filtreaza produsele
-
Cuptor profesional OZTI, electric, patiserie, cu convectie si abur - 7 tavi 60x40-25%OKFBE 40607 EPutere instalata: 10 kWCapacitate: 7 tavi 60x40 - exclus tavileStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 83.5 * 84 * 83Tensiune alimentare: 380V / 50HzTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: 30°C - 250°CUsa din sticla dubla securizata, rezistenta la calduraPrevazut cu panou de control electronic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control electronicVentilatoare din otel inox prevazute cu sens reversibil de rotatie pentru o temperatura omogenaExtragere rapida a umiditatii din camera de gatitEtansare din silicon pe usa pentru a preveni iesirea caldurii din cuptor in timpul functionariiElectrovalva care permite conectarea dintre cuptor si alimentarea cu apaCamera de gatit rotunjita din otel inoxidabil de inalta rezistenta pentru igiena si curatare usoaraPrevazut cu iluminare interioaraProdus promotional
Pret normal 2.639,00 € Special Price 1.979,00 € + TVA -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1CE2ERRA.0001019Putere instalata: 37,4 kWCapacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 tavi GN 1/1Dimensiuni (cm): 101*97*107Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 165 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1ICombi Classic 10-1/1Putere instalata: 18.9 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2Dimensiuni (cm): 85*77.5*101Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 2 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 123 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1ICombi Pro 10-2/1-ELECuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 37,4 kWCapacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 GN1/1Dimensiuni (cm): 107*104*106
Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 173 kg -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1ICombi Pro 10-1/1-ELECuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 18,9 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2Dimensiuni (cm): 85*84*101
Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 2 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 130 kg -
Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1-25%TPK.EKF-10Cuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 16,5 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 106*109,5*162Temperatura ajustabila 0/300 grade CelsiusUsa prevazuta cu senzorTensiune alimentare: 380V /50 HzPosibilitate reglare a timpului de gatirePrevazut cu panou de control electronicFunctie de gatire traditionala cu convectieFunctie de gatire la abur cu reglare manualaSticla termorezistenta cu garnituri din siliconDistributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectionalTermostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade CelsiusRetea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestoraSuportul pentru cuptor nu este inclus, se poate achizitiona optional contracostKit suporti tavi inclusGreutate echipament: 181 kgProdus promotionalPret normal 4.386,00 € Special Price 3.289,00 € + TVA -
Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve-25%MEGAGASTRONOMY1040DGPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 94*91*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380 V / 50-60 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 vitezeTimer: 9h 59 min + inf.Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburSonda de miez inclusa usureaza procesele de gatirePosibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelorCele 3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produseFunctia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucruCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
Produs promotionalPret normal 4.665,00 € Special Price 3.499,00 € + TVA -
Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuve-25%GASTROTEK1000PGPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 94*91*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTimer: 9h 59 min +inf3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 vitezePrevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.fSonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau caldFunctie de gatire la aburGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horecaPret normal 5.215,00 € Special Price 3.889,00 € + TVA -
Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve-25%MEGAGASTRONOMY1040MGPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 94*91*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V/ 50-60 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 1 vitezaTimer: 120 minPanou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatireUmidificarea este ajustabila in functie de necesitatiCele 3 ventilatoare cu sens reversibil faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniformaCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horecaPret normal 4.400,00 € Special Price 3.299,00 € + TVA -
Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuveTPKCBE10Putere: 14875 Kcal/17.3 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Tensiune de alimentare: 380 V / 50 HzStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 92*88*98Tip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 198 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional OZTI, electric, gastronomic, cu convectie si abur - 10 cuve-27%OKFE101Putere instalata: 17 kWCapacitate: 10 cuve GN 1/1 - exclus cuveleStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 90 * 82 * 106Tensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Cuptor profesional pentru horeca
Suportul nu este inclus