Detalii
Friteuza profesionala electrica/ pe gaz este un echipament pentru uz profesional continuu ce se preteaza perfect in unitatile de tip fast-food , capacitatea cuvelor/ bazinului variind intre 3,5 litri si 45 litri.
Friteuza profesionala ofera posibilitatea prepararii unei cantitati mari de cartofi prajiti si alte produse finite intr-un interval scurt de timp.
Structura din otel inox confera echipamentului o durata lunga de exploatare, dar si o igienizare rapida si usoara.
Temperatura de lucru reglabila pana la 200°C permite prepararea unei game variate de produse, de la cartofi congelati, refrigerati, semipreparate, gogosi pana la produse din carne (snitele, aripioare, etc).
Dubla compartimentare ofera avantajul posibilitatii de a gati mai multe tipuri de preparate simultan, economisind astfel timp.
Disponibila si in variante prevazute cu debuseu – robinet de evacuare a grasimilor reziduale pentru fiecare cuva si sistem de oprire automata in cazul unei defectiuni, ofera facilitate in curatare si siguranta in folosire.