Dulap frigorific patiserie cu control umiditate 1400 lt

Cod produs:
ME1402CUEN4.6
Descriere scurta:
Putere refrigerare: 0.55 kW
Dimensiuni (cm): 146*84*209
Structura: otel inoxidabil AISI 304
Gaz refrigerant R452A
Tensiune alimentare: 220V/50Hz
Temperatura de lucru: -22...+15 grade Celsius
Capacitate maxima 36 tavi EN 60*40 cu distanta intre ele de 7 cm
Panou de control electronic
Termostat si termometru digital programabil
Dezghetarea automata si evaporarea condensului
Izolatie poliuretanica cu grosime de 7.5 cm
Picioare reglabile in inaltime din otel inoxidabil
Usa cu auto-inchidere prevazuta cu garnitura siliconata rezistenta la temperaturi foarte scazute
Dotat cu intrerupator ventilatie atunci cand usa este deschisa
Usor de programat in mai multe limbi de circulatie internationala
Prevazut cu:
Sistem control umiditate relativa care permite setarea climatului asigurand control in orice moment asupra regularitatii temperaturii si a umiditatii relative (intre 40 si 95%).
Exemplu: Se poate seta un program cu temperatura constanta de 14/15 grade Celsius si un nivel scazut de umiditate de aproape 40/50% care asigura o conservare aproape perfecta a ciocolatei.
Tehnologie si origine Italia
Greutate 280 kg
Share:
Dulap frigorific vertical pentru patiserie cu 2 usi si capacitate de 1400 litri. Este un frigider compact si foarte util pentru toate locatiile care produc si vand produse de patiserie, mici sau mari.

Dezghetarea automata si evaporarea condensului
Temperatura de lucru a utilajului este cuprinsa intre -22...+15 grade Celsius, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de dezghetarea automata. Gaz refrigerant de R452A si are o izolatie din poliuretan cu grosime de 7.5 cm.

Frigider patiserie cu capacitate mare
Frigiderul de patiserie are o capacitate de 1400 litri si are o capacitate maxima 36 tavi EN 60*40 cu distanta intre ele de 7 cm.

Sistem control umiditate relativa
Sistem control umiditate relativa care permite setarea climatului asigurand control in orice moment asupra regularitatii temperaturii si a umiditatii relative (intre 40 si 95%).
Exemplu: Se poate seta un program cu temperatura constanta de 14/15 grade Celsius si un nivel scazut de umiditate de aproape 40/50% care asigura o conservare aproape perfecta a ciocolatei.

Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, frigiderul profesional de patiserie este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile sunt uscate si sterse cu o carpa moale.

Particularitati si Avantaje Dulap Frigorific Vertical pentru Patiserie, cu 2 usi:
✓ Degivrare automata cu rezistenta
✓ Prevazut cu iluminare
✓ Sistem evaporare apa automat
✓ Picioarele sunt reglabile pe inaltime
✓ Usor de programat in mai multe limbi de circulatie internationala
PROMO:

Mixer Planetar 7 litri 11 viteze

 

Produse similare
Specificatii produs
Destinatie produsePatiserie
ProducatorAlti producatori
Pt expunereCu usi batante
Regim frigorificRefrigerare, Congelare
Tip tavi utilizate60x80 cm
Capacitate1400 lt
RefrigerantR452a
Language