filtreaza produsele
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscrenSTC611V5Putere instalata: 3.700 WCapacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*66Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 65 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 7 cuve si panou de control touchscreenSTG72V7Putere instalata: 14.200 WCapacitate: 7 cuve GN 2/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 79*108*82Distanta dintre cuve (cm) : 6.5Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 120 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control touchsccreenSTC1011V5Putere instalata: 11.400 WCapacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*88Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380 V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 92 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 cuve si panou touchscreen + caruciorSTG202V7TPutere instalata: 46.250 WCapacitate: 20 cuve GN 2/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*120*186Distanta dintre cuve (cm) : 6.5Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalCarucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 290 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 11 cuve si panou de control touchscreenSTG112V7Putere instalata: 28.500 WCapacitate: 11 cuve GN 2/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 79*108*109Distanta dintre cuve (cm) : 6.5Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 160 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control touchscreenSTC411V5WPutere instalata: 5700 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*58Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 64 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreenSTC611V5WPutere instalata: 7.200 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*66Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 68 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 7 cuve si panou de control touchreenSTG71V7Putere instalata: 10.200 WCapacitate: 7 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 79*76*82Distanta dintre cuve (cm) : 6.5Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 78 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreenSTC1011V5WPutere instalata: 11.400 WCapacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 2/3 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*66Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 11 cuve si panou de control touchscreenSTG111V7Putere instalata: 18.500 WCapacitate: 11 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 79*76*109Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latDistanta dintre cuve (cm) : 6.5 cmConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 106 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 cuve si panou touchscreen + caruciorSTG201V7TPutere instalata: 26.250 WCapacitate: 20 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*96*186Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalCarucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latDistanta dintre cuve (cm) : 6.5 cmConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 250 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreenSTC611WPutere instalata: 7.200 WCapacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*66Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50-60HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TPort USBRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperatura6 optiuni de prepararePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorGreutate echipament: 65 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastronomie cu convectie si abur - 6 cuveOKFE601Putere instalata: 11 kWCapacitate: 6 cuve GN 1/1 - exclus cuveleStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 90 * 82 * 77Tensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Cuptor profesional pentru horeca
Produs promotional - Cuptor profesional electric gastronomie cu convectie si abur - 10 cuveOKFE101Putere instalata: 17 kWCapacitate: 10 cuve GN 1/1 - exclus cuveleStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 90 * 82 * 106Tensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Cuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastronomie cu convectie si abur - 20 cuveOKFE102Putere instalata: 21 kWCapacitate: 20 cuve GN 1/1 sau 10 cuve GN 2/1- exclus cuveleStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 110*93*106Tensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Optional se poate comanda: Suport cuptor demontabilCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastronomie cu convectie si abur - 40 cuveOKFE202Putere instalata: 42 kWCapacitate: 40 cuve GN 1/1 sau 20 cuve GN 2/1 - exclus cuveleStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 110*95*191Tensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Cuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastronomie cu convectie si abur - carucior cu 40 cuveOKFE202TKPutere instalata: 42 kWCapacitate: kit carucior pentru 40 cuve GN 1/1 sau 20 cuve GN 2/1 - exclus cuveleStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 110*95*191Tensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Cuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuveEMPCBE6Putere: 8684 Kcal/10.1 kWCapacitate: 6 tavi GN 1/1Tensiune de alimentare: 380 V / 50 HzStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 92*88*73Tip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 160 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuveEMPCBE10Putere: 14875 Kcal/17.3 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Tensiune de alimentare: 380 V / 50 HzStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 92*88*98Tip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 198 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 24 cuveEMPCBE24Putere: 23645 Kcal/27.5 kWCapacitate: 24 tavi GN 1/1 sau 12 tavi GN 2/1Tensiune alimentare: 380 V / 50 HzStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 118*107*119Tip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 278 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 40 cuveEMPCBE40Putere: 47291 Kcal/55.5 kWCapacitate: 40 tavi GN 1/1Tensiune alimentare: 380V / 50HzStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 119*108*180Tip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 449 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca