Sterilizatorul pentru cutite este un echipament esential in bucatariile restaurantelor, bistro-urilor, cafenelelor, unitatilor de catering, asigurand igiena si siguranta in manipularea cutitelor. Cu un design compact, dimensiune de 31/39*14*50 cm, usor de utilizat si eficient in sterilizare, acest echipament este indispensabil pentru mentinerea unui mediu sigur si sanatos.
Usor de Utilizat
Cu un design simplu si functional, sterilizatorul pentru cutite este usor de utilizat, chiar si pentru personalul neexperimentat. Pur si simplu introduceti cutitele in compartimentul dedicat, porniti echipamentul si asteptati ca ciclul de sterilizare sa se incheie. Nu sunt necesare operatiuni complexe sau cunostinte specializate.
Compact si Usor de Amplasat
Sterilizatorul pentru cutite are un design compact, care nu ocupa mult spatiu in bucatarie. Acesta poate fi amplasat pe blatul de lucru sau pe un raft, fara a fi nevoie de spatii mari de depozitare. Dimensiunile sale reduse il fac potrivit pentru bucatariile cu spatiu limitat.
Usor de curatat
Cu suprafete netede si non-aderente, acest echipament permite o curatare rapida si simpla dupa fiecare utilizare. Pur si simplu, se indeparteaza cutitele si se sterg interiorul si exteriorul sterilizatorului cu un servetel umed sau cu o carpa moale imbibata in solutie de curatare delicata. Datorita designului sau inteligent si accesului facil, acest sterilizator se poate integra fara probleme in rutina de curatare a bucatariei, asigurand un mediu sigur si igienic pentru preparatele culinare.
Particularitati si avantaje sterilizator cutite
✓ Temperatura de lucru reglabila termostat in intervalul 0...110 grade Celsius
✓ Prevazut cu sistem de alimentare si evacuare apa cu robineti
Indeparteaza grasimea si murdaria foarte dificila, igienizeaza, dezinfecteaza si inlatura toate bacteriile ce ar putea afecta sanatatea.
Temperatura de lucru: 75 grade C
Contine: termostat pentru reglarea temperaturii, are o utilizare usoara - se umple tank-ul cu apa, se inchide, se asteapta pana apa atinge temp. necesara, si se adauga detergent special puternic impotriva grasimilor. Odata detergentul dizolvat se poate folosi aparatul.
Spala si dezinfecteaza orice accesoriu din bucatarie: oale, tigai, boluri, gratare, filtre, tavi etc.
Foloseste detergent biodegradabil, non-toxic
Beneficii: asigura o curatare si o igiena perfecta, economie de energie, apa, produse de curatat.
Recomandat pentru: catering, restaurante, hoteluri, etc.
Tacamurile se introduc continuu pe la partea superioara a aparatului imediat ce au iesit din masina de spalat. In aparatul de lustruit intra intr-un ciclu de uscare, lustruire, igienizare cu ajutorul unor granule speciale sterilizate permanent cu o lampa cu UV. Ventilatorul cu aer cald definitiveaza uscarea si impiedica posibilitatea evacuarii granulelor din circuit.
Aparat automat de lustruit, pornirea este manuala, dotat cu tava colectoare de tacamuri lustrite la final
Este dotat cu un carucior cu roti pe care se sprijina tava colectoare de tacamuri lustrite la final
Beneficii: reduce timpul de uscare si lustruire a tacamurilor, asigura o igiena perfecta, este ideala pentru tacamuri din inox, otel, fier
Recomandat pentru: catering, restaurante, hoteluri, etc.
Indeparteaza grasimea si murdaria foarte dificila, igienizeaza, dezinfecteaza si inlatura toate bacteriile ce ar putea afecta sanatatea.
Temperatura de lucru: 75 grade C
Contine: termostat pentru reglarea temperaturii, are o utilizare usoara - se umple tank-ul cu apa, se inchide, se asteapta pana apa atinge temp. necesara, si se adauga detergent special puternic impotriva grasimilor. Odata detergentul dizolvat se poate folosi aparatul.
Spala si dezinfecteaza orice accesoriu din bucatarie: oale, tigai, boluri, gratare, filtre, tavi etc.
Foloseste detergent biodegradabil, non-toxic
Beneficii: asigura o curatare si o igiena perfecta, economie de energie, apa, produse de curatat.
Recomandat pentru: catering, restaurante, hoteluri, etc.