filtreaza produsele
- Vitrina frigorifica sticle si delicatese FRENOX, 240 lt, 4 rafturiSPD11-SY-100-SBDimensiuni (cm): 100*71*225Structura: otel inox si sticlaCapacitate: 240 ltSistem frig: ventilatAgent racire: R290Temperatura de lucru: +1...+20 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +30 grade Celsius si 50% umiditateSistem special de expunere delicatese pe sinaSistem de iluminare interioara cu LEDSpatele vitrinei este din sticla pentru expunereSticla incalzitaPrevazuta cu 2 usiZgomot minim în timpul lucruluiBenzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitSticlele se pozitioneaza inclinate*Optional contracost vitrina se poate face pe comanda cu dimensiunile dorite, conform proiectului dvs.
- Vitrina frigorifica sticle FRENOX, 1000 ltSPD11-240Dimensiuni (cm): 240*70*220Capacitate: 1000 ltSistem frig: ventilatAgent racire: R290Termostat si termometru digitalTemperatura de lucru: 0...+5 / +5...+12/ +12...+20 grade Celsius si umiditate de 65%Tensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +30 grade Celsius si 50% umiditateSistem special de expunere delicatese pe sinaSistem automat de evaporare apaSistem de iluminare interioara cu LEDSpatele vitrinei este din sticla pentru expunereSticla incalzitaPrevazuta cu 3 usiBenzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitSticlele se pozitioneaza inclinate*Optional contracost vitrina se poate face pe comanda cu dimensiunile dorite, conform proiectului dvs.
- Vitrina frigorifica sticle si delicatese FRENOX, 1000 ltSPD11-330Dimensiuni (cm): 210*85*230Structura: otel inox si sticlaCapacitate: 1000 ltIzolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mcSistem frig: ventilatAgent racire: R290Termostat si termometru digitalTemperatura de lucru: +4...+10 / +10...+20 / +0...+5 grade Celsius si umiditate de 65%Tensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +30 grade Celsius si 50% umiditateSistem special de expunere delicatese pe sinaSistem automat de evaporare apaSistem de iluminare interioara cu LEDSpatele vitrinei este din sticla pentru expunereSticla incalzitaPrevazuta cu 4 usiBenzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitSticlele se pozitioneaza inclinate*Optional contracost diferite culori*Optional contracost dispunerea rafturilor personalizata*Optional contracost vitrina se poate face pe comanda cu dimensiunile dorite, conform proiectului dvs.
- Vitrina frigorifica sticle si delicatese FRENOX, 800 ltMRD10Dimensiuni (cm): A= 349, B= 186, C= 302, D= 110Structura: lemn si sticlaCapacitate: 800 ltSistem frig: ventilatAgent racire: R290Termostat si termometru digitalTemperatura de lucru: +4...+10 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +30 grade Celsius si 50% umiditateSistem special de expunere delicatese pe sinaSistem de iluminare interioara cu LEDIncuietoareSistem de raft cu sine specialeSisteme speciale pentru usi si balamaleGarnitura magnetica detasabila si usor de curatatZgomot minim in timpul lucruluiTehnologie specifica pentru vinCapac din lemn*Optional contracost numar de usi*Optional contracost dispunerea rafturilor personalizata*Optional contracost vitrina se poate face pe comanda cu dimensiunile dorite, conform proiectului dvs.
- Vitrina FRENOX expunere vinuri delicatese cu 4 usiSPD11-217Dimensiuni (cm): 217*80*220Capacitate: 1350 ltSistem frig: ventilatAgent racire: R290Termostat si termometru digitalTemperatura de lucru: 0...+5 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +30 grade Celsius si 50% umiditateSistem special de expunere delicatese pe sinaSistem automat de evaporare apaSistem de iluminare interioara cu LEDSpatele vitrinei este din sticla pentru expunereSticla incalzitaPrevazuta cu 4 usiBenzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitSticlele se pozitioneaza inclinate*Optional contracost vitrina se poate face pe comanda cu dimensiunile dorite, conform proiectului dvs.
- Masina de decorat torturi - 35 cm-25%TPKDM35Putere: 220 WDimensiuni (cm): 50*37*57Placa turnanta: 35cmDimensiuni tort:10-32cmInaltime tort: maxim 21,5 cmTensiune alimentare: 230V/50Hz (monofazic)Panou de control impermeabilLame reglabile orizontale si verticalIntotdeauna unghiuri drepte de 90 de gradeNivel scazut de zgomotViteza reglabila de 60-320 RPMCrema/glazura distribuita uniformLamele orizontale si verticale pot fi ajustate pentru a obtine grosimea potrivita de glazura pentru diferite dimensiuni de tortPrajiturile de pana la 35 cm pot fi inghetate la perfectiune cu aceasta masinaAceasta masina porneste utilizand panoul de control usor care este rezistent la apaIndiferent daca doriti ca masa rotativa sa se roteasca rapid sau lent, aceasta poate fi setata cu usurinta cu viteza reglabilaGreutate: 25 kgPret normal 665,00 € Special Price 499,00 € + TVA
- Vitrina frigorifica expunere carne si aperitive 1 m, orizontala, geam drept, grup motor interiorEMP.MZ.100.A.DCPutere: 1,01 kWDimensiuni (cm): 100*75*135Sistem frig: staticaAgent racire: R290Tensiune alimentare: 220V/50HzSistem frigorific cu motor interiorSistem de stocare sub setatIzolatie poliuretan cu densitate 40 kg/m3Temperatura de lucru; 0º C, + 8º CTemperatura ambianta: 43º CSistem de iluminare interioara cu LEDGreutate echipament: 240 kg3.170,00 € + TVA
- Vitrina frigorifica expunere carne si aperitive 1,5 m, orizontala, geam drept, grup motor interiorEMP.MZ.150.A.DCPutere: 1,08 kWDimensiuni (cm): 150*75*135Sistem frig: staticaAgent racire: R290Tensiune alimentare: 220V/50HzSistem frigorific cu motor interiorSistem de stocare sub setatIzolatie poliuretan cu densitate 40 kg/m3Temperatura de lucru; 0º C, + 8º CTemperatura ambianta: 43º CSistem de iluminare interioara cu LEDGreutate echipament: 296 kg3.900,00 € + TVA
- Vitrina frigorifica expunere carne si aperitive 2 m, orizontala, geam drept, grup motor interiorEMP.MZ.200.A.DCPutere: 1,73 kWDimensiuni (cm): 200*75*135Sistem frig: staticaAgent racire: R290Tensiune alimentare: 220V/50HzSistem frigorific cu motor interiorSistem de stocare sub setatIzolatie poliuretan cu densitate 40 kg/m3Temperatura de lucru; 0º C, + 8º CTemperatura ambianta: 43º CSistem de iluminare interioara cu LEDGreutate echipament: 350 kg5.425,00 € + TVA
- Vitrina frigorifica expunere carne si aperitive 1 m, orizontala, geam drept, grup motor interiorEMP.VT.D.100.SPutere: 1,73 kWDimensiuni (cm): 100*85*135Sistem frig: ventilataAgent racire: R290Tensiune alimentare: 220V/50HzSistem frigorific cu motor interiorSistem de stocare sub setatIzolatie poliuretan cu densitate 40 kg/m3Temperatura de lucru; 0º C, + 8º CTemperatura ambianta: 43º CSistem de iluminare interioara cu LEDGreutate echipament: 191 kg3.115,00 € + TVA
- Vitrina frigorifica expunere carne si aperitive 1,3 m, orizontala, geam drept, grup motor interiorEMP.VT.D.130.SPutere: 1,73 kWDimensiuni (cm): 130*87*135Sistem frig: ventilataAgent racire: R290Tensiune alimentare: 220V/50HzSistem frigorific cu motor interiorSistem de stocare sub setatIzolatie poliuretan cu densitate 40 kg/m3Temperatura de lucru; 0º C, + 8º CTemperatura ambianta: 43º CSistem de iluminare interioara cu LEDGreutate echipament: 257 kg3.600,00 € + TVA
- Vitrina frigorifica expunere carne si aperitive 1,6 m, orizontala, geam drept, grup motor interiorEMP.VT.D.160.SPutere: 1,73 kWDimensiuni (cm): 160*87*135Sistem frig: ventilataAgent racire: R290Tensiune alimentare: 220V/50HzSistem frigorific cu motor interiorSistem de stocare sub setatIzolatie poliuretan cu densitate 40 kg/m3Temperatura de lucru; 0º C, + 8º CTemperatura ambianta: 43º CSistem de iluminare interioara cu LEDGreutate echipament: 265 kg4.690,00 € + TVA
- Vitrina frigorifica expunere carne si aperitive 2 m, orizontala, geam drept, grup motor interiorEMP.VT.D.200.SPutere: 2,07 kWDimensiuni (cm): 200*87*135Sistem frig: ventilataAgent racire: R290Tensiune alimentare: 220V/50HzSistem frigorific cu motor interiorSistem de stocare sub setatIzolatie poliuretan cu densitate 40 kg/m3Temperatura de lucru; 0º C, + 8º CTemperatura ambianta: 43º CSistem de iluminare interioara cu LEDGreutate echipament: 319 kg5.775,00 € + TVA
- Cuptor profesional pe gaz gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuveEMPCBG6Putere: 11610 Kcal/13.5 kWCapacitate: 6 tavi GN 1/1Sursa de alimentare: gaz natural sau GPLStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 92*88*73Tensiune alimentare: 220V / 50HzTip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 185 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pe gaz gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuveEMPCBG10Putere: 16766 Kcal/19.5 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Sursa de alimentare: gaz natural sau GPLStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 92*88*98Tensiune alimentare: 220V / 50HzTip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 213 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pe gaz gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 24 cuveEMPCBG24Putere: 27515 Kcal/32 kWCapacitate: 24 tavi GN 1/1 sau 12 tavi GN 2/1Sursa de alimentare: gaz natural sau GPLStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 118*107*119Tensiune alimentare: 220V / 50HzTip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 283 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pe gaz gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 40 cuveEMPCBG40Putere: 47291 Kcal/55 kWCapacitate: 40 tavi GN 1/1Sursa de alimentare: gaz natural sau GPLStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 119*108*180Tensiune alimentare: 220V / 50HzTip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 449 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuveEMPCBE6Putere: 8684 Kcal/10.1 kWCapacitate: 6 tavi GN 1/1Tensiune de alimentare: 380 V / 50 HzStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 92*88*73Tip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 160 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuveEMPCBE10Putere: 14875 Kcal/17.3 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Tensiune de alimentare: 380 V / 50 HzStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 92*88*98Tip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 198 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 24 cuveEMPCBE24Putere: 23645 Kcal/27.5 kWCapacitate: 24 tavi GN 1/1 sau 12 tavi GN 2/1Tensiune alimentare: 380 V / 50 HzStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 118*107*119Tip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 278 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 40 cuveEMPCBE40Putere: 47291 Kcal/55.5 kWCapacitate: 40 tavi GN 1/1Tensiune alimentare: 380V / 50HzStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 119*108*180Tip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 449 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control electromecanicSTC423EPutere instalata: 3.700 WCapacitate: 8 cuve GN 2/3 Prof. 20 sau 4 cuve GN 2/3 Prof. 40 sau 3 cuve GN 2/3 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*62*58Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungVaporizare directaGreutate echipament: 50 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control electromecanicSTC411EPutere instalata: 5.700 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*58Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungVaporizare directaGreutate echipament: 59 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control electromecanicSTC411EWPutere instalata: 5.700 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*58Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe latVaporizare directaGreutate echipament: 64 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control electromecanicSTC611EPutere instalata: 7.200 WCapacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*66Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungVaporizare directaGreutate echipament: 65 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control electromecanicSTC611EWPutere instalata: 7.200 WCapacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*66Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe latVaporizare directaGreutate echipament: 68 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanicSTC1011EPutere instalata: 11.400 WCapacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*88Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungVaporizare directaGreutate echipament: 92 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanicSTC1011EWPutere instalata: 11.400 WCapacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*88Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe latVaporizare directaGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 tavi si panou electromecanic + caruciorSTG201ETPutere instalata: 26.250 WCapacitate: 20 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*96*186Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicCarucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe latVaporizare directaDistanta dintre cuve (cm) : 6.5Greutate echipament: 252 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie FM electric cu 16 tavi si panou electromecanic + caruciorSTB616ETPutere instalata: 26.250 W trifazicCapacitate: 16 tavi 60*40Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*96*186Temperatura maxima de lucru: 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicDistanta dintre tavi (cm): 8.6Carucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate ajustabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Control manual reglare aburCuvele se introduc pe latGreutate echipament: 252 kgCuptor profesional pentru horeca