Rotisor electric cu 3 tepuse

Cod produs:
RPE3-3E
Pret normal 1.665,00 € Special Price 1.332,00 € + TVA
Descriere scurta:
Putere instalata: 9.00 kW
Dimensiuni (cm): 115*55*80
Numar tepuse: 3
Capacitate: 12-15 pui
Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
Fiecare rezistenta poate fi controlata separat
Manerul usii si al tepusilor este realizat din bachelita rezistenta la caldura
Sistemul de transmisie din otel asigura functionarea silentioasa
Usor de intretinut si curatat
Greutate echipament: 80 kg
Produs promotional
Disponibil la comanda
Share:
Rotisorul electric cu este un echipament esential pentru restaurante, fast-food-uri care doresc sa ofere preparate din carne de pui gatite uniform si savuros. Acest rotisor combina tehnologia moderna cu un design practic, asigurand o gatire eficienta si de inalta calitate a puilor. Cu capacitatea sa de 12-15 pui, dimensiune de 115*55*80 cm, constructia durabila, usurinta in utilizare si intretinere, acest rotisor reprezinta o investitie valoroasa pentru cresterea eficientei si a calitatii serviciilor oferite.

Gatire Uniforma si Savoare Desavarsita
Datorita sistemului rotativ, rotisorul asigura o gatire uniforma a puilor, pastrand suculenta si potentand aromele naturale. Puii sunt rumeniti perfect pe toate partile, oferind clientilor un preparat delicios si atractiv. Echipamentul dispune fiecare rezistenta poate fi controlata separate, sistemul de transmisie din otel asigura functionarea silentioasa, manerul usii si al tepusilor este realizat din bachelita rezistenta la caldura.

Operare Usoara si Sigura
Rotisorul este proiectat pentru a fi usor de utilizat, avand panouri de control intuitive si manere ergonomice. Caracteristicile de siguranta, cum ar fi protectiile pentru caldura si dispozitivele de blocare, asigura o operare in conditii de siguranta pentru utilizator.

Versatilitate
Desi este ideal pentru gatirea puilor, rotisorul poate fi utilizat si pentru alte tipuri de carne, precum rate, porumbei sau alte preparate culinare, oferind flexibilitate si diversitate in meniul unitatii alimentare.

Design Robust si Materiale de Calitate
Construit din materiale durabile, cum ar fi otelul inoxidabil, rotisorul este rezistent la coroziune si usor de intretinut. Designul sau robust garanteaza o durata lunga de viata, chiar si in conditii de utilizare intensiva.

Usor de Curatat
Componentele rotisorului sunt usor de demontat, facilitand curatarea rapida si eficienta. Tavile de colectare a grasimii si cosurile detasabile asigura mentinerea unui nivel ridicat de igiena, esential pentru unitatile alimentare.

Particularitati si avantaje rotisor electric
✓ Capacitate: 12-15 pui
✓ Numar tepuse: 3
✓ Sistemul de transmisie din otel asigura functionarea silentioasa
✓ Fiecare rezistenta poate fi controlata separat

PROMO:

Mixer Planetar 7 litri 11 viteze

 

Produse similare
Specificatii produs
Panou de controlMecanic
Tip de alimentareAlimentare electrica
Tip suportFara suport (de banc)
Tip suprafata de lucruCu tepuse
Capacitate15 pui
Language