Dulap congelare vertical FRENOX cu 2 usi pentru patiserie

Cod produs:
PSL18
Descriere scurta:
Putere: 1,10 kW
Dimensiuni (cm): 180*103*213
Structura exterioara: metal vopsit in camp electrostatic alb
Structura interioara: otel-inox AISI 304
Capacitate: 1700 litri
Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 8 cm
Sistem frig: ventilat
Termostat si termometru digital
Temperatura de lucru: -10...-35 grade Celsius
Tensiune alimentare: 220V/50Hz
Temperatura ambientala: +32 grade Celsius / 50% umiditate
Degivrare automata cu rezistenta
Agent racire: R290
Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuit
Picioarele sunt reglabile pe inaltime
Dezghetare electrica automata
Sistem evaporare apa automat
Prevazut cu iluminare
Optional se pot monta maxim 56 suporti, capacitate maxima 114 tavi 40*60cm cu distanta intre tavi de 4cm
Echipamentul este prevazut standard cu 28 nivele suporti, capacitate 56 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm
Greutate echipament: 395 kg
Share:
Dulap congelare vertical cu 2 usi pentru patiserie si capacitate de 1700 lt / 28 nivele suporti, capacitate 56 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm. Este un dulap congelator compact si util pentru toate locatiile care produc si vand produse de patiserie precum patiserii, supermarketuri, restaurante.

Degivrare automata cu rezistenta
Temperatura de lucru a congelatorului este de -10 / -35 grade C, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata. Agentul frigorific utilizat este R290, iar temperatura ambientala maxima a camerei unde puteti amplasa acest congelator este de +32 grade Celsius / 50% umiditate. Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 8 cm.

Capacitate si utilitate mare
Congelatorul de patiserie o capacitate de 1700 litri. Echipamentul este prevazut standard cu 28 nivele suporti, capacitate 56 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm. Optional se pot monta maxim 56 suporti, capacitate maxima 114 tavi 40*60cm cu distanta intre tavi de 4cm.

Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, congelatorul profesional de patiserie este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile congelatorului sunt uscate si sterse cu o carpa moale.

Particularitati si Avantaje Dulap Congelare Vertical pentru Patiserie:
✓ Picioarele sunt reglabile pe inaltime
✓ Dezghetare electrica automata
✓ Sistem evaporare apa automat
✓ Prevazut cu iluminare
✓ Termostat si termometru digital
PROMO:

Mixer Planetar 7 litri 11 viteze

 

Produse similare
Specificatii produs
Destinatie produsePatiserie
ModulDublu
ProducatorFRENOX
Regim frigorificCongelare
SeriaTavi 40*60 cm
Tip sistem racireVentilat
Tip usaBatante
Capacitate1700 lt
RefrigerantR290
Language