Ce este un mixer planetar?

Mixerele planetare sunt echipamente frecvent intalnite in unitatile horeca. Un mixer planetar este numit ca atare deoarece agitatorul porneste un arbore rotativ in timp ce bolul ramane stationar, imitand modul in care planetele orbiteaza soarele.

Mixere planetare sunt extrem de versatile și pot sa mixeze de la gheata la aluat, de la creme mai consistente si maioneze, la frisca și albus.

In afara de de asta, in functie de modelul de mixer planetar, acesta poate sa fie dotat cu accesoriile necesare care sunt capabile sa il transforme rapid intr-un robot multifunctional. In acest fel, echipamentul poate fi utilizat cu success inclusiv la taiat, feliat sau macinat.

Acest tip de mixer ofera brutarului mai multa versatilitate decat un mixer spiralat traditional, deoarece poate functiona eficient cu o varietate de substante / alimente. Mixerele spiralate sunt utilizate in principal pentru amestecarea alutului, in timp ce mixerele planetare pot manipula un continut de aluat mai ridicat cu un continut mai ridicat de umiditate, impreuna cu diverse atasamente, sporind versatilitatea acestora.

Existenta si folosirea unui mixer planetar in bucataria profesionala economiseste timp, creste productivitatea si performanta muncii efectuate.

Mixerul planetar este realizat din otel inoxidabil prevazut cu un bol din inox care va rezista in timp. Este dotat cu o baza solida care garanteaza durabilitatea si stabilitatea acestuia.

Inainte de a alege orice mixer planetar, este important sa va asigurati ca investiti in echipamentul care va va rezolva problemele si va adauga eficienta afacerii dvs.

Caracteristici importante

Topk Utilaje Alimentare va recomanda sa cautati elemente de siguranta si avantaje care sa faca operatiunile mai eficiente, cum ar fi functia lift care ridic bolul automat, numarul de viteze corespunzator sau folosirea unui model cu carucior pentru deplasarea cu usurinta a bolului.

Raportul de absorbtie determina capacitatea motorului

Veti avea nevoie de un mixer mai puternic atunci cand amestecati ingrediente de inalta densitate. Im mod obisnuit, mixerele planetare au puteri mai mici decat mixerele spiralate, dar din moment ce nu va concentrati pe realizarea unor loturi uriase de aluat pentru pizza, nu trebuie sa mergeti la cele mai puternice. Ceea ce conteaza mai mult este dimensiunea.

Topk Utilaje Alimentare va recomanda gasirea unui mixer planetar care are o capacitate adecvata si se poate potrivi in bucataria dvs profesionala. Trebuie sa va asigurati ca nu suprasolicitati mixerul, deoarece acest lucru duce la o uzura ridicate a partilor interne. De asemenea, nu doriti ca mixerul planetar sa depaseasca spatiul de lucru.

Alegerea modelului potrivit de mixer planetar

Inainte de achizitionarea unui mixer planetar professional, stabileste cat de multe produse se pot pregati intr-o unitate de timp. Ce tipuri de aluat se vor amesteca cu acesta si cat de des va fi utilizat pentru amestecuri sau alte operatiuni.

Exista mixere planetare de capacitati mai mici, excelente pentru unitatile care au nevoie doar de cantitati de amestecuri reduse, dar nu si pentru o bucatarie sau pizzerie, care au nevoie de un mixer planetar de capacitate mai mare, ce se aseaza pe podea, nu pe blatul de lucru.

Topk Utilaje Alimentare va ofera o gama diversificata de mixere planetare concepute pentru a oferi profesionistilor cel mai bun raport calitate – pret pentru investitia lor. Etapa de amestecare este esentiala in coacere, iar achizitionarea mixerului planetar potrivit este esentiala pentru succesul afacerii dvs.

Actionati butonul de mai jos pentru a vizuliza gama de mixere planetare comercializata de Topk Utilaje Alimentare.