Filtre

Categorii produse

CUPTOR PROFESIONAL

Filtreaza produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

CUPTOR PROFESIONAL

Alegeti dintr-o gama variata de cuptoare, ideale pentru pizzerii, restaurante, cofetarii, patiserii, catering, brutarii. Echipamente de calitate inalta la preturi competitive. Profita de reduceri, promotii si oferte speciale la cuptoare conveyor, cuptoare cu convectie, cuptoare cu vatra, cuptoare cartofi copti, dospitoare dulapuri calde si suporti si multe altele aflate in stoc. In oferta TOPK de cuptoare regasiti doar branduri recunoscute si de incredere. Comanda cuptor profesional cu garantie inclusa.

Subcategorii

Cuptor patiserie (39)

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare de patiserie cu convectie sau convectie si abur, cu capacitati diferite dedicate coacerii de produse de patiserie. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr cuptoare de patiserie produse in Italia cu ultima tehnologie, cu coacere garantata uniforma. Alegeti cuptorul de patiserie care se potriveste perfect afacerii voastre. 

Cuptoare gastronomice | Cuptoare convectie (31)

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare de gastronomie electrice sau pe gaz, cu convectie sau cu abur, cu cuve GN de capacitati diferite dedicate bucatariei profesionale indiferent de dimensiunea ei. Cuptorele comercializate de TOPK sunt perfecte pentru pregatirea alimentelor in mod optim, ideale pentru a fi folosite in restaurante, cantine, catering-uri sau fast food, avand capacitati de la 4 la 40 de tavi. Designul ergonomic, gama variata de tehnologii de la cele mai simple la cele mai elevate va asigura un proces de preparare eficient si sigur pentru orice tip de preparat. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr cuptoare gastronomice produse in Italia sau Turcia cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Cuptoare cu banda (21)

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare cu banda ptr covrigi ori pizza,dedicate covrigariilor si pizzeriilor indiferent de capacitatea lor. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Cuptoare cu vatra (5)

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare cu vatra, cu suport ori fara, cu 1, 2 sau 3 tobe, cu capacitati diferite dedicate bucatariei profesionale indiferent de dimensiunea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Cuptoare cartofi copti (kumpir) (4)

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare cartofi copti (kumpir), cu 2 sau 3 sertare, cu capacitati diferite dedicate bucatariei profesionale indiferent de dimensiunea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Dospitoare, dulapuri calde si suporti (24)

TOPK va ofera o gama variata de dospitoare dulapuri calde si suporti, pentru gastronomie ori patiserie, cu capacitati diferite dedicate bucatariei profesionale indiferent de dimensiunea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Inapoi Sus