricat din inox finisat 
    Sistemul de distribuire al aerului consta intr-un ventilator de tip axial alimentat la curent alternativ de un motor de 1/10 hp. Aerul incalzit este distribuit fortat printr-un sistem de directionare a fluxului de aer prin panouri (patru), localizat in camera de coacere, cu doua panouri deasupra benzii rulante si doua dedesubt.
    Personalizabil:Sistemul de directionarea a aerului de sus si jos permite setarea caldurii si controlarea ei in functie de zona.
    Versatil:Caldura/coacerea uniforma a produselor alimentare permite o marja larga de toleranta pentru coacere rapida la multiple temperaturi setate.
    Coacere eficienta a produselor:Incalzirea, gatirea, coacerea si rumenirea produselor se realizeaza cu pana la patru ori mai repede fata de cuptoarele conventionale, in functie de produs.
    Sigur si de incredere:Siguranta mecanismului rulant este un avantaj evident fata cuptoarele standard, in masura in care elimina necesitatea de a fi constant supravegheat.
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
    Nu necesita hota in cele mai multe dintre cazuri.
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

2 produse

pe pagina
Descrescator
Language