Dulap congelator vertical cu 1 usa pentru patiserie si capacitate de 700 lt / 20 de tavi 40*60 cm. Este un congelator compact si util pentru toate locatiile care produc si vand produse de patiserie precum patiserii, supermarketuri, restaurante.
Degivrare automata - impiedicarea formarii ghetii
Temperatura de lucru a congelatorului este de -18 / -20 grade C, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata. Agentul frigorific utilizat este R290, iar temperatura ambientala maxima a camerei unde puteti amplasa acest congelator este de +43 grade C.
Capacitate si utilitate mare
Congelatorul de patiserie are un volum net de 1,2 m3 si o capacitate de 20 de tavi cu dimensiunea de 40*60 cm. Acesta este prevazut cu panou de control electronic, iluminare interioara si usi reversibile cu auto-inchidere si incuietoare cu cheie.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, congelatorul profesional de patiserie este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Particularitati si Avantaje Dulap Congelator Vertical pentru Patiserie:
Capacitate maxima 18 tavi EN 60*40 cu distanta intre ele de 7 cm
Panou de control electronic
Termostat si termometru digital programabil
Dezghetarea automata si evaporarea condensului
Izolatie poliuretanica cu grosime de 7,5 cm
Picioare reglabile in inaltime din otel inoxidabil
Usa cu auto-inchidere prevazuta cu garnitura siliconata rezistenta la temperaturi foarte scazute
Dotat cu intrerupator ventilatie atunci cand usa este deschisa
Usor de programat in mai multe limbi de circulatie internationala
Prevazut cu:
Sistem control umiditate relativa care permite setarea climatului asigurand control in orice moment asupra regularitatii temperaturii si a umiditatii relative (intre 40 si 95%).
Exemplu: Se poate seta un program cu temperatura constanta de 14/15 grade Celsius si un nivel scazut de umiditate de aproape 40/50% care asigura o conservare aproape perfecta a ciocolatei.
Degivrare: automata (degivrarea se realizeaza prin simpla oprire a ciclului de refrigerare, impiedicand patrunderea agentului frigorific in evaporator)
Usi cu auto-inchidere
Posibilitate inversare usa
Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de inlocuit
Dotare standard cu sine pentru 20 tavi dimensiunea (cm): 40*60
Temperatura ambientala +43 grade Celsius 65% umiditate relativa
Panou de control electronic
Termostat si termometru electronic
Dezghetarea automata
Posibilitate utilizare doar ca dulap frigorific sau doar ca dospitor
Sistem frigorific ventilat
Prevazut cu:
Functie pentru dospire profesionala special proiectata pentru a garanta rezultate excelente in procesul de preparare a produselor de panificatie in conformitate cu cerintele de monitorizare a standardelor HACCP
Functionalitate manuala care permite programarea in 3 cicluri diferite: racire, incalzire si control ventilatie.
Sistem automat care functioneaza in 5 cicluri complet programabile pe parcursul unei intregi saptamani. Cele 5 cicluri permit intarzierea, mentinerea, conservarea, regenerarea si dospirea aluatului.