- Capac inox GN 2/1 cu orificiuGDD 2/1Dimensiuni (cm): 53*65*1Structura: inoxPrevazut cu orificiu pentru paleta
- Capac inox GN 1/1 cu orificiuGDD 1/1Dimensiuni (cm): 53*32.5*1Structura: inoxPrevazut cu orificiu pentru paleta
- Capac inox GN 1/2 cu orificiuGDD 1/2Dimensiuni (cm): 26.5*32.5*1Structura: inoxPrevazut cu orificiu polonic
- Capac inox GN 2/4 cu orificiuGDD 2/4Dimensiuni (cm): 53*16.5*1Structura: inoxPrevazut cu orificiu paleta
- Capac inox GN 2/3 cu orificiuGDD 2/3Dimensiuni (cm): 35.4*32.5*1Structura: inox Prevazut cu orificiu paleta
- Capac inox GN 1/3 cu orificiuGDD 1/3Dimensiuni (cm): 17.6*32.5*1Structura: inoxPrevazut cu orificiu de paleta
- Capac inox GN 1/4 cu orificiuGDD 1/4Dimensiuni (cm): 26.5*16.2*1Structura: inoxPrevazut cu orificiu de paleta
- Capac inox GN 1/9 cu orificiuGDD 1/9Dimensiuni (cm): 17.6*10.8*1Structura: inoxPrevazut cu orificiu paleta
- Cutter procesator si masina de taiat legume cu functie de razuire mozzarella SAMMIC 100-450 kg/h, bol 5.5 ltCK35VPutere totala: 1500 WPanou de control electronic,rezistent la apa, usor de folositTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel inoxidabil si ABSPrevazut cu viteza variabilaCompus din bloc motor si 2 atasamenteCutter- aparat de procesat alimentele:Dimensiuni (cm): 28*38*48Viteza: 300-3000 rpmProgramabil prin intermediul tastelor de timp sau cu functia pulseBol din inox alimentar de cea mai buna calitate cu capacitate de 5.5 ltCapac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalziriiLama plata optionala pt a taia carne cruda si produse fibroaseLama perforata optionala special conceputa pentru a framanta si amestecaGreutate echipament: 18 kgFeliator de legume /vegetaleCapacitate: 100-450kg/hDimensiuni (cm): 39*41*55Atasament de feliere vegetale cu gura in forma de semiluna cu o arie de 136 cm2Viteza: 300-1000 rpmDesign ergonomic ce permite feliere usoara, printr-o singura taieturaCapac si maner usor de indepratat pt igienizarea facila a echipamentuluiConstructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaTehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitateGama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelorEvacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoaseProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 136 cm2Greutate echipament: 24kg
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi-23%MEGABAKERY1040DPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):93.6*91.1*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 vitezeTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburPoate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 4 taviMEGABAKERY440DPutere instalata: 6.3 kWCapacitate: 4 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*86.9*64.6Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzOptional tensiune alimentare: 380 V/50 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze adjustabileTimer: 9h 59minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburPoate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti. Parameters.Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 72 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 6 taviMEGABAKERY640DPutere instalata: 9.3 kWCapacitate: 6 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*91.1*77Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze reglabileTimer: 9h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburPoate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 80 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi-23%MEGABAKERY1040MPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*91.1*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu 3 ventilatoare, cu sens reversibil de rotatieTimer: 120 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horecaPret normal 3.905,00 € Special Price 3.009,00 € + TVA
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 4 taviMEGABAKERY440MPutere instalata: 6.3 kWCapacitate: 4 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*86.9*64.6Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzOptional la cerere tensiune alimentare: 220 V/50 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoareTimer: 120 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistentaSistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane receUmiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 72 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 tavi-23%MEGABAKERY640MPutere instalata: 9.3 kWCapacitate: 6 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*91.1*77Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoareTimer 120 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse.Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facilaUsa cu sticla termorezistentaSistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane receUmiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 80 kgCuptor profesional pentru horeca
Produs promotionalPret normal 2.790,00 € Special Price 2.149,00 € + TVA - Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve-23%MEGAGASTRONOMY1040DGPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 94*91*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380 V / 50-60 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 vitezeTimer: 9h 59 min + inf.Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburSonda de miez inclusa usureaza procesele de gatirePosibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelorCele 3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produseFunctia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucruCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
Produs promotionalPret normal 4.665,00 € Special Price 3.589,00 € + TVA - Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 4 cuveMEGAGASTRONOMY440DGPutere instalata: 6.3 kWCapacitate: 4 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*87*65Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50Hz la cerere tensiune alimentare: 380V / 50-60HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 vitezeTimer: 9h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si a timpului de injectie abur.Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatirePosibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor.Cele 2 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse.Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucruCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 72 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 6 cuveGASTROTEK600PGPutere instalata: 9.3 kWCapacitate: 6 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 94*84*79.9Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50Hz / la cerere tensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTimer: 9h 59 min + inf2 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 vitezePrevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convectie si abur rece, mediu sau caldFunctie de gatire la aburGreutate echipament: 80 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuveGASTROTEK1000PGPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 94*91*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTimer: 9h 59 min +inf3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 vitezePrevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.fSonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau caldFunctie de gatire la aburGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuveMEGAGASTRONOMY1040MGPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 94*91*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V/ 50-60 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 1 vitezaTimer: 120 minPanou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatireUmidificarea este ajustabila in functie de necesitatiCele 3 ventilatoare cu sens reversibil faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniformaCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 10 cuveGASTROTEK1020PGGASPutere instalata: 16 kW - 13.744 KcalCapacitate: 10 tavi GN 1/1Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/hDistanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bari1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 vitezeTimer: 9h 59 min + infPrevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau caldFunctie de gatire la aburGreutate echipament: 163 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 6 cuveGASTROTEK620PGGASPutere instalata: 13.8 kW - 11.596 KcalCapacitate: 6 tavi GN 1/1Consum gaz: metan 1.46 mc/h GPL 1.088 Kg/hDistanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.5*92.3*81.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTimer: 9h 59 min +inf1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 vitezePrevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau caldFunctie de gatire la aburGreutate echipament: 115 kgCuptor profesional pentru horeca
- Bain-marie cu dulap neutru si geam panoramicTOPK1970Putere totala: 6.9 kWDimensiuni (cm): 190*70*85/130Capacitate: 5 GN 1/1 - exclusiv cuveleTemperatura de lucru reglabila: +30....+90 grade CTensiune de alimentare: 220V/50HzEste dotat cu suprastructura de sticla ce asigura o vizibilitate excelenta a preparatelorPrevazut cu: termostat si panou comanda mecanicProdus second hand699,00 € + TVA
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou mecanic, 5 cuveMEGAGASTRONOMY523MGPutere instalata: 3.2 kWCapacitate: 5 tavi GN 2/3 - 5 tavi GN 1/2Distanta intre tavi: 7.3 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 60.6*78.2*65Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaTimer: 120 minVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 vitezaPanou de control mecanic cu 4 butoane pt controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire.Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati.Ventilatorul puternic si sensul reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 52 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 5 cuveMEGAGASTRONOMY523DGPutere instalata: 3.2 kWCapacitate: 5 tavi GN 2/3 - 5 tavi GN 1/2Distanta intre tavi: 7.3 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 60.6*78.2*65Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 3 vitezeTimer: 9h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si a timpului de injectie aburSonda de miez inclusa usureaza procesele de gatirePosibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelorVentilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produseFunctia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucruCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 52 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuveMEGAGASTRONOMY640MGGASPutere instalata: 13.8 kW - 11.6 KcalCapacitate: 6 tavi GN 1/1Consum gaz: metan 1.46 mc/h GPL 1.088 Kg/hDistanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.5*92.3*81.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaTimer: 120 min.Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 vitezaPanou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatireUmidificarea este ajustabila in functie de necesitati.Ventilatorul puternic si sensul reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 115 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital , 6 cuveMEGAGASTRONOMY640DGGASPutere instalata: 13.8 kW - 11.6 KcalCapacitate: 6 tavi GN 1/1Consum gaz: metan 1.46 mc/h GPL 1.088 Kg/hDistanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.5*92.3*81.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 3 vitezeTimer: 9h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburSonda de miez inclusa usureaza procesele de gatirePosibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor.Ventilatorul cu 3 viteze si sens reversibil de rotatie asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse.Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru.Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatireaGreutate echipament: 115 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuveMEGAGASTRONOMY1040MGGASPutere instalata: 16 kW - 13.7 KcalCapacitate: 10 tavi GN 1/1Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/hDistanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTimer: 120 min.Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 vitezaTip umidificare: abur cu injectie directaPanou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire. Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati Ventilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta.Greutate echipament: 163 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuveMEGAGASTRONOMY1040DGGASPutere instalata: 16 kW - 13.7 KcalCapacitate: 10 tavi GN 1/1Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/hDistanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila 1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 vitezeTimer: 9h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburSonda de miez inclusa usureaza procesele de gatirePosibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelorVentilatorul cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pentru cele mai sensibile produseFunctia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucruCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 163 kgCuptor profesional pentru horeca
- Dospitor / Dulap cald GIERRE 12 taviMEGABAKERY 12UGPutere instalata: 1.4 kWCapacitate: 12 tavi 60*40 sau GN 1/1Distanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox cu usi de sticlaDimensiuni (cm): 94*89*88Numar suporti cuve: 12Temperatura maxima de lucru 90 grade CelsiusTensine alimentare: 220V / 50HzUtilizabil pentru modelele de cuptoare cu dimensiuni complementareUmidificator cu bazinGreutate echipament: 58 kg
- Rotunjitor aluat 50-1600 grKCM2Rotunjitorul de aluat este prevazut cu un con rotativ si cu canal spiralat ajustabil rezistent la coroziune.Aluatul este rotunjit perfect in timp ce avanseaza de la baza catre partea superioara.De asemenea rotunjitorul este pravazut cu un nou sistem de dispersie faina care nu produce zgomot in timpul functionarii.Toate partile mobile sunt prevazute cu lagarePrevazuta cu roti pentru deplasare facilaDimensiuni (cm): 110*110*166Putere: 1.35 kWTensiune alimentare: 220V/50HzCapacitate: 50-1600 grameProductivitate: 1000-2000 diviziuni/oraCapacitate incarcare: 3 kgLungimea benzii de rotunjire pana la 4.8mInaltime intrare aluat (cm): 87Inaltime iesire aluat (cm): 105Greutate: 420 kg
- Rotunjitor aluat 50-1600 gr specialKCM3Rotunjitorul de aluat este prevazut cu un con rotativ si cu canal spiralat ajustabil rezistent la coroziune.Aluatul este rotunjit perfect in timp ce avanseaza de la baza catre partea superioara.De asemenea rotunjitorul este pravazut cu un nou sistem de dispersie faina care nu produce zgomot in timpul functionarii.Toate partile mobile sunt prevazute cu lagarePrevazuta cu roti pentru deplasare facilaDimensiuni (cm): 110*110*166Putere: 1.35 kWTensiune alimentare: 220V/50HzCapacitate: 50-1600 grameProductivitate: 1000-2000 diviziuni/oraCapacitate incarcare: 3 kgLungimea benzii de rotunjire pana la 4.8mInaltime intrare aluat (cm): 87Inaltime iesire aluat (cm): 105Greutate: 420 kg
- Chitara dubla pentru taiat prajituriTPK-CPSuprafata de taiere(cm): 36*36Structura: inox, aluminiu, policarbonatRame din inoxPrevazut cu 3 rameDistanta intra fire: 37,5mm, 30mm, 22,5mmIdeala pentru a taia produse de cofetarie, patiserie sideserturi semi-dezghetateGreutate echipament: 20 kg
- Contact grill electric dublu cu suprafata neteda cromata semi-automatKDA63EDPutere: 9 kW (1*6 kW+1*3 kW)Dimensiuni (cm): 66*71*44Structura: otel inox AISI + plita cromataDimensiuni grill (cm): 65*48+28*40Sistem de control termostatic intre 50 si 300 grade Celsius pt partea superioara si inferioara a grill-uluiTensiune alimentare: 3* 220 V/ 50 HzGrill special care permite pregatirea simultana a alimentelor pe ambele partiPrevazut cu panou comanda digital pentru o folosire usoara si confortabila,Pe partea superioara a grilului se gaseste o suprafata de teflon, care se poate inlocui foarte usor.Prevazut cu o parte superioara de prajire, care are aceeasi putere si se poate ajusta independent de partea inferioaraSistem de scurgere si colectare a grasimiiEste model de banc
- Contact grill electric simplu cu suprafata neteda cromata semi-automatKDA33EDPutere: 6 kW (1*3 kW+1*3 kW)Dimensiuni (cm): 33 x 71 x 44Structura: otel inox AISI + plita cromataDimensiuni grill (cm): 32*48+28*40Sistem de control termostatic intre 50 si 300 grade Celsius pt partea superioara si pt partea inferioara a grill-uluiTensiune alimentare: 2*220 V / 50 HzGrill special care permite pregatirea simultana a alimentelor pe ambele partiPanou de comanda digital pentru folosire usoara si confortabila,Pe partea superioara a grilului se gaseste o suprafata de teflon, care se poate inlocui foarte usor.Prevazut cu o parte superioara de prajire, care are aceeasi putere si se poate ajusta independent de partea inferioaraSistem de scurgere si colectare a grasimiiEste model de banc
- Raft depozitare cu 4 polite din sarma inox 36*152 cmTPK.T.2.36152-18-4Dimensiuni (cm):152*36*180Structura: otel-inox cromat 201Numar polite: 4 polite reglabileTip polite: grilajPicioare din profil rotund cu diametrul de 4 cm reglabile pe inaltime
- Raft depozitare cu 4 polite din sarma inox 36*183 cmTPK.T.2.36183-18-4Dimensiuni (cm):183*36*180Structura: otel-inox cromat 201Numar polite: 4 polite reglabileTip polite: grilajPicioare din profil rotund cu diametrul de 4 cm reglabile pe inaltime
- Grill pe gaz profesional OZTI, inox, cu suprafata neteda cromata, 40*90*28 cm7864.N1.40903.03CPutere: 9 kWDimensiuni (cm): 40*90*28Structura: otel inoxSuprafata de lucru neteda din otel cu grosime de 1,5 cmSistem de control termostatat in intervalul +50...+300 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V/50HzElementele de incalzire sunt pozitionate sub suprafata de lucru pentru a asigura incalzireaa rapida a acesteia si distribuirea uniforma a calduriiPrevazut cu sistem de scurgere si colectare a grasimilor reziduale, inaltator demontabil din inox pentru partea din spate si lateralele suprafetei de lucruOptional: suport inox deschis sau inchis
- Masina de gatit pe gaz OZTI cu placa radianta7865.N1.80703.22Putere calorica totala: 10 kWDimensiuni (cm): 80*90*28Structura otel inox AISI 304 18/10Sursa de alimentare: NLG/LPGPresiune gaz: 20/30 mbarContine: 1 arzator dispus centralSuprafata de lucru din fonta cu grosimea de 22 mm pentru a maximiza retentia caldurii, formata din 4 segmente demontabile pentru a permite igienizarea facila si rapidaTemperatura de lucru diferentiata in functie de zona - temperatura maxima de 500 grade Celsius este obtinuta in centrul zonei de lucru si descreste pana la 200 grade Celsius la marginile suprafetei de lucruSuprafata de lucru este izolata si dispusa pe fibre ceramice pentru a nu permite transferul termic directAprindere piezoelectricaFlacara de veghe arzatorValva de siguranta gaz
- Aragaz de podea profesional, OZTI, inox, 2 arzatoare, 14 kW, 70*70*50 cm7865.70705.21Putere totala: 14 kWDimensiuni (cm): 70*70*50Structura: corp otel inox, suprafata suport din fontaSursa de alimentare: gaz natural sau LPGPrevazut cu 2 arzatoare concentrice dispuse central cu reglaj independentConsum gaz natural: 1,48 mc/hConsum LPG: 1,1 kg/hDiametru conducta intrare gaz: 1/2"Contine: valva de siguranta cu termocupla si flacara pilotGreutate: 40 kg
- Aparat frigarui, falafel pe gazTPK552SRMPutere calorica: 5 kWDimensiuni (cm): 32*19*37Structura: otel-inox Aisi 304 Cr-NiSursa alimentare: NG / GPLPrevazut cu valva siguranta gaz care sisteaza alimentarea cu gaz in caz de defectiune sau stingerea arzatoarelorPrevazut cu 2 arzatoare cu sistem de reglare a temperaturii de lucru independent pentru fiecare arzator in parteTepuse ajustabileTava suport amplasata in partea inferioara a tepuselor, pentru colectarea grasimilorGreutate echipament: 5 kg
- Masina de vacuum pentru cuve gastronomiceEMP.VCM.01-GNPutere pompa: 400 WDimensiuni (cm): 43*35*54Structura: otel inox AISI 304Volum absorbtie gaz pompa: 10 metri cubi/hSe pot ambala in cuve gastronomice: mancare gatita, salate etc..Panou de comanda electromecanicAsigura conditii de siguranta si igiena maximaTensiune alimentare: 220V/50HzGreutate echipament: 36 kg
- Marmita pe gaz, profesionala, OZTI, inox, 400 lt, incalzire indirecta, 110*137*102 cm7855.00400.01Putere: 45 kWDimensiuni (cm): 110*137*102Capacitate: 400 litriStructura: otel inoxSursa alimentare: gaz natural sau LPGTensiune alimentare: 220V/50HzCuva dubla cu sistem de incalzire indirect in baza si peretii laterali prin intermediul aburului incalzit la 110 grade Celsius la o presiune de 0,4 bariTemperatura de lucru reglabilaIzolatie termica de inalta calitate pentru a preveni transferul termic si pentru a realiza un consum scazut de energieElemente de incalzire ramforsate situate in cavitatea peretilor dublii cu sistem de sigurantaSistem de alimentare cu apa rece si calda, sistem de evacuare produs finit cu finisaj cromat si maner atermicValva de siguranta cu manometru impotriva suprapresiunii, valva externa manuala pentru eliminare manuala a aburului in excesCapac dublu cu sistem de contrabalansare
- Marmita pe gaz, profesionala, OZTI, inox, 300 lt, incalzire indirecta, 110*136*89 cm7855.00300.01Putere: 40 kWDimensiuni (cm): 110*136*89Capacitate: 300 litriStructura: otel inoxSursa alimentare: gaz natural sau LPGTensiune alimentare: 220V/50HzCuva dubla cu sistem de incalzire indirect in baza si peretii laterali prin intermediul aburului incalzit la 110 grade Celsius la o presiune de 0,4 bariTemperatura de lucru reglabilaIzolatie termica de inalta calitate pentru a preveni transferul termic si pentru a realiza un consum scazut de energieElemente de incalzire ramforsate situate in cavitatea peretilor dublii cu sistem de sigurantaSistem de alimentare cu apa rece si calda, sistem de evacuare produs finit cu finisaj cromat si maner atermicValva de siguranta cu manometru impotriva suprapresiunii, valva externa manuala pentru eliminare manuala a aburului in excesCapac dublu cu sistem de contrabalansare
- Marmita pe gaz, profesionala, OZTI, inox, 500 lt, incalzire indirecta, 130*159*96 cm7855.00500.01Putere: 56 kWDimensiuni (cm): 130*159*96Capacitate: 500 litriStructura: otel inoxSursa alimentare: gaz natural sau LPGTensiune alimentare: 220V/50HzCuva dubla cu sistem de incalzire indirect in baza si peretii laterali prin intermediul aburului incalzit la 110 grade Celsius la o presiune de 0,4 bariTemperatura de lucru reglabilaIzolatie termica de inalta calitate pentru a preveni transferul termic si pentru a realiza un consum scazut de energieElemente de incalzire ramforsate situate in cavitatea peretilor dublii cu sistem de sigurantaSistem de alimentare cu apa rece si calda, sistem de evacuare produs finit cu finisaj cromat si maner atermicValva de siguranta cu manometru impotriva suprapresiunii, valva externa manuala pentru eliminare manuala a aburului in excesCapac dublu cu sistem de contrabalansare
- Marmita electrica, profesionala, OZTI, inox, 300 lt, incalzire indirecta, 110*123*89 cm7855.00300.02Putere: 27 kWDimensiuni (cm): 110*123*89Capacitate: 300 litriStructura: otel inoxTensiune alimentare: 380V/50HzCuva dubla cu sistem de incalzire indirect in baza si peretii laterali prin intermediul aburului incalzit la 110 grade Celsius la o presiune de 0,4 bariTemperatura de lucru reglabilaIzolatie termica de inalta calitate pentru a preveni transferul termic si pentru a realiza un consum scazut de energieElemente de incalzire ramforsate situate in cavitatea peretilor dublii cu sistem de sigurantaSistem de alimentare cu apa rece si calda, sistem de evacuare produs finit cu finisaj cromat si maner atermicValva de siguranta cu manometru impotriva suprapresiunii, valva externa manuala pentru eliminare manuala a aburului in excesCapac dublu cu sistem de contrabalansare
- Marmita electrica, profesionala, OZTI, inox, 400 lt, incalzire indirecta, 110*123*102 cm7855.00400.02Putere: 36 kWDimensiuni (cm): 110*123*102Capacitate: 400 litriStructura: otel inoxTensiune alimentare: 380V/50HzCuva dubla cu sistem de incalzire indirect in baza si peretii laterali prin intermediul aburului incalzit la 110 grade Celsius la o presiune de 0,4 bariTemperatura de lucru reglabilaIzolatie termica de inalta calitate pentru a preveni transferul termic si pentru a realiza un consum scazut de energieElemente de incalzire ramforsate situate in cavitatea peretilor dublii cu sistem de sigurantaSistem de alimentare cu apa rece si calda, sistem de evacuare produs finit cu finisaj cromat si maner atermicValva de siguranta cu manometru impotriva suprapresiunii, valva externa manuala pentru eliminare manuala a aburului in excesCapac dublu cu sistem de contrabalansare
- Marmita electrica, profesionala, OZTI, inox, 500 lt, incalzire indirecta, 130*143*96 cm7855.00500.02Putere: 45 kWDimensiuni (cm): 130*143*96Capacitate: 500 litriStructura: otel inoxTensiune alimentare: 380V/50HzCuva dubla cu sistem de incalzire indirect in baza si peretii laterali prin intermediul aburului incalzit la 110 grade Celsius la o presiune de 0,4 bariTemperatura de lucru reglabilaIzolatie termica de inalta calitate pentru a preveni transferul termic si pentru a realiza un consum scazut de energieElemente de incalzire ramforsate situate in cavitatea peretilor dublii cu sistem de sigurantaSistem de alimentare cu apa rece si calda, sistem de evacuare produs finit cu finisaj cromat si maner atermicValva de siguranta cu manometru impotriva suprapresiunii, valva externa manuala pentru eliminare manuala a aburului in excesCapac dublu cu sistem de contrabalansare