Blast chiller SINCOLD PLUS roll-in 20 cuve - grup motor exterior cu racire pe aer
Cod produs:
SQX20FT.80.ACCFT20
Descriere scurta:
Putere: 4,8 kW
Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 115*115*217
Grup motor exterior
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Capacitate tavi: 12 cuve GN 2/1 / tavi 60*40 sau 24 cuve GN1/1 / tavi 60*40
Productie: 50 kg (+90C...+3C) si 30 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 103*103*181 / 185
Racire pe aer
Structura mobila inclusa
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (50 kg) / +90C...-18C (30 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
La cerere: echipamentul se poate comanda fara structura mobila
Capacitate tavi: 12 cuve GN 2/1 / tavi 60*40 sau 24 cuve GN1/1 / tavi 60*40
Productie: 50 kg (+90C...+3C) si 30 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 103*103*181 / 185
Grup motor exterior
Racire pe aer
Structura mobila inclusa
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (50 kg) / +90C...-18C (30 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
La cerere: echipamentul se poate comanda fara structura mobila
Capacitate tavi: 12 cuve GN 2/1 / tavi 60*40 sau 24 cuve GN1/1 / tavi 60*40
Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 103*103*181 / 185
Racire pe aer
Structura mobila inclusa
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
La cerere: echipamentul se poate comanda fara structura mobila
Capacitate tavi: 12 cuve GN 2/1 / tavi 60*40 sau 24 cuve GN1/1 / tavi 60*40
Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 103*103*181 / 185
Racire pe aer
Structura mobila inclusa
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
La cerere: echipamentul se poate comanda fara structura mobila
Greutate echipament: 280 kg
Functiile modelului PLUS:
Functie pentru dospire
Functie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
Capacitate tavi: 12 cuve GN 2/1 / tavi 60*40 sau 24 cuve GN1/1 / tavi 60*40
Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 103*103*181 / 185
Grup motor exterior
Racire pe aer
Structura mobila inclusa
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
La cerere: echipamentul se poate comanda fara structura mobila
Capacitate: 1 carucior (20 cuve GN2/1 sau 20 tavi 60*80) sau 2 carucioare (20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40)
Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 137*125*217
Grup motor exterior
Racire pe aer
Prevazut cu 2 usi
Deschidere fata-spate
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Capacitate: 1 carucior (20 cuve GN2/1 sau 20 tavi 60*80) sau 2 carucioare (20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40)
Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 137*125*217
Grup motor exterior
Racire pe aer
Prevazut cu 2 usi
Deschidere fata-spate
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Capacitate: 1 carucior (20 cuve GN2/1 sau 20 tavi 60*80) sau 2 carucioare (20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40)
Productie: 170 kg (+90C...+3C) si 120 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 229*125*217
Grup motor exterior
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (170 kg) / +90C...-18C (120 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Capacitate: 1 carucior (20 cuve GN2/1 sau 20 tavi 60*80) sau 2 carucioare (20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40)
Productie: 170 kg (+90C...+3C) si 120 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 229*125*217
Grup motor exterior
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (170 kg) / +90C...-18C (120 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Capacitate: 1 carucior (20 cuve GN2/1 sau 20 tavi 60*80) sau 2 carucioare (20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40)
Productie: 200 kg (+90C...+3C) si 130 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 229*125*217
Grup motor exterior
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (200 kg) / +90C...-18C (130 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 8 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor