Filtre

Categorii produse

MOBILIER SUPERMARKET

Filtreaza produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

MOBILIER SUPERMARKET

Alegeti dintr-o gama variata mobilier de supermarket, ideale ptr supermarket, minimarket. Echipamente de calitate inalta la preturi competitive. Profita de reduceri, promotii si oferte la rafturi metalice, rafturi paine, sisteme de acces si ghidare, mese ptr casa de marcat, accesorii rafturi, cosuri si carucioare market si multe altele aflate in stoc. In oferta TOPK de mobilier supermarket regasiti doar branduri recunoscute si de incredere.

Subcategorii

Rafturi metalice (50)

TOPK va ofera o gama variata de rafturi metalice vopsite in camp electrostatic, de perete, godola sau legume fructe de diverse dimensiuni ptr supermaket indiferent de capacitatea lui. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Rafturi paine (29)

TOPK va ofera o gama variata de rafturi de paine cu polite, cu dulap, cu carlige de diverse dimensiuni ptr supermaket indiferent de capacitatea lui. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Rafturi legume-fructe (13)

Rafturile de legume fructe si gondolele sau rafturile de mijloc pentru expunere fructe sunt solutia ideala de expunere a produselor vegetale proaspete in magazine si supermarketuri. Alegeti o varianta de raft legume fructe cu oglinda sau sapca, cu structura metalica sau din lemn avand incredere ca beneficiati de cel mai bun raport calitate-pret. TOPK mentine un stoc permanent de rafturi si gondole legume fructe pentru a putea oferi clientilor cel mai scurt timp de livrare. 

Sisteme de acces si ghidare (15)

TOPK va ofera o gama variata  de sistem de acces si ghidare, porti unisens de diverse dimensiuni ptr supermaket indiferent de capacitatea lui. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Mese ptr casa de marcat (62)

TOPK va ofera o gama variata de mese ptr casa de marcat standard sau in tandem, cu banda sau fara banda de diverse dimensiuni ptr supermaket indiferent de capacitatea lui. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Cosuri si carucioare supermarket (16)

TOPK va ofera o gama variata de cosuri ptr supermaket indiferent de capacitatea lui. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Accesorii rafturi (1)

TOPK va ofera o gama variata de accesorii rafturi de diverse dimensiuni ptr supermaket indiferent de capacitatea lui. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Inapoi Sus