Rafturile metalice oferite de Topk Utilaje Alimentare au o structura metalica vopsita in camp electrostatic pentru a asigura o rezistenta sporita in timp fara a afecta aspectul rafturilor, sunt modulare pentru a asigura realizarea tronsoanelor de orice dimensiune si sunt disponibile in mai multe variante ca dimensiuni, aspect, functionalitate si gama cromatica. Avantajul net fata de alte rafturi de pe piata este dat de greutatea sustinuta de pana la 3 ori mai mare cuprinsa intre 90 si 150 kg per polita in functie de latime si ranforsare. Pana si cel mai mic raft de perete vandut de noi sustine 540 kg comparativ cu un raft similar de la alte branduri care sustine doar 180 kg. Diferenta enorma de greutate sustinuta , de pana la 3 ori mai mare in favoarea Topk Utilaje Alimentare lucreaza in avantajul propietarului de magazin deoarece ii permite sa tina mereu raftul plin cu marfa: Economisesti spatiu de depozitare si creezi in acelasi timp un display generos pentru cumparatorul final.

Intotdeauna un raft plin cu marfa frumos aranjata atrage cumparatorul in timp ce un raft pe care se gasesc doar cateva produse nu are niciodata acelasi impact vizual puternic ce indeamna la o cercetare mai atenta a ofertei. Acest apect al greutatii mari sustinute per total si per fiecare polita in parte ajuta si atunci cand este vorba de rotatia produselor pentru a crea impresia de nou, deoarece permite aranjarea marfurilor fara restrictie.

Cele mai populare inaltimi de rafturi de pe piata in Romania sunt 185 si 200 sau 207 cm insa modelele noastre pot avea o inaltime mai mare, customizata, in functie de necesitatea clientului. Acest spatiu suplimentar pe inaltime poate folosi ca spatiu de depozitare. Cu mai multe astfel de rafturi si o organizare riguroasa a aprovizionarilor in functie de rotatia cunoscuta a marfurilor puteti economisi sume serioase de bani care inainte se duceau la plata unui spatiu suplimentar de depozitare.

Rafturile metalice de perete sunt foarte versatile si permit expunerea unui numar mare de produse din cele mai diverse intr-un mod optim pe orizontala. Suntem invatati sa citim de la stanga spre dreapta , de aceea cand cautam ceva, indiferent ca e pe un site, intr-o revista sau in rafturile unui magazin o facem incepand din coltul de stanga sus in forma de Z pana cand ajungem in coltul din dreapta jos. Este un reflex conditionat dobandit in scoala pe care merchandiserii stiu foarte bien sa il exploateze. De aceea rafturile de la nivelul ochiului sunt cele de pe care e cel mai probabil sa se faca o achizitie. Noutatile se aseaza in general in coltul din stanga sus, in timp ce produsele din aceeasi categorie cu pret mai convenabil sau de tip bax economic vor fi plasate cel mai bine pe rafturile cele mai de jos.

Rafturile de mijloc sau gondolele sunt solutia optima pentru a asigura o densitate a spatiului de desfacere si mai ales pt a directiona fluxul de clienti in sensul dorit. Cu o varietate de capete de gondola disponibile pt a inchide rafturile de mijloc obtineti altfel un spatiu bine organizat si acoperit , iar la marginile gondolelor puteti plasa ideal, produsele asupra carora vreti sa atrageti atentia, reduceri, noutati, pachete promotionale.

Rafturile de legume fructe asigura o expunere eleganta a produselor proaspete. Desi in Romania comerciantii prefera sa faca economie la acest capitol si sa stivuiasca direct cutiile una peste alta, solutiile de prezentare oferite de producatorii de rafturi metalice sunt infinit mai frumoase. Zona de legume fructe ar trebui sa fie cea mai colorata si mai atragatoare dintr-un magazin, adevarata vedeta care promoveaza un stil de viata sanatos.

Dotate cu oglinzi, rafturi cu inclinatie variabila si ranforsari ce pot sustine greutati mari de la 90 pana la 150 kg pe polita, din versiunile de perete si se poate crea un tronson la fel ca la celelalte rafuri. Pentru versiunile de mijloc se poate apela la finisaje cu lemn si inclinatii pt o mai buna vizibilitate din orice colt al magazinului. In cazul expunerii de fructe si legume este foarte usor sa se creeze un display captivant datorita culorilor RAL speciale gandite sa complimenteze culoarea vie a legumelor si a fructelor. Inaltimea variaza de la 70 cm la 227 cm.

Rafturile din lemn sunt cel mai adesea utilizate pentru paine si produse de brutarie sau panificatie. Inaltimea lor este de 148 sau 227 cm, inaltime gandita pt a a sigura expunerea cu succes a produselor de panificatie.

Strucura rafturilor din lemn vandute de Topk Utilaje Alimentare este o combinatie de pal melaminat sustinuta de elemente din metal vopsit in camp electrostatic pentru a asigura o rezistenta sporita in timp. Rolul elementelor metalice este de a prelua greutatea extra permitandu-va astfel sa expuneti cat mai multa marfa chiar si pe astfel de rafturi din lemn. Inaltimea de 148 cm sau 227 cm le Astfel nu mai trebuie sa mai alegeti inte a pastra un aspect rustic sau a expune o cantitate mai mare de marfa- cu rafturile din lemn ai ambele avantaje.

Rafturile de depozitare high-rack sunt o solutie ingenioasa de imbinare a mai multor subansamble picior raft, traverse, conector de adancime, polite pentru a permite stocarea de produse diverse , in cantitati si la greutati cat mai mari. Cand spunem greutati mari ne referim la tone, acest tip de rafturi fiind cu precadere utilizat acolo unde exista o nevoie crescuta de depozitare. Rafturile hi-rack au tot felul de accesorii pt a putea stoca organizat marfuri cum ar fi piese auto, cauciucuri, materiale textile, produse alimentare, europaleti etc. Strucura metalica din otel galvanizat tratat termic pentru imbunatatirea rezistentei la torsiune, incovoiere si rupere face acest tip de rafturi rezistente la intemperii, astfel ca ele pot constitui o structura de sine statatoare, ce poate fi lasata afara si acoperita cu diverse materiale pt a evita alterarea produselor depozitate. Numarul de nivele si inaltimea variaza in functie de necesitatile clientului intre 3m si 16m.Tot in functie de necesitati se alege si intre 15 categorii distincte de tip de sistem de depozitare: europaleti , drive-in, drive-through, cu alimentare marfa de la un capat etc. Dupa cum se poate vedea rafturile hi-rack oferite de Topk Utilaje Alimentare sunt un produs complex menit sa acopere o plaja larga de cereri.

Gama LITE: Discutand cu potentialii nostri clienti am inteles ca pe piata exista o reala necesitate de rafturi metalice care sa care greutati mai mici pe polite dar care sa pastreze acelasi aspect profesionist la un cost de achizitie mai mic . O greutate mai mica suportata de polita raportata la aceeasi suprafata de expunere insemana un pret mai bun pentru clientii nostri asa ca am vizitat fabrici, targuri, am negociat, am batut palma si incepand cu 23.11.2018 suntem mandri sa va putem oferi Gama LITE de rafturi metalice.

De ce noi?

Am derulat suficiente proiecte pana acum asa ca poti conta pe experienta noastra.

Consilierii nostri stiu care detalii fac diferenta atunci cand vine vorba de aranjat rafturi intr-un magazin- bazeaza-te pe expertiza lor.

Intr-un singur loc gasesti tot mobilierul si accesoriile necesare inclusiv mese pentru casa de marcat, porti unisens, sisteme de ghidare clienti, cosuri market, polite suplimentare, carlige, grilaje frontale si laterale, suporti etichete, etc.

Ce gasesti pe site, gasesti si in depozit. Stocul permanent de marfa pe care il tinem iti asigura o livrare rapida.