Vitrina frigorifica cu depozit pentru peste este un echipament specializat utilizat in restaurant, cafenele, cantine, bistro, magazine alimentare si supermarket pentru expunerea si pastrarea produselor din peste in conditii optime de temperatura si igiena. Prin utilizarea unei astfel de vitrine, se poate asigura prospetimea si calitatea pestelui, contribuind astfel la satisfactia clientilor si la succesul afacerii tale in domeniul alimentatiei.
Temperatura reglabila
Echipamentul dispune de temperatura de lucru 0-2 grade Celsius, termostat electronic, agregat racire inclus, racire statica, prevazuta cu depozit cu usi, se aseaza pe 4 picioare fixe. Vitrina este echipata cu un compartiment frigorific pentru expunerea produselor peste si un depozit de stocare situat sub vitrina, pentru a pastra cantitati suplimentare de peste la temperaturi adecvate. Este echipata cu un termostat, care permite reglarea si monitorizarea constanta a conditiilor din interiorul vitrinei si depozitului, pentru a asigura conditii optime de pastrare a pestelui.
Usor de curatat
Echipamentul sre structura rezistenta ceea ce face curatarea acestuia simpla si rapida. Cu ajutor unor materiale moi si detergent fini, vitrina frigorifica nu va mai aea pete sau alte reziduri.