Cuptoare de gastronomie cu convectie

Cuptoare de gastronomie cu convectie

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare de gastronomie electrice sau pe gaz, cu convectie sau cu abur, cu cuve GN de capacitati diferite dedicate bucatariei profesionale indiferent de dimensiunea ei. Cuptoarele comercializate de TOPK sunt perfecte pentru gatirea, reincalzirea sau pregatirea alimentelor in mod optim, ideale pentru a fi folosite in restaurante, cantine, catering-uri sau fast food, avand capacitati de la 4 la 40 de tavi. Designul ergonomic, materialele de caliatete din care sunt construite cuptoarele, accesorile variate disponibile, gama variata de tehnologii de la cele mai simple la cele mai elevate va asigura un proces de preparare eficient si sigur pentru orice tip de mancare. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr cuptoare gastronomice produse in Italia, Spania sau Turcia cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

18 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    MEGAGASTRONOMY1040MG
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*91*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V/ 50-60 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 1 viteza
    Timer: 120 min
    Panou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire
    Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati
    Cele 3 ventilatoare cu sens reversibil faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve
    -23%
    MEGAGASTRONOMY1040DG
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*91*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380 V / 50-60 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9h 59 min + inf.
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor
    Cele 3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 95 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 4.665,00 € Special Price 3.589,00 € + TVA
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    MEGAGASTRONOMY1040MGGAS
    Putere instalata: 16 kW - 13.7 Kcal
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari 
    Timer: 120 min. 
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 viteza
    Tip umidificare: abur cu injectie directa
    Panou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire. Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati Ventilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta.
    Greutate echipament: 163 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve
    MEGAGASTRONOMY1040DGGAS
    Putere instalata: 16 kW - 13.7 Kcal 
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1 
    Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila 1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor
    Ventilatorul cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pentru cele mai sensibile produse
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 163 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuve
    GASTROTEK1000PG
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*91*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Timer: 9h 59 min +inf
    3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.f
    Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.
    Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne. 
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.
    Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau cald 
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional SOGECO by Gierre pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 10 cuve
    GASTROTEK1020PGGAS
    Putere instalata: 16 kW - 13.744 Kcal
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Timer: 9h 59 min + inf
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.
    Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.
    Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne. 
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.
    Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau cald 
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 163 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    BCH1021EMR
    Putere instalata: 21.7 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 122*107*110
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50-60 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Timer: 120 min
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 viteza
    Panou de control mecanic cu 5 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire.
    Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati.
    Ventilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie de rotatie asigura coacere uniforma chiar si pentru cele mai sensibile produse
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta.
    Greutate echipament: 195 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuve
    BCH1021EPR
    Putere instalata: 21.7 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 122*107*110
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50-60Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Timer: 9h 59 min +inf
    Ventilatorul cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pentru cele mai sensibile produse
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.
    Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.
    Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne. 
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata pana la 5 porniri automate programate in timp.
    Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau cald 
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 195 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  9. Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1
    Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1
    -23%
    TPK.EKF-10
    Putere instalata: 16,5 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 106*109,5*162
    Temperatura ajustabila 0/300 grade Celsius
    Usa prevazuta cu senzor
    Tensiune alimentare: 380V /50 Hz
    Posibilitate reglare a timpului de gatire
    Prevazut cu panou de control electronic
    Functie de gatire traditionala cu convectie
    Functie de gatire la abur cu reglare manuala
    Sticla termorezistenta cu garnituri din silicon
    Distributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectional
    Termostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade Celsius
    Retea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestora
    Suportul pentru cuptor nu este inclus, se poate achizitiona optional contracost
    Kit suporti tavi inclus
    Greutate echipament: 181 kg
    Produs promotional

    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 4.441,00 € Special Price 3.419,00 € + TVA
    Favorite Compara
  10. Cuptor profesional gastro pe gaz cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1
    Cuptor profesional gastro pe gaz cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1
    -23%
    TPK.GKF-10
    Putere instalata: 35 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 104*103,5*115
    Consum gaz natural: 3,70 m3/h
    Consum gaz gpl: 2,74 m3/h
    Temperatura ajustabila 0/300 grade Celsius
    Usa prevazuta cu senzor
    Posibilitate reglare a timpului de gatire
    Prevazut cu panou de control electronic
    Functie de gatire traditionala cu convectie
    Functie de gatire la abur cu reglare manuala
    Sticla termorezistenta cu garnituri din silicon
    Distributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectional
    Termostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade Celsius
    Retea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestora
    Suportul pentru cuptor nu este inclus, se poate achizitiona optional contracost
    Kit suporti tavi inclus 
    Greutate echipament: 195 kg.
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 4.415,00 € Special Price 3.399,00 € + TVA
    Favorite Compara
  11. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanic
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanic
    STC1011E
    Putere instalata: 11.400 W
    Capacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 53*79*88
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control  electromecanic
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Ventilatie cu doua viteze
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lung
    Vaporizare directa 
    Greutate echipament: 92 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  12. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanic
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanic
    STC1011EW
    Putere instalata: 11.400 W
    Capacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 72*62*88
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control  electromecanic
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Ventilatie cu doua viteze
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lat
    Vaporizare directa 
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  13. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control touchsccreen
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control touchsccreen
    STC1011V5
    Putere instalata: 11.400 W
    Capacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 53*79*88
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380 V / 50Hz
    Panou de control digital
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Greutate echipament: 92 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  14. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    STC1011V5W
    Putere instalata: 11.400 W
    Capacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 2/3 Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 72*62*66
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control digital
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lat
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  15. Cuptor profesional electric gastronomie cu convectie si abur - 10 cuve
    Cuptor profesional electric gastronomie cu convectie si abur - 10 cuve
    OKFE101
    Putere instalata: 17 kW
    Capacitate: 10 cuve GN 1/1 - exclus cuvele
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 90 * 82 * 106
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: injectie directa
    Temperatura de lucru: max 300grC
    Distanta intre tavi 6.8cm
    Prevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizat
    Dotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setata
    Prevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanic
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie
    Racord alimentare apa: 3/4
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  16. Cuptor profesional gaz gastronomie cu convectie si abur - 10 cuve
    Cuptor profesional gaz gastronomie cu convectie si abur - 10 cuve
    OKFG 101
    Putere instalata: 19+0.3 kW
    Capacitate: 10 cuve GN 1/1 - exclus cuvele
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 90*82*121
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Alimentare: gaz; racord 3/4"
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: injectie directa
    Temperatura de lucru: max 300grC
    Distanta intre tavi 6.8cm
    Prevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizat
    Dotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setata
    Prevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanic
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie
    Racord alimentare apa: 3/4
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  17. Cuptor profesional pe gaz gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional pe gaz gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    EMPCBG10
    Putere: 16766 Kcal/19.5 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Sursa de alimentare: gaz natural sau GPL  
    Structura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinari
    Dimensiuni (cm): 92*88*98
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Tip umidificare: injectie directa
    Funtie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizarii
    Functie PLUS pentru extra putere
    Functie de spalare semiautomata (SC2)
    Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasa 
    Sonda de temperatura (core probe)
    Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)
    Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)
    Comenzi digitale
    Autodiagnoza, cu alarma in caz de avarie
    Standard de protectie IPX5
    Usa cu geam de sticla temperat, dublu strat
    Usa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupate
    Programarea pornirii
    Display cu programarile si cu valorile de gatit curente
    Abur la joasa temperatura si abur supraincalzit
    Sistem de autocuratare
    Include suportii de tavi  
    Greutate echipament: 213 kg
    Optional poate fi comandat cu kit de afumare
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  18. Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    EMPCBE10
    Putere: 14875 Kcal/17.3 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Tensiune de alimentare: 380 V / 50 Hz
    Structura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinari
    Dimensiuni (cm): 92*88*98
    Tip umidificare: injectie directa
    Funtie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizarii
    Functie PLUS pentru extra putere
    Functie de spalare semiautomata (SC2)
    Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasa 
    Sonda de temperatura (core probe)
    Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)
    Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)
    Comenzi digitale
    Autodiagnoza, cu alarma in caz de avarie
    Standard de protectie IPX5
    Usa cu geam de sticla temperat, dublu strat
    Usa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupate
    Programarea pornirii
    Display cu programarile si cu valorile de gatit curente
    Abur la joasa temperatura si abur supraincalzit
    Sistem de autocuratare
    Include suportii de tavi  
    Greutate echipament: 198 kg
    Optional poate fi comandat cu kit de afumare
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

18 produse

pe pagina
Descrescator
Language