filtreaza produsele
- Cuptor profesional pe gaz gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuveEMPCBG6Putere: 11610 Kcal/13.5 kWCapacitate: 6 tavi GN 1/1Sursa de alimentare: gaz natural sau GPLStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 92*88*73Tensiune alimentare: 220V / 50HzTip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 185 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pe gaz gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuveEMPCBG10Putere: 16766 Kcal/19.5 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Sursa de alimentare: gaz natural sau GPLStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 92*88*98Tensiune alimentare: 220V / 50HzTip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 213 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pe gaz gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 24 cuveEMPCBG24Putere: 27515 Kcal/32 kWCapacitate: 24 tavi GN 1/1 sau 12 tavi GN 2/1Sursa de alimentare: gaz natural sau GPLStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 118*107*119Tensiune alimentare: 220V / 50HzTip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 283 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pe gaz gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 40 cuveEMPCBG40Putere: 47291 Kcal/55 kWCapacitate: 40 tavi GN 1/1Sursa de alimentare: gaz natural sau GPLStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 119*108*180Tensiune alimentare: 220V / 50HzTip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 449 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuveEMPCBE6Putere: 8684 Kcal/10.1 kWCapacitate: 6 tavi GN 1/1Tensiune de alimentare: 380 V / 50 HzStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 92*88*73Tip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 160 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuveEMPCBE10Putere: 14875 Kcal/17.3 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Tensiune de alimentare: 380 V / 50 HzStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 92*88*98Tip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 198 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 24 cuveEMPCBE24Putere: 23645 Kcal/27.5 kWCapacitate: 24 tavi GN 1/1 sau 12 tavi GN 2/1Tensiune alimentare: 380 V / 50 HzStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 118*107*119Tip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 278 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 40 cuveEMPCBE40Putere: 47291 Kcal/55.5 kWCapacitate: 40 tavi GN 1/1Tensiune alimentare: 380V / 50HzStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 119*108*180Tip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 449 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional combi 5 pizza 25 cmEMP.PFE.4+5.Y-KPutere totala: 13 kWDimensiuni exterior(cm): 104*96*120Capacitate: 5 pizza cu diametrul de 25 cmCapacitate tavi cuptor convectie: 4 tavi 40*60 cmCapacitate tavi cuptor pizza: 1 tavi 40*60 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 220V / 50HzIncalzire cu termostat controlat electronicTemperatura si timpul de lucru reglabile digitalVentilator cu directie dubla, asigura o distributie omogena a calduriiPrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSteamer cu control manualTermometru pentru temperatura interioara72Reglaj al temperaturii pentru partea superiora si cea inferioaraGreutate echipament: 172 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi-23%MEGABAKERY1040DPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):93.6*91.1*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 vitezeTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburPoate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 4 taviMEGABAKERY440DPutere instalata: 6.3 kWCapacitate: 4 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*86.9*64.6Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzOptional tensiune alimentare: 380 V/50 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze adjustabileTimer: 9h 59minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburPoate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti. Parameters.Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 72 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 6 taviMEGABAKERY640DPutere instalata: 9.3 kWCapacitate: 6 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*91.1*77Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze reglabileTimer: 9h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburPoate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 80 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi-23%MEGABAKERY1040MPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*91.1*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu 3 ventilatoare, cu sens reversibil de rotatieTimer: 120 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horecaPret normal 3.905,00 € Special Price 3.009,00 € + TVA
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 4 taviMEGABAKERY440MPutere instalata: 6.3 kWCapacitate: 4 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*86.9*64.6Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzOptional la cerere tensiune alimentare: 220 V/50 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoareTimer: 120 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistentaSistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane receUmiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 72 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 tavi-23%MEGABAKERY640MPutere instalata: 9.3 kWCapacitate: 6 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*91.1*77Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoareTimer 120 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse.Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facilaUsa cu sticla termorezistentaSistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane receUmiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 80 kgCuptor profesional pentru horeca
Produs promotionalPret normal 2.790,00 € Special Price 2.149,00 € + TVA - Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve-23%MEGAGASTRONOMY1040DGPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 94*91*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380 V / 50-60 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 vitezeTimer: 9h 59 min + inf.Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburSonda de miez inclusa usureaza procesele de gatirePosibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelorCele 3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produseFunctia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucruCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
Produs promotionalPret normal 4.665,00 € Special Price 3.589,00 € + TVA - Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 4 cuveMEGAGASTRONOMY440DGPutere instalata: 6.3 kWCapacitate: 4 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*87*65Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50Hz la cerere tensiune alimentare: 380V / 50-60HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 vitezeTimer: 9h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si a timpului de injectie abur.Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatirePosibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor.Cele 2 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse.Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucruCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 72 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 6 cuveGASTROTEK600PGPutere instalata: 9.3 kWCapacitate: 6 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 94*84*79.9Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50Hz / la cerere tensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTimer: 9h 59 min + inf2 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 vitezePrevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convectie si abur rece, mediu sau caldFunctie de gatire la aburGreutate echipament: 80 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuveGASTROTEK1000PGPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 94*91*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTimer: 9h 59 min +inf3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 vitezePrevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.fSonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau caldFunctie de gatire la aburGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuveMEGAGASTRONOMY1040MGPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 94*91*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V/ 50-60 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 1 vitezaTimer: 120 minPanou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatireUmidificarea este ajustabila in functie de necesitatiCele 3 ventilatoare cu sens reversibil faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniformaCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 10 cuveGASTROTEK1020PGGASPutere instalata: 16 kW - 13.744 KcalCapacitate: 10 tavi GN 1/1Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/hDistanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bari1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 vitezeTimer: 9h 59 min + infPrevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau caldFunctie de gatire la aburGreutate echipament: 163 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 6 cuveGASTROTEK620PGGASPutere instalata: 13.8 kW - 11.596 KcalCapacitate: 6 tavi GN 1/1Consum gaz: metan 1.46 mc/h GPL 1.088 Kg/hDistanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.5*92.3*81.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTimer: 9h 59 min +inf1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 vitezePrevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau caldFunctie de gatire la aburGreutate echipament: 115 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou mecanic, 5 cuveMEGAGASTRONOMY523MGPutere instalata: 3.2 kWCapacitate: 5 tavi GN 2/3 - 5 tavi GN 1/2Distanta intre tavi: 7.3 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 60.6*78.2*65Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaTimer: 120 minVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 vitezaPanou de control mecanic cu 4 butoane pt controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire.Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati.Ventilatorul puternic si sensul reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 52 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 5 cuveMEGAGASTRONOMY523DGPutere instalata: 3.2 kWCapacitate: 5 tavi GN 2/3 - 5 tavi GN 1/2Distanta intre tavi: 7.3 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 60.6*78.2*65Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 3 vitezeTimer: 9h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si a timpului de injectie aburSonda de miez inclusa usureaza procesele de gatirePosibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelorVentilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produseFunctia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucruCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 52 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuveMEGAGASTRONOMY640MGGASPutere instalata: 13.8 kW - 11.6 KcalCapacitate: 6 tavi GN 1/1Consum gaz: metan 1.46 mc/h GPL 1.088 Kg/hDistanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.5*92.3*81.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaTimer: 120 min.Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 vitezaPanou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatireUmidificarea este ajustabila in functie de necesitati.Ventilatorul puternic si sensul reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 115 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital , 6 cuveMEGAGASTRONOMY640DGGASPutere instalata: 13.8 kW - 11.6 KcalCapacitate: 6 tavi GN 1/1Consum gaz: metan 1.46 mc/h GPL 1.088 Kg/hDistanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.5*92.3*81.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 3 vitezeTimer: 9h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburSonda de miez inclusa usureaza procesele de gatirePosibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor.Ventilatorul cu 3 viteze si sens reversibil de rotatie asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse.Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru.Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatireaGreutate echipament: 115 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuveMEGAGASTRONOMY1040MGGASPutere instalata: 16 kW - 13.7 KcalCapacitate: 10 tavi GN 1/1Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/hDistanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTimer: 120 min.Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 vitezaTip umidificare: abur cu injectie directaPanou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire. Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati Ventilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta.Greutate echipament: 163 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuveMEGAGASTRONOMY1040DGGASPutere instalata: 16 kW - 13.7 KcalCapacitate: 10 tavi GN 1/1Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/hDistanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila 1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 vitezeTimer: 9h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburSonda de miez inclusa usureaza procesele de gatirePosibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelorVentilatorul cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pentru cele mai sensibile produseFunctia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucruCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 163 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 3 taviMIDIDIGITALEPutere instalata: 3.2 kWCapacitate: 3 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 86*78.2*55.5Temperatura maxima de lucru 290 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilatorPrevazut cu panou de control digital cu 10 programe, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 59 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 4 taviBRIOXDIGITPutere instalata: 2.7 kWCapacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cmDistanta intre tavi: 7 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 59*57.6*59.2Temperatura maxima de lucru 280 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilatorPrevazut cu panou de control digital, 10 programe, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 36 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 4 taviMAXIDIGITPutere instalata: 6.3 kWCapacitate: 4 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 86*78.2*63.5Temperatura maxima de lucru 280 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzOptional tensiune alimentare: 380 V/50 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoarePrevazut cu panou de control digital cu 10 programe, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 68 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 taviBAKE1000EPutere instalata: 15.8 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 vitezeTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 162 kgProvenienta: ItaliaLinia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.Cuptorul cu 10 tavi si panou de control electromecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control electronic, 16 taviBAKE1600EPutere instalata: 23.7 kWCapacitate: 16 tavi 60*40 cm dispuse pe carucior, caruciorul nu este inclus in pretDistanta intre tavi: 8.8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 92*136.7*184.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare, 3 vitezeHota motorizata cu extractie inclusaTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 337 kgProvenienta: ItaliaLinia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.Cuptorul cu 16 tavi si panou de control electronic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 5 taviBAKE500EPutere instalata: 7.9 kWCapacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila1 Ventilator cu sens reversibil de rotatie, 3 vitezeTimer: 9h 59 min.Prevazut cu panou de control electromecanic cu patru butoane rotative cu afisaj digital , posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Aprindere programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire.Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unui buton aflat deasupra panoului de control.Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale.Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pentru coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.Greutate echipament: 110 kg
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 taviBAKE1000PPutere instalata: 15.8 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 vitezePosibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecareKit USBTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control LCD programabil , posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburLinia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.Greutate echipament: 162 kg
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 5 taviBAKE500PPutere instalata: 7.9 kWCapacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila1 Ventilator cu sens reversibil de rotatie, 3 vitezeTimer: 9 h 59 min.Prevazut cu panou de control electronic programabil pana la 90 programa cu 10 faze de gatire, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Aprinderea programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire.Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unui buton aflat deasupra panoului de control.Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.Greutate echipament: 110 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil, 16 taviBAKE1600PPutere instalata: 23.7 kWCapacitate: 16 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8.8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 92*136.7*184.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare, 3 vitezePosibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecareKit USBHota motorizata cu extractie inclusaTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 337 kg
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 taviBAKE1000MPutere instalata: 15.8 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatieTimer: 120 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 162 kgProvenienta: ItaliaLinia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si functionalitate maxima.Cuptorul cu 10 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie.Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere.Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 16 taviBAKE1600MPutere instalata: 23.7 kWCapacitate: 16 tavi 60*40 cm dispuse pe carucior, caruciorul nu este inclus in pretDistanta intre tavi: 8.8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 92*136.7*184.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoareHota motorizata cu extractie inclusaTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 337 kgProvenienta: ItaliaLinia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.Cuptorul cu 16 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
- Cuptor profesional patiserie Gierre cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 taviBAKE500MPutere instalata: 7.9 kWCapacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila1 Ventilator cu sens reversibil de rotatieTimer: 120 min.Prevazut cu panou de control mecanic cu patru butoane rotative, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Aprindere programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire. Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unei manete aflate deasupra panoului de control. Revenirea la mediul perfect in camera de coacere se face aproape instantaneu.Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale.Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pentru coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.Greutate echipament: 110 kg
- Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 taviBAKE1020E GASPutere instalata: 16 kW, 13.700 KcalConsum gas: metan 1.560 m3/hCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 vitezeTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 172 kg
- Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital , 5 taviBAKE520E GASPutere instalata: 13.8 kW- 11.600 KcalConsum gaz:metan 1.56 mc/hCapacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu 3 viteze reglabile si sens reversibil de rotatiePrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 115 kg
- Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 taviBAKE1020P GASPutere instalata: 16 kW, 13.700 KcalConsum gas: metan 1.560 m3/h GPL: 1.088 Kg/hCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaPosibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecareKit USBVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 vitezeTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 172 kg
- Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 taviBAKE1020M GASPutere instalata: 16 kW, 13.700 KcalConsum gas: metan 1.560 m3/hCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 230V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoareTimer: 120 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburLinia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.Greutate echipament: 172 kg
- Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 taviBAKE520M GASPutere instalata: 13.8 kW- 11.600 KcalConsum gaz: metan 1.56mc/h 1.088 Kg/hCapacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*88.4Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatiePrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 122 kgProvenienta: ItaliaCuptorul cu convectie Gierre Baketek asigura coacere uniforma si mutifunctionala datorita ventilatiei cu sens reversibil si injectiei de abur. Este recomandat pt a pregati croissante, produse de patiserie , bucatele mici de pizza , prajituri sau paine si produse de panificatie semipreparate. Distanta de 8 cm intre tavi permite si produselor mai inalte sa aiba loc sa creasca si sa se coaca uniform. Structura din inox AISI 304, email si sticla termorezistenta il fac ideal pentru locatii ca pub-uri, patiserii mici, cantine, sandwich sau snack baruri, magazine stradale sau benzinarii. Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur, coacere multifunctionala.
- Cuptor profesional GIRRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil ,5 taviBAKE520P GASPutere instalata: 13.8 kW- 11.600 KcalConsum gaz:metan 1.56 mc/hCapacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaPosibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecareKit USBVentilatie cu 3 viteze reglabile si sens reversibil de rotatiePrevazut cu panou de control LCD programabil, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 115 kgProvenienta: ItaliaCuptorul cu convectie Gierre Baketek asigura coacere uniforma si mutifunctionala datorita ventilatiei cu sens reversibil si injectiei de abur. Este recomandat pt a pregati croissante, produse de patiserie , bucatele mici de pizza , prajituri sau paine si produse de panificatie semipreparate. Distanta de 8 cm intre tavi permite si produselor mai inalte sa aiba loc sa creasca si sa se coaca uniform. Structura din inox AISI 304, email si sticla termorezistenta il fac ideal pentru locatii ca pub-uri, patiserii mici, cantine, sandwich sau snack baruri, magazine stradale sau benzinarii. Prevazut cu panou de control LCD programabil, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur, coacere multifunctionala.Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.Cuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastronomie cu convectie si abur - 40 cuveOKFE202Putere instalata: 42 kWCapacitate: 40 cuve GN 1/1 sau 20 cuve GN 2/1 - exclus cuveleStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 110*95*191Tensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Cuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastronomie cu convectie si abur - carucior cu 40 cuveOKFE202TKPutere instalata: 42 kWCapacitate: kit carucior pentru 40 cuve GN 1/1 sau 20 cuve GN 2/1 - exclus cuveleStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 110*95*191Tensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Cuptor profesional pentru horeca