Cuptoare gastronomice si Cuptoare convectie

Cuptoare gastronomice si Cuptoare convectie

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare de gastronomie electrice sau pe gaz, cu convectie sau cu abur, cu cuve GN de capacitati diferite dedicate bucatariei profesionale indiferent de dimensiunea ei. Cuptorele comercializate de TOPK sunt perfecte pentru pregatirea alimentelor in mod optim, ideale pentru a fi folosite in restaurante, cantine, catering-uri sau fast food, avand capacitati de la 4 la 40 de tavi. Designul ergonomic, gama variata de tehnologii de la cele mai simple la cele mai elevate va asigura un proces de preparare eficient si sigur pentru orice tip de preparat. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr cuptoare gastronomice produse in Italia sau Turcia cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

4 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi cu panou de control digital
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi cu panou de control digital
    RXDL604-PLUS
    Putere instalata: 6300 W trifazic
    Capacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 82*80*55
    Dimensiuni camera (cm): 68*47*36.5
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 260 grade Celsius. Poate fi reglata intre 25-260°C
    Tensiune alimentare: la alegere 220V / 50Hz sau 380V / 50Hz (a se specifica la comanda)
    Alarma de incheiere a ciclului
    Umiditate reglabila de la 0 - 100%
    Racord apa: 3/4
    Panou control: digital
    99 de locatii de programe personalizabile
    Sistem automat de preincalzire
    2 ventilatoare alternative
    Comutator de siguranta pentru usa
    Iluminare interioara
    Lumina interior cu halogen
    Termostat de siguranta
    Sens reversibil
    Preincalzire automata
    Trepte de gatit 
    Carte de retete
    Dotat cu: 4 grilaje interioare
    Deschidere usa pe orizontala de la stanga spre dreapta
    Greutate echipament: 60 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control digital
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control digital
    STC423V5
    Putere instalata: 3.700 W
    Capacitate: 8 cuve GN 2/3 Prof. 20 sau 4 cuve GN 2/3 Prof. 40 sau 3 cuve GN 2/3 Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 53*62*58
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control digital
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Greutate echipament: 50 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control touchscreen
    STC411V5
    Putere instalata: 5700 W
    Capacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1 Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 53*79*58
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control digital
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Greutate echipament: 57 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control touchscreen
    STC411V5W
    Putere instalata: 5700 W
    Capacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1 Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 72*62*58
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control digital
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lat
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Greutate echipament: 64 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

4 produse

pe pagina
Descrescator
Language