Deschideți un bar nou? Actualizați unul existent? Dacă serviti alcool, aveți nevoie de un bar dotat cu băuturi și echipamente potrivite. Barurile au o varietate de configurații. Unele fac parte dintr-un restaurant mai mare. Acestea pot servi cocktailuri înainte de cină sau o masă întreagă. Barurile de serviciu sunt folosite doar de personal pentru a face sau comanda băuturi pe care le livrează apoi pe mesele clienților. Cheia succesului este dotarea locului cu necesitățile de bar potrivite. O configurare completă și eficientă vă permite să oferiți oamenilor servicii de cea mai bună calitate. Un serviciu bun transformă vizitatorii în clienți fideli. Continuați să citiți pentru a descoperi ce dotări și echipamente vă trebuie pentru succesul garantat al barului dvs.

Echipamente comerciale

Necesități:

Când decideți ce să cumpărați, gândiți-vă cum va afecta rentabilitatea barului dvs. Luați în considerare bugetul și spațiul dvs. astfel încât să maximizați eficiența.

1. Coolere și frigidere de bar

Există o mulțime de opțiuni pentru răcitoare de bar și frigidere. Camerele de refrigerare tip walk-in oferă cea mai mare stocare, dar reduc numărul de articole pe care le păstrați în față. Asta înseamnă multe călătorii în spate. Un cooler sau frigider de bar potrivit interiorului barului dvs. le oferă barmanilor acces mai ușor la tot ceea ce au nevoie si înseamna timp de asteptare mai mic pt clienți.

Un cooler accesibil sub tejghea sau in spatele ei , pe peretele opus este o opțiune bună. Inventarul este ușor de văzut și de selectat. În funcție de nevoile dvs., un frigider tip masa rece pentru bar cu mai multe usi din sticla va funcționa cel mai bine.

Serviți sticle și doze? Acest lucru afectează spațiul necesar. Înțelegeți clar inventarul dvs. obișnuit, astfel încât să cumpărați un cooler de dimensiuni potrivite. Alte considerente de răcire includ răcitoare de sticlă și vin și depozitarea butoiului de bere.

2. Blender de Bar sau un Aparat multifunctional cu blender , storcator de citrice si spargator de gheta

Dacă clientela dvs. favorizează cocktailurile , frappe-uri , margaritas și pina coladas, aveți nevoie de un blender comercial. Puteți amesteca, piure, zdrobi gheață și lichefia ingrediente pentru cocktail-uri.

Iată câteva detalii de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un blender pentru baruri:

Dimensiune / capacitate: multe băuturi congelate sunt făcute individual sau loturi mici, deoarece nu doriți ca cocktailurile congelate să se lichideze înainte de a fi servite. Dar unele unități pot vedea solicitări de loturi mai mari simultan.

Gândiți-vă: restaurant mediteranean într-o noapte caldă de vară. Margaritele si granita sunt de obicei un favorit al clienților în aceste scenarii și veți dori un blender care să poată face mai mult de o porție, deoarece amestecarea fiecărei băuturi individuale necesita timp. Capacitatea se referă la volumul de lichid pe care cuva blenderului o poate tine si mixa simultan. Optați pentru volume mai mari dacă intenționați să serviți loturi mari, dar economisiți spațiu dacă știți că veți avea nevoie doar de un blender care prepara o porție sau două simultan.

Materiale: paharele de blender sunt facute de obicei în sticlă, plastic sau oțel inoxidabil. Se bazează în mare parte pe preferințe, dar rețineți designul și estetica barului dvs. atunci când alegeți materialul, deoarece o cană din oțel inoxidabil poate funcționa bine cu un restaurant modern, dar o ceașcă de sticlă va arăta frumos și pentru unitățile mai fine. Bazele blenderului pot fi compuse din crom, oțel inoxidabil sau plastic. Chromul este atrăgător, dar necesită atenție la detalii, deoarece acestea zgarie și afișează cu ușurință indoiturile si zgarieturile. Oțelul inoxidabil slefuit este mai ușor de întreținut. Plasticul este cel mai ușor de întreținut, dar sacrifică aspectul profesional pe care îl pot avea atât oțelul crom cât și cel din oțel inoxidabil.

Putere: cel mai important mod de a spune câtă putere are un blender de bar comercial este prin puterea sau puterea sa (HP sau W), deși HP este mai comun și mai simplu de identificat. Pentru comparație, o unitate de HP este egală cu peste 745 de wați.Dacă amestecați ingrediente mai dure sau mai solide, atunci asigurați-vă că optați pentru unități HP superioare care să se ocupe de treaba. Blenderele au o gamă largă de specificații HP posibile, de la 3/8 până la 3 ¾ HP.

3. Mașină de băuturi congelate

Băuturile congelate pre-făcute sunt o modalitate excelentă de a vă pregăti pentru mulțimi mari, astfel încât să nu faceți loturi individuale din fiecare băutură congelată într-un blender pentru baruri. Pur și simplu umpleți fiecare cuva cu o băutură congelată diferită și turnați la cerere.

4. Dozator de bere la draft

Dacă servești bere la halba, ai nevoie de un dozator de bere. Aceste distribuitoare ușurează servirea. Vă puteți asigura că clienții dvs. obțin o tragere rapidă și corectă. Fiecare turnare este bună. Un sistem de tiraj include depozitarea butucului, robinetul, tubulatura, armăturile, asamblarea gambei de bere și berea.

Alegeți numărul de robinete pe care le doriți. Distribuitoarele sunt disponibile în diferite configurații. Unele combină răcitoare și depozitare frigorifică.

5.Chiuvete sub bar

Acestea sunt utile pentru prespălarea și clătirea sticlăriei în zona barului dar si pentru a arunca resturile de bauturi. Unele chiuvete sunt disponibile în opțiuni cu mai multe compartimente pentru a respecta codurile DSV Iin vigoare care cer compartimente separate pentru fiecare parte a procesului de spălare a vaselor.Asigurati-va ca exista si un spatiu generos (picurator) unde se pot aseza la uscat paharele, canile , halbele etc.

6. Mașină comercială de spălat vase si pahare

Mulți clienți înseamnă o mulțime de pahare murdare. Rămâneți stapan pe situatie cu o mașină de spălat pahare comercială. Igienizează și curăță paharele impecabil într-un ritm care se potrivește afacerii tale.

Masinile de spalat vase profesionale sunt proiectate pentru a economisi timp, spatiu, apa si energie electrica oferind rezultate impecabile. Majoritatea au cicluri scurte de spalare, la temperatura mare, asigurand astfel o igiena completa intr-un timp foarte scurt. De exemplu cu acesta masina de spalat vase, in 2 minute si cu 2,8 litri de apa puteti spala 35 de cosuri de pahare pe ora la 60 grade Celsius.

Mașinile de spalat vase pot fi cu deschidere frontala (care se instaleaza sub bar) sau cu capota care se intaleaza in general in spatele barului. Cele mai performante sunt masinile de spalat tip tunel sunt disponibile pe blat și modele independente. Unele șaibele gestionează până la 1200 de pahare pe oră.

7. Mașini de gheață

Nici un bar nu funcționează fără gheață. Ai nevoie de o mașină de gheață de încredere, cu capacitate potrivita numarului de clienti serviti zilnic. De fapt, dacă aveți un bar foarte lung, este posibil să aveți nevoie de două. Mașinile de gheață ar trebui să fie în apropierea zonei de băuturi mixte, sa aiba un depozit potrivit si sa fie conectate la o sursa de apa curenta.

O mașină de gheață pe care te poti baza iti asigura necesarul zilnic si tine clienții fericiți.

8. Software de punct de vânzare

Fiecare restaurant și bar are nevoie de un sistem de punct de vânzare (POS) la nivel comercial. Cumpărați un sistem conceput pentru bar, astfel încât să aibă caracteristicile specifice de care aveți nevoie.

9. Vitrine pentru vin

Vitrinele pentru vin sunt un tip special de frigidere cu uși din sticlă special concepute pentru ca barurile sa expuna spectaculos sticlele de vin si sa le serveasca la temperatura optima. Raftul poate ține sticlele de vin pe orizontală (cel mai bine pentru unitățile din afara amplasamentului sau sub bar) sau într-un unghi inclinat în care clienții pot citi etichete. Doar asigurați-vă că toate etichetele sunt orientate spre exterior. Aceste dulapuri frigorifice sunt destinate să fie reglate la temperaturi speciale concepute special pentru depozitarea vinului care ar putea să nu se încadreze în intervalele normale de refrigerare ale frigiderelor tipice. Majoritatea au sertare care se gliseaza usor si decoruri din lemn care innobileaza si intaresc ideea unei experiente fine , asa cum trebuie sa fie servirea unui vin bun.

Acestea fiind spuse, prin intermediul nostru, barul dvs va beneficia de echipamente si accesorii de calitate superioara la un pret accesibil. Topk Utilaje Alimentare va pune la dispozitie o gama variata de produse si accesorii pentru toate tipurile de baruri din diferite domenii, cum ar fi domeniul hotelier, restaurant, cafenele si pub-uri. Raportat la pret-calitate, Topk Utilaje Alimentare va ofera produse si accesorii moderne la o calitate superioara si o gama variata la un pret foarte accesibil.