Vitrina frigorifica ptr ciocolata cu spatiu depozitare Jordao Passion - 1 m

Cod produs:
PARCH105
Descriere scurta:
Dimensiuni (cm): 105*110*136,5
Temperatura de lucru: +13...+15 grade C
Latime suprafata expunere (cm): 81,5
Grosime panouri laterale (cm): 3
Suprafata expunere: 0,63 mp
Putere nominala: 780 W
Putere frigorifica: 855 W
Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
Numar usi spatiu depozitare: 1
Politele vitrinei sunt neutre
Motor interior (optional poate fi comandata cu grup motor extern)
Prevazuta cu termostat si termometru electronic
Sistem automat ptr degivrare
Sistem frigorific ventilat
Temperatura evaporare: -10 grade C
Temperatura condensare: +45 grade C
Prevazuta cu spatiu expunere din inox cu latimea de 81,5 cm si 2 polite din sticla cu latimea de 25 cm, iluminare interioara pe fiecare polita
Geamul frontal este bombat cu deschidere hidraulica de jos in sus
Plinta este realizata din inox sau marmura "Estremoz Medio", iar blatul de lucru cu latimea de 29 cm este realizat din inox, existand o gama variata de materiale si culori disponibile la comanda pentru acestea (vezi brosura)
Panoul frontal bombat si lateralele sunt laminate si pot fi comandate standard urmatoarele nuante de culoare: Birch, Bleached Oak, Pear, Cherry, Walnut, Dark Oak (vezi brosura); optional pot fi comandate din metal vopsit in camp electrostatic cu urmatoarele culori: RAL 1013-Oyster white, RAL 1033-Dahlia yellow, RAL 3003-Ruby red, RAL 5002-Ultramarine blue, RAL 6019-Pastel green (vezi brosura) cu mentiunea ca in cazul nuantelor RAL panoul frontal are curbura mai putin accentuata
Share:
Vitrina frigorifica pentru ciocolata este o unitate moderna si eleganta, special conceputa pentru afisarea si pastrarea produselor de ciocolata in conditii optime. Echipamentul este util intr-o cofetarie, patisserie, supermarket si magazine alimentare. Vitrina are o lungime de aproximativ 1 metru, oferind un spatiu generos pentru expunerea produselor de ciocolata.

Sistem de racire
Echipamentul are un sistem de racire avansat, care mentine temperatura constanta si uniforma in interiorul vitrinei. Acest sistem este esential pentru pastrarea ciocolatei in conditii ideale, evitand topirea sau cristalizarea acesteia. Vitrina dispune de temperatura de lucru +13...+15 grade C, putere frigorifica 855 W, prevazuta cu termostat si termometru electronic, sistem automat ptr degivrare, temperatura evaporare: -10 grade C, temperatura condensare: +45 grade C.

Spatiu de depozitare
In partea inferioara a vitrinei se afla un spatiu de depozitare dedicate cu o usa, care permite organizarea si stocarea suplimentara a produselor de ciocolata sau a altor ingrediente necesare.

Control si reglare
Este echipata cu un termostat si termometru electronic intuitiv, care permite utilizatorului sa regleze temperatura si sa gestioneze functiile vitrinei in mod eficient. Acest control precis asigura mentinerea unei temperaturi constante si potrivite pentru pastrarea si expunerea ciocolatei

Usor de curatat

Pentru inlaturarea petelor si a rezidurile se pot utiliza materiale moi si un detergent fin.

Particularitati si avantaje vitrina frigorifica
✓ Prevazuta cu spatiu expunere din inox cu latimea de 81,5 cm si 2 polite din sticla cu latimea de 25 cm, iluminare interioara pe fiecare polita
✓ Geamul frontal este bombat cu deschidere hidraulica de jos in sus
✓ Plinta este realizata din inox sau marmura "Estremoz Medio", iar blatul de lucru cu latimea de 29 cm este realizat din inox
✓ Sistem automat ptr degivrare
✓ Prevazuta cu termostat si termometru electronic
PROMO:

Mixer Planetar 7 litri 11 viteze

 

Produse similare
Specificatii produs
Modul100 cm
ProducatorJORDAO
SeriaPassion
Sistem depozitareCu depozitare frigorifica
Tip sistem racireVentilat
Tip suprafata de lucruFrigorifica pt ciocolata
Language