Vitrinele frigorifice

Vitrinele frigorifice pot fi folosite pentru a depozita o gama larga de produse precum carne, lactate, peste, branzeturi, gustari reci si alte produse intermediare. Aceste echipamente sunt ideale pentru depozitarea si exunerea produselor in cel mai bun mod posibil. Acestea vor fi pastrate in stare proaspata pentru o perioada lunga de timp.

Vitrinele frigorifice verticale pot fi achizitionate in varianta cu agregat frigorific incorporat sau pot fi conectate la un grup motor exterior. Aceste vitrine sunt ideale pentru a depozita o gama larga de produse precum prajituri, produse de cofetarie sau patiserie, carne, lactate, peste, branzeturi, gustari reci si alte produse intermediare.

Vitrinele orizontale sunt caracterizate de multitudinea de intrebuintari pe care le pot avea. Pentru expunerea si vanzarea de produse in cofetarii, cafenele, restaurante sau brutarii sunt ideale vitrinele de cofetarie. Aceste echipamente pot fi dotate, in functie de model, cu sistem de circulatie gravitationala a aerului sau cu sistem de control al umiditatii.

Vitrinele frigorifice pot fi achizitionate in dotare standard sau dotare optionala incluzand rafturi, lumina led, panouri de décor exterior, termometru cu USB, incuietori pentru usi, benzi de afisare a preturilor etc. Aceste produse sunt inima unei cofetarii sau patiserii, sunt centrul vizual si ar trebui sa dea tonul designului si sa oglindeasca in intregime politica de calitate a firmei dumneavoastra. La Topk Utilaje Alimentare gasiti vitrine frigorifice ce se remarca prin designul atractiv, fiabilitate si sisteme de racire de ultima generatie. Detaliile conteaza, iar aceste produse au un impact mare asupra clientilor. Ganditi-va la vitrinele dv ca la cutia in care primiti un cadou- trebuie sa fie impecabila pentru a va crea o impresia cu adevarat memorabila.

Posibilitati de utilizare a vitrinelor frigorifice

Vitrinele frigorifice au o multitudine de posibilitati de utilizare:

Vitrine frigorifice pentru lactate-mezeluri – se utilizeaza pentru expunerea mezelurilor ce urmeaza a fi feliate sau a celor ambalate. Pentru mezelurile ce urmeaza a fi feliate se utilizeaza vitrine frigorifice orizontale, iar pentru expunerea celor deja ambalate se folosesc, de obicei, cele verticale. Vitrina pentru mezeluri poate fi cu una sau mai multe usi sau fara. O vitrina frigorifica pentru mezeluri trebuie sa aiba temperaturi cuprinse intre 0 – +10oC;

Vitrine frigorifice pentru cofetarie – sunt utilizate pentru expunerea si pastrarea prajiturilor si a torturilor, intr-o cofetarie, supermarket sau hypermarket. O vitrina frigorifica pentru prajituri poate fi orizontala sau verticala. Vitrina pentru prajituri poate fi deschisa sau cu usi. Vitrina frigorifica pentru cofetarie trebuie sa aiba temperaturi cuprinse intre +2 – +10 oC;

Vitrine frigorifice pentru patiserie – sunt utilizate pentru expunerea produselor care au creme in componenta lor. Vitina de patiserie trebuie sa aiba temperature cuprinse intre -2 – +8oC;

Vitrine frigorifice pentru bauturi – sunt utilizate la mentinerea la rece si la expunerea spre vanzare a bauturilor. Fie ca vorbim de bauturi racoritoare sau de bauturi alcolice precum bere sau vin, vitrina frigorifica pentru bauturi este cea mai buna alegere. Vitrina frigorifica pentru vinuri este cela mai des utilizata in restaurante sau baruri. Vitrina frigorifica pentru bauturi trebuie sa aiba temperaturi cuprinse intre +2 – +10 oC;

Vitrinele frigorifice pentru carmangerie – pentru acest tip de activitate sunt utilizate cel mai adesea vitrine frigorifice orizontale sau insule frigorifice daca se comercializeaza si produse congelate. Vitrina frigorifica pentru carmangerie trebuie sa aiba temperaturi cuprinse intre +2 – +10 oC;

Mai multe despre vitrine cofetarie

Activati in domeniul alimentar si detineti o cofetarie cocheta unde cei care va trec pragul servesc intotdeauna deserturi delicioase? Asigurati-va ca acestea sunt pastrate in cele mai bune conditii si sunt mereu proaspete pentru a nu interveni niciun fel de probleme nedorite in ceea ce priveste depozitarea lor.

Avand in vedere varietatea de modele de vitrine pentru cofetarie, puteti opta pentru acelea care va indeplinesc toate asteptarile. In functie de model, caracteristicile pot varia: suprafata de expunere si laterale confectionate din inox, geam frontal dublu curbat sau drept, geamuri laterale duble cu finisaje cu PVC, rafturi ajustabile, iluminare interna, programator electronic, depozitare frigorifica sau neutra, usi culisante duble in partea din spate, perdea de noapte pentru versiunea de autoservire, lampi cu incalzire pentru versiunea de patiserie, iluminare cu led, decoratiuni la comanda, umidificator cu ultrasunete, blat de granit, posibilitate de multiplexare etc.

Anumite caracteristici enumerate anterior sunt fie standard la vitrinele comercializate, fie pot fi adaugate ca optionale, la solicitarea clientului.

Fie ca vorbim de un restaurant, hypermarket sau cofetarie, vitrina frigorifica este un echipament indispensabil deoarece asigura prezentarea produselor aflate spre vanzare. Consumatorii trec prin fata vitrinei, vizioneaza produsele din ea si aleg ce este mai proaspat si ce arata mai bine, de aceea alegerea unei vitrine noi si de calitate este imperios necesara pentru incintele ce isi desfasoara activitatea in alimentatia publica. Daca vitrina frigorifica este frumoasa, bine iluminata si compartimentata, oamenii se vor concentra cu usurinta asupra produselor , daca vitrina este urata nu vor petrece suficient timp in fata ei.

Topk Utilaje Alimentare va ofera o gama variata de vitrine frigorifice, ce se remarca prin designul modern, calitatea finisajelor, suprafata mare de expunere, usurinta cu care se pot intretine, durata mare de viata, functionalitatea optima, constructia robusta si compacta.

Activand in domeniul comercializarii de vitrine frigorifice, de foarte mult timp, va puteti baza de competenta, seriozitatea si responsabilitatea specialistilor Topk Utilaje Alimentare, precum si pe calitatea produselor si a preturilor avantajoase si corecte.

Raspundem prompt si eficient nevoilor si dorintelor clientilor nostri, avand grija sa obtinem satisfactia lor deplina, din toate punctele de vedere. Nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari referitoare la produsele pe care le comercializam sau cu privire la alte aspecte de interes ce tin de activitatea firmei.

Pentru vizualizarea detaliilor fiecarui model de vitrina frigorifica comercializata de Topk Utilaje Alimentare, accesati butonul “Vezi produsele” aflat mai jos.